gabrusha Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 ето ни и нова песнична от yoseob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 На наградите 2013 Golden Disk Awards те взеха една от наградите : Disk Bonsang(Disk Album Award) и JTBC Best Artist Awardа дуета Trouble Maker - Best Dance Performance Изпълнението им във вечерта ..От тук това на Trouble Maker Тук освен изпълняват 2 песни: Special + Beautiful Night http://www.vbox7.com/play:1cfe3e2d90 Doojoon за TenAsia Doojoon за IRIS2 Dongwoon е играл в Catch Me If you Can the Musical на 11/1/2013 Йосебчо е бил един от съдиите в едно от предаванията на Voice Kids.Общо 5 епизода са май...Тая седмица беше последното и се разбра,че детето победител е от неговия отбор...Имаше много похвали за него,че е давал много добри съвети на всички деца.. Бил е водещ на Idol Sports Championship 2013 записан в края на януари Общо наградите от промоциите на Caffeine са 5 - 3 от M! Countdown и 2 от Music Bank SBS Gayo Daejun 2012 Изпълненията от последните дни на 2012 Kbs Gayo Daejun 2012 (28.12.2012) Sbs Gayo Daejun 2012 (29.12.2012) Специалните групи за сцената на Цвета на КПОП SBS Gayo Daejun групата с Kikwang ///// SBS Gayo Daejun групата с Yoseob \ Нещо никаде не можах да намеря отделен клип на Зверчетата ни от 31/12/2012+1/1/2013 от MBC GAYO DAEJUN затова ви давам линк от тук Тяхното изпълнения почва от 1:26:00..Изпълниха Midnight и Beautiful Night"[/color] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Cube пуснаха клип и за друга песен от албума на Йосеб - Although I Doojoon за Ирис 2....Също на прескоференцията,която отново се проведе наскоро Lee Joon (MBLAQ) за милионен път потвърди факта,че Мblaq & Звечератата са много близки и лидерчето само поклати глава в знак на одобрение ] На 6/02 пък е имало фен подписване за BodyArt Fansign Event без Doojoon На 2.02 почти цялото семейство на Cube е изнесло концерт.в Сеул .Малко клипче от b2st Йосебчо е имал соло сцена.с Caffeine .Също Йосеб и Junhyung са помагали на Джина..Hyunseung с Hyuna са пяли Troublemaker ..Имало е сцена на гласовете където Йосеб и Hyunseung заедно с Eunkwang & Changseob(BTOB) Jihoon(соло) Нещо интересно 4minute и b2st са си разменили песните като красивите девойки представиха Fiction а ЗВЕРОВЕТЕ Hot Issue..Кратко клипче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Е, това не го очаквах. Толкова ДжиДи/YG влияние?! Дано ВИП-ските нерви в Корея издържат, познавам си стоката, ахаха. Няма да е за първи път в Кореята, и част от бютитата на глас да отчитат вкуса на Jun Hyung, последно време... Ето неговия тийзър от дългоочакваната колаборация "You got some nerve" http://www.youtube.com/watch?v=3QjL1Ldk7BA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Не намирам да е ДжиДи инспайърд. Това, че прави рап, не го прави автоматично джидишки рап. Като гледам бийтът е доста по-хард от Джиди. Даже ми звучи по-скоро негро инспириран. Иначе клипчето е няк'во дженерик - с голям успех може да се води рип-оф на 1тайм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Леоне, ДжиДи не е господаря ни на хип хопа, ни сам войн на кей попа. Да не преиграваме, аз може съм ВИП, но не съм сбъркан, ни сме на по 15г. фенгърли... Като казах ДжиДи/YG визирам в случая произношението мязащо баш на ДжиДи (конкретни думи, дори), и усещането за клипа - тип липса на хореография, пак баш ала YG. Първо, аз не виждам нищо лошо в това – защото не живея в Корея, хаха. Не е за първи път Жокера да бъде сравняван с ДжиДи. Няма да е и за последен. Те са айдоли, правят музика, пишат текстове, умеят да рапират, имат различни стилове и начин..дори се познават..Второ, това е само тийзър, но защо ли си мисля, че целта на Brave Brothers е била тази? За бум и реакции всякакви - всяка реклама си е реклама. И затова казах, че не го очаквах. Той е продуцента тук и човека години наред творил за YGE, и вътрешно и външно до днес се старае да е сред най-добрите. Но, не мога да си скривя душата, че виждам промяна в Junhyung, точно в хардкор визия и флоу-то му тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilkamilka Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 леллеел кога ще се завърнат с ново видео, с нетърпение ги очаквам Разбрах, че Doojoon участва в Ирис 2 сезон заедно с Lee Joon от MBLAQ.. Сега ще почвам да ги гледам и тях, въпреки, че започнах да гледам Моят красив съсед, но ще намеря време и за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Днес пуснаха OCT песен на момчетата към драмата IRIS 2 - Black Paradise ..Който не е гледал драмата да не гледа клипа защото има спойлери.. Като Jun Hyung е един от продуцентите.. И бг превод: Излязоха и на: Junhyung заедно с L E, Feeldog You Got Some Nerve 15+ //// You Got Some Nerve 19+ + мейкинга, предимно е на Feeldog защото е от BIGSTar предаването BEAST Kakaotalk Star Emoticons Junhyung ще е един от главните герои в мюзикъла "Моцарт".. Той ще е вокалист на мъжка група наречена "Man in Black"..Персонажа му ще е груба и цинична личност На 16 февруари се е провел концерт на Baek Ji Young, където един от специалните и гости е бил JunHyung..Те са изпълнили заедно Good Boy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Едно скорошно изпълнение от @ SBS 2013 Yangyang K-POP Concert, записано на 23 фев. и излъчено на 2 март..За жалост без Doojun На 1 март е било първото четене на ‘Monstar’, която ще е драма..В 12 епизода..Директора е Kim Won Suk който е стои зад заглавия като ‘Cinderella’s Sister‘ и ‘Sungkyunkwan Scandal‘, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Започнаха да валят поздравления от японките, в Корея и Япония вече е 30 март, за това... Честит рожден ден на Lee Gi Kwang!На 23 (наши), на 24 (корейски) години - няма значение. Да е жив и здрав, и да продължава все така да ме радва. Той ми бе първият к-поп изпълнител, с който се запознах. Няма да забравя как гледайки My Princess в момента, в който се появи, спрях видеото и започнах да се ровя в интернет за името му и информация с какво се занимава. След това се започна - дискографията на BEAST, един по един ги разучих и мога да кажа, че ако има к-поп група, която обичам, на която държа и на която имам и съм изслушала цялата дискография, то това са BEAST.Гледах и Йосоп зимата в петте епизодa на Voice Kids Korea. Страхотно се справи, дори много приятно ме изненада. За Iris 2 ме информират, тъй като не го гледам, Doo Joon се представя много добре, чакам след броени дни и първи епизод на Monstar, само за да видя и Junhyung.Албумът разбрах, че ще е готов във втората половина на тази година. Ще чакаме. Успех и на Йосоп в дебюта в Япония.И едно видео от мен, което много обичам да гледам, винаги с усмивка на лице. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 На 16 март момчетата бяха на Korean Music Wave ..Излъчени са Beautiful Night и Shock..Пеели са и Beautiful. В пълен състав. http://vbox7.com/play:0df15ec3e9 http://vbox7.com/play:670b5fed08 На 19 март пък се излъчи специалния Music Bank oт Jakarta..Беше записан в началото на март ..Там изпяха Fiction и Beautiful Night http://vbox7.com/play:9a95d6d7f5 http://vbox7.com/play:0b4570e3f8 Послучай Рождения ден на Кики във фен кафето ни заляха със снимчици.Да споделя малко Кики е бил в Тайланд самичък. Също има слух,че ще участва в специалната драма My Friend is still alive, която ще почне излъчване на 5 май Doojoon продължава да снима драмата си, но същевременно е номиниран на наградите 2013 Baeksang Arts Awards в категорията Popularity Award (TV Actor) Снимки на Йосебчо от специалния японски едишън на 27 март Kikwang и Hyunseung са били в компанията на тези модни дизайнири (знам,че са такива сега не се сещам как се казваха) :д Да не забравим хубавата снимка на Junhyung със цветето под ухо..аха За жалост имам лоша новина аз се надявам след време да се съберат просто това засега да е като временна почивка..Хара (Кара) и Junhyung след като си признаха,че излизат миналата година тая година официално излезе новината,че двамата се разделили..Тъй като ми станаха сладки как по интервюта особено тя се закача с него ми е жалко, но знам,че сега са млади и кариерата им е на първо място, затова се надявам,че ако са били истиски влюбени и са намерили сродната си душа след време да се съберат. Засега компаниите казват,че ще си останат само приятели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Кики беше в Тайван (не Тайланд) сам преди дни, на 5 април, защото него изпратиха да промотира предстоящия на 20 април съвместен концерт на BEAST и 4minute в Тайпе. На пресконференцията (а и е бил гладен, душата той, вечно гладен) са го приканили да направи така наречените Taiwanese Spring Rolls. Похапнал си е добре ролцата, които е направил, както се е изразил в "GiKwang Style". На рождения му ден пък с Ду Джун играха футбол. Гледах репортаж от мача. Ту в защита, ту в нападение, няма значение, важното е, че следеше топката.Пролетен Джун Хьонг, с цвете зад ухото. Само да знаехме и кога точно ще стартира Monstar, след като го отложиха и обявиха утре като дата, но нещо, катo че ли не им вярвам на Mnet, след като ни изпързаляха така в събота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Да заспалото си е заспало съжалявам за грешките ми За прощаване :: Излезе новината,че Junhyung ще е в главната песен от 8 албум на Lyn - "Glass Heart” Vogue Girl Korea 2013 Marie Claire Korea януари 2013 Йособчо за Elle Girl Korea януари 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Нищо, нищо. На всеки може да се случи. Хубави са им снимките.Monstar не стартира на обявената дата от Mnet и в момента сме на "по някое време през месец май". Със сигурност сериалът ще се излъчи, но кога точно дори и от музикалната телевизия ми се струва, че не могат да отговорят. Голямо мотаене, голямо дъвкане.Кадри с Джун Хьонг от снимачната площадкаНа 15 май е официалната дата на дебюта на Йосоп с японската версия на неговия мини албум The First Collage.Yang Yoseob - The First Collage, Japan EditionИ снимката, която днес Кики пусна в Туитър, подарък за неговите фенове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Малко новини около групата.Тв филм (спешъл) My Friend Is Still Alive с Кики ще се излъчи на 5 май (неделя) по KBS. Видях кадри от снимачната площадка, Кики облечен в ученическа униформа, а това заглавие, което никак не ми вдъхва доверие, идея нямам какво ще е точно, но със сигурност ще го изгледам. И драма да е, и мелодрама, каквото-такова. Все пак вече имаме и точна дата за старта на Monstar - 17 май. В сайта на продукцията качиха и нови снимки с Жокера. В очакване съм най-после този сериал да стартира. Не мога да не отбележа и жестът, който направи онзи ден Дже Джунг към Жокера изпращайки на снимачния екип на Monstar храна. Засвидетелства отново приятелството им. Джун Хьонг го отбеляза и в Туитър с благодарност.Приключи и Iris 2 (бел.ред. вчера). Изгледах и последните изрязани от финалния епизод кадри с Ду Джун (всъщност аз така всяка седмица изгледах кажи-речи целия сериал, с най-същественото за мен), но мисля все пак тези дни да изгледам и цялата продукция. Едва ли ще остана очарована, но ще го претупам набързо с превъртания, заради Ду Джун и И Джун.Вчера и шестимата бяха на остров Джеджу за снимките на новата им реклама, която правят за Dunkin Donuts (в очакване съм сега на порцията BEAST-понички). Като им видях нахилените муцуни вчера из туитър от снимките, които пуснаха Жокера и Ду Джун мога да си ги представя и на рекламата. Вечерта късно кацнаха и обратно в Сеул.Йосоп на 24 април ще има участие в Tokyo FM (японско радио).Днес излязоха и снимки на Ду Джун за майския брой на списание Esquire. Хубава фотосесия, хареса ми.Една от снимките от Джеджу, които сподели лидера вчера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Малко фотосесии: Лидерче за kstar10 #2 И за Esquire Magazine Кики за майския брой на GQ Magazine Korea И за край още една снимка почти същите пози, но диванетата са си диванета.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Слушах го преди малко Йосоп-сан с участието му днес в радио Tokyo FM. Искам да похваля Йосоп-сан (харесва ми да го наричам по този начин и аз като водещия на предаването), че говори добре японски (или поне наистина много се старае). На някои от въпросите дори не се налагаше преводач. Японските му почитателки, които се чуваха бяха в пълна истерия (те не са за описване). От вчера е в Токио, във връзка с представянето на соло-албума, което ще продължи до 26-ти. От два дни вече има и профил в инстаграм и публикува редовно снимки. Сподели, че малко не е в час как точно се работи с инстаграм, но явно се е просветил. Има вече и над 50 000 последователи, след като сам сподели за профила си в BEAST Cafe, новината се разнесе много бързо. Чух и Caffeine на японски. Обожавам корейци, които ми пеят на японски, особено и гласчето на Йосоп.Hontou ni arigato gozaimasu, Yoseob-san!YYSBEAST InstagramРекламата на момчетата, която направиха за HEAD Korea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Видеото към песента на LYn - Breakable (Glass) Heart с Джун Хьонг излезе днес (албумът й също). Много хубаво парче, типично за нея. И обръщение (с превод на английски) на Жокера към LYn. http://www.youtube.com/watch?v=FNXc_RQ-bmQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrusha Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 някои знае ли нещо за тази песен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Cube подготвят нова женска група. И това е нещо като предебютна песен (проекта се нарича Voice) . Песента е Perfume..Пък може това да е дебютната им песен не ми стана ясно.. Появи се рекламата, която снимаха наскоро за Dunkin Donuts 30 сек 15 сек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts