Jump to content

U-Kiss

tuci8710
 Share

Recommended Posts

Стана топло и започнаха да се събличат, мм? При тях одобрявам с две ръце. Има трима, на които ще се порадвам с удоволствие, защото има и какво да покажат от към бицепси и добре измазани плочки.
Утре сутринта чакам тийзър. Албумът разбрах, че е дело на Дабъл Сайдкик.

Ето и официалния тийзър. Много бързо се случват нещата, не знам къде се намирам... :D 

От Show Champion интервю и малко от клипа: (Първо са VIXX)

https://www.youtube.com/watch?v=g9uuzh4SlY8

U-KISS работят за пръв път с Duble SideKick и се надявам да им донесе много успехи. :up:  

Кисопе, Кисопе, а Хун е без думи. Работата е сериозна, чакам 2 юни. Видеото е за 19+, а малкият Джун е на 17 години (18 корейски), чудно е, че са го допуснали. И аз се радвам, че работят с Дабъл Сайдкик. Видях и траклиста, чакам всичко в понеделник сутринта.

То и Shut up беше 19+ и Донгхо беше на 16 тогава. Така че все едно.  :28558: Хун и Кисъп просто не знам...  :inlove:  Видях една снимка в туитър и си викам ние с един не можем да се уредим, пък тази с двама наведнъж ... Кхъм ..  :lol2: 

BouXAKlIIAAW2Uu.jpg

Като си видяла траклиста да беше споделила  :lol: Айде аз ще споделя, макар че не е официален:

Bos7WPbIEAAMKvw.jpg  

1. Don't flirt

2. One

3. Comeback to me (?)

4. I don't want to be without you (?)

Не, не, това ми е ясно, но имах предвид, че Джун прави дебют с групата и то точно в това видео. Доста сериозно начало за него, хаха.
Не ми се споделят напоследък много новини, правя го само в две-три теми в музикалния отдел, а в останалите само коментирам публикуваното. Затова чаках днес да се включиш с тийзъра и инфо, макар че ги видях още сутринта.
На мен Кисоп ми е голямата слабост от групата, а и като се сетя как изглежда без риза и като си припомня танците му, особено кадрите от фен камерите от миналата година и турнето в Латинска Америка... Ах, ах. Чакам го да ме зарадва с още нещо в Туитър тези дни.
И ние малко да намажем. То все едни инфантилни и срамежливи айдълчета в останалите групи, тук поне ще останем доволни.

За първи път не зная как да започна.

Първо все пак, парчето е много добро, харесва ми. Още вчера чух целият албум, пуснаха го по-рано и останах доволна.
Относно видеото, което очаквах с интерес днес... Ами, безмълвна съм, то се вижда, но аз лично онемях като видях Кисоп, макар че зная колко предизвикателен може да бъде. Сутринта като ми звънна телефона в 06:00 ч. изобщо не ми се ставаше, но се усетих, че видеото трябва да е факт, а и в този момент точно Кисоп го пусна в Туитър. Определено се събудих много бързо.
Момчетата в момента имат пресконференция или шоукейс не разбрах точно, но видях снимки, а и видях как се е появил Хун. Гу, гу, айгуууу. Радост.
Не зная как ще се излъчва това видео в Корея, но на мен ми харесва. Това не може да се види често по онези ширини, така че го оценявам.

Ще се излъчва след 12 хахаха или по-скоро по кабеларките, това по национална няма да го пуснат никога! хахаха

Първо и аз да отбележа, песента е супер, албума не знам, още не съм го чула, но тази песен много ми хареса.

Интересното е че отдавна мъжка група, не е представяла толкова секси концепция, последните такива са все на женски групи или жени-солота.

Мъжете последно време го удариха на някакви фантастични концепции- вълци, вампири, зомбита и прочие....

Даммм и нека всички забършем лиги от кадрите с Kiseop и Hoon, само ако имаше такива и със Су щях да съм вече предоволна хахахаха

tumblr_n6j6xaAvVh1rrr76jo1_400.png

Албумът, за съжаление, беше изтекъл в интернет пространството по-рано... 

Първоначално като чух песните си казах, че не ми харесват толкова много, но One и Can't live without you много ми харесаха. Гласът на Джун не го очаквах да бъде така... Глас, лице с години не си пасват.  :896767: 

Аз също не мога да коментирам адекватно клипа - хареса ми. Целувки трябваше да има, все пак са U-KISS за къде без тях. :D Седи някак недовършено. 

А Сухюн няма сцена с момичето, защото е стар вече, вземе да получи някой инфаркт....  :28558: 

По чартовете мисля, че се справят добре. В МелОн са на №79. Преди не съм ги виждала в Топ100..

Да, интересното в случая е, че мини-то можеше да се тегли ден или два по-рано, поради факта, че в itunes пак нещо не са разбрали кога е датата и го пуснали по-рано. Така, че няма изтичане, просто itunes го пуснали преди официалната дата и излизането му в Южна Корея.

Предишното мини на U-KISS ми хареса страшно много, особенно главната песен, която и до ден днешен ми се върти из главата. А новия им албум го чух още вчера и по едно време се осъзнах, че съм оставил плайъра ми да върти само главната песен и аз я слушам вече за стотен път. МНООООООГО добра! МНОГО! И май до колкото разбрах пак Duble Sidekick са замесене и този път? Тия дни като си пусне човек някое музикално предаване 30-40% от песните са на тези продуценти.

Всъщност в почти всички техни песни участват и други хора и допускам, че е възможно всъщност 80-90% от музиката и текста да са на не до толкова известните на публиката имена и след това Duble Sidekick да я пипнали нещо и да се води и тяхна. И естествено се говори повече за тях, защото те все пак са име.

Реших да проверя, какви ги върши тази група, че напоследък рядко обръщам внимание на к-попа.

Снощи дочух за някакъв скандал около новото им видео, за извинения от страна на Кевин и т. н.

Чак толкова скандално едва ли е. Зрителите се нагледаха на какви ли не по-скандални клипове. Обаче можели са да помислят повече върху креативността на концепцията. Да представят нещо ново и по-оригинално. Песента определено е хубава.

Понякога ми се иска изпълнителите да имат повече свобода по отношение на нещата, които правят, а не да им се налага да се извиняват за неприличните решения на други хора.

П.П. Защо Ки Соп прилича на Но Мин У в клипа?!

С голямо нетърпение ги очаквах и накрая за малко да ме вкарат в болницата с този клип  :28558: Такова нещо от тях не бях очаквала

И така де, песента страшно много ми хареса, танцът много ме радва, особено частта при припева без каките, където си бутат баджаците  :28558:

А преди малко като се прибрах какво да видя, AJ постнал снимка в туитър и пише, че е бил опериран... и то не каква да е операция, ами на сърцето... и аз се чудя защо няколко седмици ми беше свито сърцето.

10373651_757751110934119_632646519152351n

Вече разбирам защо от компанията са решили да добавят Jun към групата и отлагаха, така да се каже, завръщането на мишката :cry: ... Нека да се оправя бързо, да се пази и да не се преуморява.

Много ми харесаха с тази песен. Чудесно завръщане направиха. Jun e голям сладур и ми харесва гласът му много. Според мен е добро попълнение за групата.

Да се надяваме и AJ да се оправя бързо и когато е готов и в добро състояние да се завърне и с момчетата на сцената.

Завръщанията им по музикални предавания:

// 
@ show champion [04/06/14]

// 
 @Мusic Core [07/06/14]

@Inkigayo [08/06/14]

Love Again // Don't flirt  @Simply K-Pop

@Music Bank [13/06/14]

В началото на този месец пък приключиха промоцииите на песента по предаванията.

tumblr_n8aoq5EbV41qaq5eko1_1280.jpg

През юни участваха на Dream Concert. Изпълняваха Don't Flirt (изпълнението им излъчващо се по телевизията) и 

(фен камера). Ели имаше и специална сцена.

Ето различни клипчета от участието им в радио SimSimTaPa от юни месец през промоциите.

//
//

//  
 //
 //

В края на Юни в официалния канал на Avex се появи клипа на новата японска песен  - LOVE ON U. Засега  поне специално за нашата страна клипа е забранен.

Ето линк към песента от друг потребител, но с лошо качество.

Подробно инфо какво включва новия им сингъл,който е пуснат в продажби от 16 юли.  Отначало бяха на 6-та позиция, сега от два дена са на 12-та позиция в класацията на Орикон.

tumblr_n6zfntXNFt1qaq5eko1_500.jpg

tumblr_n6zfqlYZ0p1qaq5eko1_500.jpg

tumblr_n6zfpmNwyc1qaq5eko1_500.jpg

CD+DVD Version
AVCD-83045/B
¥1,944 (tax included)

[CD Contents]
1. LOVE ON U
2. FEEL IT
3. LOVE ON U (Instrumental)
4. FEEL IT (Instrumental)

[DVD Contents]
1. LOVE ON U(Music Video)
2. LOVE ON U(Music Video Making Movie)

CD Version
AVCD-83046
 ¥1,080 (tax included)

[CD Contents]
1. LOVE ON U
2. FEEL IT
3. Forbidden Love(Sweet Valentine Event 2014 version)
4. LOVE ON U (Instrumental)
5. FEEL IT (Instrumental)

mu-mo Shop Version
AVC1-83047
¥1,080 (tax included)

[CD Contents]
1. LOVE ON U
2. FEEL IT
3. LOVE ON U (Instrumental)
4. FEEL IT (Instrumental)

Ето ги в тайната стаичка на Ариранг.

Не очаквах толкова баладична заглавна песен да пуснат, особено след Don't Flirt да се правят на невинни душици хехехеехе

M!Countdown и Arirang

След като изгледах това шарено видео, което е като за 15-годишни лигави японки, отидох и си пуснах Quit Playing. Друго си е....
Кисопе, Кисопе, много си облечен. Излишен ти е този червен пуловер.
Днес от рано пожела "лека нощ", нещо не му се стои до късно. Обичам да го чета всеки ден с пожеланията му сутрин и вечер. Много хубава снимка качи в Туитър от празника онзи ден. Страхотна и отрупана с различни ястия маса.

Съвсем бях забравила, че Кевин участва в уеб драма, но днес излезе видеоклип със саундтрак към нея.

Песента е към частта на Кевин и ZN(LABOUM) - Milky Love, която е 2 епизода.

А ето и 1 епизод на драмата с превод. И втори е излязъл, но няма английски превод все още

.