Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Cold Eyes (2013)

 

Страна: Южна Корея

Година на излъчване: 4 юли 2013

Времетраене: 118 мин.

Жанр: Екшън, Криминален, Драма

Режисьор: Cho Ui Seok, Kim Byung Seo

IMDB

 

 Участват:

Sol Kyung Gu - Chief detective Hwang

Jung Woo Sung - James 

Han Hyo Joo - Rookie detective Ha Yoon Joo

Jin Kyung - Director Lee

Lee Joon Ho (2PM) - Detective Squirrel

Lee Dong Hwi - "Parrot"

 

Резюме: Детектив Ха Юн Джу става най-новият член в специален отдел на корейската полиция, специализиран в наблюдение и надзор на известни престъпници. Тя се съюзява с главен детектив Хуанг, за да се опитат да проследят Джейм - коравосърдечния и опасен лидер на въоръжена престъпна организация...

 

Свали с :subs::click:  :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри:  :click:

Онлайн с руски дублаж: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и с руски превод ТУК и ТУК
Много добър филм! Няма никакви фантасмагории и смехотворни сцени. Очевидно има и нормални полицаи в Корея, които не си получават парите даром. Ясно и точно развитие на действието и отлично заснимане. Особено ме зарадва епизода с преследването на бандата-нямаше никакви смехотворни положения 1000 полицаи да не могат да хванат 5 човека или както в УСА-то-10 часово преследване на живо из града и 15 часови престрелки. Всичко беше организирано с мисъл и точно и бързо изпълнено! Руският превод е отличен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго чаках този филм и не останах разочарована. Качествен филм определно, динамичен и изграден със мисъл. Само съспенса на финала ми беше малко по холивудски, но не разваля удоволствието от филма. Актьорите са безупречни, на Jung Woo-Sung много му отива ролята на злодей, даже ми се искаше да има повече екранно време с него. Силно го препоръчвам на любителите на жанра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса! Задържа интереса ми през всичките 120 минути! Нещо, което отдавна не ми се беше случвало...

Сюжета наистина ми допадна. С всичките тези камери...завързаните сцени, действията на екипа, диалога, който трябва да следиш всяка секунда, за да не изпуснеш нещо...

И да, краят бе малко поамериканчен, но не винаги това е лошо.

 

Благодаря за превода! Беше удоволствие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преследването ала котка и мишка бе на ниво и повишава адреналина докато се гледа. Това е плюс. Действието като интензитет и по сценарий също ми харесаха. Още един +. Героите са забавни, работливи и ярки, особено с тези кодови именца. Хуморът отпуска и допринася за увлекателното чувство на трилъра. Харесва ми, че всичко е балансирано, някак, от началото до края - героите, изобретателността и на двата „тима“, криминалната нишка, оригиналността с наблюдението с очите..Краят беше...тъпичък, но това не разваля мнението ми, че видях нагледен обзор на стилен шпионаж.

Има си последователност, развръзка..добра история и Батко! У Сонг ми хареса, определено като лошия герой, Кьонг Гу е винаги удоволствие да го гледам.. И приятно изненадана от естествената игра на Джунхо....Пълна 7-ца за филма, от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уоооо -  страхотен филм наистина!!! Най - после  мога да покажа на френдовете екшън, в който главният не е супер Марио, пребиващ минимум 10 човека, докато е наръган в коремната област нееднократно, и задължително прострелян 2 - 3 пъти (единият от които задължително е в главата) и т.н. Филм без американските клишета и разбира се, 83736366373 пъти по - интересен. През цялото време имах чувството, че всичко това може да се случи наистина - така добре е направен. Дано има повече такива продукции - хем да си починем от драмите, хем и да си заслужава отделеното време!!! 10 от 10  :up: От всички филми в жанра, като сценарий -  този ми е TOP :nunchako:  :na2:  а и участа любима актриса - Jin Kyung :kissy: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересното за това филм всъщност е, че е римейк на хонг конгския Eye In The Sky (2007), който наскоро се появи по тракерите с български субтитри. Още когато му четох резюмето бях почти сигурен в това, след като вече бях гледал този - корейския.

 

За мен Cold Eyes е много по-добре направен. И с доста повече актьори, които са приятни за гледане. Иначе като цяло няма кой знае каква разлика в сюжета на двата филма, но определено корейците са успели да пресъздадът историята по-добре. Сол Гьонг Гу, Чонг У Сонг и Хан Хьо Джу са направо звездна тройка.

 

Ако някой не е гледал нито един от двата филма, препоръчвам да се гледа корейския първо или само. А който е гледал само този, не мисля, че има смисъл да си пуска другия. В крайна сметка е гледал по-добрия. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова ежедневно влизам поне по един път във форума с надеждата да видя или нов преведен филм или стар, който съм пропуснала... този ми е убягнал,но след тези коментари, категорично свалям и гледам. Благодаря на jen-shen, че го рефрешна:)

Р.Р. Чудесен филм,  препоръчвам категорично! Отново благодаря за последното мнение, защото иначе щях да съм го пропуснала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...