little_angel Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Тази е една от песните която най-много ми допадна от мини-албума и Haw отново е сътворил страхотна хореография. Дано да я видим няколко пъти лайв. http://www.youtube.com/watch?v=cGjt9WVF2xU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twins_sisters Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 (edited) ^ Танца е супер! На живо ще е още по- невероятно [!] Midnight e на #2 место в Gaon's overall digital chart за Юли 15-21 много добре се е класирала, не очаквахме 43 мил. точки! Браво! Midnight е също и на #5 в Online Streaming, #2 в Online Download и на #1 в Online BGM в Gaon Chart. Браво! [!] В11PM KST (тази вечер) BEAST ще имат концерт пред Gwanghamoon благодариние на SBS Inkigayo тази снимка е правена не отдавна и показва колко фена има вмомента на площада http://twitter.com/Minkyeongg/status/228324713879990272/photo/1/large ======================================================================== eто и снимки от "мини концерта" 1500 фена и 5 песни: Its Not Me, Beautiful Night, Thanks To , Freeze & Beautiful накрая момчетата извикали: "pd/director, i love you" (PD обичаме те) колко сладко! Edited July 26, 2012 by twins_sisters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Официално вече имаме първите изпълнения на живо в Music Bank на две красиви песни.. It's Not Mе и Beautiful Night. Справиха повече от страхотно такова зареждане ..такава сила излизаше от тях <3.. Феновете от своя страна не спряха да крещят ....горките им гласове. Залата също е била по - голяма от обикновенно , защото е по случай започването на Олимпийските игри. Можем , да забележим , че на някои са променени леко прическите.. http://www.vbox7.com/play:8f0609f514 Малко ми бяха странни облеклата при It's Not Mе според мен цялата концепция трябваше да е като на Hyunseung и KiКwang те бяха толкова официални толкова модерни ахх разтопих се Лидерчето и Жокера бяха спортно елегатни може би нали ок по - добре но Йосебчо и макнето ни тъй ни тъй техните дрехи въобще не пасваха на всички други Смисъл ок концепцията трябваше да е различна от заглавната песен , то е ясно ама тяхното въобще не пасваше на нищо :д Иначе соло танца на Йосебчо беше ахх ... Всички бяха уникални ..Ще убия Кики ( за KiКwang говоря - защо излъчва толкова сексапил бе ахх) За заглавната песен то беше ясно , че тоалетите им ще са шури :д и бяха някакви шарени запомниящи и наистина , чрез тях песента си показа чара :д Подкрепата им за Олимпийските игри за Женския отбор по ханбал ..хахха как се закачиха :д Жокера говори за някакъв отбор Б, според феновете това са мъниците нa Cube - BTOB им казва от рода да внимават ..и аз не разбрах точно :д И докато се приготвят за сцената са се нащракали малко.. Били са тема номер 1 в туитър Гостували са в радио предаването на г-н Boom’ ... Засега не можах да намеря разговора им (но изпълненията им ги намерих) Отново невероятно вокалите им ахх , рапа ахх всичко е ахх.. Официално шури :д Пуснаха го в кафето на групата . Говорят за всичко ново , което става околко тях Kikwang озвучава една от костенурките в Sammy's Adventure 2 и на 26 е била прескоференцията.. IU озвучава другата . Клипчета от събитието.. Костенурчето как го прегърна аххх <3 Сигурно някое мома - фенка се крие под него :ддд Ето малко снимки от събитието.. И на последно място малко неща от шоуто , което са направили благодарение на Inkigayo.. Аз имам въпрос дали ще излъчат нещо в неделя .. Тогава се излъчва това шоу// И официално последен въпрос от моя страна дали е още с Hara ( Кара) много са сладки а пък някъде четох , че са се разделили :s..Не, че сега имат време да се виждат тъй като тя в Япония усилено промотира , а той и сега се завръща но се надявам де... хахахахаха а не не не няма такава физиономия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verity_gb Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Какво да кажа - Зверчетата се завърнаха на сцена Изпълненията - перфектни, танците - невероятни - абе BEAST is THE BEST !!! На "It's Not Me" - поне на първо вглеждане - трябваше всички да ги облекат с бели блузки/ризи, поне да са в тон. Просто Йосеобчо много ми се набиваше на очи с тази етно шаренийка (айде от мен да мине късите панталонки на макнаето ще ги "прежаля" ). Иначе соло танца си беше perfect Втората песен - "Beautiful Night" - тука вече ми хареса стайлинга на Йо - ризата с поп купа, както и на Лидерчо и Жокера , относно другите тримца - дойде ми малко в повече колието на макнаето, костюмът на Кикс и това електриково жълто на JS, ама се връзваха като цяло с концепцията им: ЦВЕТНО и изпълнено с ENERGY завръщане Феновете, както спомена Bubble, не спряха да крещят, все пак повече от година са чакали момчетата. Айде сега им пожелавам от сърце и някоя друга наградка да вземат - заслужават В радиото много ми харесаха изпълненията на слънцата - пръскат чар и сексапил дори и извън сцената Благодаря на Bubble за изчерпателното инфо Ето и днешните performance-и на Music Core: "It's Not Me" http://www.youtube.com/watch?v=93tT1z9FuPE#! "Beautiful Night" http://www.youtube.com/watch?v=E8q3O8ycDEs#! Вече имаше баланс на силите - отборът на белите ризки/блузки - Макнаето, JS & Лидерчо "срещу" тъмния отбор - Йо, Жокера и Кики Тук по ми харесват сладурите За финал - Junhyung’s FB Update! “Yoseob King of fashion pose” (прилича ми на доста добра имитация на позите на JS ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 ДНес се проведе и поредното завръщане на зверчетата на сцената на Inkigayo Тука е интервюто при водещите и пяха малко от песента Ето и днешното предстявне на It's Not Me Тук дрехите бяха по - добре от Music Bank , но пак имаше нещо мм .. НО танца и самото изпълненеи замаглиха дрехите :д http://www.youtube.com/watch?v=Vn194RqyZrY Както ви писа по - рано twins_sisters момчетата са имали специална сцена където са представили всичките си песни обаче днес Inkigayo излъчиха само "Beautiful Night" http://www.youtube.com/watch?v=LiXMEvr7mqE Днес след Inkigayo всеки с комебак прави мини среща. Ето как изглежда мини срещата на зверчетата ...А това е още в началото доколкото прочетох :д Започвам първо малко с видео :д Малко с гадно качество но засега такова Какво ни показва макнетоо аййй <3 Eдно прекрасно айгуу от Жокера .. vвъхх Кик ахххххх Rap от страна на Йосебчо И на другите не намерих клипчета и не разбрах какво са правили :ssss Ето още снимчици на откачалките <3 ... Това бяха едни от най - симпатичните ...можете и вие да сложите :д Тук умирам УМИРАМ , защо ми го причинява млае боже <3 :wub: Май и лидерчето е поискало да покаже прелести <3 ] <3 the end на поста Ето фен срещите на първите им представяния на Inkigayo 2009 - 2012 Докато чакат за Inkigayo Едни се закачат с бебето 2ри се смеят на лидера (може би :д) Други папкат 4ти позират с красив надпис на книгата :д а последния или се чуди дали е изцапан или просто се чуди кое по първо да изяде... (с разкопчана риза бива ли такова нещо пфф :д) ОМГ :хаха гифчета малко Maй пак го уплашиха с нещо :д Doojoon singing to Yoseob: “Tonight I’ll be the best you ever had” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katshi Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Е, явно тази групичка ще си ми остане някак специално любима, въпреки че харесвам и много други. Най-новият им мини албум много радва, слушам си всичките песнички с кеф. Ама ех..тоз Жокер бе...<33333 Няма такъв сладур Сигурно е публикувана вече, но няма значение..Не мога да не кажа колко ме зариби тази негова песничка: http://www.vbox7.com/play:555f673ee7 Трябва да се отчета. Няма шанс да мина без снимки *зловещ и доволен смях* *хахаха, сладууур хДД* *даа, обичам лилавооо, ама той от къде знае!??!* *кхъм, иде ми да направя много неща, след като видях тази усмивка* *i'm da joker. Yeah, that's right! <333* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Отново за подкрепата на Корея на Олимпийските игри - не разбирам нищо ама са хипер мега сладки :д Лидерчето ни е под номер 1 в айдъл атлети? Ето цялото радио предаване , когато гостуваха при BOOM прилично качество качество Comeback [1/5] Comeback [2/5] Comeback [3/5] Comeback [4/5] Comeback [5/5] Момчетата бяха и в Hong Jinkyung на 31.07 Ето снимките които сами са си правили Изпълниха направо невероятно песните ахх ето ги Егати откачалкитее ...ето го и цялото предаване HQ качество <33 Comeback [1/5] Comeback [2/5] Comeback [3/5] Comeback [4/5] Comeback [5/5] Ето и частите където момчетата си правиха снимчици :д ; ; Малко и гифчета :д Малко снимчици от мюзикъла на Hyunseung - Моцарт twitter снимки от малчо и Йосебчо Фен подписването им , която се проведе оня ден е била невероятна ... Хиляди фенове са дошли да зарадват момчетата.. Имало е много чуждестранни фенове..Момчетата са благодарили за това.. Интересен слух се появи , че песента ""NOt Me"" (тъй като отчасти ) и “Your Day Off“ е писана и от Жокера , та може и да са за Хара(КАРА) Много хора се радват , защото това е някакъв вид изявление , че имат искра между тях... Макар , че те повечето песни са писани с участието на сладура :д И още нещо забелязано от фенове , че при интервюто на ‘Inkigayo , където Хара е водещата всички били спокойни и естествени, а Жокера бил стоял като статуя. :д .. Той бил замръзнал :и не е могъл да погледне Хара в очите д Горките , ма са сладки дано са много влюбени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verity_gb Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Горките , ма са сладки дано са много влюбени Дано, много си ходят заедно Пък и това е най-хубавото чувство.... Та днес Eru пусна тийзър на новата си песен, която е колаборация с наш Жокер Eru се завръща с нов албум на 8-ми август, озаглавен "Feel Brand New", включващ 5 песни: "Hate You," "Don't," "Highlight," "Drive" и "So Bad." Песента се казва "Hate You" и Junhyung е участвал в аранжимента. Очаквам с нетърпение цялата песен и някое друго лайфче source: koreaboo.com Тази снимка не се въздържах и я качвам - сладурковци по пижами Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twins_sisters Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 (edited) И ето ПЪРВАТА ПОБЕДА НА ЗВЕРЧЕТАТА ВЕЧЕ Е ФАКТ! Те се състезавах с/у Boa и PSY - голяма конкуренция но B2UTIES наистина подкрепиха момчетата! БРАВО! И тяхната победа се трендва на първо място Worldwide в Twitter Edited August 2, 2012 by acabaca http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=1468 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Много е хубава песента Hate You и както писах по-рано това ми е любимеца от тази група - прекрасен композитор и рапър, с един запомнящ се невероятен стил и глас, но имам големи критики напоследък към него, че и към всички.. Предните им лайфове, които погледнах не ми харесаха, а и новите песни не се доближават до песните от предния албум, за жалост!! MV-то е добре направено, за което ще ги похваля. Само КиКуанг е ужасен там.. И не че не ги харесвам шарени и с тези прически, напротив - отиват им на младостта. Мен лично ме дразни друго - че се опитват да имитират, защото никак не обичам имитаторите. Особено този мой любимец - не знам защо е решил да се прави на Дракона, при положение, че си има своите таланти и хубави страни?! Другият ми любимец /Червенокоското/ пък, се опитва да имитира Хьок - не по външност, а в някоя част от танците. Танца на бавната песен е приятен, но и той ми прилича на оня на СуДжу, на песента From U. Хубаво е да им се възхищават, конкретно на тези две групи/, те го и споделиха в документалния филм/, но защо им е да се опитват да ги имитират?! Достатъчно имитатори има в к-попа и к-драмите и в живота въобще, а и аз тъкмо започнах да ги харесвам тези млади и талантливи хора! Не знам дали това е тактика на компанията им?! Може и засега да е успешна, но на мен лично не ми допада!! Единствено лидерчето си играе себе си и е на ниво във всяко едно отношение, но не знам пък защо е такъв незабележим и защо не е на първа линия, понеже той трябва да е лице на тази група, а не малкия Соби!! Макнето също много ми харесва относно стайлинг и танцуване, само дето на моменти пеенето му на лайфовете издиша/то не е само неговото, ако се заслушате/, но явно е пропуснал някой урок по пеене. Поне от това, което видях във филма за тях - той и HyunSeung са най-трудолюбивите!! Честито им за наградата днес!! Повече ми харесаха.. P.S... Но.. песните, танците и емоцията в изпълнението на Boa са с идея по-добри .. /и без да съм й фенка/,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verity_gb Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Честита победа на Зверчетата !!! Заслужиха си я Ето и тяхната благодарност към Бютитата: [TRANS] DooJoon@BeeeestDJ: B2utiessssssss thank you thank you you guys are the best [TRANS] YoSeob@itzmeys: Before anyone else b2uties thank you!!! [TRANS] GiKwang@B2stGK: Thanks Everybody [TRANS] DongWoon@beastdw: B2uty b2uty thank you thank you thank you thank you^.^ Yoohoo~~ [TRANS] Junhyung@Joker891219: I was in a rush that I forgot the most important people.. I am sorry and thank you so much and I love you guys so much. You guys will forgive me with your forgiving hearts? Thank you : ) [cr: B2STLYTWEETS] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 (edited) Момчетата удариха 3тата си подред победа на MCountdown! ...Уеееееееее Накрая беше мега забавно Кики как бъркаше в ухото на Йосебчо.. :ДД Лидера със красиви дълги "сълзи" отново се израси.... Йосеб пък толкова благодарности изреди, че аз се замотах :Д АХххх щастлива съм...Така да са щастливи, че са направили един невероятен албум <3 Аз съм ей така .....то май всички сме ей така :д Edited August 16, 2012 by bubble Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 MBC Music Core 08.18.12 http://www.youtube.com/watch?v=ViYA82E3Ej8&feature=player_embedded#t=150s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 Фотосесия на B2ST за списание "@star1" Момчетата на "Music Bank" от 29.08.2012 http://www.youtube.com/watch?v=914vinFVAWg&feature=player_embedded#t=39s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Момчетата все по упорито работят....Наскоро се чу новината че хубавото ни лидерче - DooJoon ще участва във втората част на успешния "Ирис" Сесия на :CECI: за октомври за 18 годишнината на списанието ги превърна в едни елегантни мъже тук можете да видите снимки : A от тук можете да прочете интервюто им Излязоха 3снимки за Jim Rickey, на които виждаме DooJoon в компанията на ХуанА И естествено всичко хубаво което им се случва напоследък на момчетата трябва да има и нещо лошо.... Днес е починал бащата на Hyunseung от сърдечен удар доколкото разбрах.. Момчето веднага е отишло при майка си и сестра си ..А всички останали мембъри са замразили и са прекратили засега нещата, които са почнали и са отишли да подкреят него и семейството му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Японската версия на Midnight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katshi Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Не знам защо, но почти всички японски песновки/версии на к-поп групите ми звучат малко или много странно. Друго си е да си ги слушам на корейски - съвсем на място си ми звучи всичко и ме радва на макс. С японския нещо никога не е същото. Това сигурно се дължи на моите лични възприятия де, но само споделям, нищо повече. За мен корейската версия си е единствена. Ето единия епизод на Weekly Idol с Beast (бг суб) 1 част/2 част И в предаването All The KPOP /14.09/ (ае суб) / / ^Яяя, даже Мир го скивам тука..Мале в третата част кви чупки прави само.. Ами Жокера, нямам думи. Пък Ю-Соб е голям образ, хах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Не си само ти и аз не харесвам особено корейски песни направени на японски. Някои просто не звучат толкова добре преработени.. Mir е един от водещите на предаването затова е там. Много ме радват двамата с Dongwoo, супер си личи колко са си близки хахах особено на танца :lol: Този епизод обаче е вторият, ето го и първият: All The K-pop with B2ST 120907 | Ето и още нещо с превод, останалите части са в канала на BeautifulSubs BEAST For U - Fanmeeting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Прекрасна фотосесия на B2ST към «Midnight»: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savi Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Търся си концертчета на зверчетата...ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарна, нямам претенции за субтитри макар, че няма да откажа Извинявам се ако вече е имало такова запитване, но наистина нямам време да преглеждам всички страници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts