Jump to content

Highlight


toxic

Recommended Posts

Участваха вчера в празничния брой на MUSIC BANK
http://vbox7.com/play:71ae293121

 

Кики и Йособ участваха във специални сцени ~~

 

Kikwang & Eunji ( A pink) -  Sleigh Ride 

 

Йособ със компания   Must Have Love   (закриването)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 Hyunseung  го видях на превюто за  Immortal Song  как  танцува на NOW ама с необичайни партньори

 

Необичайните партньори в ролята на Hyuna ( около 6-тата минута започва изреждането :D )

 

Предаването Immortal Song в което Hyunseung участваше се състоеше от 2 части (на 7 декември и на 14 декември).

Записвано е цялото наведнъж. Той е бил във втория ден на 14 декември и се е паднал 11 от 12 ( за цялото предаване) или 5 от 6 само за едно предаване.

Това му е първото участие в това предаване.

Беше направил кавър на Twin Folio's "Wedding Cake.

Kim Ki Duk коментира:

 

 

 

"It made me realize how much a song could change depending on which generation sang it. It was a progressive performance."

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nfa9IUTbVGw

 

Вчера пък двойката TROUBLE MAKER имаха участие на  2013 KBS Entertainment Awards

http://vbox7.com/play:f2cb626bb7

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите два епизода на драмата с Кики са излъчени да се надяваме скоро и на английски субтитри

 

епизод 1

епизод 2

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера се излъчи и трети епизод на сериала с Кики, не е вярно, че са само два до тук. Двата са още от миналата седмица, а на 26-ти декември ще излъчат и финалния, четвърти епизод.

 

В неделя (бел.ред. 21 декември) по tvN се излъчи първи епизод на предаването с Кики - Cackling Class, така нареченото виетнамско приключение на Кикс, за което споделих наскоро. Много интересно започна, а и дечицата са страхотни. Родени са от смесени бракове, майка от Виетнам и баща кореец - три момиченца и две момченца, като едното момче е Хуанг Мин У, познат от видеото на Gangnam Style. Кики има проблем с малките момиченца, хаха, т.е не разбира защо и каква е причината те да плачат така бързо и лесно. Не знаеше и как да успокои малката сладурана, а само я потъпа леко по рамото, докато детето плачеше със сълзи на очи, навело главичка (добре, че на помощ се притече другото малко по-голямо момиченце и успокои сладураната). Трудно му е, обича/ обожава децата, но когато се стигне до сълзи - става сложно, хаха. Всъщност момиченцето, което се разплака, заради една играчка стана всичко, е мъничко, на около 5-6 годинки, нормално е и лесно да плаче, а и дечицата са сами, само с Кики и актьорът Ким Мин Джун, които се грижат за тях, родителите им останаха в Сеул и повериха децата на грижите на екипа. Кики е много грижовен, всеотдаен, след това хранеше дори сладураната, на нея той обръщаше най-голямо внимание, но забелязах, че във втори епизод, който ще се излъчи тази събота отново е имал грижи около малката красавица (предполагам, че BEAST-оппа е овладял положението).

Пристигането в столицата на Виетнам - Ханой бе "впечатляващо". На летището чакаха стотици виетнамски B2UTY, които крещяха, пищяха, някои сигурно и припаднаха, имаше сълзи в очите на много момичета само за това, че видяха Кики. Създадоха голяма суматоха, едва успяха всички да се доберат до автобуса, който да ги откара до мястото за снимките на предаването и училището, което трябваше да посетят децата.

Пресичането на улица в тази южноазиатската държава е истинско приключение. Няма светофари, навсякъде хора, който се предвижват основно с мотопеди и колелета, а хаосът е пълен. Кики буквално замръзна пред "организацията" на движението, хаха, онемя и гледаше с отворена уста. Доста усилия, а и време им отне пресичането на само една средно натоварена виетнамска улица.

Много интересно е това предаване с представянето на различните култури, децата, които се сблъскват с живота в родината на тяхната майка, роднините им там, които също ги посрещнаха, обучението в училище на виетнамски език, както и двамата главни герои Кики и Мин Джун, които трябва да се грижат за малките, да ги напътстват.

На Кики му блеснаха от радост очите, когато се появи на Инчон, преди да отпътуват, когато видя за първи път децата, а и те го наобиколиха веднага, започнаха да го прегръщат, да се въртят около него и да му се радват. Той обожава деца, а и има отношението към тях, много лъчезарен и открит, емоционален - такъв е Ки Куанг, който и аз познавам вече няколко години от екран, участия в различни предавания, истинска душа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяха на първото голямо шоу по случай края на годината,което се проведе вчера на 27 декември.

Бяха направили ремикс.

@ Kbs Gayo Daejun 2013

Откриването

 

Специалните  сцени 

Yoseob ( Beast ) & Eunji ( A Pink ) - When I First Saw You

Hyunseung  имаше общо изпълнение с  Hyuna в категорията Dance Symphony 
 Trouble Maker - Birthday Cake

Специални сцени при изпълненията на стари кпоп песни:

Again K-Pop

Sohyun ( 4minute ) & Dongwoon ( B2st )

 

http://vbox7.com/play:3100720aef

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес четох много хубаво откровено интервю на Жокера, по повод финала на промоциите му тази седмица в музикалните предавания. Доволен е от промоциите, определя този соло албум за негов личен успех, защото е реализирал на 100 % това, което е имал като планове през отминалата 2013 г. Доволен е и от фен-срещите (които имаше тези дни, днес също), макар че се е чувствал самотен без останалите, но пък поласкан, че толкова много почитатели са дошли само за да се срещнат с него и да получат автограф. Завръща се отново при момчетата, както и сам се изрази, свършват соло изявите му и отново става членът на BEAST. Започват и подготовката си за предстоящото турне в Япония, което ще стартира в края на януари. Снима му се отново на екран, дори се надява скоро отново да получи предложение. Очевидно му хареса и актьорската игра, споделя, че иска герой, който според думите му най-добре би му паснал - комедийна продукция, а той в ролята на безделник. Интересно звучи, играе му се, a в Monstar показа, че има талант и като актьор. Дано стане, бих се радвала. В сряда (8 януари) ще се излъчи и епизода само с него на Weekly Idol, който той засне наскоро.
Ду продължава снимките на Let's Eat, но сериозно за мен взе да тъпче на едно място този сериал. Гледам го на инат в последните седмици и то заради Ду.
Днес се излъчи и трети епизод от виетнамското приключение на Кики. Изгледах и него. И се смея, но и ми се плаче, виждайки мизерията във Виетнам. Потресаваща картина от тази комунистическа държава. Кики в миналия епизод го натровиха с лютиви чушки, пламна целия, въпреки че помоли, ако е лютиво да не му слагат в порцията. Горкия не можеше да препие на вода. Грижи се за малките, най-вече момиченцата, те подтичват покрай него и го наричат самчон Ки Куанг, хехе, Кики вече стана и чичо.
Около Сънги и макнето няма кой знае какви новини тези дни. Гледах ги всички и в новогодишните музикални предавания.

Йосопи. Оставих го последен днес. В Корея вече от няколко минути е 5 януари и затова...
Честит да му е рождения ден, да е жив и здрав! Продължават и неговите участия в I Live Alone. Не го изпускам, не участва всяка седмица в епизодите, но този петък предстои отново, видях откъса му и рекламата.

 

d129c16c3e853fce.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И днес не се посрамиха на айдъл-игрите, които ще се излъчат на Лунната нова година (31 януари). Отново тримата футболисти - Ду (капитан на отбора), Кики и Йосопи, останалите не са особено спортни натури. Трима участваха от BEAST, само в една дисциплина - в турнира по футбол в зала и грабнаха отново купата, а във финалния мач Йосоп отбеляза и два от головете. Герои и тримата, големи футболисти, затова Ду ги тренира миналата неделя, на рождения ден на Пилето, за да са готови и да извояват титлата заедно в един отбор с Йонг Гук и Йонг Дже от B.A.P, с Минхьог и Ънкуанг от ВТОВ и вратарят Но Джи Хун.
Йосопи вече си има малко кученце, което ще видим в тазседмичния епизод на I Live Alone. Той сам си пожела преди време, но след това се отказа. Явно е омекнал. Мъничко е кученцето, голям сладур от кадрите, които видях тази седмица, ще се гледат двамата в малкия му апартамент.

Ето и датите за турнето им на островите, което стартира след две седмици.

31 януари - Чиба
2 февруари - Нагоя
8 февруари - Сапоро
8 и 9 март - Фукуока
15 и 16 март - Токио
22 и 23 март - Осака
29 и 30 март - Хирошима

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

28th Golden Disk Awards  [16/01/14]


Получиха една от 8-те награди Disk Bonsang


Получиха и една от Popularity наградите


 Doo Joon  беше един от водещите в първата част от наградите.


 Opening 


Специална сцена


http://www.youtube.com/watch?v=mgobnkINRXk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eто едно представяне на песента в японско предаване...Танцът ме кефи

http://vbox7.com/play:b82ef1ad6a

 

 

Абе излязоха едни новини направо смешни,че Сънги е баща на детето което очаквала Хюна..хах

Нея горката ако не я направят  бременна поне веднъж годишно няма да са те...Сега май са разбрали кой е пуснал слуха и го чака тежка присъда..

 

За жалост Сънги е болен..Днес заедно с Хюна им било излъчено представянето на Vpop Festival

Изпели са си двете главни песни ..

http://vbox7.com/play:5b07987d7f

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

23rd Seoul Music Awards


Получиха една от 12-те Bonsang Awards


 HyunSeung се появи с бялата си косица с черни корени :D получиха наградата и на изпълнението им с нов външен вид 


 


tumblr_mzuqccMTB41qzjehuo2_1280.jpg


 


Изпълнението:


http://vbox7.com/play:6c1ae94e26

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не съм се разписвала при тях. Но днес ме зарадва новината за нов проект на Кики. Ще участва в God's Gift -14 Days , който ще е по SBS към края на февруари.


 


Не ме радва особено, че пак ще е в ролята на певец, този път в айдол рок група, но е все там.... Беше много сладък в 20 years old и се радвам, че пак ще го видим толкова скоро, но да вземе да разнообрази малко персонажите :28558: ....


 


Другото което ме радва напоследък за тях е любовта между Пиле и Плъхче хахахаха много сладки :)


tumblr_mzvedxv3ho1s0r1muo4_1280.jpg


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма любов, голямо нещо. Изгледах първото представяне вече на малкото кученце на Йосоп в днешния епизод на I Live Alone (отложиха го миналата седмица и не го излъчиха, а беше обявен). Доста палаво, не се спря, като фурия е и ще има грижи с него, но пък видях, че пилето е решил проблема с камера, с наблюдение, за да може да следи малкия разбойник, когато е по работа и далеч от апартамента си. Бяха и на ваксина днес, гледат се вече двамата като горд баща и непослушен син, забавни са.

Ролята на Кики в новия корейски сериал God’s Present – 14 days е на Snake (имаме си Жокер, сега и Змия), лидер на рок банда. Описан е като силен характер, млад мъж, който успява да реализира мечтите си, но тъгувайки и за починалия си брат (самоубийство). Като прочетох, че корейците отново ще въртят машината на времето (нямаха спиране), а и историята е истинска корейска мелодрама се отказах веднага, въпреки Кики. Няма да гледам, а и без това появяванията му в епизодите ще са сигурно по няколко минути. Ще разчитам отново на B2UTY и изрязаните кадри с Кики, които ще качват веднага след излъчването на епизодите, както изгледах и Iris 2, заради Ду.
Утре трябва да приключи и виетнамското пътешествие на Кики, което се излъчва по tvN. В 4-ти епизод той отсъства, защото точно тогава замина за Токио, когато вървяха и промоциите на момчетата през ноември, миналата седмица се появи отново в пети епизод, а тази седмица от превюто, разбрах, че вече приключват с излъчването на епизодите. Кики се представи много добре, всъщност както винаги.
Другата седмица заминават за Япония, където стартира турнето им, първо в град Чиба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За огромна моя радост Кики е отказал ролята в сериала God's Present - 14 Days, заради натоварената си програма. От Cube Ent. са излезли с изявление, че поради ангажиментите му той няма да успее да се включи в снимките на продукцията.
В почивните дни се състояха първите им два концерта в Япония, върнаха се преди два дни от островите, а тази седмица отново летят за концерта на 8 февруари в Сапоро, Хокайдо.

От две седмици момчетата са и рекламни лица на Clarks за Корея.

http://www.youtube.com/watch?v=N-mBs0cW7MY

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йосоп е избран за главната мъжка роля в новият мюзикъл Full House, чиито представления стартират на 11 април.
Заради ангажиментите с мюзикъла, както и продължаващото тази седмица турне в Япония и предстоящото завръщане на BEAST през април, Йосоп прекратява участието си в епизодите на I Live Alone и този петък (7 март), ще се излъчи последното му участие. Жалко, но и беше обявено още есента, че той ще се включи само временно в предаването, заради ангажиментите си с групата.

Момчетата подготвят завръщане през април, което ще съвпадне със завръщането и на Infinite. Албум, отново продуциран от Жокера.

Миналата събота (1 март) беше и концертът им пред 20 000 души в китайският град Шънджън, провинция Гуандун. BEAST бяха избрани като представителите на Корея, на този азиатски музикален фестивал проведен тази година в южнокитайският град.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди два дни се появи новината, но да го отбележа, защото излизането на видеото наближава.

 

Джун Хьонг ще бъде главен герой във видеото на И Сънг Хуан към песента I Only Respond to You, което ще излезе официално на 26 март. Преди минути качиха и тийзър с Жокера. Той ще е в ролята на срамежлив и затворен корейски младеж, за мен тип мухльо, който ще е тайно влюбен в героинята на младата актриса И Се Йонг и ще си фантазира, че излиза на среща с нея. Изненадах се, точно Жокерът в подобна светлина, а и виждайки вчера снимките, сега и тийзъра откривам прилики донякъде и с героят му в Monstar, макар че там беше уж голяма звезда, но по отношение на жените голям аматьор. Очертава се поне да е интересно, а и виждам, че се налива с любимата му кока-кола, към която е пристрастен, хаха. Очаквам видеото на 26 март, сряда.

 

 

Ду преди два дни бе избран за посланик на корейската лига по футбол. Голяма чест и признание за него. Футболистът си е футболист и всяка награда и отличие го радват.

Днес се проведе първият им концерт и в Осака от продължаващото вече трети месец турне в Япония. Утре е и втория, а в понеделник отново се връщат. Вече цял месец правят това упражнение - всеки петък пътуват за островите, а в понеделник обратно в Сеул. Подготвят и завръщането, появиха се тези дни и снимки, споделиха, че ще бъде в края на април или началото на май. Няма все още точна дата, но записват парчетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялото видео на I Only Respond to You с участието на Джун Хьонг излезе. Шарено, забавно, става.

Снимаха вчера, каквото и ново да предстои от тях скоро, а и излезе информация, че ще имат и нов японски сингъл, за който също подготвят видеоклип. Остана да разберем кога ще стане факт. Ду тези дни направи и реклама за Нонг Шим рамен и тя предстои да излезе. Явно са го харесали след участието му в Let's Eat и са го поканили за рекламно лице.

Момчетата ще имат и собствено шоу BEAST Showtime Season 2, чийто първи епизод ще бъде излъчен на 10 април. Доколкото разбрах, това e втори сезон след първия, който беше тази есен с ЕХО, само че сега с BEAST и отново ще се излъчва по MBC Every 1.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...