Bambi Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Не знам за вас, но с всяко следващо слушане песента ми харесва все повече и повече Днес беше наред Music Bank първо се появиха зда кулисите и да си представят албума толкова са сладки тук и Kiseop продължава да надига блузката http://www.youtube.com/watch?v=mCcfrEHsVJQ&feature=channel&list=UL Ето го и изпълнението на "When Love Stops" и "DoraDora" Ако се вгледате на заден план по време на първата песен ще видите Alexander и Kibum http://www.youtube.com/watch?v=gpcmRZobagg&feature=channel&list=UL Утре ще се излъчи първият епизод на драмата, в която участват Dongho и Hoon - "Holyland" Доживях я И накрая нещо за окото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktoretka Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 a a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 U-KISS с нова песен TE AMO. http://www.youtube.com/watch?v=9oqIEMV7Ndw Дали ще ни зарадват и с клип? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ще ни зарадват, но с клип на друга песен. Клипът ще бъде на песента Believe композирана от AJ. На 5 юни се завръщат с 'The Special to KISSMes' мини албум. Ето излезналите концепт фотки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Новите песнички са с много сладурско звучене и много подходящи за настъпващото лято!! Браво на тези младежи. Не стига, че са красавци, ами и много талантливи. Напоследък доста често ги дават по Arirang TV, особено тримата англоговорящи - Елай, Кевин и A.J. Голямо впечатление са направили по време на участието си в музикалния фестивал и на фен-срещата в Богота, Колумбия. Въобще вече имат доста фенска маса в цяла Южна Америка. Оказва се даже, че Кисоп подарил целувка на 1 или 2 фенки при посрещането. Голяма работа!!! Едно клипче от кулинарното предаване по KBS WORLD: Още едно прясно видео: Личи си кой е спортувал)). И още това красиво изпълнение.. И новото мини-албумче The Special To Kiss Me СВАЛИ 01. Believe Title Track 02. Te Amo Te Amo 03. 인연인가 봐 (That’s Gotta be Fate) 04. Let’s Get 05. Believe (inst.) 06. Te Amo (inst.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Оказва се даже, че Кисоп одарил целувка на 1 или 2 фенки при посрещането. Голяма работа!!! Аууу, целувал е фенове, и то жени??? Малък мръсник... Плюс това си вдига блузките по участията и показва сердни пръсти. Тцтцтц Некултурник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Аууу, целувал е фенове, и то жени??? Малък мръсник... Плюс това си вдига блузките по участията и показва сердни пръсти. Тцтцтц Некултурник. Изпуснала съм "п"-то и гледай какво се получило. Всъщност с моят прост английски не разбрах дали целувките са били истински или въздушни, но имаше доста коментари на ревнуващи фенки)) Хайде сега да не вземат да ни линчуват фенките в тази тема!! Моля... Аз си им викам "моите деца". Любимец си ми е Елай най-вече - то се знае защо /който ме познава/. И лидерчето ми е много на сърце. Всъщност преди няколко месеца двамата ги гледах в някакъв айдълски шампионат и ми направиха страшно впечатление с физиката си. Не знаех, че са толкова млади, особено Елай. После, на запис от концерта на Мюзик Бенк в Париж, останах очарована от AJ /там беше там с една опашчица/. Кевин пък има страхотен глас и излъчване. Хун има едно такъв особен поглед. Кисоп също си е привлекателен по своему, макар че ми е най-женствен от всички, въпреки спортната му натура. Малкият Донг-Хо пък го забелязах в някакъв сериал. Изобщо всички са таланти и особени по своему и няма как да не ги харесаш. Пък и са ми умнички при това. Вчера AJ е имал рожден ден. Да му честитя 21-вата годишнина!!! Леле, този човек на колко години е пропял?! Оказва се, че е с най-голям опит от всички. Едно видео с бившата му група PARAN: Поствам и снимки от последните им: credit: http://kissmeindonesia.wordpress.com Едно клипче от Колумбия . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Новия им клип ....страхотни са песента с всяко изминало слушане още повече ми харесва.....<3 <3 ♪ Дано и скоро има суб на бг... ♥ ha Ето я и с бг преводче http://vbox7.com/play:16b2fccc75 Ето клипчета от Колумбия с анг суб Тука можете да видите всички снимки от новия им албум....мързи ме пък и се любувам дълго на една снимка :ддд и до утре няма да мога да ги сложа :дд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verity_gb Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Bubble много ме зарадва . Мерси и за клипчетата от Колумбия Тъкмо вчера бях на вълна U-kiss (гледах си техните MV-та и си припявах , най-вече Neverland) и сега има какво да си добавя още от тях. Песничката е приятна, момчетата визуално радват окото в клипчето и толкова сладко припяват Believe, Believe ♫♫♪ , че накрая и аз им повярвах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Честит Рожден Ден на бебе ДонгХо Нека да е все така усмихнат и сладичък Да е жив и здрав и да покорява с лекота сърцата на всички нуни Mомчетата вече приключиха с промоциите на "Believe" и започнаха подготовката за турнето им в Япония, което ще започне след броени дни Един comeback stage с последната им песен http://www.youtube.com/watch?v=8RRbf_M66-8 Вчера попаднах на една много сполучлива пародия на "Believe" Ето я и нея На това много се смях "Vinseop murdered the owner" и "I'm actually ok with that As long as the body is gone" Това за бездомните и че в пародията си търсят дом идва от Kpop Music Monday Simon и Martina, защото когато разглеждаха клипа на "DoraDora" отново нямаше история, а част от декора беше стая с 1 легло или с диван... Не обясних много добре, но ако погледнете ще добиете представа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Sengil chukkahamnida! Има ли хора, които гледат новите му серии Hollyland? Иска ми се да събера мнения за играта му и се надявам да са направили субтитри на драмата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Ми сериалчето не е лошо за 4 серийки, а и вече има и субтитри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verity_gb Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 KBS KiSS The Radio MBC Be My Singer И продължавам със снимковия спам Общо взето ме е обхванало "спам" настроение И се разрових за всякакви сладки, по-сладки и най-сладки снимки на момчетата (стари и нови) - с една дума захаросани На който му се гледа "крем-карамела" да гледа тази я пишем секси-сладка... Kiseop & Kevin aegyo Eli & Soohyun (как да ударим другарчето си ) Kiseop & Soohyun & Kevin Kevin & Hoon saranghe ♥ Dongho & Kevin Eli & Kevin Hoon & Eli SOOHYUN KEVIN ELI KISEOP AJ HOON Бебе DONGHO ...гушка Leeteuk While his hyungs are talking…. ♥ ┐┐ Това си го спомням в едно предаване го мярнах - плете и след малко пее "Man man ha ni" и пак плете Бебето трябва да се храни ...за да не го хапят батковците и да порасне голям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verity_gb Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 (edited) Момчетата с нов (трети) японски сингъл Dear My Friend ❤ (Short Ver.) Приятна песен, прекрасно клипче, с избрани моменти (от Колумбия), а те са си сладури както винаги Сингълът излиза официално на 25-ти юли и в момента е крайната музикална тема на TV anime-то ’Arashi no Yoru ni Himitsu no Tomodachi‘. + Нещо, на което попаднах - от март тази година - U-KISS за японската оптична марка Zoff Големи са сладури с очилца Пък и им ходят CREDITS: Ahn @KISSmeINDONESIA + zoff.co.jp/sp/u-kiss Source: hana-jo И рекламните клипчета Zoff×U-KISS: Edited July 8, 2012 by verity_gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Много ми липсват момчетата, затова малко ще ъпдейтна темичката им. Излезе сингъла и клипа на "Dear my friend". Клипа толкова много ме радва, показващ колко много се забавляват заедно. А на един момент накрая, със Soohyun, ми мина такава мисъл, че се изплаших, че аз на 17 години ми минават мисли за бебета... И двете песнички са много хубави. Beautiful е толкова мелодична, че веднага почваш да си я тананикаш. 1. Dear my friend 2. Beautiful U-KISS for NYLON На последната снимка, Кевин ми прилича на JungUp и че ей сега ще изпей "boom clap boom boom clap". kevriel + robotix@rocketboxx.net И на официалния им японски сайт е обявена дата на излизане на 4-тия им японски сингъл "One of you" - 5-ти септември. За сега това. -- Иии... Последно, но не по важност и макар че вече не е в U-KISS, (защото те, за мен, винаги ще бъдат 9). Честит Рожден Ден, Xander !! Да е жив и здрав, щастлив, нека винаги да е така усмихнат и весел, и много успехи занапред ! И да издаде нещо ново, че ми е залипсвал много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Честит Рожден Ден и от мен Нека да остане все така лъчезарен и чаровен, да продължава да върви напред с гордо вдигната глава и да му се случват все хубави неща, и да има много щастливи и незабравими моменти Днес беше и последният концерт от турнето на момчетата в Япония. На него присъстваха и сестрата на Кевин и майката на Илай, която долетя чак от Америка, за да ги гледа Най - изненадващото нещо, което се случи е, че AJ обяви, че заминава за Америка през Август и ще се фокусира върху обучението си (приет е в Колумбийският университет). Тъй като ще е много далеч няма да може да участва в различни концерти и няма да го има за завръщането на U KIss в Корея през Септември. Може да очакваме AJ да се присъедини към групата догодина, когато се върне в Корея. Толкова се радвам за него, че ще учи и ще може да си почине, и да събере малко свежи сили. Обаче и ми е мъчно и много ще ми липсва но тези месеци бързо ще минат и ще мога пак да го видя на една сцена с останалите момчета Къса ми се сърцето, като го видя така ;( ;( ;( А снимката е от днес, от концерта... Една фен камера на "A Shared Dream" ;( http://www.youtube.com/watch?v=RwDoJH74BXQ&feature=share Кевин пее Happy Birthday по мноооогооо интересен начин,не е за изпускане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Честит Рожден Ден на Hoon Пожелавам ти много щастливи и незабравими моменти, независимо с кого си къде си, винаги да се усмихваш, дори и когато ти е трудно. Бъди все така сладко зайче и не спирай да мечтаеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 U-KISS - One of you PV http://www.youtube.com/watch?v=l3HA2ZP-wqg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Честита 4та годишнина на U Kiss Кога минаха 4 години, сякаш беше вчера, когато ги чух за първи път Пожелавам им още много годишнини да празнуваме заедно, независимо дали ще са 6, 7 или 9 сладки идиотчета. Очаквам с нетърпение денят, в който всичките 9 момчета ще застанат рамо до рамо на една сцена, това им го пожелавам от все сърце Нека все така да дават всичко от себе, защото съм сигурна, че един ден ще бъдат на върха, където им е мястото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Честити 4-тири години !! Макар че, аз от почти една година ги знам, те винаги са били покрай мен, без да го осъзнавам. За кратко време те извоюваха място в сърцето ми - заради песните им, характерите им и всичко. Много ги обичам и им пожелавам УСПЕХ и КЪСМЕТ. Дано някой ден ги видим всичките 9. --- Вчера Сухюн беше туитнал туит, който ми стопли сърчицето и сълзи запариха очите ми. Толкова много ги обичам. @ukissSH You know that Kevin Kiseop Eli Hoon Dongho aj will go for a lifetime right? As a leader I feel like I didn't take care of each one by one sorry I will be a cooler hyung . and leader also Alexander and Kibumah U-KISS is always 9 and we are always cheering you guys on fighting !!♥ Което после беше последвано от разговор между Xander и Soohyun. @alexander_0729 - 4 years already?? Happy 4th Anniversary to U-KISS n myself~ Missing u all~ @ukissSH @90KKB @KiSSeop91 @u_kisseli @Kevinwoo91 @Dongho94- Even if you guys are busy contact me Okay!? Jeez...ㅋㅋ~ fighting for activities~ let's eat when you guys aren't busy~ @ukissSH @90KKB @KiSSeop91 @u_kisseli @Kevinwoo91 @Dongho94 @Kevinwoo91 @alexander_0729 ㅋㅋ Okay~ Call!^^ А по-рано този месец, UKISS се засекоха с Кибум на летището за Япония. А ето и изпълнението им на А-Nation от 26-ти август. AJ така се раздава като за последно. Не знам дали става вграждането от дейлимоушъна, затова тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts