Jump to content

Highlight


toxic

Recommended Posts

Да ги обновя с малко новини...

Йосоп записа парче за предстоящият нов албум на сопраното Чо Со Ми, същата певица, с която той пя в дует и преди две години (на нейни концерти в Сеул). С това пеещото пиленце се превръща в първият айдъл, който ще има участие в албум на оперна певица. Албумът ще е факт в края на август тази година.
Йосопи участва и като гост в днешният 16-ти епизод на Let's Eat 2. Появи се в ролята на колега на героят на Ду.
Също така Джун и пиленцето направиха и песен към саундтрака на сериала, част, от която звуча вече в епизодите миналата седмица. Парчето е със заглавие Why Don't You Know и ще излезе официално на 2 юни, когато приключи Let's Eat 2.

След Сънги и макнето със соло дебют, но в Япония. Датата е 1 юли, албумът се казва Kimishika, главното парче е дело на Джун, а Йосоп и Ду също ще имат участиe и ще подкрепят Донг Ун. За него се знаеше от месец, че ще има дебют. Бюти усетиха нещата отдалеч, а и той беше подозрителен с тези самостоятелни пътувания до островите. Вече го и потвърдиха преди няколко дни, така че ще видим какво е направил след месец.

Днес от BEAST Music Japan пуснаха и втори тийзър.

https://www.youtube.com/watch?v=sBOALKf5hRQ



Завръщането на групата в Корея ще е в края на юли-началото на август. Работят и по този предстоящ албум, а продължават да излизат и японските им сингли от поредицата "10 за 10 месеца". На 29 май трябва да излезе официално и третият японски сингъл Can't Wait To Love You, макар че вече го пуснаха предварително в продажба и може да се открие в iTunes Japan.
Днес, след цяла седмица на островите, приключиха и фен-срещите им с японските фенове. Мисля, че утре трябва да се върнат, защото в петък летят за Хонг Конг, за предстоящият Beautiful Show–концерт в събота.

Джун от две седмици е с нови татуировки - на гърдите (под първата му татуировка Born Again Still Your Son) и още две на лявата ръка. Доста се е "изрисувал".

little_angel, водим вече на Хонгчето по татуировки, хаха. Изоставате, изоставате, хаха. Не е достатъчно "изрисуван" и той като приятелчето си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди час приключи Beautiful Show-концерта в Хонг Конг. От това, което видях - всичко беше нормално, китайките бяха изпълнили залата, подкрепата беше голяма, а момчетата се раздадоха както винаги до край. Джун изпълни Flower в някаква боса нова-версия, което потвърждава и думите му, че напоследък слуша много този стил, а май ще имаме и нещо подобно в новия албум, който предстои да излезе това лято. Продуцентът ни очевидно се е вдъхновил, а и като го четох в интервюто, което беше дал за японско списание преди два месеца, личеше и от думите му, че яко се е захласнал и замисля нещо ново и различно.

Вчера на летището, когато пристигнаха имаше малко повече напрежение, но така е винаги, когато става дума за концерт в Китай. Много фенове бяха дошли да ги видят и поздравят, а това костваше и проблеми на охраната, момчетата се придвижиха трудно до колите.

 

Третият японски сингъл от поредицата "10 за 10 месеца" за теглене:

 

BEAST - Can't Wait To Love You (Japanese Single), May 29, 2015

 

1c42aad271b8ab40.jpg

 

И снимката за лека нощ, която Джун сподели преди час, след финала на концерта в Хонг Конг.

 

c264ad756488d183.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ги обновя с новини.

Както споменах, дебютният соло японски албум на макнето ще е факт на 1 юли. Той обаче в момента промотира, има фен-срещи в Япония, различни изяви и пр.
Предварително Донг Ун пусна едно от парчетата от албума, което е със заглавие Tsuyoku Omou. Това всъщност, е парче на японската изпълнителка Аяка, а макнето ни, който е неин фен, е поискал да направи кавър и да го включи в албума си. Станал е близък напоследък с нея, явно има и някакво сътрудничество, защото Аяка е композирала и едно от парчетата от албума му - Kimi wa Shiranai.
Ето изпълнение на Донг Ун на Tsuyoku Omou. Много добро парче, а ето и

на Аяка.

https://www.youtube.com/watch?v=llclR5dL2mc



Целият траклист:

1. Preludio - парче написано от любимият му и обичан хьонг, дело е на продуцентското дуо Good Life (нашият Джун и Ким Те Джу). Текстът е на Донг Ун.
2. Kimishika - главното парче от албума, което е дело на батко му и Ким Те Джу. Текстът отново е на макнето.
3. Kimi wa Shiranai - парчето, което е композирано от Аяка
4. Amasugiru You - парче отново композирано от батко му и Ким Те Джу. Текстът е на макнето.
5. Tsuyoku Omou - кавър на парчето на Аяка
6. Hoshi ni Natte (To Become A Star) - това е BEAST-парче (балада) от декември 2010 г. - When This Door Closes, което макнето изпълняваше в дует с Ду, но сега ще получи и своята японска версия, като съответно и текстът е преработен, дело е отново на макнето (в корейската версия текстът е негов и на Ду).

В соло албума, To Become A Star ще бъде в изпълнение на Донг Ун, Йосоп и Ду. Те изпълняваха японската версия и на концертите в Япония тази година.

Oбложките на албума Kimishika

4a28d99407edbced.jpg

6ff66dfb4d211466.jpg

66b02165f1399701.jpg



Днес Йосоп и Ду отлетяха за Испания, за да снимат ново кулинарно предаване със заглавие Let's Eat With My Friend. Ду тръгва с Йосопи, а актрисата Со Хьон Джин, която участва в Let's Eat 2, със своята приятелка - актрисата Пак Хи Бом. С няколко думи - нашите двама хубостници, идват в Европа (Испания), за да опитат европейската кухня, да се забавляват и да снимат заедно с двете нуни. Кой като тях! Живот. Сами, че и с две каки, ще ядат, ще обикалят из Испания, далеч от родината, а предполагам, че Ду за нищо на света няма да пропусне да посети и стадионите "Камп Ноу", "Сантяго Бернабеу", "Висенте Калдерон", "Местая", "Сан Мамес", "Рамон Санчес Писхуан" (да не ги изброявам всички испански стадиони, не, че не ги знам, хаха, но предполагам, Ду ще посети поне един от тях). Като ги знам какви са луди футболни фенове и двамата с Йосоп - няма да пропуснат този шанс.
Ще видим дали все пак някои испански Бюти няма да налетят на момчетата, докато са на Иберийският п-в. Сигурно е, че днес ще ги чакат на летището. Надявам се и на снимки от пиленцето, той ще публикува в Инстаграм.

Снимки от летище Инчон днес. Бицепсите (и теракота) на пиленцето много радват. От две години, откакто започна сериозно да тренира бокс, стана за чудо и приказ.

fdfada0ae0edb0fe.jpg

ce173901d5e984c0.jpg

102d928e4deb8166.jpg



В iTunes Japan преди два дни излезе и четвъртият японски сингъл от поредицата "10 за 10 месеца", който е със заглавие - This Is My Life. Японците не са го качили все още, ще го добавя, когато се появи за сваляне. Ето само кратката версия.

 

Ето и парчето на Йосоп към саундтрака на Let's Eat 2, което излезе официално на 2 юни. Много нежно парче, а с неговият прекрасен глас е истинско удоволствие. Браво и на двамата с Джун. Страхотна работа, отново.

 

 

Останалите трима са добре. Джун твори в студиото, събира се редовно с Хиним (напоследък взе покрай него да дружи и с Бексан от ЕХО, хммм), беше и на кратка почивка на Окинава заедно с Те Джу, Сънги си кротува (обичайното за него), а на Кики му предстои (уж) участие в новия корейски сериал Mrs. Cop (ще го играе полицай, горкият той). Все още не е потвърден за ролята, но предполагам, че ще го обявят скоро, излъчването трябва да стартира през август.
Завръщането се пече и то, лятото ще е. Точно когато пече и най-много, хаха, че да ни стане още по-горещо. A-Pink ще са в средата на юли, а те предполагам след тях, в края на юли - началото на август.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лидерът и пеещото славейче не са в никаква Испания, а във Франция. Кацнаха онзи ден на летище "Шарл дьо Гол" и не ги прехвърлиха с транзитен полет до Барселона, а останаха в Париж.
Продуцентите на предаването явно подхлъзнаха всички Бюти, като обявиха, че момчетата ще снимат в Испания. Програмата се оказа съвсем различна.
Не зная, може тези дни да слязат и до Испания, но поне засега, вече трети ден са в Париж и снимат.
Много момичета са ги засекли на летището, четох различни акаунти в Туитър (на Шауол и на други фенове), които случайно са попаднали на тях. И двамата не са отказали да се снимат, а вече трети ден гледам само снимки и клипове с фенове, вчера дори и от Лувъра.
Всички много ги хвалят и двамата не отказвали снимки, били много дружелюбни и приятелски настроени към феновете. Изобщо не се дърпали, нито пък се правели, че не виждат феновете. Това изобщо не ме изненадва. Зная какви характери имат и как се държат винаги, щом става дума за фенове, дори и да не са точно Бюти.
Снимат епизодите на предаването, има и доста кадри с момчетата от различни френски ресторанти, в които са ги засекли с екипа.

Вчера видях и Ду прегърнал Со Хьон Джин, а Йосопи върви напред с Пак Хи Бом и за момент си помислих "Тия двамата Love In Paris ли снимат или Let's Eat With My Friend?", хаха. Интересно какво точно ще представлява това кулинарно предаване...
Ето една снимка с Йосопи, на момиче, което е успяло да ги засече вчера в Париж.

 

Edit: Сега си отворих телефона и погледнах новините - кацнали са в Барселона преди малко. Значи все пак ще снимат и в Испания, както обявиха.

Ето и четвъртият японски сингъл от поредицата "10 за 10 месеца" за теглене:

BEAST - This Is My Life (Japanese Single), June 22, 2015

8f7a8a0d7abbbaaa.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на Kimishika, което излезе преди два дни. Не е лошо парчето, японски поп. Батко му добре му го е композирал.

https://www.youtube.com/watch?v=0y7qQjlHn8M



Албумът за теглене:

Dong Woon (BEAST) - Kimishika, Japanese Album, July 1, 2015

0ace0a18b23be359.jpg

"Европейците" са много добре. Не се спират, а имам чувството, че не остана нито един фен ни във Франция, ни в Испания, който да не е поискал да се снима с тях, а те да са отказали. Толкова много снимки ме заливат всеки ден, особено последните дни от Испания. Феновете продължават да ги хвалят, че били много отзивчиви, а дори и сами ги приканвали да се снимат.
Вчера Ду изпълни една от мечтите на живота си, както и сам го каза. Най-после посети стадион Камп Ноу. С пиленцето вчера бяха двама от най-щастливите футболни фенове на земята.
Много снимки от съблекалнята на Барселона, със Златната топка, от терена. Голяма радост и щастие бяха изписани на лицата им, особено на това на Ду.

Ето снимки, които Ду качи в профила си в Инстаграм.

95bc6ddb4c26e8ae.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дата на новият 8-ми мини албум - 27 юли, в полунощ корейско време. Име - Ordinary. Още снимки, информация за парчетата и повече подробности около новото завръщане ще има в следващите дни.
Да видим и чуем какво ще е този път. Джун обеща миналата година, че за следващото завръщане ще се постарае повече. А дано. Говори се, че новото парче ще напомня денс-парчетата в първите години от дебюта им. Ще разберем и повече съвсем скоро.

100f7595de81f925.jpg

На 1 юли от Cube Ent. стартираха собствен тв канал - Cube TV, в който качват клипове с изпълнителите си, предавания, различни събития и пр., и пр. Ето първи епизод (с превод на английски) с Джун и Теджу за новото студио и изобщо за животът на продуценсткото дуо Good Life.

Рекламен тийзър и на Let's Eat With My Friend, чийто епизод ще се излъчи на 5 август по tvN.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на предварителното парче Gotta Go To Work, което пускат винаги преди главният видеоклип и албума.

Нетипична за тях розово-сладникава обстановка, но приятен клип, който представя главният герой (Ду) и неговата любима, а в песньовката общо взето се пее, как той трябва да работи, а не му се иска да се отдели от любимата (тя му се и цупи) или нещо от сорта.

Иначе самото парче е слушаемо, нищо особено, но като за предварително парче - толкова. Ще чакаме повече следващата неделя по същото време.

Пиленцето обаче не е мръднало за тези 6 години. Имам чувството, че виждам Йосоп от годините на дебюта им, отново изрусен, само че тогава беше по-пухкав и имаше много за щипане. Какво сладко пиленце беше, само като се сетя... Както и Ду му казва, направил е тяло, а в лице - момченце, все едно не е на 26 години.

 

 

Снимките им, които излязоха тези дни. Повече подробности за самия албум, както и за главното парче ще има през идващата седмица.

 

9fe7991bf10320ba.jpg

 

 

c19f24ffcbf6fc35.jpg

 

91693ea8507c8dfb.jpg

 

deecbe70088c0dd0.jpg

 

780a8ca322e08932.jpg

 

b3efd5fce9c8c5be.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото е много добро, аз останах много доволна и Ду си изигра ролята блестящо...


Много идейно и забавно, нещо което не са правили до сега, но не изглежда странно с тях.


Самата песен, едва ли ще я въртя, а по принцип предварителните им ми харесват повече. Слушаема е, но не хваща здраво...


Чакам сега за главната песен - YEY.


806563.jpg


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя тогава повече за самото видео и за това как му е дошла идеята на Джун Хьонг да го напише.

Днес и шестимата бяха в Cultwo Show (влязоха на бегом, а пиленцето (естествено) беше първи, а и като най-пъргав, хаха) и там Джун сподели, че докато с Те Джу (другата половинка от продуцентското дуо Good Life) са работели заедно в студиото по новия албум, е дочул негов разговор по телефона с приятелката му. Те Джу й е казал: "За да мога да ти осигуря храна (подаръци, всичко необходимо и пр.), трябва да работя". Казал го е в смисъл, защото тя нещо му се понацупила, че нямал достатъчно време за нея.
Всичко това виждаме пресъздадено във видеото. Двамата млади и влюбени - Ду и главната героиня, които пресъздават историята на Те Джу и неговата приятелка.
Видеото ми стана някак още по приятно след като разбрах и какъв смисъл/ идея е заложил в него. Посветил го е на приятелят си и неговата любима. Те Джу го заслужава. Израснали са заедно, учили са заедно, винаги е бил до него, но е стоял в сянка през годините. Дори го имам един вид и като седми член на BEAST, както и момчетата. Страхотен е, голям сладур, а и търпи Джун, хаха.
Затова и сложих миналата седмица първи епизод от предаването им с Джун (с превод на английски), за да се види и уникалната връзка, която имат двамата приятели и колеги.

Ето и една снимка в тон с видеото, но този път с истинските герои - Те Джу и приятелката му. Това е и профилът му в Инстаграм.

Разбрахме вече и името на главното парче. Кратко е, само с три букви, лесно се помни, хаха. Ще чакаме тийзър през седмицата.
Не знам, но този път имам много добро усещане за това, което ще пуснат. Джун обеща - вярвам му. Дано.
Кики снима и епизодите на сериала Mrs. Cop, който стартира на 3 август. Доста е зает тези дни, а и от следващата ще има вече и участия в предаванията, записи, промоции, отделно и снимки. Може и да пропусне някои от сцените в предаванията, точно заради натоварената си програма.

Тези обувки, с които е обут Джун Хьонг във видеото, вече ми се набиват сериозно на очи. И един друг любим корейски айдъл напоследък ходи редовно с такива, а и днес се върна от концертите в Пекин с тях. Мода, мода.

Парчето може да не допада кой знае колко като звучене, говоря за Gotta Go To Work, но Бюти полудяха веднага снощи, след излизането му. Оглавиха много бързо всички класации в Корея. Подкрепата е голяма и ще ги чуеш сега по предавания, ако ги питат отново кои са техните приятелки, а шестимата в един глас ще отговорят: "B2UTY!". Ами да, B2UTY and the BEAST. Знаят те.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха тийзъри с всяко едно от момчетата, с кадри от главното парче YeY. Идея нямам какво точно ще представлява (едно е ясно, че ще е много денс), а и от медлито, което

, се чуват само гласовете на Сънги и пиленцето. Самите откъси също не подсказват много.

Онемях на тийзъра с Йосоп. Ще видим най-после в действие теракотът, а и пиленцето с мадами. Ааа, не мога да повярвам.



Ето тийзърите и на останалите -
,
,
,
и
.

Албумът е дело изцяло на Good Life (Джун Хьонг и Те Джу), като само Oh Honey е парче композирано от Кики. Вече и той започва да пуска негови парчета. History - от миналият им албум, също беше негово дело, хареса ми.
Към този 8-ми мини албум са добавили и корейски версии на двете парчета от японският сингъл, който пуснаха през ноември - Kimi wа Dou?. Съответно това са Kimi wa Dou? (което сега излиза със заглавие I Think I Love You, идва от припева) и One Day.

Ето и целият траклист на 8-ят мини-албум Ordinary:

1. YeY
(главно парче)
2. Gotta Go To Work
3. Suite Room
4. At That Place
5. Take It
6. Oh Honey

Бонус:

7. I Think I Love You
8. One Day

Вече само чакаме. Утре - след 18:00 ч. българско време ще чуем и видим всичко, което са ни подготвили.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на YeY.

Смесени са ми чувствата все още - не знам какво точно да напиша. На първо слушане не ме грабна, вече на второ, трето, като че ли ми харесва повече. Не, че е зле, много денс парче, но някои части нещо не ме грабнаха веднага (на Кики обаче частите страшно ми харесаха). Предполагам, че със слушанията тези дни ще го харесам повече и ще свикна.

Оценявам късането на тениската от Кики след втората минута. Винаги е радост за окото.

 

 

Албумът за теглене:

BEAST - Ordinary (8th Mini Album) July 27, 2015

a5da5f3a6e2bc39c.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите им сцени в музикалните предавания - тези от M! Countdown днес.

Изпълниха Gotta Go To Work и YeY.

 

На живо нещата стоят малко по-добре, но все така не ми е убедително главното парче YeY. Това "Йе, йе, йе" в припева не ми харесва, а самото парче ми допада на части, но не и цялото (странно, но...). Не, като цяло не съм доволна от Джун Хьонг този път. Албумът и той е средна хубост, но отличавам парчето на Кики - Oh Honey. То много ми харесва и го слушам с удоволствие.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да не чуеш албума - няма да изгубиш нищо. Слаба работа. Джун на корейска земя нещо не може да ги измисли добре в последните една-две години, докато японските им парчета са много по-добри.

Да спомена, че отложиха излизането на 5-тия японски сингъл от поредицата "10 за 10 месеца" (този за месец юли), точно заради промоциите в Корея. Ще го пуснат в средата на август, заедно с 6-тия.

 

Първа победа днес на сцената на Инкигайо и то с Gotta Go To Work. Не им се вярваше, че си тръгнаха с победата в конкуренция с A-Pink и SNSD и то в първата седмица от промоциите им и парче, което реално пуснаха предварително, преди излизането на албума.

Бюти са голяма сила, много организирани. Оказват им огромна подкрепа, а идващата седмица очаквам няколко победи и за YeY. Независимо дали става или не става парчето, дали ни харесва - в Корея купуват албума, гласуват и ги подкрепят.

 

Да им е честита победата. Всъщност, на мен вече Работата ми харесва много повече от главното парче YeY, а и танцът/ изпълнението е по-забавен, закачат се на сцена и се шегуват един с друг.

Това тяхно завръщане го отменах вече като средна работа. Ще имат победи в предаванията, но аз не съм доволна. Ще чакам следващото завръщане и разбира се, новите японски сингли - всеки месец до края на годината.

 

Утре стартира Mrs. Cop, така че ще гледам Кики като млад полицай. Само (се надявам) да не са му дали ролята на младият и най-глупав/ тъп корейски полицай, че... В Me Too, Flower! героят му беше такъв и ми беше много жал за него. Не искам отново да гледам Кики в подобна роля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за победата им. Определено ако някоя песен трябва да вземе награда то това е Gotta Go To Work.


Въпреки, че са имали и по-силни предварителни песни, се оказа че тази песен е единствената която ми хареса от албума....


А и сцената която правят е много сладка и свежа, и хореото е хубаво.



С YeY малко ме изгубиха обаче, дори и след живото изпълнение не ми харесва, за съжаление...



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа победа вече и за Йе-йе-ей-то, днес на Show Champion.

 

За друго съм обаче в темата им, за да напомня и за излъчването днес на първи епизод на Let's Eat With My Friend с Ду и Йосопи.

Ето и превю. Пилето учи испански, хаха, на път за летището. Има кадри и от апартамента на Ду, както и от подготовката им за пътуването до Европа. Повече в самия първи епизод днес.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера втора победа за Йе-йе-йе нa М! Countdown (нямаше предаване, не знам защо, дадоха им наградата зад кадър), а днес и трета на Music Bank.
Сънги нещо е позакъсал със здравето. Вчера изследвания, болница, но Cube Ent. не казаха нищо повече, само че се лекува. Днес беше с момчетата на сцената, но наистина не ми изглеждаше добре. Дано се оправи.

От Cube Ent. ни изненадаха с

на YeY.

СуДжу ги върнаха от днес отново да промотират в музикалните предавания (явно така са им наредили от кораба-майка), та, голяма радост - показаха отново колко добри приятели са и двете групи. Прегръдки, поздрави.
А тези двамата не могат да се разделят, години наред. Джун побърза и да публикува след финала. Не би пропуснал, щом е снимка с един от най-близките му приятели в живота.

 

Първи епизод на Let's Eat With My Friend беше много забавен, както и очаквах. Пристигнаха в Париж и сега започва голямото похапване и обикаляне на френските ресторанти. С английският са много зле (нищо ново под слънцето, хах), но пиленцето поне се старае да благодари и поздравява само на френски. Кланя се и повтаря: "Merci beaucoup, merci beaucoup". Подготвил се е с разговорник, както винаги много организиран, докато на Ду не му пука особено.

 

ad19114668a6a870.jpg

Ду с Нам У. Трябваше Сон Донг-ши да е също тук. Неговата Infinite-радост.

b8e3e257ddcef775.jpg

 

Постер и с Йосопи на новият му мюзикъл "Пепеляшка", чиито представления стартират през септември. Той е в главната роля на принц Кристофър.

Ще си разменят ролята в различните дни и представления заедно с Кен от VIXX и Сандъл-ито от B1A4. Трима принца с невероятни гласове... Пепеляшките да му мислят.

 

402956e289c3a0c1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бърз ъпдейт за BEAST:

 

Групата остана с пет души, след напускането на Hyunseung. За тези, ненаясно, тук ви слагам линк:

 

Още ми е тъпо, че напусна. По негова вина, по вина на скапаните нетизени, които не го оставиха да диша. От групите, които съм мислел, че няма да се запазят още задълго, B2ST беше последната, ами...  http://www.soompi.com/2016/04/19/breaking-jang-hyunseung-officially-leaves-beast/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

 

Друго, което ще ми е интересно е, как ли ще разпределя Джун частите. Няма ли да пада по-голяма тежест на Yoseob, след като е главният вокалист. Или Dongwoon, Kikwang и Doojoon ще получат повече части. 

 

И скоро ги очакваме с трети албум: Дано Джун този път ни изненада с нещо по-добро, защото от миниалбумите: GoodLuck и 1230 не го е правил особено.

Ck9BYYfUgAMlqVh_zpstldcoq1g.jpg

ClABozuUkAA8qRC_zpskxxti0g2.jpgClFM_aFUYAAoHbA.jpg

 



https://www.youtube.com/watch?v=miyergv_q44

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те си потвърдиха, че Ribbon ще е 1230 pt.2. Колкото и да не обичам повтарящото се, няма как да не харесам и тази песен, след като харесвам много 1230. 



Плюс линк към албума им "Highlight" http://k2nblog.com/album-beast-highlight-vol-3/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Редактирано от theL0new0LLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...