Jump to content

Recommended Posts

Не знам как се стигна до тоя момент, но и на мен Йонг До ми стана по-симпатичен от главния (нищо, че още си е акула), Фабулата ми е бая размината и всичко толкова тромаво се развива. Може ли от сериал 18 епизода повече от 2-3 да са баласт и да не допринасят нищо за историята? Всички се хващаме вече за страничните герои точно поради тая причина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серийките доста изразителни откъм емоция и чувства, /за разлика от развитие на действието/

много нежно поднесени, така както само корейците си знаят- чрез дребни детайли/кадрите с лепенката/и накрая с цвтето, кето завърза на ръката й, имаше и  сполучливи лафове и закачки.

Определено ми хареса и се забавлявах. Чакам следващите. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкият Мин Хо, направо започвам да го съжалявам като чета тук. Аз не съм от феновете му, но не задълбавам в размисли дали момъкът е за ролята. Първо, защото много успешно си разпускам със сериалчето и нито ми е работа, нито пък искам, да търся под вола теле. Второ, за мен най-интересното, далеч не е главната сюжетна линия. Ма това май вече всички са го забелязали и е упоменато многократно.

 

Ами не знам как го постигат пустите му корейци и каква чудновата съставка използват, но определено ме карат да гледам, че и да питам за още :). Е, наистина е възможно да имат значение и количеството изгледани сериали…

 

Само с едно, ама хич не съм съгласна. Как можаха да разбият така сърчицето на Йонг До? Задължитело трябва да го реабилитират по някакъв начин до края, щото иначе и аз ще започна да роптая и недоволствам.

За героя на Мин Хо и възлюбената му, след многото перипетии, не се съмнявам, че накрая ще вървят под ръка към залеза  :D. Само се опасявам да не вкарат елемента „след години“. Обаче, дали ще има щастлива развръзка за батю и даскалицата? Стискам палци да е така.

 

Та, бозица, бозица, но пък доста пивка бих казала :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко сте станали сериозни напоследък, такива кретици сте станали сякаш Вие ще снимате сериал. Много ми харесва продукцията, голям почтател съм на Мин Хо и не харесвам Парк Шин Хъе.. но в така представената ни драма много ми допадат като двойка. Дори бих казала, че проявяват много повече характер, като застават зад мението си и го изразяват видно. В повечето бози главите си мълчат не се хващат за ръцете да не би някой да ги види, не се прегръщат..а да не говорим за това че момиче ще каже на момче че го харесва.. лудост. А тук всичко се случва точно както трябва да стане. Забавлявам се със сериала на моменти дори плача, а щом успявам да го направя това за мен е добър сериал. Радвам се, че не се развива по обичайния начин, кефя се че ПШХ зашлеви Райчъл и че не позволи да я ударят.. кефя се когато Мин Хо се окаже зад някой ъгъл точно, когато тя има нужда от това и я защитава и не оставя да я тъпчат... много се дразня когато главните безмълвно стоят и позволяват на всички да им мърморят и главните си реват и си мълчат.. те нямат ли си мнение..
Винаги ми е било интересно как някой хора във форума само мърморят и роптаят против някой сериал, но въпреки това коментират всяка серия...противоречат си, но пък и тук има интрига както в сериалите нали!  :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно попаднах на слухове, че ще има удължаване с 2 серии, които обаче не са потвърдени. Дали пък продуцентите не са се вдъхновили от рейтинга?

 

:i love this: >>

 

И още една любопитна подробност - снимките протичат в истинско училище през уикендите и папараците естествено са на линия, че и със собствен блог

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еп.15...

 

 

Бях сигурна ,че бащата ще тръгне да ги разделя, изнудва,
някой сигурно ще ходи в чужбина :slap: .

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, ще ферментира малко бозата, но едва ли някой се съмнява се съмнява ,че ще и оправят вкуса- сефте :28558:

 

Гледам го под мотото- носталгично мило, въпреки всичките му кусури , които се дискутират.Ясно е за какво е направен :896767:,свършили са си работата( очите командуват парада :28558: ) и няма как да се отрече, колкото и да си чешем клавиатурите. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15-ти епизод беше може би най-съдържателния до момента. Очертава се и следващите да са такива, а дано. Мотаха действието 14 епизода, поне към финала да е малко по-интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15-ти епизод беше може би най-съдържателния до момента. Очертава се и следващите да са такива, а дано. Мотаха действието 14 епизода, поне към финала да е малко по-интересен.

 

Изцяло съм съгласен. Адано да се раздвижат :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега да видим някой ще се оплаче ли от тази целувка :

 

http://www.youtube.com/watch?v=0qLAYhUkD3o

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оле не мога да повярвам най сетне ни "чуха" и ще има хубава целувка в следващия епизод. 15 ми хареса доста Йонг До го раздаваше злобара и ся изведнъж заради любимата стана добричък и помага на тези в нужда. На мен лично не ми харесва, като гадняр беше много по добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дес, одобряваме, разбира се, ма добре, че му писна да чака реакция от нейна страна и си я натисна да няма де да му бяга :D

 

Йонг До според мен тепърва има да се развие още като образ. Лош, лош, колко да е бил лош, щом наш Дръв му поверява своето "my precious"? Сега както е сладко-саркастичен най ме кефи. Ако пък му намерят и някоя читава мадама да го виждам все нахилен, още по-добре.

 

БТВ, след 16 епизод и изключително неловкото разминаване на студентина и Рахел, се чудя дали пък няма ги съберат накрая? Би било сполучлив ход според мен. (Да, познахте, искам мазен, тлъст, сочен хепиенд за всички. Романтична душа съм, ко да се прай.)

 

И голямата "изненада" на епизода:

 

Заминала там на географията, де слънце не огрява. Той се уби да я моли да му има малко вяра, онова си прави каквото си знае... Улава работа...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде, дойдохме си на поредното клише, да се поразделят, и тя съгласна - къде ще иде,

Той ще я угади и ще иска да се откаже заради нея, тя ще се скрий с помощта на другия лапнишаран,който ще се надява - аха работата между тях да стане, ама ницки,

После, след лютата битка с брат си, който ще се окаже болен от смъртоносна болест, ще си простят, или дъртия ще се гътне от яд, че няма да стане по неговата, и братята  ще се разберат, той ще потърси изгората си,

ще я намери и после, яли, пили и се веселили. :28558:

Ха дано ме изненадат, серийката ми хареса.



А сега да видим някой ще се оплаче ли от тази целувка :

 

http://www.youtube.com/watch?v=0qLAYhUkD3o

Обаче тя пак се опъваше, това момиче требе да е гнусливо, по природа мий мисълта...

Иначе той здраво я засмука. :28558: :28558: :28558:, сякаш са отгатнали реакцията на феновете и са си взели поука.



16-та излезе ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След тоя сценарий, как да не те награди човек :28558: , че и със субки :).Пък за целувката- физиономията на момата, може да откаже всички начинаещи да пробват :896767:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Големи сте хейтъри значи, много ми е интересно вашите целувки, ако ги заснемат, как ще изглеждат. Аз лично съм си гледала една моя и бях доста потресена  :xaxa:

 

Момичето физиономията му си е много на място - хем го желае, хем и е тегаво, защото знае, че това е раздялата. Точно такава смесена физиономия трябва да бъде. Гнус я било? Че тя е готова да го изяде на едно от местата.

 

 

За мен е лоша практика в драма от 18 епизода 14 да са що-годе и два да са вълнуващи, но ако погледна от друг ъгъл, поне ги има тези двата. Дъртият пръч е голямо копеле, но тряба да му призная, че добре ги сниза и двамата си сина за има-няма 20 мин. Иначе и аз няма да му имам вяра на Ким Тан - той брат му, който е къде-къде по-дрЪт, не можа да каже и нъц на баща си, пък камо ли малкия ще направи нещо изумително. К'во направи -  извади апартамент...

 

Мацката дали са я пратили у България  :28558: ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмичката ми харесва,като цяло даже,по-скоро второстепенните герои са ми по-интересни. Например Рейчъл :D. Та в началото си мислех,че ще я съберат с Йонт До,но останаха няколко епизода,а такива наченки все още няма,така че едва ли :D Ама и със сладуркото,с който се целуваше (не му знам името),също са добра комбинация,а и разговорите им се получават.Имаше няколко загатвания към техните отношения в предните епизоди така,че може би... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sierra, сериалът е 20 епизода :) Има още 4-ри, които да изгледаме и "затаяваме дъх". У Бин е "разкошен"

(Мимс, ти ми наби тази дума)


 

Като цяло най-любимите ми персонажи са синия сладур и У Бин... Минчо се старае, за което едно голямо "БРАВО" от мен. Нооооооо този Сом! Писна ми от нея... Какво повече иска? Момчето сърцето, парите, душата си даде, а таз тръгнала за България? :D

Много ме ядоса, а последните секунди на 16 епизод ме накараха да й се нервя повече. То бива глупава риба, ма чак толкоз...

Време е голямото братче да се осъзнае, да опне даскалицата, и най-накрая да почне да се усмихва. Какви хубаво спомени имам от Семейство Ку...

 

По същество... Време е дъртите пръчки да се оттеглят от сериала, като могат да останат само истинското мамче и секретаря... Другите да потеглят към Албания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се надяваме Йонг До да проследи Ън Санг до България и да я подкрепя и да и помага като добър приятел. Може пък тя да му се отблагодари като го почерпи с вечеря в някой български ресторант :)
Шегата на страна, но се надявам този сериал да се развие малко по-различно от обичайното, дано няма : ....и след години двамата главни се видели случайно......или Ким Тан да се озлоби и да превземе компанията, но пък да се разболее от нещо по-сериозно от разбито сърце..  Сигурна съм, че все някой от добрите знае къде е тя- или Йонг До, или секретаря или някой враг на "Empire Group" и все някой ще предостави информация на горкия Ким Тан,че ми стана много жал за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kъдето са двама, третият е излишен, опасявам се У Бин да не пострада нещо.

Все си мисля, че изгората на Минчо, майка й, заедно с У Бин, ще забегнат, не там където ги е пратил таткото.

Усмихнатите лица са красиви, въпреки че отдолу под тази маска, огън изпепелва съцата им.

Много ми хареса серийката, емоцинално наситена, хареса ми постановката на бащата,

в света на парите и властта - трябва да си безкомпромисен и да си знаеш мястото, да се бориш за него и извоюваш,

Няма как толкова лесно да се издигнеш и задържиш на върха,

.Големият батко пък, получи друг урок от малкия Тан,

урок, как трябва да се обича. 

Дам, вечната дилема: любов или пари и власт, за мен две несъвместими понятия,

 

Да видим в този сериал, дали любовта, парите и властта могат да вървят ръка за ръка,

 

Ако да, през какво трябва да минеш; ако не, от какво ще се откажеш... или едното от тях ще се скрие под повърхността....

Те това е основното, много серии бяха празни, докато си дойдем на думата...

Отлична актьорска игра..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя 16еп. и мен ме изкефи!Леле стария как ги шамароса двамата синковци.Пусна им въдичката и те...хоп ,я налапаха!Страхотен урок им даде.Показа им,че властта е не само мажоритарна.Оценявам го като добър ход на един баща да приземи малко летящите си синчета.Да видим как ще отвърнат .

Хареса ми и това,че се забелязва едно съзряване в отношенията между двамата бивши приятели Йонг До и Тан.Май започнаха да осъзнават,че е време да оставят детските игри и заедно ,помагайки си ,да се опълчат срещу бащите си.Силно се надявам отново да станат приятели и в бизнеса даже/фантазии някакви мои/,въпреки ,че харесват едни и също момиче.Какво ли не прави любовта?! Как само се промени Йонг До-много ми е симпатичен!...Как ми се иска да е проследил Ън Санг и майка й!И да знае къде са...Дано сценаристите ни изненадат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...