Jump to content

Recommended Posts

аз знаех, че тази година след 2 години "прикритие" Йонг Хуа ще се появи на малкия екран, след ролята си в "You are beautiful"(който започнах да гледам заради JKS) той бързо влезе в ТОП листата и ме разби с ролята си в Heartstrings, обаче изведнъж изчезна... относно новата му продукция... мисля че ще е супер сериалчето, а Ън-Хе наистина изби рибата с къдриците....а колкото до темета с пътуване във времето това ще е моята първа драма на такава тематика... доколкото видях сега явно се гледа с "призрачна"  тематика като "Master`s sun" и "Who are you?", но ми грабна вниманието амм..

колкото до буквичките  :subs: ако на някой му се занимава да транслейтне от английски (ще го заобичам много :kissy::wub:  ) защото ми е мъка...а за руския- хал-хабер си нямам, май ще разбера повече ако го гледам без субтитри... :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериалът също ми прикова вниманието... Интересно ми е какво ще забъркат и най-странното ми е, че все още не мога да разбера с кой от двамата в крайна сметка ще й е голямата любов.. След като първоначално е била с Ким Шин и т.н., сега ще бъде ли с Пак Се Джо? Или пък както са тръгнали нещата пак ще се влюби в него и пак ще са заедно? Интересно започва, надявам се и натам да е така... :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз пък съм разочарован до сега от сериала...

хубаво трагна ама ... на ... тоя зализания много почна да ме дразни. Липсват ми моцунките и чупките на Eun-Hye, продължавам да го гледам само заради нея.Принципно избягвам да пиша коментари ... , но не се сдържах да изкажа неудовлетворението си :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък вече почва съвсем да ми се обърква целият сюжет... В крайна сметка към кой ще се насочи? Се Джо или Ким Шин? :D Много е объркваща цялата работа,

кой ще умре ако тези са заедно? Да не би да се има впредвид, че самата Ми Ре ще изгуби себе си и един вид ще "умре"? Или де да знам...

Но като цяло е разтоварващо сериалчето, харесва ми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

В една от първите серии Ми Ре от бъдещето, виждайки брат си, възкликна нещо от сорта на: Отново мога да видя батко! Неговата снимка е също залепена на прозореца. Явно играе някаква роля в отношенията им в бъдеще. А и е скъп за нея човек. А според нея, ще умре скъп за нея човек заради някакво действие на Ким Шин. Може би умира той? Мисля, че както ни размотават, ще разберем това в предпоследната серия! :) 

 

Продължавам да го гледам от инат и заради артистите, които играят. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едвам, едвам избутах до 5-ти епизод. Колкото и да харесвам Ън Хье и Йонг Хуа глупостите ми дойдоха в повече. От това, което видях смятам, че момата ще си бъде с многообичания и зализан съпруг, въпреки желанието й да плени милионера. Ън Хье е прекрасна актриса, но сама птичка пролет не прави…

Ще му дам още един шанс и искрено се надявам да не съжалявам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко е прозрачно за всички, че "голямото събиране" накрая ще е с Ким Шин (а моите симпатии са на страната на Се Джу)... Но въпреки това сериалът не е лош. В крайна сметка най-интересното е не "какво ще стане накрая", а как и защо:) Пък финалът в повечето корейски сериали така или иначе е ясен от първия епизод :dunno:

 

Една тенденция, която почва да ме дразни:

 

вече намесиха и тук неизбежния за корейска сапунка РАК... Пък откак Ким Шин попита дъртата Ми Ре "Ти що не се върна просто да спасиш детето си, сигурно има нещо друго, което не можеш да поправиш?", ме гложди съмнението, че и него ще го разболеят от нещо нелечимо. Междувременно и гостенката от бъдещето остарява стремително и се поболява, та сериалът рискува много скоро да се превърне в "Спешно отделение"  :28558: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Не е ли братът със заболяването?

 

Признах ги обаче, държат интригата, дотолкова, че не може да се превърта, защото аджумата като почне да разказва нещо, изречението е разпиляно в цялата серия, ако въобще успее да го каже :28558:  . Колкото до края, какво ли пък ще е да ни изненадат,  ако не , няма да е за сефте,както каза   kcekce ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, на аджумата мъдрите приказки ги пускат на час по лъжичка, ако изобщо покажат какво е казала на някого...

 

Братът ВЕЧЕ е болен от рак, а за Ким Шин имам само подозрения след онова негово въпросче:) В крайна сметка викна дъртата специално да я пита какъв й е нерешимият проблем и що не се е върнала да си спаси детето. И зрителите отново получиха "мълчание" в отговор + неговия кахърен сурат и отблъскващо поведение спрямо Ми Ре.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам и честно казано ми е интересен и забавен, макар скептицизма, с който подходих заради присъствието на И Донг Гон - един от най-неприятните ми актьори. Радвам се, че не се отказах и му дадох шанс. Ън Хье е страхотна, както винаги, но косата и е покъртителна. Умишлено са опитали да я оприличат на аджума, нали все повтарят, че за 32-те си години е вече стара. Хубав каст, Йонг Хуа показва потенциал, засега добра история. В началото съм все още, но ще следя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво доказва краят, но 15 еп. е толкова boooring, че започнах да превъртам напред... Още от началото всички знаем какъв ще е краят, но пък можеше влаченето от точка А до точка В да е интересно? В този епизод изтърваха последните нишки на любопитството ми. Подхилкващи се баби на наследници, слухове във фирмата, несподелено-любовни терзания, всеобща драма, образувана от малоумни причини и упорито укривани от всички "тайнички" - все стандартен пълнеж за ефирно време. Паднаха до нивото на най-простата корейска помия. Фентъзи-елементът също отиде доста по дяволите.

 

 

Сринаха всичките си идеи за пътуване във времето с невероятно "изненадващия" лаф "Ние вече сме различни личности, не сме в една и съща реалност!". О, Боже! И какво от това, ако изобщо променяш миналото, не е ли логично да има евентуално и друго разклонение на реалността? А дъртата кака Ми Ре сякаш е паднала не от бъдещето, ами от Марс или от някоя много по-изостанала в мисловното развитие на обитателите си планета. Че прави и драма от това. Аз не виждам какво променя това "знание", освен че тя ще си остане в нейния си киреч. Блях...

 

 

Ако събера нерви да го догледам този епизод (и следващите), може да дам някаква по-пълна оценка. Засега е разочарование в най-чистия си вид - защото съм си изгубила над 10 часа от живота, за да стигна до него.

 

Предсказуемост имаше и дотук, но такъв празен пълнеж с глупостиии... Най-силната ми емоция за първата половина на 15-и епизод беше естетичното ми отвращение от прическата и тоалета на "наконтената" Ми Ре... Което ще рече, че няма какво друго да развълнува ума или душата ми. Ултимативна скука с насълзени дръпнати очички!

 

Сори за бясното излияние, ама очаквах да си разведря нощта след бачкане с този еп. и го чакам от вчера. И накрая какво - bullshit... Някакъв блудкав фон за тъжно-любовния саундтрак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, той сериалът си беше един голям напън още от началото. Днеска ще му изгледам последния живот, но не вярвам с нещо да ме впечатли. Сюжетът беше просто демонстрация на колективното безсилие на сценаристи и продуценти. Язък за симпатичните актьори. 

 

След края мнението ми е затвърдено до бетон. 

 

 

Така и не разбрах какъв беше смисълът от край, в който Ми Ре се жени за трети мъж. Още по-малко разбрах как, като са в паралелни вселени, едната Ми Ре зарови за другата Ми Ре нещо и тя го намери... Честно, няма такава недомислица от страна на писателите.

 

 

Не препоръчвам този сериал - нито драмата - драма, нито романсът - романс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия ми събраха очите, след изгледания 15 с букви.Уж това, пък не това ,а онова, но все пак това, да ама, не точно това, ама не е и онова- не знам ,някой дали  разбра какво искам да кажа, но и аз толкова разбрах ,като гледах :282: . 16-ти, го преметнах, то пък се оказа ,че бил последен(клъцнаха 4 еп.с голямата ножица) , но съвсем нищо не вдянах(може с букви и да вдяна)- е признах ги ,много "оригинален" начин да кажат, да си живеем живота с кеф,днес за днес, бъдещето да го мислим, като му дойде времето  :28558:,  защото иначе ще На-Ми-ри-ше :896767: или да го кажа , като Деса- поетеса:

 

Започнеш ли да се втеляваш,

сам се пре...ваш!

прецакваш ;) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, Лавандула, за такива сериали обаче ми се иска да мога да гледам в бъдещето, за да не се прецаквам да гледам залудо. На всичкото отгоре и целувка нямаше. Блех,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам и аз не съм доволна, мудно действие, никаква химия, нямаше и любов като любов, историята беше мислена, ама силно недомислена.... Единственото, което ми хареса беше финалът със съкровището на Ми Ре от бъдещето, която видя Ми Ре от миналото с детенцето й. Ама така и не показаха кой е избраникът на Ми Ре, дали е някой от познатите ни двама главни герои или е трети новопоявил се, който дори не пожелаха да ни покажат....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:282:  Най-шантавият сериал за годината.Браво на тях- поне го завършиха като хората и обориха всички, които говореха за предсказуем край :896767: .Доволна съм от края.

Оправдаха идването на аджумата все пак Разминаването в магазина, беше добра идея и знак, че няма да ги бъде.Двамата мухльовци ,като не знаеха как да си спечелят жената и я пуснаха да си ходи- това и заслужаваха- друг да им я вземе, а тя, наопаки на корейските моми, дето сме свикнали да ни показват, добре ги отсвири.Пичът от бъдещето,  възкръсна,за да си я върне аджумата, а тия двамата нищо не направиха, освен да чакат да се оправят- е оправиха се, но изтърваха влака :896767:  Не,че на нас   ни беше лесно да кажем ,кой харесваме повече, спестиха ни  споровете :28558:  

Посланието- днес и сега, вече го коментирах.

Далеч от шедьовър, но се забавлявах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълна простотия... Трудно ми е да го нарека "финал" това.

 

 

В бъдещето явно са много зле лекарите, ако са способни да поставят погрешна диагноза за СМЪРТ. Неизвестно защо сценаристите не се въздържаха и вкараха малко амнезийка - ей така, за вкус, колкото за 10 минутки да я има, щото така е редно в сапунките :28558: Героинята - вече на 35 и май още необвързана и необвързвала се... Има всички изгледи да си остане бездетна стара мома. Но сценаристите явно са решили, че сме следили любовните й драми дотук, само за да видим накрая, как е направила кариера. Браво! Иначе ни върнаха на "stage 1" - и двамата ергени са мераклии и подходящи за женене. Нали с единият проблемът беше неговият личен банкрут(с който се оправи), а с другия - това, че тя самата не се чувстваше достатъчно напред с материала. ..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...