Jump to content

Recommended Posts

Не само диалектите с многото им обяснения... просто с това продължение се оляха! Изсмукаха от пръстите си 21 серии, всяка от които по 1:20-1:30... Слава Богу, че официално се заяви, че няма да има повече продължения. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започва малоумно и гледах странно първите три серии. Връзките в това семейство ме шокираха - примитивни и глуповати хора, които вечно крещят. Но постепенно се разкрива колко топли, нормални и човешки са отношенията, колко добри хора са всички, колко се грижат един за друг.
Страхотни мъжки образи. Всички момчета бяха свестни.
Прекрасни образи на Сонг Донг Ил, Ю Йон Сок и Чонг У.
Чонг У в ролята на Среги-то е прекрасен. Срегито е 'болклук' и всичко му викат така.. (в превода на Нетфликс натрапчиво превеждаха обръщенията към него с 'Trash', независимо дали на корейски го наричаха хьонг, оппа, сънбе и т.н.)
Срегито ми е новата любов, щото е супер пич в контраст със значението на прякора му. Искам да опиша защо и как, понеже отговорите се дават постепенно в сериала чак до самия му край и за нетърпеливите зрители ще е зор, но няма да давам спойлери. Просто Среги е мехлем за душата - достоен, прозорлив, любящ, подхождащ към всеки с грижа, макар и привидно да не е така. Прелест, прелест.
Слаб мъж като мъж в тоя сериал няма. Всичките са пичове. Майката също, прекрасен образ - мила и обичаща жена.  Само главната дразни малко.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...