Jump to content

Recommended Posts

Според мен доста зациклят. Не знам защо трябва да се обръща толкова внимание на училищните отношения - то това е ясна картинка. Представях си ги, че тия Наследници, ще пораснат, ще се развият, ще влязат в бизнеса... но май ще си циклим в гимназията.

9ти епизод си бе доста пълнеж. Да, имаше емоции, ама цялата серия има няма 3 дни действие.

Четвъртият епизод превъртяха набързо няколко месеца и после като се заточихме та едва месец в действието... може би.

 

Ами това е описанието на сериала:

 

"Ако някога сте се чудели как би изглеждал един сериал микс между Boys Over Flowers и Gossip Girl, тази есен ще Ви се отдаде тази възможност. Сюжетът е съсредоточен около любовта и приятелството между заможни ученици. Ще видим противоположностите се привличат и допълват взаимно."

 

Казано си е, че главните герои са ученици, така че аз не съм и очаквала друго, нормално е да дават също и взаимоотношенията в училището.

Но като прочетох поста ти си помислих, че няма да е зле наистина да прескочат няколко годинки напред и да дадат и от живота им след завършването, още повече, че актьорите в главните роли са попрескочили отдавна 18 годишната възраст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво мислите, но най- слабият епизод(вчера)Половината време даваха всяка сцена от 10 ъгъла и то да правеха нещо, предимно се гледаха :28558: , останалото- вървяха на фона на музика по улицата и коридорите,е манекените поне това си го могат :896767: .Действието спокойно се побира в 10 минути, от които 5 бяха бой. .Сериалчето спокойно може да претендира за най-голямото малоумие на годината, да ме простят манекеноманите, не е заяждане- просто  така го виждам- балон издишащ отвсякъде, актьорите и да искат няма какво да покажат при тоя сценарий и диалози.Серията може да се разкаже абсолютно подробно с две-три изречения- това ако не е показателно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужасна целувка, откъдето и да я въртяха, оле мале ле, образец за това как не се целува, че и изпусна телефона, да се чудиш  защо... нито прочетох изненада, нито наслада :slap::28558: :28558: :28558: :28558:

Мудна работа,единствено майката на Тан, изби рибата... :28558: :28558: :28558:

Чакам другата серийка..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъйй ... няма по ужасна целувка от това. Попринцип човек трябва да го е кеф, когато най накрая се целунат или нещо такова ама тука чак не ти се гледа физиономията на ПШХ е сякаш "оле дано свърши по бързо, че не издържам" Никакво чувство майна. Косата на Ким Там супер много почна да ме дразни все едно някаква купичка са му сложили на главата и така са го подстригали. Че Йонг До просто нямам думи за него - невероятен!

След като Ким Там и Йонг До се сбиха и тая тъпата Рейчъл в тоалетната хвана за косата заспалата ПШХ си казах

- яко ще гледаме и женски бой. Ама уви..

 

Майката на Ким Там е голям образ направо ми прави кеф да я гледам ;д пълна откачалка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята се развива добре за сега, много ми харесва и оправдава огромното нетърпение, с което чакам всеки следващ епизод :up:  Въпреки че някои хора не мислят така, за мен 9 еп. си беше доста динамичен, забавен и малко тъжен на моменти, имаше си от всичко както се казва! :)

И с всеки епизод се влюбвам все повече в Ким Тан (за главната не знам -_- ), определено не заслужава да бъде пренебрегната играта му! Знае какво иска, знае, че няма да му бъде лесно, но и няма намерение да се отказва, повече от невероятен е, грижовен, с чувство за хумор, внимателен и не на последно място висок, богат и красив :D Дано сценаристите се смилят и не го карат да страда много, че няма да ми понесе сърцето такава несправедливост! Интересно как ще се развият взаимоотношенията с брат му и с Йонг До?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, по-ужасна целувка и аз не бях виждала в корейски сериал, освен може би тази между Рейн и Сонг Хйе Гьо в "Пълна къща". Като не искат да се целуват актьорите, по-добре изобщо да зачеркнат тези сцени от сценария, отколкото да бъдат нескопосано изпълнени. Допиране на устни? Че кой човек се целува така?! А, да - корейските тинейджъри! :-) И това показване на т.нар. скиншип между тях от всички възможни ъгли е наистина досаден пълнеж на време. За съжаление е често ползван похват в корейските сериали.

Още преди да пуснат сериала, бях убедена, че залагат единствено на известни имена и сериала е ориентиран към тинейджърската група от зрители, фенове на съответните айдъл звезди, Пак Шин Хе и И Мин Хо.

Единствено майките на Ким Тан и Ън Санг внасят някаква закачлива свежест... Нито главните герои, нито поддържащите персонажи са добре изградени. Сериалът наистина може да се бори за най-слаб през тази година. Ще продължа да го гледам заради безумията на сценария и режисурата, става за забавление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато нещо на мен ми е досадно и според моите разбирания гони класациите за най - слаба продукция - със 1000% СИГУРНОСТ не го доглеждам, па ако ще екипът да са сътворили образци на безумия, заслужаващи n-броя малинки, къпинки и т.н.! В този смисъл да обяснявате колко мнооого не ви харесва, но все пак ще си го догледате е извън моите представи за смислен и логически аргументиран пост.

В никакъв случай не желая да обидя някого - просто на мен така ми звучи.

На мен пък ми харесва. Абсолютно!

Чакам си го с кеф и си го гледам с кеф!

Да, малко се позабави действието, всъщност и това е въпрос на гледна точка! Емоционалните проблеми в тийн възрастта предполагат отделяне на достатъчно количество от личното време за самовглъбяване и анализи на ситуации, важни за израстването на индивида.

А това, което ни показват като отношения между родители и деца и то на социална група в която всеки / е, почти всеки / иска да попадне никак не са от най - приятните. Предизвиква размисли / поне у мен / и обяснява доста неща.

Йонг До е моята любов този сезон / засега /. Ким Тан го следва плътно и за себе си не мога да реша кого предпочитам, пък да не говорим за Ън Санг... Ама тя за сега е по - ориентирана от мен :28558: !

Майката на Ким Тан - е, нема такъв шемет!!! :282:

Майката на Рейчъл - мноого стилна мадама - и като визия, и като поведение! Радва много. Чуднички са ми със секретаря..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си изкажа и аз по повод сериала ........Чета коментари чета и се питам ? ако на някой не му харесва ажеба защо го гледа ???? Коментирате Минчо или там както го нерече някой ....Парк Шин Хе еми толкова могат да играят .Това е. Обърнете внимание на другите актъори все пак. Майката на Ким Тан е няма такава актриса , както и Маиката на Ън Санг . Всеки намира нещо в един сериял и го гледа, какъв е смисъла да коментирате ,че еди какво си еди що си всеки гледа за себе си и не знам за какво се нервирате. На мене ми харесва и това е Faiting :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама и вие... все едно някой от хората, на които не им харесва да ви каже, 'хайде стига с тези положителни мнения'... глупаво е някак.

Не съм виждала много целувки в к-сериали, но тази за момента ми води класацията за най-неловката. Все едно, 5 годишно е подпряло Кен върху Барби, то бива пък никаква страст и емоция да няма... ама това вече... -_- Целувката ще я преживея, но започна и драмата да цикли. До 8-ми беше горе долу добре, но 9-ти и 10-ти епизод, слаба работа. В 9-ти само майката на Тан беше забавна. От сцената с боя, чак и мен ме заболя, нулев реализъм, а пък тези синини, които минават за един ден, да не говорим... Липсата на подобен, елементарен реализъм, много ме дразни в сериалите им. Поне този лагер беше нещо свежо, имаше и смешни моменти при играта. При финала обаче

 

 

нямаше как да не прихна, когато Йонг До дървено стовари мечешка лапа около Ън Санг :896767:. Очаквах, че ще я целуне, което щеше да е по-добре от тази нескопосана прегръдка.

 

 

 

След 10 епизода, У Бин продължава да ми е най-убедителен и като актьор и като персонаж. Като разкриха малко от неговата ранима страна, ми стана още по-симпатичен. Има още някои елементи, които не е ясно как ще се развият, та ще се гледа, поне още малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е,тази серия ми беше по-интересна, имам чувството, че чак сега започна леко да се позавърза сериалчето... Към прегръдката на Минчо

и изгората му, забележете, сега нямам забележки, добре им се получи... :28558: :28558: :28558: Харесаха ми романтичните отбивките, при играта със стрелбата в гората...

И яката :slap:  прегръдката накрая също :28558: А...  студентчето и учителката, интересно, каза на Тан че му се въртяло нещо в главата.., какви ли ще ги забърка  с каката, а  баткото на Тан, нека си гони наследството? Минчо уж беше вятърничев, в което не ме убедиха, изведнъж, много сериозно се замисли как да отвори всички врати пред изгората си... чак я остави в ръцете на вълка, за да мисли... ама не знам дали и 2 часа беше... и доприпка  в лагера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен драматичния пейнтбол най ми хареса.  :28558:

Студентчето е голям симпатяга, ма не казаха от какво е болен... Явно е нещо тежичко. Много ме радва. Почвам да се чудя дали баткото няма да духа супата, ама надали - мадамата си го харесва. Не че не я разбирам де, такъв мъж не се оставя. :)

Минчо и изгората му няма ги коментирам, ама щях да се радвам и У Бин да я награби. Ако и на него му отвърне както на Минчо, вече наистина ще вдигна ръце... Ама нъцки. Еле па тая прегръдка от никъде... Не знам само защо се опитват да ни втълпят, че го прави от омраза към Минчо, като личи от хеликоптер, че яко е лапнал въдицата и само си търси повод. Но пък черешката беше: "Моя си е, само аз ше й тровя животеца" То и то нейното един живот, ама нейсе.  :28558: Абе изобщо, ЦДГ "Космонавт" втора група. :rofl:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахах, speedy86, сцепи с коментар, хвала ! :xaxa:

Аз в този сериал, прегледан за 5 мин., съм за всички зли, гадни, проблемни пубертетчета ^^ Писна ми от рицари, пък и като гледам, само т.нар. отрицателни крепят отломките на този сериал... :bee:  ^-^
И не знам защо се оплаквате от целувката, беше страстна на ниво ВСЕЛЕНА ! :28558:  Децата от детската градина се "целуват" с по-голямо желание :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Студентчето е голям симпатяга, ма не казаха от какво е болен... Явно е нещо тежичко. Много ме радва.  

Що така бе, Како? :cry: Какво ти е направило момчето?

Иначе дотук 10 серии нищоправене от двамата "герои". Само се усукват около овцата (ЗАЩО?????????някой да ми посочи смислена причина), която с тези крака задължително трябва да е с дълга пола! Много ме кефят дилеми от рода "Семейството (бизнеса) или любовта". И какво ще направи кухия дядка, ако синовете му не изберат "семейството"? Ще остави имането на някой друг извън родата? Друг път! Ама нали да има драма. Много слаб сценарий!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз останах с впечатлението, че студентчето е правило опит за самоубийство и си пие антидепресантите...  :rolleyes: 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз останах с впечатлението, че студентчето е правило опит за самоубийство и си пие антидепресантите...  :rolleyes: 

 

Ставаме две - опитал се е да се самоубие заради семейни проблеми.

 

 

Дидо, звучиш като истинска корейка. Какво пък толкова й е на краката, че да ходи с дълги поли? Голяма работа, че са малко по-набити. Аз пък се кефя, че не е отишла на 20 операции, за да ги изтъни и да е фалшива като всяка втора корейка.

 

Тия дилеми с бизнеса или любовта да не са ги мислили корейците, че си толкова възмутен? От време оно са се женели богаташки/царски фамилии, за да останат богатствата в семейството. Някои даже са стигали до това да женят братя и сестри или братовчеди, та не виждам какво толкова учудващо има. Дори в двайсти век разделението не се е махнало, а в случая щом иде реч за чеболи, още повече. Да не говорим, че в Корея все още я има практиката с уредените бракове, така че е още по-типично. В Secret също я има тази линия.

 

С което не искам да кажа, че този сериал е със силен сценарий. Сценарият е перфектен като за таргет групата (тийнове). На мен ми е кеф, връща ме в по-младите ми години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо тази драма зацикли,тъкмо я похвалих. :D На 10-та серия сме, а действието ми се развива много бавно, особено като правя срaвнение с конкурента му Secret. Има интересни моменти, второстепенните герои и мен ме радват, но на главните не се дава нищо съществено като действие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що така бе, Како? :cry: Какво ти е направило момчето?

Нищо бе, дребен, мене си ме кефи много. Ако трябва да цитирам оня стар виц: "Що садист бе, да не съм го скубал аз?"

 

Това за опита за самоубийство съм го изтървала нейде по трасето. Може и това да е било. Ха дано поне единия от двамата успее да се събере с мадамата, макар че не знам кого предпочитам - и баткото, и тоя ме кефят еднакво. Па и тя явно си предпочита Батьо. Най-добре да вкарат някоя засукана мадама за "губещия" и всички да са тип-топ. Ама дали?

 

И още една нишка да коментирам - моля ви се, кажете ми, че не всички мъже в Корея са пухльовци... Моля! Гнусния дърт козел тичал след всяка срещната фуста, а те па ше се изтрепят да се врат при него и да го коткат, докато той ги прави да си говорят сами. Толкова ли пък нямат самоуважение? Колкото и милиони да има тоя плужек, не си струват унижението. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички клишета на света, събрани в един сериал. Не ми се беше случвало скоро да гледам нещо такова. :D Мисля, че няма смисъл да продължавам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още една нишка да коментирам - моля ви се, кажете ми, че не всички мъже в Корея са пухльовци... Моля! Гнусния дърт козел тичал след всяка срещната фуста, а те па ше се изтрепят да се врат при него и да го коткат, докато той ги прави да си говорят сами. Толкова ли пък нямат самоуважение? Колкото и милиони да има тоя плужек, не си струват унижението. 

То си е още от време оно тази традиция с наложниците. Сега, нали са все уговорени бракове, особено при чеболите. Женят се в името на бизнеса, правят едно-две деца за продължение на родата и понеже нищо друго не ги свързва след 3-4 години са си омръзнали до смърт взаимно и мъжът отива да прави забивки наляво и надясно. И се почват драмите с незаконните деца и мераците кой да гепи бащино имане. А както знаем,. корейките много си падат по милионери и мечтата им е да си хванат някой - по какъвто и да е начин. Обаче за развод-сакън, в никакъв случай да не става дума! Щот щял да пострада моралният облик на корейското "семейство". Най-тъпото е, че в повечето случай съпругите приемат забежките на мъжете си като нещо нормално, стига техните собствени деца да гушнат парите, след като заровят дядото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кво става ся,ако ще гледаме манекените на ревюто в детката градина , трябва само да пляскаме и да викаме браво, ай поне като минава трътличка по подиума(подкрепям Дидо и за поличките  - малко естетика де), да дадем почивка на ръчички :896767:.

"Богатите също плачат",  да им имам проблемите :28558: (няма как хем да те дондуркат от сутрин до вечер да не си самотен, хем да ти купуват чанти от 20 произведени в света или едно чекмедже часовници и т.н.) а Пепеляшка, що се вре дет' не и е работа(да си беше седяла в училището за нормални).

Та за екзестенциалния за Корея въпрос- посланието на сериала е "Всяка жаба, да си знае гьола", другото бля бля, явно са се навъдили много пепеляшки. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...