little_angel Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Я да съживим малко нещата със солото на лидера. Сингъла излиза на 19 август. Текста на Only You е негов, той се похвали в туитър хахахаха А в сингъла ще има и негов вариант на песента Melody на Koji Tamaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 U-KISS ще се превърнат в преследвачи на 7.06! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 + линкче за албума на U-KISS http://k2nblog.com/u-kiss-stalker-11th-mini-album/ title="Click Me" rel="nofollow external"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mn Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 U-KISS Много ми харесва това парче! Радвам се, че се сетиха да се завърнат, защото ми липсваха. Предната им песен не беше лоша, но не успях да я обикна кой знае колко много. Това е може би защото бяха вдигнали много летвата с по-предните си две ("끼부리지마" си остава една от най-най-най-най харесваните к-поп песни). Та с това си завръщане пак се върнаха на нивото си и съм много happy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Ами слуша ли им албума? Аз имах много трудно време да си избера любима песен, но накрая Stalker се пребори от другите, 눈을 감아도 и Heartless, като за последната има пръст Cha Cha, талантливия продуцент от AOMG. Ако има някои, които не са наясно, трябва да преслушат последния албум на Jay Park - Worldwide И като цяло всички песни ми харесаха, както винаги за всеки техен албум. Ще стискам палци да извоюват някое друго първо място, но ще им е трудно особено с EXO. Хореографията е просто невероятна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Още малко изпълнения наживо на момчетата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 (edited) U-KISS на AfterSchoolClub. Устата ще си разчекна от смях. Soohyun направо си разбива с тоя английски Jimin се почуди накъде да се завърти Edited June 19, 2016 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 AJ подписа с нова компания - Rooftop Company и вече ще може да композира като солопевецът Siyoon. Водещата песен "Beauty" на първия му мини албум "Surreal, But Nice" e изцяло негова работа Кевин също напусна групата след като договорът му изтече. Eli and Soohyun преподписаха с NH Media и сега, заедно с Kiseop, Hoon и Jun са 5-ма. Eli направи сватбена церемония 3 години след подписването на брака си. Spoiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Коледните песнички така ме радват...Ухае на празници... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 На 17 юли започва излъчването на драмата ''Class of Lies'',форумна тема ,с у частието на JUN от U-Kiss. Няколко снимки: Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 JUN(from U-KISS) / My Way (feat. Reddy) (Prod. Sway D) ・・・Korean Version 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Днес Jun издаде първия си самостоятелен албум „GALLERY“ и музикален клип за заглавната си песен „Curious About U“ и направи своя корейски дебют... / Той направи своя японски солов дебют през април./ (LEEJUNYOUNG) - 1ST SINGLE ALBUM [GALLERY] M/V 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 JUN(from U-KISS) / 「Come Alive」 Music Video 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Soohyun ще пусне нова песен скоро. Тийзър: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Знам, че Кевин е напуснал още от 2017 групата след като му изтече договорът, но кавъра, който пусна тези дни много ми хареса и нямаше как да не го споделя. WHO - Lauv, BTS (Kevin Woo Cover) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Нямаше как да пропусна новата фотосесия на JUN за @ Star1 част от интервюто тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 В неотдавнашно интервю и фотосеися за списание Nylon, Jun сподели своите надежди и цели за бъдещето. Идолът, превърнал се в актьор, който наскоро участва в хитовата екшън-комедийна драма SBS “Good Casting“, се представи за юлския брой на списанието в редица небрежни, модерни и безпроблемно изглеждащи фотоси. В последващото интервю Jun говори смирено за кариерата си както в музиката, така и в актьорската игра. „Не съм роден с никакъв талант, така че всичко, което имам, спечелих с усилия“, отбеляза той. „Но докато продължих да работя усилено, накрая дойде ден, в който нещата се получиха. Тъй като непрекъснато тренирах и се подготвях, успях да се възползвам от възможността, когато дойде. " На въпроса какъв актьор се надява да стане в бъдеще, Jun отговори: „Някой чист и детски.“ Той добави с усмивка: „Мисля, че ще се радвам, ако някой, който видя актьорството ми, почувства, че съм чист и в реалния живот.“ Що се отнася до вида живот, който иска да води, Jun изрази желание да постигне баланс между свобода и дълг. "В бъдеще", споделя той, "искам да живея живота си свободно, но същевременно изпълнявайки основните си отговорности." Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts