Jump to content

Recommended Posts

The_Heirs_BG_poster_version01.png

 

НАСЛЕДНИЦИТЕ


Страна: Южна Корея
Година: 2013
Епизоди: 20
Жанр: Романтичен, Драма
Режисьор: Kang Shin Hyo - Midas

Сценарист: Kim Eun Sook - Secret Garden

В главните роли:
Lee Min Ho като Kim Tan
Park Shin Hye като Cha Eun Sang
Kim Woo Bin като Choi Young Do
Kang Min Hyuk (CN Blue) като Yoon Chan Young
Krystal Jung (f(x)) като Lee Bo Na
Kim Ji Won като Rachel Ryu
Park Hyung Sik (ZE:A) като Jo Myung Soo
Choi Jin Hyuk като Kim Won

Choi Won Young като Yoon Jae Ho


Сюжет:
Ако някога сте се чудели как би изглеждал един сериал микс между Boys Over Flowers и Gossip Girl, тази есен ще ви се отдаде тази възможност. Сюжетът е съсредоточен около любовта и приятелството между заможни ученици. Ще видим как противоположностите се привличат и допълват взаимно.
P.S: Не очаквайте да видите 100 процентов микс, все пак става дума за корейски сериал!

 

Лично мнение:

 

Главната мъжка роля е повече от перефектно избрана, все пак никой не може да изизграе надут е наперен богаташ по-добре от Lee Min Ho, който стана любимец на всички след Boys Over FlowersPark Shin Hye искам да видя как играе тук, защото ми е любопитно дали ще допринесе нещо ново и интересно. Min Hyuk ми направи впечатление в Heartstrings, а Kim Woo Bin сме го виждали вече в School 5 и знаем, че има потенциал. Фактът, че сценаристът на сериала е Kim Eun Sook, много ме радва, защото Secret Garden е един от любимите ми корейски продукции правени някога. Определено това е сериал, на който задължително трябва да се хвърли око.

 

С български субтитри: :click:  :click: 

Онлайн с български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

OST: :click:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Гледах, гледах, пък май има пропуск - Чои Джин Хьок също ще участва и аз смятам да гледам сериала единствено заради този чаровник. Поне засега. :)

 

4_5.jpg

 

Или иначе казано, Уол Рьонг или "Татко Гу" - thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Отдавна ми се гледа нещо подобно.

Сладкото дърво Мин Хо няма как да се пропусне :)

Кастът ми допада и заради Kang Min Hyuk и Kim Woo Bin.

Не очаквам разочарования от режисьора и сценариста.

Общо взето чакам с интерес.

Link to comment
Share on other sites

Записвам се за темата и на мен ми е интересно какво ще се получи! Май всичко ще е доста бляскаво и пищно! Ще почакаме и ще видим!

Link to comment
Share on other sites

Действително ролята е подходяща за Мин Хо, но според мен му е време да излезе от този образ и да се опита да приеме нови предизвикателсва като актьор. Не че не се мъчи през последните години от BoF до сега като мина през амплоа на архитект, войн и нещо като батман, но може би трябваше да натрупа още опит преди да се върне към Джун Пьо style-a. А и тези му опити не бяха кой знае колко успешни като Сити Хънтъра ме разочарова доста като цяло, а Фейт дори не ми предизвика интерес. Гледам, че името на сценариста не е случайно, щом стои зад Градината значи очакванията на зрителите би трябвало да направят сериозен скок като евентуален провал би бил просто жалък. Но едва ли ще се стигне чак до там, а и все пак щом направиха повече от прилично сложен сетъп като размяна на души този романс м/у богаташчетата не би трябвало да им се опре понеже не е кой знае какъв brainstorm.

Link to comment
Share on other sites

Хе хе, темата най-накрая възкръсна..Фенките на младежа в световен план, чакат тази роля, както и самия Мин Хо да зърнат в роля, от половин година. Барабар с него един куп други, къде айдоли-къде не (У Бин, Че Джин Хьок, Мин Хьок, Ха-нъл, Хьон-шик) очаквам да атакуват от екрана яко, предимно женьората от всички възрасти. Не, че за мъжете не са помислили. Само се надявам да няма истерии ала BOF, че ще трябва да го гледам чак ..преди другия край на света!  :28558: А не го знам кога е..

Сега да си кажа - първо разчитам на женските тук. Като почна от сценаристката, мина през по-добрата актьорска страна на Пак Шин Хье, стигам до прелестната и секси Ким Санг Рьонг(въпреки, че се чете Ньонг). Сценаристката е желязна мацка и имам надежди да крепи живеца на драмата. И дори да пробва нещо ново. Почти всичко нейно, което съм гледала, е добро и си отнася аплодисменти. Най-вече я признавам за познавач на корейското поведение, защото умее да показва достойнствата и слабите страни в повечето образи, които създава, и го прави увлекателно, с чувство за хумор и заплетено любовно. Второ, тя обожава обратите в драмите, та се моля да ме/ни изненада с нещичко, скрито в ръкава..Дано сериозно е подготвила "конфликт" между повечето екранни сладури тук, не просто типичната high school любовна история, на фона на богати и бедни, за рейтинг и почитание.

За Минхо имам надежди, че ще се завърне в малко по-познато амплоа, но с много блясък. За У Бин и Джин Хьок, също потривам очички, а и го заслужават...

Link to comment
Share on other sites

Актрисата с която най-много съм се смяла (You're Beautiful) и плакала (Tree Of Heaven) и Мин Хо ... отсега се чудя как ще издържа докато излязат субтитрите. Мин Хо може да не е най-добрият актьор, може и да е минал ученическата възраст, но това е неговата роля. Като прибавим и очакванията за интересен сценарий, нямам търпение да започне.

Link to comment
Share on other sites

Нямам търпение това сериалче да започне. Въпреки, че превъплащението на Мин Хо в Градския ловец много му отива някак си да го гледам, като богат ученик ми харесва още повече. :up: Целият актьорски състав е все от красавци и това допълнително допълва нетърпението ми. Моето лично мнение е, че ако бяха избрали Сузи от Miss A щеше да е далеч по-сполучлив избор за главна героиня, но давидим дали Парк Шин Хе един път няма да играе като вдървена.

Дано скоро след премиерата гледаме сериала с бг субс :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Като разбрах кой е сценариста наистина очаквам нещо много добро. Много харесвам "Клюкарката" и ще се радвам да е нещо подобно, но корейците точно когато всичко върви както трябва правят целия сериал, като манджа с грозде. Дано с този не се случи същото. Мин Хо, ако тук ще бъде Джун Пьо2 със сигурност ще се справи, но едва ли ще грабне публиката ако  персонажа му бъде, като този на Чък Бас.  Шин Хье не разбирам с какво толкова е популярна това момиче. В лицето е хубава г/д, но има дебели крака особено прасците. За актьорската игра добре се справя, като изключим сцените с целувки, където е като гърмян заек. Изобщо не мога да я представя, в роля като Блеър, особено след като последния  сериал, който изгледах с нея е "Моят красив съсед". 

Link to comment
Share on other sites

Чакам с нетърпение да видя корейската версия на Чък и Блеър,и съм сигурна ,че ще ме изненада доста.Каста на актьорите е убийствен и вече знам какво ще гледам по Коледа,защото евентуално тогава ще има буквички.

Link to comment
Share on other sites

Мин Хоооо :inlove:  (точи лиги неудържимо, но се връща в реалността)

Очаквам сериала с нетърпение и то не само заради главната мъжка роля. Кастът е обещаващ като цяло. Дано екипът на продукцията да ни поднесе нещо сравнително ново и свежо, защото не ми се гледат изтъркани и вече изпитани неща. Имам високи очаквания за този сериал и се надявам да остана приятно изненадана. 

Link to comment
Share on other sites

Хаха, не знам Шин Хье каква Блеър ще бъде, тъй като тук ще мие чинии. :28558: 

Има снимки от снимачната площадка и се вижда, че Шин Хье ще играе "heiress of poverty".

Пак ще бъде бедната труженичка срещу богатия лигльо. Класика... Иначе този сериал го чакам заради Мин Хо, на Пак Шин Хье не възлагам кой знае колко /след "Съседа"/.

Link to comment
Share on other sites

Хаха, не знам Шин Хье каква Блеър ще бъде, тъй като тук ще мие чинии. :28558: 

Има снимки от снимачната площадка и се вижда, че Шин Хье ще играе "heiress of poverty".

Пак ще бъде бедната труженичка срещу богатия лигльо. Класика... Иначе този сериал го чакам заради Мин Хо, на Пак Шин Хье не възлагам кой знае колко /след "Съседа"/.

 

Щом ще мие чинии и ще е бедна тогава това ще е някакъв друг вариант на БОФ, отколкото нещо като "Клюкарката". Не искам да прибързвам с изводите, но след прочетеното си представям поредния корейски сериал с уникалния, супер готин, богат и можещ всичко мъж, който се влюбва в тъпо. неориентирано, обичащо да се тъпче с каквото намери момиче. 

Ето как ще изглежда Мин Хо в сериала. Преди малко видях тези снимки споделени в официалната му страница във фейсбук :)

 

 

1001278_670441919647843_1507150371_n.jpg

1233431_670441749647860_1681710622_n.jpg

1236171_670441902981178_491971554_n.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Уау, има съвсем друго излъчване. :rolleyes:  Не че харесвам "Клюкарката", но се надявах и двамата да бъдат богати за разнообразие. Разчитам много на "Градинската" сценаристка.

Link to comment
Share on other sites

Да откъм сценарий със сигурност ще е нещо добро, дано ни изненадат приятно.Откъм актьорска игра също, с изключение на Шин Хье... Изобщо не ми харесва като актриса, дървена ми е, особено в целувките.Не че Мин Хо е кой знае колко отпуснат в тия сцени, но досега във всеки негов филм целувките са ми харесвали, за разлика от тези на Шин Хье.
И все пак нека не си правим догатки да изчакаме до излизането на сериала.
:)

Link to comment
Share on other sites

Каквото и да е, ще трябва да се провери ...  с този каст - още повече ... А що се отнася до Шин Хье - нямам големи очаквания, но все пак се надявам да успее най-после още от началото да се измъкне от стереотипизирания си образ на смотана девойка с кофти гардероб...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...