Jump to content

Highlight


toxic

Recommended Posts

Трета победа днес за Good Luck на Music Core. Три музикални предавания до тук тази седмица - три победи. Нямам представа дали и утре ще се номинирани на Инкигайо, ако са, ще бъде интересно кой ще е победителят. Пилето да четка повече B2UTY в Туитър. Вчера имаше резултат, знаят те, знаят, не са глупави. Като видях и каква храна бяха приготвили момичетата, както и онзи ден за представлението на "Бони и Клайд" на Сънги - торти, сандвичи, плодове, какво ли не. Винаги се грижат за момчетата, а и те са благодарни.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на BEAST! Днес за четвърти път спечелиха с песента Good Luck. Да им е честита победата и да продължават да ни радват с изпълненията си!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и изпълнението им днес на Инкигайо. 11 000 точки и на мен не ми се вярваше, момчетата също бяха изненадани. Браво, 4 от 4 тази седмица.
Йосоп на финал каза, че ще имат концерти, но ще обяват датите и повече подробности тези дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера, на Show Champion, спечелиха 5-та победа с Good Luck. Само четиримата бяха на сцената, защото Кики и Ду снимаха поредния епизод от Cool Kiz on the Block.

 

Сцената им днес на M! Countdown. Бяха номинирани, но не спечелиха.

 

 

И тъй като в Корея вече е 4 юли - честит рожден ден на Ду Джун! Да е жив и здрав. Всичко най-добро му пожелавам на него и на момчетата. Да продължават да бъдат все така страхотна банда, каквaто са били винаги в тези 5 години.

 

fbf694cd97453a41.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден Ду Джун! Да ни е жив и здрав и винаги да е с усмивка на лицето. Пожелавам на него и на другите момчета мнооого професионални и лични успехи :)

 

769222.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя колко много ми харесва Good Luck. Много добра работа на Junhyung.

Днес спечелиха отново наградата на Music Bank, като предварително макнето обеща, че ако грабнат наградата той и Junhyung  ще целунат Doojoon. За жалост не го видяхме при награждаването това нещо, но Йосоп качиха клипче в Instagram. Ето го и него .

Гледам и шоуто им, 7-ми епизод там с гостуването на приятелите им много ми хареса. Голям смях падна :D

 

Ето клипчета от заснемането на Good Luck:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова бях заета вчера, че даже не съм разбрала, че Ду е рожденик, пожелавам му и аз  със закъснение да е жив и здрав и очаквам следваща роля, защото в Let's eat се представи много добре.

Другото за което се включвам е да кажа, че шоуто им Burning the BEAST го има и в doramatv.ru за тези, които предпочитат руски субтитри като мен. Също се радвам и  за многото победи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата събота на Music Core победа номер 7, вчера на Music Bank - номер 8 (направиха Тройна корона, три поредни седмици номер едно в предаването), а днес победа номер 9 отново на Music Core. Ай, стига са печелили вече, хаха, оляха се, да оставят и останалите да се порадват.
Бяха преди броени дни и в Япония само за ден за фен-среща, отново вчера бяха и на среща с корейските си фенове, не се спират тези дни. Време им е и за малко почивка.
Burning the BEAST приключва идващият четвъртък, на 17 юли. Тази седмица, в 11-ти епизод, бяха много забавни, защото отговаряха на различни въпроси. В 10-ти обаче много ми харесаха кадрите от остров Джеджу и вечерта, която прекараха в къщата под наем, как се организираха и шестимата, сготвиха, никой не се покри, не се измъкна. Йосоп се захвана със зеленчуците и миенето, Сънги свари рамен, макнето свари ориз (страхотен, ще каже човек, че цял живот е стоял край печката), Кики помагаше, а Жокера и Ду се заеха със скарата навън. Имат перфектен синхрон шестимата, не само като група, но и като приятели, като колеги. Винаги с това са ми правели отлично впечатление. Пиша това, защото не мога да не сравня с епизодите на ЕХО, които предшестваха това предаване с BEAST. Там сценаристите поставиха и момчетата от SM Ent. в същата ситуация, трябваше сами да си приготвят вечерята, да се организират, но картинката беше коренно различна. Покриха се повечето, седнаха си и чакаха други да направят всичко. А тук нямаше дърпане, нямаше тарикатстване, нямаше измъкване. То верно, че и BEAST не са от вчера на сцена и се познават добре, но все пак и такива малки, дребни уж на пръв поглед неща са показателни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Край на промоциите на Good Luck днес на Инкигайо. Завършиха подобаващо с 10-та победа. Браво, отново много успешни промоции, а Джун Хьонг преди минути благодари за подкрепата с кратко видео обръщение в инстаграм.

Доволна съм и аз, по-малко от месец, но няма как, а и имат нужда от почивка след последните месеци в Япония и Корея.

Кики трябва скоро да замине за Соломоновите острови и снимките на Law of the Jungle. Преди два дни го потвърдиха в каста на предаване, а в началото само се говореше, че ще участва. Двама ще са и в тези епизоди айдълите, които ще участват - Кики и Тао от ЕХО, но ще са отново разделени, т.е Кики ще замине първо за снимките, а след това ще се присъедини и Пандата от Циндао. Напоследък взеха така да ги снимат, не се засичат, по пет епизода с участие за всеки един.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като днес вече официално пуснаха и постери, а и отвориха сайта на мюзикъла, да споделя новината.
Миналата седмица Йосоп публикува снимка в Туитър, на която се вижда, че той държи шпага в ръце и бе написано "Coming soon Z". Вече е официално - той ще е в ролята на Зоро в новите представления на мюзикъла, които ще стартират на 27 август и ще продължат до 26 октомври.
Освен Йосоп в тази роля ще се преобразят и Кий от SHINee и Wheesung, а една от изпълнителките на главната женска роля, ще е девойка от групата АОА.

Хубав Йосоп, хубав и като Зоро (на корейски го произнасят като Джоро, хаха, напушват ме на смях).

Zorro Musical (2014) Official Site

Постер с пиленцето и рекламни клипове на мюзикъла.

e3700b8fcf5fff74.jpg





Кики вчера потегли към Соломоновите острови, както споменах ще участва в новите епизоди на Law of the Jungle, които ще се излъчат през месец август. Биха му ваксина срещу малария и потегли. Ще се представи достойно, не се съмнявам в него.
Макнето, Ду и Йосоп днес ги потвърдиха, че ще вземат участие в предаване по телевизия MBC със заглавие Wishing Star. Ще участват заедно с Юнхо от TVXQ. Идея нямам все още какво точно ще представлява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази седмица (само) ще се завърнат в музикалните предавания със специална сцена на корейската версия на японският им сингъл Sad Movie. Джун Хьонг беше за три дни на Малдивите, на кратка почивка, но днес вече се завърна в Сеул. Страхотни снимки сподели от това пътуване в рая.
Кики вчера се завърна успешно от Соломоновите острови (а Тао замина), както и Ду се пошегува с него в Туитър: "Ооо, Куанги, ти си жив.", хаха. Макнето напуска епизодите на Super Idol Chart Show и няма да е вече водещ, но пък участва тези дни в други корейски предавания, които предстои да бъдат излъчени. Полива си редовно саксийките у дома и споделя снимки (грижовното ми и добро макне). Йосоп води Янг Генг на училище за кучета, като горд баща, хаха, много е смешен, толкова горд със "сина си". Ду пък тези дни намери бездомно кученце в един парк в Сеул, беше дал номер да му се обадят, ако го познаят, но май последно от това, което четох, което той написа - мъничето е останало у тях. Само Сънги се е покрил. Oчаквам с участията им тази седмица, за да им се порадвам отново.
Излезе и програмата с участията на Йосоп в мюзикъла "Зоро", а от днес започна и продажбата на билетите. Представленията, както споделих, стартират в края на август, но първата сцена на пилето ще е на 13 септември, с две представления. Репетира тези дни и върти шпагата като същински Зоро.

Burning the BEAST приключи миналият четвъртък. Доволна съм от представянето им, забавлявах се с всички епизоди. Предаването на ЕХО беше разочарование, но моите момчета вдигнаха летвата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.

Burning the BEAST приключи миналият четвъртък. Доволна съм от представянето им, забавлявах се с всички епизоди. Предаването на ЕХО беше разочарование, но моите момчета вдигнаха летвата.

Така си е, няколкото епизода които гледах от предаването на ЕХО не бяха  интересни. Сега направо с мъка на сърце очаквам 11 еп. като знам, че е последен, много ще ми липсва това предаване, дано пак да измислят нещо. А 10 еп. си беше най- интересния с това тяхно кратко приключение на Джеджу , особено Донг Ун каква борба води с палатката, добре, че беше една нуна да му помогне да я опънат. И точно същото като теб си помислих за страхотния синхрон между шестимата, всичко беше свършено бързо, без тън-пън и как се бяха подредили Жокера и Кики да спят заедно накрая, големи сладури бяха, пък  Пилето мие чиниите, 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизодите не са 11, а 12, споделих го в един от предните си постове.

Сцените им на Sad Movie тази седмица в музикалните предавания ще са общо три - в петък на Music Bank, в събота на Music Core (много искам да видя Зико и Жокера заедно, хаха) и в неделя на Инкигайо. На 27-ми, в неделя след Инкигайо ще имат и концерт, като за целта от Cube Ent. са се погрижили фенове от други градове да бъдат извозени с автобуси, идеята е на Йосоп (златното ми и досетливо пиленце), затова и вчера той благодари в Туитър.
Пилето ще участва и в едно от парчетата от предстоящият соло албум на Хюна, който трябва да излезе на 28 юли, ако не греша точната дата, защото не се интересувам от творчеството на госпожицата, освен ако не е свързано с някой от шестимата. Пропуснах да го отбележа тези дни. Ще подкрепи колежката си.
Джун Хьонг, верно изкара кратка почивка на Малдивите, но е бил там най-вече за заснемането на фотосесия на Ceci Korea, която ще излезе през септември. Видях някои от снимките. Той напоследък много го раздава като модел - този месец има фотосесия с него за Elle Korea, видео, снимки, това-онова, харчи се нашият продуцент.

И нещо, което ми се иска да споделя, защото снощи умрях от смях с Джун Хьонг, Ду и Йосоп в Инстаграм - Джун Хьонг, голям си!!! Голям. Напомни ми защо те обичам вече толкова години.
Очевидно, че добре си беше пийнал и реши да сподели затова в Инстаграм, говорейки на Супер Марио в компанията на чаша уиски, хаха. Ду не спря да го бъзика, хаха, а Йосоп му каза да си ляга. Представям си днес как са се шегували с него, а и публикацията му отпреди малко (очевидно го боли глава) и коментарите на феновете под нея ме напушиха отново на смях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето изпълнениeто им днес на Music Bank със специалната сцена на Sad Movie. Дразни ме, аз го казах и когато албумът излезе. Парчето е японско, т.е те го направиха за японският им сингъл, научих го вече наизуст, от декември си го пея и сега, когато го слушам на корейски направо ме дразни.

Вчера имаха две фен-срещи в Тегу и Теджон. В Тегу беше първата и ги бяха изложили на слънце, при 35 градуса, едва стояха и те и феновете. След това вече малко по-късно, когато пристигнаха в Теджон организаторите бяха взели мерки и момчетата бяха в зала, там се срещнаха с феновете.
Не мога да не споделя тези гифове, от срещата в Теджон. Йосоп и Ду имитираха Джун Хьонг и "изпълнението" му от онази вечер, за което споделих, че си беше подпийнал (сподели снимки и клипове в Инстаграм) и си играеше със Супер Марио, хаха. Пилето е Марио, а Ду в ролята на "оппа Джун Хьонг, който е възрастен и не си ляга рано", хаха.

tumblr_n985l6FtlE1s4vz2eo1_250.gif   tumblr_n985l6FtlE1s4vz2eo3_250.gif

tumblr_n985l6FtlE1s4vz2eo2_250.gif   tumblr_n985l6FtlE1s4vz2eo4_r1_250.gif

Source: b2st-nes.tumblr.com

И малко снимки на шестимата от фен-срещите вчера.

1ce682d776f5c6d1.jpg

a4d5af141749d541.jpg

8fa3ecb0ddd57aa5.jpg

88c3d4b4e27ab79c.jpg

53c327543735e68f.jpg

25c100d919fec41d.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцените им

и днес на Инкигайо на Sad Movie. Вече окончателно финал на промоциите с тези специални три сцени и участията им в музикалните предавания. По-късно днес е ънплъгд концерта им (с акустични инструменти), който ще бъде с продължителност един час.



Вчера отново имаха фен-среща в Сеул. Хубаво е, че Джун Хьонг се иронизира сам, а и останалите не спряха отново да го подкачат. Стана ясно, че на 24 септември ще издадат и японска версия на Good Luck-албума.

5c881862c7cbec8c.jpg

5c90e8ebc29b5562.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключиха и двата концерта Beautiful Show, които се състояха вчера и днес в Сеул. Новина от днес, споделиха го на финал - завръщане есента с нов албум.
Честно казано новината ме изненада, толкова скоро след последното завръщане преди два месеца, но щом са казали - отлично. Ще чакам каквото и да е. Есента очевидно ще е много "гореща" в Корея, след като и други популярни групи се завръщат с нови албуми.
Много емоции вчера и днес на сцената. Макнето си поплака вчера (не издържа на силните емоции, разчувства се, а и Джун Хьонг не остана по-назад). Кики се възстанови за концертите, въпреки че десният му крак пострада сериозно преди две седмици при заснемането на последният епизод на Cool Kiz on the Block.

На 17 септември ще пуснат японската версия на Good Luck и най-доброто от японските им албуми, в специално издание. Датата първоначално бе 24 септември, но от Universal Music Japan я изтеглиха със седмица.
Друго кой знае колко значимо и интересно около момчетата няма в последни две-три седмици. Предстои излизането на фотосесията на Джун Хьонг за списание Ceci, за която споменах преди месец, и която той засне на Малдивите. Йосоп репетира усилено за мюзикъла, неговите първи сцени са на 13 септември с две представления. Учи се да държи добре шпага, дуелира се.

Излезе DVD-то от концертите им в Япония в началото на годината. Ето линк, качени са на части, ако някои иска да ги види.

b0e1c9d7404d5002.jpg

Снимки на шестимата от първият концерт вчера в Сеул.

efad9d9ce9e288e1.jpg

1fec69fef2aeb70e.jpg

b68208efce1b0a65.jpg

28347bbe0c977fb8.jpg

c52588ef6964035e.jpg

35ccaa544aedc942.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

17 септември наближа, а с това и излизането на японският им албум, който ще съдържа всичко най-добро, което са издали до сега на японска сцена плюс (бонус) едно ново парче -

, което пуснаха днес от Universal Music Japan. Пише, че е тийзър, но си е направо кажи-речи цялото парче. На 17 септември ще излезе и японската версия на Good Luck.

 

BEAST Japan Best

2a7065e5d219e2f7.png

Тъй като излизането на албума наближава, днес обновиха и японският сайт на момчетата с нови профилни снимки и една обща (същата, която е и на албума). Хубави са и шестимата, затова ще ги споделя, макар че могат да се видят и в японския сайт.

231ee10615f3ea05.jpg

От Cube Ent. са решили да превърнат "инцидентът" с клипчетата на Джун Хьонг и "неговите разговори" със Супер Марио в марка, да започнат и да печелят от този забавен гаф на рапъра. Той не е имал нищо против, дори напротив. Затова и днес, в тийзърът на Шин Джи Хун на предстоящото й парче, участват той и Супер Марио. Очаквам цялото видео с интерес.



Друго май няма кой знае какво за споделяне. Направиха в последната седмица и Ice Bucket Challengе. Някои го взеха на шега и се лигавеха от Хавайските острови, но Пильо поне се отнесе много сериозно. Стартираха и представленията на мюзикъла "Зоро", но първите сцени на Йосоп са на 13 септември.

Снимки от фотосесията на Джун Хьонг за септемврийският брой на списание Ceci, която той засне преди повече от месец на Малдивите.

601529e0c1b9c3b0.jpeg

8c88b2e61bf5d479.jpg

45fb2c86c4217323.jpg

a6ce5c1c0f1c299b.jpg

1c95b058609eac13.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея и Япония вече е 3 септември и за това... Честит рожден ден на Сънги! 25 години (26 корейски). Да е жив и здрав! От мен има пожелание и да си купи възможно най-скоро учебник по елементарна география и да научи/ разбере, че все пак ФИФА не е столица на Бразилия, а нещо съвсем различно, хаха. Шега, но си е и самата истина, душицата ми той. Останалите петима само го подиграват и подкачат, не, че и те са цъфнали и вързали, хаха.

4758159564775e27.jpg

Момчетата от три дни са в Япония. Първо бяха в Хирошима, имаха концерт, а от вчера са в столицата, където тези дни имат промоции на предстоящия японски албум. Днес имаше студио с тях, утре ще гостуват и в японско радио, заети са, но намериха време днес да се снимат пред различни забележилности в Токио.
Law of the Jungle най-после ще стартира излъчване на новите епизоди, които заснеха на Соломоновите острови. Първи епизод с Кики ще се излъчи на 12 септември.

На 30 октомври ги потвърдиха за участие на Music Bank в Мексико, заедно с ЕХО-К, B.A.P., Infinite и др. корейски изпълнители/ групи.

Йосоп преди няколко публикува снимка от студио, в което сподели, че записват. Очевидно подготвят завръщането, явно ще е факт през октомври/ ноември. Ще чакам потвърждение.

Днес излезе и цялото видео на Шин Джи Хун, но Джун Хьонг, нито неговата "половинка", хаха - Супер Марио участваха. Тийзърът е бил явно само за залъгване, за да се хванат B2UTY.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...