Jump to content

U-Kiss

tuci8710
 Share

Recommended Posts

Я да съживим малко нещата със солото на лидера.

Сингъла излиза на 19 август. Текста на Only You е негов, той се похвали в туитър хахахаха А в сингъла ще има и негов вариант на песента Melody на Koji Tamaki.

U-KISS  :wub:  Много ми харесва това парче! Радвам се, че се сетиха да се завърнат, защото ми липсваха. Предната им песен не беше лоша, но не успях да я обикна кой знае колко много. Това е може би защото бяха вдигнали много летвата с по-предните си две ("끼부리지마" си остава една от най-най-най-най харесваните к-поп песни). Та с това си завръщане пак се върнаха на нивото си и съм много happy!  :panda-145:

Ами слуша ли им албума? Аз имах много трудно време да си избера любима песен, но накрая Stalker се пребори от другите, 눈을 감아도 и Heartless, като за последната има пръст Cha Cha, талантливия продуцент от AOMG. 

Ако има някои, които не са наясно, трябва да преслушат последния албум на Jay Park - Worldwide

И като цяло всички песни ми харесаха, както винаги за всеки техен албум. Ще стискам палци да извоюват някое друго първо място, но ще им е трудно особено с EXO.

Хореографията е просто невероятна  :)

U-KISS на AfterSchoolClub. Устата ще си разчекна от смях. Soohyun направо си разбива с тоя английски :28558:  Jimin се почуди накъде да се завърти  :28558:

Edited by theL0new0LLF

AJ подписа с нова компания - Rooftop Company и вече ще може да композира като солопевецът Siyoon.

Водещата песен "Beauty" на първия му мини албум "Surreal, But Nice" e изцяло негова работа

Кевин също напусна групата след като договорът му изтече. Eli and Soohyun преподписаха с NH Media и сега, заедно с Kiseop, Hoon и Jun  са 5-ма.

Eli направи сватбена церемония 3 години след подписването на брака си.

U-Kiss-Eli-4.jpg

U-Kiss-Eli-51.jpg  U-Kiss-Eli-3.jpg

Spoiler

U-Kiss-Eli-6.jpg

U-Kiss-Eli-2.jpg

Eli-2.jpg

• Like 1

На 17 юли започва излъчването на драмата ''Class of Lies'',форумна тема :click:,с у частието на JUN от U-Kiss. 

Няколко снимки:

Jun-2.jpg

Off Topic

Jun-3.jpg Jun.jpg

• Like 1

Днес Jun издаде първия си самостоятелен албум „GALLERY“ и музикален клип за заглавната си песен „Curious About U“ и направи своя корейски дебют...

/ Той направи своя японски солов дебют през април./

(LEEJUNYOUNG) - 1ST SINGLE ALBUM [GALLERY] M/V

• Like 2

Знам, че Кевин е напуснал още от 2017 групата след като му изтече договорът, но кавъра, който пусна тези дни много ми хареса и нямаше как да не го споделя.

WHO - Lauv, BTS (Kevin Woo Cover)

В неотдавнашно интервю и фотосеися за списание Nylon, Jun сподели своите надежди и цели за бъдещето.

Идолът, превърнал се в актьор, който наскоро участва в хитовата екшън-комедийна драма SBS “Good Casting“, се представи за юлския брой на списанието в редица небрежни, модерни и безпроблемно изглеждащи фотоси.

В последващото интервю Jun говори смирено за кариерата си както в музиката, така и в актьорската игра. „Не съм роден с никакъв талант, така че всичко, което имам, спечелих с усилия“, отбеляза той. „Но докато продължих да работя усилено, накрая дойде ден, в който нещата се получиха. Тъй като непрекъснато тренирах и се подготвях, успях да се възползвам от възможността, когато дойде. "

На въпроса какъв актьор се надява да стане в бъдеще, Jun отговори: „Някой чист и детски.“ Той добави с усмивка: „Мисля, че ще се радвам, ако някой, който видя актьорството ми, почувства, че съм чист и в реалния живот.“

Що се отнася до вида живот, който иска да води, Jun изрази желание да постигне баланс между свобода и дълг. "В бъдеще", споделя той, "искам да живея живота си свободно, но същевременно изпълнявайки основните си отговорности."

Jun-3.jpg Jun-4.jpg

Off Topic

Jun-2.jpg

• Like 1