Jump to content

Recommended Posts

не знам...истината е, че отдавна ми се гледаше пак Мин Хо. Не е супер-дупер талантлив, като някои други, обаче пък е чаровник. Поне за мен :). Понатрупал телце, заприличал на човек  :up:  И такава роля му отива. Трябва да се получи забавно.

Хей, сценаристката, чуваш ли? Да не забиеш някъде в някаква кал и да омажеш пейзажа!

От главната не очаквам чудеса. Щом до сега с толкоз добри партньори не изгря звездата й, едва ли ще е тук. Но пък дано на двамата тук им се получи.

Много млади вътре, определено този сериал търси млада аудитория. И щом са го боцнали в 10 вечерта, няма да е да аджумите-домакини.

Този У Бин, да ме прощавате, обаче грозноватичък ми идва. Дано обаче направи шоуто, че на него разчитам за драмата в сериала :).

 

Много "дано" в този пост. И като се замисля, дали заради вече 4 годишният стаж по предимно корейски продукции, но все по-рядко ми се разтуптява сърцичето пред екрана.

 

Спийди, благодаря за забавния пост! Толкова ми допадна, че мисля да представя с него какво се дава в корейските сериали на скиптичните си приятелки. Интересна ми е реакцията им. И така, извън контекста, вероятно съвсем ще започнат да ме гледат странно :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лош сериала дотук, но май очаквах повече ! Дано нещата, да си дойдат на мястото в следващите епизоди. За английският на Мин Хо :) няма, да коментирам, ама се стараят поне де :)

 

 

И такаааа свърши и последната серия и от днес се заричам, че дори и Мин Хо, да участва няма да си причиня това отново !!! Пълна загуба на време, а сценарият и режисурата удариха върха на тъпомера. Ако не бях тези известни и красиви актьори никой и до 10 серия нямаше, да стигне.

Не се лъжете,да гледате подобно...нещо !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквах, но ми хареса. Минчо се справя доста добре и промяната във визията и играта му ми допада. Шин Хье, както обикновенно се представя на ниво. Малко пресилена ми идва цялата история с "наследниците" и изблиците на богаташките хлапета, които напомнят повече на американски, отколкото на корейски сериал. Искам да преместят действието в Корея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, не мога да кажа, че е нещо особено, но със забавните коментари във вики е доста гледаем. Не ми пречат нито допотопният им английски, нито треторазрядните американски актьори. Не ми пречи и физзарядката, която си направиха във втори епизод. Ако продължава така до края на сериала ще са изтичали маратон. Харесват ми и американските плажове и пейзажи, честно казано.

 

Не мога да кажа, че някой блести с игра, даже повечето ми преиграват. Въпреки това сериалът носи настроение и дъха на младост. У Бин на мен също ми е отвратен и не само заради ролята, ма са, не може всички да ми харесват. Само се надявам да не стане голяма тъпня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наследницитеее ще ви гледам!!! :panda-145:

Може да се каже, че съм пен, фен или както там е правилно да се каже на корейскоанглийски, не е да не сме го чували досега, не знам защо ви дразни толкова :28558: .

Аз нямам ни една забележка към изминалите два епизода, изгледах ги от раз, главните герой са сладки и се намериха в много подходящ момент, без да се терзаят много много.

Диалозите са им весели и приятни, това за бъбрека беше забавно, гледката от къщата на Тан спира дъха, малката е забавна и бойна , тичат с хванати ръце :inlove:   и въобще намирам идеята да са далеч от Корея за доста сполучлива. Ако ви пуснат вас в Корея едва ли ще е по-добре положението ;) .... абе  добре се справят младежите, харесаха ми!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с тичането хванати за ръце, бас ловя, че си беше само за момента. При следващо докосване, не в подобна ситуация, обаче, съм сигурна, че пак ще има укокорени очички и разни подобни, разбира се типични за корейските сериали.. Що се отнася до английския и на мен ми изглежда малко смешно как говори Минчо, поне той се очакваше да го владее доста по-добре. Доста се зарадвах, когато чух Шин Хье да говори за кратко, викам си ей тая сега поне по т'ва няма да отсъпва на Ким Тан... и после естествено останах разочарована като видях, че има нужда от превод...И все пак и това не е нещо, което не сме виждали :) Като цяло започна добре, разбира се с някои изключения, но то къде ли ги няма  :28558: Надявам се скоро да преместят действието в Корея, където всички ще са в свои води.  :28558:  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

   :28558: Надявам се скоро да преместят действието в Корея, където всички ще са в свои води.  :28558:  :28558:

 

И където няма да е необходимо да говорят на английски и ще ни освободят от агонията да гледаме американците, защото лично на мен не са ми никак интересни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, абсолютно съм съгласна за американците. Наистина са безинтересни..
Добре има сцени от Америка, ама да бяха само в първи епизод и да кажем малко от втори... ноо не, ще си ги гледаме поне до 4 епизод. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, абсолютно съм съгласна за американците. Наистина са безинтересни..

Добре има сцени от Америка, ама да бяха само в първи епизод и да кажем малко от втори... ноо не, ще си ги гледаме поне до 4 епизод. 

 

Хайде стига сте се оплаквали де -_- По-добре 4 серии в САЩ, отколкото 4 серии да ни запознават с детските им години :896767:

Пък и друго си е да гледаш лукса в Бевърли Хилс, вместо гета като в други корейски сериали с действие в Щатите.

А най-странни са ми тези, които казват, че очаквали много повече от сериала. Какво точно са очаквали? Извънземни ли да се стоварят в двора на Минчо? 

2-те серии си бяха доста динамични, запознаха ни с всички герои (а те не са никак малко) и взаимоотношенията между тях, съвсем нормално за встъпителни епизоди. Отношенията между главните се развиват много бързо (почти по американски) :na2:  и скоро очаквам да се заплете интригата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен втори еп. ми беше малко скучен, голямо бягане насам-натам беше, дори втория път не разбрах от кого и защо бягаха, ама надали и вие сте разбрали, В 3 еп. ще се появи още един неочакван гост в хубавата къща на Мин Хо, който пък ни сервира едно от най-заклетите клишета баш в края на серията "възможно ли е да те харесвам". 

И аз очаквам да ги върнат вече в Корея където им е мястото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та, изгледах и втора серия, изчетох и коментарите...
Наш Минчо, /да е жива и здрава кръстницата му Спиди 86. Ти си, нали? Както виждаш, всички вече така го наричат .
Та за наш Минчо... Сцената от терасата за мен беше перфектна, ма на мацката трябваше да развеят повече косицата, щеше да е по романтично и ефектно....
Да, съгласна съм, гледката беше невероятна... и плажа видях набързо и богаташките квартали отгоре, бързата кола,
и дебелите и грозни студентки... И само на мен ли така ми се струва, че от корейците по-хубави нема :28558: :28558: :28558: , всички други грозновати и дебели...,
Боже, наистина някакво изкривяване сигур вече имам...
Това с тия храни с изтекъл срок на годност, че и на всичкото отгоре си плаща, глуповато и доста време му отделиха.
Бягането и тия дебелаци, които ги подгониха, имам чувството, че изскочиха от някой в момента снимащ се американски филм
и се вмъкнаха по погрешка в корейския ни сериал,
Да сме точни "Сам в къщи", само дето главната роля е на изоставен Минчо. Това беше по американски глупаво и отговора на "Защо бягаме" също?
Тия най малко мязаха на мафиоти, по-скоро на идиоти, явно като главната...
Майки, любовници, гавра със съученици, май това беше, тука не се задълбочих, бе всичко друго, но не и младежки филм, с динамика, смях и глъчка,
Когато сериалът е за млади хора, тези, които се чудите какво сме очаквали, ми точно това, липсваха ми значи младежкия дух, младежки разговори.
2-ра пък, изцяло се концентрира върху Минчо и мацката му, и никак не беше убедителна "работата му с полицията", която уж все имал,
Някаки мижави опити на режисьора да ни убеди в това, но не се получи, и обобщения образ на американски полицай-- дебелак,
и пияният доста едричък приятел на сестрата, който я бие, но който Минчо с една ръка повали на земята. :28558: :28558: :28558:
На добрия актьор му е нужен миг поглед или докосване, да разкаже емоциите си, не 2 серии, че и 5 да ги разтягат. И... мацето се съблича, той уплашен :mellow::slap: хукна да бяга!? :28558:
Та, очаквах и очаквам красиви, и разбира се, влюбени, щастливи млади хора и заплетени младежки интриги, не така затормозен сериал, те това е...
Но явно... не е лесно да си наследник, и да си далеч от семейните проблеми... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pile of @*#&!!! както биха възкликнали бракята американци, когато нещо не се е стекло според очакванията им и са останали разочаровани. Така се почувствах и аз след като изгледах на клизма първи епизод на TH.  Очаквах това да е някаква завързана историйка за конфликти и интриги м/у богаташчета, а вместо това се заформи поредната драма с бедното, честно и непокварено момиче, което ще навлезе полунасилствено в хайлайфа във вече повече от досадно познатият Cinderella style. Нищо лично против Парк Шин Хе ама на мен лично ми е безразлична, безлична и досадна. Както и в другият прехвален сериал Masters Sun главното комби ми се струва поне на мен epic fail и без почти никакъв заряд. Тва за а-моралната сестра сервитьорка, която тръгва да тараши куфара на сестра си за някой лев..в случая долар де и да избяга в свински тръс с пликчето из иначе лъскавата крайбрежна алея на ЛА ми дойде малко в повече като предтекст за главната да попадне в ситуация damsell in distress. Престъпленията с/у Шекспировият език не искам да ги коментирам, но все пак е срамота за известен актьор като Мин Хо да срича по такъв начин. Толкова ли няма свестни преподаватели по английски в Корея или и той горкия като мене докато учих немски си е подремвал в часовете?! Потърсих спасение във второстепенният каст и там имаше малък проблясък с тази Рейчъл, но опасността да я сватосат с онзи с мотора дето ми мяза на жабока Кърмит уби окончателно всякаква воля и желание.

Приятно гледане и късмет на останалите иначе, като под останалите имам предвид хората извън (или поне с единият крак вън) от хардкор фенклуба на Мин Хо, понеже те са ясни така или иначе за мотивацията.. :896767:  :bee:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, как хубаво пишете за сериала :) Чак става по-гледаем  :28558: Историята е толкова иЗтърката, че няма къде повече. Или ако има, то трябва да се напрегнат повече от обикновеното  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не мога да я преживея т.нар. Rachel - да го играе поддържаща на това опуленото... След страхотната роля в "К'о ста'а?" ми е любимка, а съм убедена, че може и със затворени очи да изиграе главната роля... то 'щото е супер-хипер-мега-гига-юберсложната, де... Уви, ще иде зян и тя. (Може ли поне да си помечтая за песен в ОСТ-а? Може ли? Плийз!)

От друга страна Кърмит - ех, Кърмит! Време му е за главна роля, какво го бутат на втори план? В Училището си беше много добре, а с времето натрупа и опит и вече съвсем се не трае. Не че Минчо не краси екрана, ама... така де... Балкан разлика в класата. Да не говорим, че Тан са го направили един такъв... никакъв. Ни добър, ни лош, ни търсещ себе си - просто блеещ, драскащ си нещо нейде по листЯта. (Не съм му аз кръстницата, но съм съгласна, че Минчо много му лепне :))) ) Та, много е вероятно точно У Бин и Хьонг Шик да направят сериала, поне аз на това разчитам.

Гледам сте нахранили прилично братята Хамериканци - верно голяма гавра са направили с подбора. Но пък и надали са търсили точно носители на Оскар - вероятно са местните кибици и вървят с кафенето, дето "работеше" каката...  :28558:

Да си кажа и за Син Мин(Хьок): ще се радвам да му развият образа на другарче от ЦДГ-то. Самата идея най-добрата приятелка на главната да е мъжка, си е новост, така че възлагам надежди да вкарат интрига. Дано ни огрее... Абе, изобщо, дано оправдаят тоя ненормално готин екип, 'щото ще е резил...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз си го представях, че тея ще са и двамата богати, арогантни и цапнати в устата и ще се товарят през по голямата част от сериала като постепенно взаимоотношенията им прерастнат в по силни чувства и междувременно семействата им пречат/помагат в зависимост от диферентността на персонажите и те така...Сега не казвам да е точно така просто ми се искаше нещо по различно от поднесеното тук. Смисъл досега винаги е било конфликт на богати и бедни и нали тематиката за разликата в социалният статус..еми хубаво ама ми се искаше веднъж поне главната героиня поне ако не друг да избяга от това клише за бедното момиче. Нещо като Бо Ра в Снежната кралица щеше да е екстра...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е па то не мое всички да си представяме и искаме различни неща... :28558:

Аз да си кажа, че гледам спокойно, нищо и никой не превъзнасям, още, и ми е кеф!

'Ша замоля сценаристите да спрат всички полети за Америка, вече..нашите герои ще забравят корейският език, не друго и ще го ударят на разврат!  :896767: 

Нашият Тан мое да пита в края на трета серия, като е тръгнал с директните въпроси, дали не мое си легне с онова "загубеното"

вече? :lol2: 

Тайната на интругуващият сериал, замесен от корейци, американци, турци..българи, всичкото народ си остава любовният триъгълник. Защо ли, защото винаги е по-устойчив, за действието през половината сериал,  от една ..проста „двойка“. :28558:   Тук усещам, че ще имаме шанса да гледаме триъгълници и броманси на няколко нива, и това, надявам се подготвено от едно добро перо в лицето на сценаристката, много навява надежди, та чакам вече нашите триъгълници. :896767: Друг е въпроса колко и как ще са функционални, но все да са интригуващи, искам. Моя милост, за двете серии, не мое да е недоволна. Не съм очаквала всичко в сюжетната линия да е ново и готино, като каста, примерно....Но все пак успяха за две серии да покажат основните персонажи, и малко за всеки характер. Имаме си от всичко, забелязвам, дано го използват правилно и по нов начин поднесено за нас, изгледали не малко (к)драми.

Всеки път някой появил се на екрана от „мъжеландия“ очите ми автоматично одобряват :lol2: . Някой ме разсмиват, някои са красиви, някои груби, други по-умилкващи се и от най-нежното м‘иче на хоризонта :D , но определено ми е интересно да видя до каква степен са изградени образите им да отговарят на тези от корейското общество и да забавляват нас, зрителите.  Има игра за въображението, и заради това са подбрани тези актьори..Момчетата виждам, че има да се борят за доста неща, освен да „спасяват“ фамилиите си, репутацията си, уплашени и опулени девойки, префърцунени лиглички или отракани мъжемразки... А, трябва да търсят и любовта, покрай наследството, така че поле за изява бол. Майки, мащехи, свекървички, и те са на ниво „ яко“, и ме кефят. Виждам големи „дразнители“ и "наточени езици" в тяхно лице, така че се очертава забава. Двете серии са само въведение...

Да съм честна докрай, успяха да предизвикат интерес всички замесени, иначе и аз откривам доста прилики с някои познати образи от американски сериали -  „Клюкарката“ е първа в редицата, но да видим... вярвам, че сценаристката няма да се излага и ще "размъти" водата скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Ша замоля сценаристите да спрат всички полети за Америка, вече..нашите герои ще забравят корейският език, не друго и ще го ударят на разврат!  :896767: 

Нашият Тан мое да пита в края на трета серия, като е тръгнал с директните въпроси, дали не мое си легне с онова "загубеното"

вече? :lol2: 

 

Точно! В края на 1-ва серия - "Искаш ли да дойдеш у дома?";  в края на 2-ра - "Харесвам те"; в края на трета- "Искам да спя с теб" ( "защото върнат ли ни сценаристите в Корея няма да имаме този шанс до края на сериала" :282: )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След, като изгледах 2ри епизод мога да кажа:

1во само на мен ли ми се струва, че тази Рейчъл прилича супер много на Ашли Тисдейл *една руса актриса на Дисни поне аз така я помня* 

2ро - За*бете Мин Хо и тая ПШХ и все познатата история богат пич се влюбва в бедна, защото останалите пичове *които са корейци, че тия американци са просто :Х *  са върха супер готини, поне заради тях ще се гледа. 

А относно по горните коментари, как да и каже да спи с него при положение, 

че го беше срам да я гледа, когато се събличаше

почти никой мъж, който познавам  няма да направи това. Ако ще "правят нещо" сега му е времето докато са в Америка, че като се върнат в Корея секс няма да видят докато не се женят. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...