Jump to content

Highlight


toxic

Recommended Posts

Ооо, каква изненада! Онни откога те чака да си кажеш тежката BEAST-дума.

За заглавното парче, оплачи се на продуцента ни и му кажи следващият път да се постарае повече, хаха. Знам, че много го обичаш и ти е слабост, но го отричаш и не искаш да го виждаш, когато ти го показвам, хаха.

Джуни си каза, че останалите са харесали много парчето, още първият път, когато са го чули.

Аз също не бях очарована в началото от 12:30, но сега вече с няколкото слушания, мисля, че започва да ми допада все повече и повече. Иначе албумът си е типично ниво за тях. Това очаквах, а и те си казаха още през август, че ще пуснат този албум, т.е, че ще се завърнат толкова скоро заради годишнината, а и за да зарадват феновете си с този специален албум.

Доволна съм от Джун Хьонг, постарал се е и за този албум, не ме разочарова, а сега чакам само видеото и на Drive, за да им се порадвам още веднъж.

 

Korean Music Wave-концерта в Пекин приключи, а Кики сега написа "Лека нощ", спи му се на душицата. Изпълниха Good Luck, Shadow и Beautiful Night, а Сънги изпълни с Хюна и Trouble Maker.

На пресконференцията преди концерта бяха много забавни. Всички мъжки и женски корейски групи, които участваха днес на концерта в китайската столица, бяха наредени на 5 реда по 20 души (народ и чудо, цветът на корейският к-поп, ако мога така да се изразя, хаха), BEAST изтупани на първият ред, открая, а до тях Со Ньо Ши Де-то. По-надалеч от тях, по-надалеч, хаха. И шестимата наредени един до друг, не се и обаждаха много, много, примерни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще кажа на Хонг да го строява, че нещо се е отпуснал с този албум хахаххаа Вместо да ми се киска с Чули по предавания и да се заяжда с моят любим Ду, да вземе да ме впечатли с някоя песен. :D :D :lol:


Ама тя песента е добра, но все пак е просто слушаема, а не страхотна......Честно казано от Шадоу насам нищо не ми се е запечатало в мозъка от техните песни......


 


Имам интересен въпрос, на Годишните концерти коя песен ще изпълняват според теб? Или ще е медли хеххехе


Как няма да са цвета на к-попа с тези костюми с които са всичките (особено жените) хахахаахах


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу, ще те мъмря. Нали хареса много Good Luck това лято, дори тук, в темата го написа. Пак забрави, хаха.
На въпроса... Ами трябва да е Good Luck според мен, едва ли ще е 12:30. С денс парчето ще се появяват на наградите и концертите в края на годината, 100 %. Те точно него си изпълняват и първо по концертите, дори и днес в Пекин.

Ето сцената им днес и на Music Core с 12:30.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах я, но сега да ме убиеш не мога да я затананикам, но веднага мога да почна да ти пея Шадоу Шадоууу Шадоууууу :P


Докато писах горният пост се чудех, коя е последната тяхна песен която помня и беше точно тя, после се сетих и за Good Luck.


 


Аз залагам на един опенинг с малка част от 12:30 и после избухване с Good Luck. :lol:


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо да те убивам? Нямам полза, а и ми трябваш в отлично здраве и форма, за да мога да те тормозя всеки ден, хаха. Йехет!

Сцената им днес на Инкигайо. Да отбележа, че момчетата се върнаха веднага снощи след концерта в Пекин (отново бяха с ЕХО и Мьонг Су), кацнаха рано сутринта в Сеул и само след 4 часа ги изпратиха на Инкигайо, но не да запишат сцената си предварително, защото те я записаха по-рано през седмицата, а за да се включат на финал в награждаването, т.е за да са на сцената с останалите изпълнители. Пильо много прегръщаше на финал Лео, след като обявиха 3-та победа на VIXX днес. От другата седмица чакам и Лео да върне жеста след нашите победи, хаха. След като участваха в мюзикъла Full House станаха близки приятели. Лео може да е малко особен, но няма как да не хареса нашето пеещо пиленце.



Видео, което от Cube Ent. пуснаха преди минути. Кадри от
при заснемането на 12:30.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа победа за 12:30 на Show Champion. Днес, на летище Инчон, преди да отпътуват за Лос Анджелис (от там ще се прехвърлят до Мексико Сити) им връчиха купата предварително, направиха си и снимки.

Участието им в Guerrilla Date с превод на английски.
Девойката, която е на лекции по чехли е без коментар, "уникална", а тая, която се хвърли на Джун да се търка в него... хаха, нямам думи. Как няма да избяга, той е такъв пъзльо.

Участието им и в Cultwo Show миналият понеделник, също с превод на английски.

 
 


Сънги на летището днес, на път за Лос Анджелис.

1bf2391e6801374d.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора победа днес за 12:30 на Music Bank. Мoмчетата победихa Epik High.

 

79ea194dd2daa496.jpg

 

Да споделя няколко думи и за Music Bank в Мексико, който приключи сутринта българско време. Ду беше страхотен като водещ, както винаги може да се очаква от него, Чани от ЕХО по принцип обича да е в центъра на вниманието (почти винаги), но с Ду и Гю от Infinite всичко беше много добре днес на сцената.

Йосоп изпълни песента Corre на мексиканското дуо Jesse & Joy, заедно с Гю и Дже-то на B.A.P (макар че можеше и да е Де-то, бих се радвала). Пиленцето чуруликаше и на испански, радост за ушите ми, а и парчето е страхотно.

Днес на концерта изпълниха първо 12:30, след нея Good Luck, а на финал, в третото им изпълнение - Beautiful Night.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трета победа вчера на Music Core и четвърта днес на Инкигайо за 12:30. B2UTY са страшна сила, спокойно могат да се мерят с EXO-L.

Вчера вечерта кацнаха от Ел Ей в Сеул. Пиленцето беше толкова щастлив, че си е отново в Корея, все едно е отсъствал (поне) два месеца. Днес по-рано през деня момчетата записаха сцената си за днешният епизод на Инкигайо. На финал благодариха (както винаги) за подкрепата на феновете, благодариха на семействата си, на компанията и изказаха съболезнования за загубата на певецът Шин Хе Чол, който почина преди няколко дни.

Утре сутрин трябва да запишат и участието си в Simply K-Pop.

 

Страхотни и шестимата днес, много хубави в тези дрехи. Браво. Очите ми останаха в тях.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пета победа днес на Music Bank за 12:30. В неделя отново са номинирани, а останалото зависи от B2UTY.

Днес трябваше да летят по програма за Шънджън, Китай, за концерта на Инкигайо, който бе заплануван за 8 ноември, но през седмицата стана ясно, че музикалното събитие няма да се състои. Китайците са направили някакъв проблем и не са успели да се договорят, поне така разбрах от групата ми на ЕХО, а и Йосоп беше много ядосан в Инстаграм тези дни, изрази съжаление, заради излъганите китайски фенове.

През седмицата момчетата имаха две фен-срещи в Сеул. Не остана непрегърната B2UTY на тези срещи, уникални са. Винаги се държат много топло и приятелски с феновете си, отнасят се с огромна благодарност към момичетата, за това имат и толкова стабилна (нормална) за корейските стандарти фен-база.

Участието им на Music Bank в Мексико ще се излъчи по KBS2 на 12 ноември, сряда, от 23:00 ч. корейско време.

 

Участието им в Simply K-Pop, което записаха в понеделник.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MJA2-U-FJt4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вчера на Music Core и седма победа днес на Инкигайо за 12:30. Браво на B2UTY!

С това промоциите в Корея официално приключиха, а момчетата летят тези дни за Япония, за промоциите и на японския сингъл (излиза официално в петък, 14 ноември), които ще бъдат последвани и от пет Beautiful Show-концерта през ноември и декември. Първият е на 20 ноември в Нагоя.

Чани от ЕХО направи голям гаф на финал днес, като подари букет предвиден за Ю Би (напуска Инкигайо като водеща) на Сънги, хаха. Сънги онемя, но прие букета и добре, че беше Сухо да се намеси и да оправи нещата. Нашият обаче си дрънкаше благодарствените слова и държеше букета, хаха, като за финал на промоциите беше уникална сцена. Ду стоеше зад Сънги, но и той онемя при подаряването на цветята, хаха.

Чани преди минути се извини в Инстаграм за объркването, не разбрал на кой трябва да подари букета. Нормално за някои от членовете на ЕХО, хаха.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Настъпи Денят на солетките (11 ноември) и момчетата се отчитат с подарък за B2UTY с нова версия на 12:30. Аййшш, трябваше да пуснат видео на Drive, а не така да ни хлъзват. Добре се сещат за Pepero Day да правят подаръци, но някак с нови версии не върви, а и няма голяма разлика с оригиналното видео.

 

Много хубав момент, на нашия кога друг път мъж му е подарявал (или ще му подари) цветя след победа, хаха.

 

tumblr_nericddT2E1saq0axo3_400.gif  tumblr_nericddT2E1saq0axo4_400.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се излъчи Music Bank от Мексико. Ето и сцените им, поне това, което е качено в канала на KBSKpop. Ду беше страхотен като водещ. Понаучил и някоя друга дума на испански, беше се постарал.

Общата им сцена в началото с останалите изпълнители. Изпълниха La Bamba на Ричи Валънс.
Сцените на 12:30 и на Beautiful Night, както и на финал, излязоха последни за бис, след като първо изпълниха и Run To You с останалите групи.

Сцената и на Йосопи заедно с Йонг Дже от B.A.P и Сонг Гю от Infinite. Изпълниха Corre на мексиканското дуо Jesse & Joy. Ахххх, гласът му и на испански, а и на всякакъв език, звучи приказно.... Вълшебното ми пеещо пиленце с поредното си отлично изпълнение.
С това "Asi que corre, corre, corre corazon" направо ми бърка в душата... Няма да спра тези дни да я въртя. И тримата са страхотни, браво.

https://www.youtube.com/watch?v=W-QGu84pSZ8

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера участваха на MelOn-наградите. Стана някакво объркване. Трябваше и те да минат по червения килим, но е имало разминаване и момчетата са пристигнали, когато вече всичко е приключило, а са чакали да минат по реда си след останалите изпълнители. Както и да е, но "красавиците" бяха много разочаровани.
От наградите си тръгнаха с две отличия - първото за изпълнители от Top 10, а второто отличие за избора на популярна песен сред интернет потребителите (Good Luck). На сцената изпълниха 12:30 и Good Luck.
За МАМА–наградите, които ще се проведат на 3 декември в Хонг Конг, мисля, че ще ги пропуснат и тази година, а и на 5 декември имат концерт в Япония. Не са обявили нищо от компанията им.

e1f6cde2d1c73130.jpg

ae4504424648de87.jpg



Участията им в

(само Кики, Ду, Йосоп и макнето) и
(след 55 минута) с превод на английски от канала на KBS World.
В Hello Counselor ме довършиха с историята на аджумата, която се облича като тийнейджърка. Момчетата облякоха част от "гардероба й", хаха.

tumblr_newqb9vae71skwb9lo2_500.gif

Малко снимки и от официалния сайт.

8a0630ef2f3921c4.jpg

bb750bcb71bfd8d0.jpg

cc2a1dfaeba08212.jpg

195574da7152e119.jpg

c979bb7bc9ca500f.jpg

c7bd747349e23898.jpg

854f5d5f2c560ceb.jpg



Днес излиза официално и японският сингъл How About You? (Kimi wa dou?). По-късно през деня се надявам японците веднага да го качат, за да чуя и другата песен в него, освен заглавната, която вече излезе.
Ето и цялото видео на How About You?. За съжаление от официалния канал на Universal Music Japan ще си останем само с по-кратката версия, която пуснаха японците преди две-три седмици.

bdf064253d9eba25.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за епизода на Hello Counselor, Rie,  доста се посмях с тази розова аджума накрая, ама как облече набързо макнето и Ду, за пръв път виждам Ду да остане без думи, хаха , страшни тоалети и аксесоари. Но и Пилето и Кики бяха много сладки животинки, как не се е сетила за Пилето един пилешки костюм да направи.

How about you ми хареса, то се знае.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йосоп е душичка, а и тази зелена дрешка толкова му отива, въпреки че и той гледаше много странно на аджумата, хаха. Ду беше огън, хаха, уникален тоалет.

 

Осма победа току-що за 12:30 от днешният Music Bank, а с това и Тройна корона (три последователни победи в предаването). Браво на B2UTY, уникални са в подкрепата си, както винаги. Момчетата вече не промотират в музикалните предавания, но продължават да са номинирани и да печелят. Една от най-стабилните и отлично организирани фен-бази. Като се сетя и ги сравня с EXO-L, които са истински ужас, B2UTY са направо душички, но и съвсем различно е отношението и на самите момчета, изобщо няма база за сравнение.

 

7b1f3f8caed13782.jpg

 

How About You? (Kimi wa dou?) излезе в Япония и очаквано вече е на първо място в Oricon.

 

Видеото, което качи пиленцето тази сутрин. На тренировка е в боксовият му клуб. От година тренира редовно, много е отдаден на този спорт.

А ето и с кой тренира заедно в боксовия си клуб, хехе. Радвам се, когато виждам мои любимци, които работят в различни сфери на корейският шоубизнес, но се оказва, че са и добри познати/ приятели.

 

0a714c363c947f8f.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японците качиха веднага целия сингъл. Ето и линк за теглене - BEAST - How About You? (Kimi wa dou?), November 14, 2014

Второто парче - One Day ми допадна много. Браво на Джун. Днес си я тананикам вече и аз на японски с момчетата....

 

Днес участваха на концерт организиран от Pepsi. Другата седмица летят за Япония, турнето започва.

 

Снимка на Джун от MelОn-наградите онзи ден. Страхотен кадър. Той сам дори си я качи снощи в Инстаграм, хаха, много се е харесал (очевидно).

 

1694410cba1f6765.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов мюзикъл за Йосоп.

След като се преобрази в ролята на библейски герой, след като се дуелира и като Зоро, пиленцето сега ще влезе в ролята и на разбойникът от Шеруудската гора - Робин Худ, в корейският мюзикъл Robin Hood. Радвам се за него, защото го оцениха като изпълнител, като актьор в мюзикълите и сега след шпагата ще върти в ръцете си и лък, хехе.
Репетициите стартират следващият месец, а представленията на 23 януари 2015 г., като ще продължат до края на март. Да видим кои корейски девойки ще се превъплътят в ролята на Мириам. Не съм огледала все още и целият каст на мюзикъла. Сигурно е, че ще има и други корейски изпълнители (и някой друг член на айдъл група, предполагам) в ролята на Робин Худ, тъй като ще се редуват с различни дни на представлението.

Малко това-онова и около момчетата и изявите на групата.


Beautiful Show в Япония e в разгара си, а днес по-късно летят за Кобе, където в събота и неделя имат нови два концерта. Вчера бяха на участие на музикален фестивал организиран от Министерството на Отбраната на Южна Корея.
Почти сигурно няма да са на МАМА-наградите в Хонконг и тази година. Програмата им за декември излезе и в нея не е отбелязано участие на музикалното събитие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес излезе вече и пълният каст на мюзикъла Robin Hood. Стана ясно и точното разпределение на ролите.
Йосоп няма да се превъплати в ролята на Робин Худ, а на принц Филип. Отрицателна роля за пиленцето, интересно. Кю Хьон от Super Junior също ще се превъплати точно в тази роля (на принц Филип), с Йосоп ще си разменят участията в различните дни. Много се радвам, защото обожавам и двамата, а и какви златни гласчета имат... ехххх.
От тримата актьори, които ще се превъплатят в ролята на Робин Худ, единствено познавам Ю Джун Санг, останалите две имена не ми говорят нищо.
Продажбата на билетите започва на 18 декември.

Постерите с Йосопи, в ролята му на Принц Филип. Страхотен е, дори и лош, хехе.

dbeae881cbb3f988.jpg

 

4fca8cf5864aa78c.jpg


f2028bc4e1224a21.jpg

52878aa11c1902c8.jpg

Официалният постер и на мюзикъла

95ae518ae05e4914.jpg

 

credit: mmusical



Видео с актьорите в различните роли.



И още един
.

Малко това-онова и около групата.
След като заминаха на 28 ноември за Кобе (за двата концерта от турнето), останаха в Япония до тази неделя, 7 декември. От Кобе се насочиха към Нагоя, имаха участия в различни японски предавания, разпуснаха малко, забавляваха се, бяха заедно с родителите си, а на 5 декември се състоя и концерта им в Йокохама.
Следващата седмица отново летят за островите за последния концерт от турнето, който ще се състои във Фукуока.
Друго кой знае колко интересно няма тези дни около момчетата, освен може би, че наближава рожденият ден на Джун Хьонг (19 декември). Това е много важна дата за всички B2UTY и най-вече за little_angel, хаха.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея и Япония (където са все още момчетата) вече е 19 декември, а това означава...

Честит рожден ден на Джун Хьонг! Да е жив и здрав. Стана на целиииии 25 години (26 корейски).
Пожелавам му 2015 г. да бъде много по-успешна за него като продуцент и композитор, а и той сам обеща, че през новата година ще направи и създаде още по-добри парчета.
Всички ги обичам (до един от групата), но той ми е особена слабост. Специалният ми продуцент. Добрата душа Йонг Джун Хьонг. Както казват и B2UTY - "Happy Birthday to our Yong PD!

Честит рожден ден, Джуни! Бъди жив и здрав.


5c7c736511c88fca.jpg

source: playb2st

Последният концерт във Фукуока приключи преди час. Много емоционален финал заради това, че турнето приключи, но и най-вече заради рожденикът, който не успя да сдържи сълзите си. Ревльото ми той. Разчувства се от жеста в залата и това, което направиха японките. Кики опита от тортата пръв, а той му се скара, защото тя била само негова, хаха. Страхотни бяха, точно като за финал се раздадоха много, а Кики се разхвърля гол до кръста и зарадва допълнително японките.

Тази вечер късно или утре рано сутринта се връщат от японските острови, защото утре ще участват на специалното издание на Music Bank за края на годината. В неделя трябва да са и на SBS Gayo Daejun, ще участват в заключителните концерти/ изяви/ церемонии и пр. по различните телевизии.
Да отбележа, че Good Life са продуцирали третото парче - Drop от новия зимен албум на BTOB. Приятно парче, чух откъс от него, но доколкото зная албума все още не е излязал официално. Мисля, че трябва да стане тези дни, в неделя вечерта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...