Bambi Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Днес ще започна с нещо много сладко как може това човече толкова много да ме радва... идиотчето на кака http://www.youtube.com/watch?v=Zg99hETC1QQ Докато съм на вълна ДонгХо... детето е пораснало с цели 8см от дебюта на групата В началото е бил висок 170 см, но защото всичките му батковци били толкова високи на профила си бил написал 173 см. След всеки издаден албум е започнал да расте малко по малко... при промотирането на ‘I’m Not Young‘ и ‘I Like You", вече е бил 173 см и разбира се в профила са му били добавени още 2 см... вече при ‘Bingeul Bingeul‘, бейби ДонгХо вече е бил 175 см... а докато групата подготвя новия албум вече бил 178 см.... Де да можех и аз да порасна с 8 см Как искам и аз да притежавам "First KISS Live in Tokyo & Osaka"DVD 10 Questions with U-KISS in PD Concert Press Conference -Thailand 1: Как се чувстват новите членове? AJ: Отначало беше изненадващо да съм част от групата. Сега се чувствам страхотно, защото всичко върви много добре. Да бъда част от U Kiss е много добра възможност за мен. Hoon: Приятно ми е да се запозная с всички Вас. Аз съм новият член – Hoon. По – рано се притеснявах. Страхувам се, че ще разруша ПОПЪЛЯРНОСТТА на групата, но феновете продължават да обичат U Kiss. 2: След като новите членове се присъединиха към групата, нещо промени ли се? СуХьон: Имаме 5 члена на еднаква възраст. След идването на новите членове станахме по – сплотени. Надявам се, че ще ни очаквате с нетърпение. 3: Разбирате ли се с новите членове по време на тренировките? СуХьон: Днес няма да има разочаровани със сигурност. AJ и Hoon харесват много да танцуват и пеят. Те вече знаят всичките стъпки на танците. Със сигурност знам, че днешното представление ще е забавно. 4: AJ ти беше макнето на Paran, но сега не си най – малкият в U Kiss, какво е чувството? AJ: Всичките макнета трябва да са сладки, но когато бях най – младият в Paran бях подтиснат, защото не съм достатъчно сладък. Но сега ДонгХо е макнето на U Kiss, а той е толкова сладък, чувствам се облекчен. 5: Илай, ще участваш ли в друга драма отново? Илай: Засега нямам такива планове, но в същото време се оглеждам за добра роля. Много ще се радвам, ако имам възможността да участвам в тайландска драма отново. 6: Това е благотворителен концерт за подпомагане на жертвите от цунамито в Япония, как се чувствате? СуХьон: За нас е чест да сме част от тези, които помагат на Япония. Ние имаме много японски фенове. По времето, когато феновете ни писаха в туитър, че в Япония има земетресение, това много ни натъжи. Радваме се, че Тайланд организира този концерт. Ако тук има и други такива събития ще се радваме да участваме и в тях. Файтинг! 7: Ще имате ли турне из Азия отново? Ще дойдете ли в Тайланд? СуХьон: Ще имаме турне из Азия тази година, но ще започне след като ни свършат ангажиментите в Япония. Ако имаме възможност бихме искали да се срещнем с феновете ни от целия свят. Надявам се, че всички ще ни следят. Разбира се, че ще дойдем и в Тайланд, очаквайте ни. 8: Искате ли да отидете на някое определено място в Тайланд? ДонгХо: Аз искам да посетя Патайа. Чух, че има много интересни дейности, но трябва да се връщам обратно в Корея тази вечер, защото утре трябва да ходя на работа. Следващият път искам да отида до Патайа. 9: Кажете нещо на тайландски? КиСоп: Липсвате ми ДонгХо: Наистина Ви обичам Кевин: Обичам Ви Илай: Всички са хубави ЕйДжей: Приятни сънища СуХьон: Скъпа (смее се) Хун: Прегърни ме 10: Кажете нещо на тайландските Kissmes Кевин: Не сме идвали в Тайланд няколко месеца. Радвам се да видя тайландските ни фенове отново и е чест за мен да участвам на този чудесен концерт. Надявам се че всички ще следят нашата работа и ще дадат на U Kiss много любов. Credits: Pingbook (interview) + Heawenkisses at tumblr (Translation) + U-KISSesia + ukisspoland.com + Kissme4Ukiss Сега следват много снимки и клипчета от престоя на U Kiss в Америка <--- U Kiss на сцената ] Идва ред и на снимките @ YG Magazine May Issue @ Inkigayo - 01.05.11 @ MTV The Show Както може би си спомняте на 21 май в Сингапур ще има прощална фен среща с КиБум Kiss Me SG ще правят клип специално за него... вече има и тийзър... като целия клип ще го пуснат за 1ви път на срещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade-bloom Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 По принцип не съм фенка на групата. Просто не мога да се нарека така след като съм чула само една тяхна песен, въпреки че песента ми хареса. Но пък един от членовете ми направи страхотно впечатление и просто не мога да спра да мисля за него тези дни и това е Kevin Woo. Случайно го видях в интервюто на Simon и Martina в eatyourkimchi и просто много ми хареса излъчването му, а пък и се чудя как още не съм забелязала колко е красив и чаровен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 И аз в началото не ги харесвах много много, но вече не мога без тях Днес от 14:30 часа (KST 20:30) по Arirang TV ще дават "Star talk with U - Kiss", т.е. срещите на Кевин и Илай с техните фенки и разбира се цял ден трябва да съм в университета... отново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ю Кис участваха в благотворителната програма“HopeTV 23, Hope for Children on Global Village” на SBS, като събраните средства са за децата от третия свят. Други изпълнители, които взеха участие са Miss A, U-Kiss, In Soon Ee и IU. http://www.youtube.com/watch?v=1uZRQmI4AWk&feature=player_embedded @ TV Kindergarten Pani Pani Големи са сладурковци Не мога да си избера само кого да си взема батковците или малките съкровища Миналата седмица гледах 1 еп. на Star Date with U-Kiss и отдавна не бях завиждала така на някого (благородно, разбира се) Утре излиза и 2 еп. пак по същото време от 14:30, а за тези, които не могат да го гледат тогава ще има повторение вечерта от 20:30 бг време Та ето тук отдолу и линкчета към 1 еп. Arirang Star Date with U-Kiss Ep.1/1 Arirang Star Date with U-Kiss Ep.1/2 Arirang Star Date with U-Kiss Ep.1/3 U-Kiss ще са първата к-поп група, която ще има фен среща в Бурней... тя ще се състои на 29 май... Ето и едно постерче за Friendship Concert (Taiwan) На 28 май, момчетата ще вземат участие в “2011 Dream Concert"... Другите изпълнители, които ще участват са 2PM, F.T. Island, f(x), miss A, Kim Tae Woo, TVXQ, B2ST, Seo In Kook, SECRET, SISTAR, IU, After School, Eru, G.NA, K.Will, T-ara , 4minute и Flower. Сърце не ми дава да не споделя и това @ Sebawki http://www.youtube.com/watch?v=EzN3FVdxbNY&feature=player_embedded Не очаквах това @ Junior Magazine Credits: kissmeukiss + hansatoy.kr + rocketboxx.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Време е и за следващата част от монолога ми ще бъда много кратка Ще започна с едно кратичко интервю на моята слабост - Александър No Gi Tae (2Face) & Dongho - 사랑 메뉴얼 (Love Manual) http://www.youtube.com/watch?v=SCVPxueXtAQ&feature=player_embedded Жалко, че ДонгХо не се появява в клипа но рапът му е перфектен За песента Тук Вече не помня от колко време се каня да сложа и песента на Eli с Ace от Paran А ето я и нея U-KISS at Korean POP Vol. 12 (Indonesian Magazine) Credits: KoreanPOP + risnamirades (Scans) + U-KISSesia + Kissme4Ukiss Star Date with U-Kiss Ep.2/1 Star Date with U-Kiss Ep.2/2 Star Date with U-Kiss Ep.2/3 За лека нощ едно невероятно изпълнение на СуХьон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Като отявлен фен на постовете ти исках да напиша и аз нещо за да знаеш, че не водиш монолог. Ама как да го направя като постовете ти са толкова изчерпателни Мога единствено да ти благодаря за тях и за песента на моя любимец, който пък пее песен на друг мой любимец и да сложа изпълнението от вчера на M!Countdown http://www.youtube.com/watch?v=5KRdKBEPA2U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Имаме и последния епизод на "Star Date with U Kiss" Star Date with U-Kiss Episode 3/1 Star Date with U-Kiss Episode 3/2 Star Date with U-Kiss Episode 3/3 Концерта в Тайван мина... единственото, което можем да направим е да се порадваме на фен камове и на снимките от събитието http://www.youtube.com/watch?v=seJjj339uPQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9u7azPCYYzA&feature=player_embedded КиБум и Чоко Големи са ми сладури тука Може би знаете, а може и да не знаете, че Soohyun, Kiseop, Dongho, Hoon участват във филма "Mr. Children" и все още е в процес на снимане. Във филма момчетата си имат собсвена група, която се подвизава под името "Wonder Boys" Дааа отива им това име За днес стига Утре пак... ако намеря време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melli Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) Много ми е сладко това лапе, ахахах ще го изям -> Този филм, определено влиза в графа Задължителен за гледане Последните им изпълнения - радост за окото и ухото, както винаги M Countdown Music Bank Bambi, слънце продължавай да бъдеш изчерпателна в постовете си за групата - аз чета и гледам всичко . А сега се и възполвам, че те няма, за да се включа и аз в диалога (ще се постарая да не водиш повече монолози ) Едит: Забравих една снимка Е, не са ли сладури Edited May 21, 2011 by melli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Днес мисля да обърна внимание само на КиБум Вчера се състоя фен срещата на душичката в Сингапур Много приятни емоции както за феновете, така и за КиБум Като за начало едно клипче от летището... Не е истина колко прилича на батко си - малък Хьонг Джун Идва ред на малко снимки Ето я и същинската част Радвам се че говорят на английски и мога да разбера какво става на въпрос, поне докато лудите фенки замлъкнат за миг Искрено завиждам на всички, които са били там... радвам се, че всички подкрепят КиБум и го обичат дори повече от преди Признавам си, че изгледах всичко на две, на три, ноооо времето все не ми стига за нищо тези дни Каква мишка е тук Като малко бебенце, което иска Още един скрит талант Това е специално направено за КиБум от KissMe Singapore Докато го гледах ми стана едно такова много хубаво... не мога да си представя на КиБум какво му е било докато го е гледал... Ммм това е засега...мисля... Спокойно little_angel и melli знам, че сте тук и винаги сте готови да ударите по едно рамо, когато трябва и най - важното радвате се U Kiss melli и аз мисля, че филма с ДонгХо няма как да не се гледа От кога не се бях смяла така. Обожавам английския корейците, толкова е странен и забавен В началото вместо "F*ck", чувам само едно "Faaa"... Добре, че намерих "субтитри" за това, което бебо казваше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 :kissx: Честити 1000 дни на любимите ми момчета :kissx: Желая им още хиляди пъти по толкова, да покоряват нови и нови върхове... да не спират да ме изненадват и да продължават да правят музиката, която обожавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Свършиха вече и промоциите на новия албум Следващ корейски албум ще има чак есента... След като Soohyun, Kiseop, Dongho, Hoon приключат снимките на филма 'Mr. Children', U Kiss отиват в Япония за цели 3 месеца да си правят промоциики и там Една много хубава новина за феновете на Ю Кис На 29 май момчетата ще са в Бурней за фен среща, освен това ще участват в предаване радио UBDFM Ето я и хубавата част - всички фенове могат да зададат въпросите си към групата и част от тези въпроси ще им бъдат зададени по време на интервюто Ако имате желание можете да пратите въпросите си на farah@gokpop.com, като съобщението трябва да съдържа Име, Страна, Въпрос към U Kiss. Крайният срок за пращане е 27 май С английски субки Сега следват много ама много снимки от различни концерти, фен срещи и т.н. FC Men Soccer Practice @ SBS' Children's Special Day @ Rape Flower Festival @ Seokwangsa Mountain Temple Concert @ KBS 'Field Experience of Life' @ Green Ribbon Festival at Yoon KyeongHwa's Pinwheel @ KFM Jeonghwan’s One Night World Накрая една малко по - различна версия на Man Man Ha Ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Момчетата ми вече са в Япония, както и КиБум И една интересна новина от последните дни... Съвсем накратко и най - важното Jay Park ще вземе участие в новия албум на U Kiss Стана ми интересно, не трябваше да чета за това... сега ще има да го мисля няколко дена Cr: Star Today, jaypark.net & rocketboxx.net Няма как да не сложа и снимки @ OBS Human Love Concert @ Daegu Fansigning Event @ Changwon Youth Festival @ Kyungnam Youth Festival @ Kyungbook Youth Festival Concert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Ох, просто не е истина от кога не съм писала тук Ще бъда много кратка, че времето не стига за нещо по - обемисто Бейби ДонгХо ще озвучава Хонг Гил Донг в 3D анимацията 'Hong Gil Dong 2084'. Филмът ще излезе на 18 август Момчетата все още са в Япония и графика им е препълнен... Освен, че участват в много предавания и т.н. подготвят и фен срещи Този месец на 18, 24 и 30 ще има съответно в Токио. Нагоя и Осака Ето и цялото предаване BS Japan с участието на U-Kiss http://www.youtube.com/watch?v=l79Qwq0agec&feature=player_embedded Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Душичките ми заедно с 2PM и Code V ще участват в '2011 Jingu Gaien Fireworks Festival', който ще се състои на 6ти август Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Честит Рожден Ден на Hoon Желая му много успехи, късмет, любов... и да постига всичките си мечти с лекота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Излезе вече и дългоочаквания тийзър Ето и песните, които ще бъдат включени в албума 01. Intro 02. Neverland 03. Baby Don't Cry 04. Someday 05. Take Me Away 06. On The Floor 07. 친구의 사랑/Love of a Friend 08. 4월 이야기/Story of April 09. Obsession 10. Top That 11. Tell Me Y 12. 다시 만나요/We'll Meet Again (U-KISS with PARAN) 13. Someday (instrumental) http://www.youtube.com/watch?v=Kv38FDin87Y&feature=player_embedded Знаят как да ме измъчват... Много ще са готини в клипа личи си, че много са се готвили... Остават по - малко от 2 часа до пускането на "Someday" http://www.youtube.com/watch?v=dMwwKdej05Q&feature=player_embedded Edited August 25, 2011 by Bambi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoTo Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Не може да се каже много от тийзъра...обаче изглеждат добре.. Дано дадат на Kiseop да пее повече...Тоз човечец няма повече от 2-3 реда в песен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Честита 3-та годишнина на най - хубавите целувчици Желая им едно успешно завръщане, да оберат къде що има награди и да спечелят сърцата на още хиляди верни фенове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmiraSalvatore Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Ето го и дългоочакваният клип към песента "Neverland"...лично аз мисля че песента е невероятна...От първо слушане я харесах (да не кажа че откакто чух тийзъра ) http://www.youtube.com/watch?v=ZvS-R7UIpPk&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Очарована съм Нямам думи просто... песента, клипа, танца, визията им - много ме радват Сега не съм в състояние да пиша каквото и да е... не мога да се осъзная още... и този път не ме разочароваха Напълно различни са от предния има албум... изобщо звучене, визия, абе всичко U KISS NEVERLAND Както вече знаете албума излезе на 1ви септември... и вече заемат първите места в различни класации Браво на тях И една неприятна новина Илай няма да може да промотира с останалите момчета, защото се е контузил (и да съм по - точна... коляното не му е добре) и трябва да си почине хубаво за поне 10 дена... а и както се вижда от клипа трябва да си в много добро физическо състояние, че да можеш да изпълниш песента на ниво... Затова той да си почива, че да се възстанови бързо и напълно И разбира се снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 И така... ето и изпълнението от днес Просто невероятни http://www.youtube.com/watch?v=VTLF-f5YNi4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts