Maboroshi Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 U-KISS - Distance... -short ver. PV- На женските награди в Япония с Carly Rae Jepsen. Call me maybe ? На премиерата на филма на Донгхо - Don't cry mommy. U-KISS имат нови прически. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Да ни е живо и здраво слънчевото същество Кевин!!! Днеска е рожденик!!! Вчера попаднах на видео със субтитри от Перуанското им турне. Момчетата наистина се радват на известност там, което много ме радва. Колко групички само ги имитират, включитилно и от мъжки род. Даже ми се струват определено изненадани))) http://www.youtube.com/watch?v=l8nyWjb68yc&feature=related Някъде преди дни ми се мерна инфо, че и те планират скорошен концерт в Лондон. Стягайте се, фенки, че на мен ми се изчерпаха средствата. Все пак не се знае, дано поне е в другата година!!! Ето и още едно много сладко клипче.. Кисоп ме уби с това колело. От къде го изнамери в същите тонове?! Как си избират всичко в тон само!! Много са готини и забавни всички. И колко са добре с японския... И трейлъра на филма с Донхо , който се е изкачил в челото на Корейската боксофис-класация след появата си на голям екран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Честита първа година от дебюта в Япония !! За една година 5 сингъла и 1 албум и много нови фенове. Дано и за напред да продължат така и да постигнат мечтите си !!! Имам специални чувства към Тick Tack, защото тя е песента, с която се влюбих в тях. А и към Neverland също, защото така ги забелязах .. Вчера излезна 5-тият им сингъл - Distance.. - и зае 3-то място в Орикон, с 22 033 продадени копия. Ето я другата песен - Love to go http://www.youtube.c...M&feature=share За радост или не сингълът не може да се намери да се сваля. Като другите от вчера (на Шайни и Ориндж Карамел) вече ги има... Снимки: <3 Малко twitter updates: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Минавам само да пусна бомбата.. Датата е 13 Февруари 2013 година. Песента ще бъде използвана в новия сериал на Тода Ерика - ‘Shotenin Michiru no Minoue Banashi‘, който ще започне излъчването в началото на януари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Хммм, момчетата ни зарадваха и с клип май малко по-рано от очакваното Прекалено много ми станаха хубавите неща днес.. ммм. Какво да кажа за песента.. точно в стила им е. От 0:36 вече си започна стил U-Kiss с това туп туп туп, но пък в това й е чара ахах. Танците и декорите също много ми харесаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Евалата на композитора - измислил е нов жанр в музиката. Най-близкото сравнение ми е за "диско-трот" Декора и стайлинга са ги събирали от кол и въже. Танца е доста много добър, но изобщо не подхожа на музиката. Още се чудя защо толкова много ми хареса, като то се вижда и чува, колко сбъркан е клипа... От дебюта им насам, доста са израснали в музикално и хореографско отношение. "Stop girl" за мен е най-ценното им творение. Остава само да си намерят и да се придържат към собствена визия и звучене, вместо да копират останалите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Eх, че изненада! Костюмите са наистина готини. Шапките на Хун и Кевин са уникат!!! През последната година имат доста добри попадения на японски. За мен също Stop girl е най-доброто им изпълнение, но направиха и много красиви балади. Нейде из фен-страниците ми се мерна инфо, че сладура A.J. се завръща през фувруари и че за Свети Валентин готвят нещо за феновете. Чакаме.. попаднах на някакви фен-камери от декември. Колко са хубави всички отблизо и как хубаво пеят на живо и танцуват. Ето, по тази причина са ми много любими. На малкият Донгхо също му ходи новата прическа и е израстнал доста на височина - вече застига другите)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 И на мен песничката ми хареса Имаме новина AJ се е върнал и очакваме корейския им комебак Март месец <3 Браво на нашето момче сигурно с отличен е изкарал..АJ даже е участвал в записа и на някакво предаване..На 3 февруари момчетата ще участват в 'K-POP Snow Music Festival' и 2013 PyeongChang Special Olympics'...По коментарите разбрах,че май по тази снимки е била най най скорошната и поне са разбрали за завръщането на момчето. Малко снимки от ALONE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Явно завръщането на момчетата е доста близко ..Днес по @ SHOW CHAMPION” са пуснали тийзър на момчетата със снимки, където заявяат,че те се завръщат с COLLAGE ..Да се надяваме тези дни официално да кажат дата и да ги очакваме с нетърпение... Mузиката на заден фон също ми се струва доста приятна .. http://www.youtube.com/watch?v=HWc0UbS3cUY От своя страна доколото ми е ясно AJ е участвал в последните промоции от ALONE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Първа официална промо снимка: Излезе и трак листа: 01. Step by Step (Intro) 02. Standing Still 03. Can’t Breathe 04. Missing You 05. Bad Person 06. More Painful than Pain (Soohyun & Hoon duet) 07. My Reason (Kevin solo) 08. Party All The Time (AJ & Eli duet) 09. Sweety Girl 10. Cause I Love You 11. More Painful than Pain (Inst.) 12. Standing Still (Inst.) Главната е “Standing Still“ написана от Ryan Jhun..Тя ще има цветна версия и черно бяла както Stop girl.. Кевин има соло: My Reason...Дует за Soohyun и Hoon‘ - “More Painful than Pain“ ..Обаче май песента . Party All The Time, където пише че е между AJ и Eli е само от тях композирана а не че ще пеят само те.. Слагам промо снимките(стоп кадри) от @MCountdown..На Кевин и Soo Hyun са същите от горния пост... Имаше промо стоп кадрите и от Music Bank и Music Core,но там нямаше нови снимки на отделните членове само две общи ...Ето ги тях.. Момчетата са имали ден с феновете..Били са разпределени на отбори....Eli и Soohyun са празнували и рождениите си дни ..Виждаме Hoon рус Повече снимки тук SOOHYUN & KEVIN ще участват в мюзикъл SUMMER SNOW..Ще е адаптация на драма.Главната мъжка роля ще е разпределена между Sungmin (Super Junior) , Sungje (Supernova) и Seunghyun (FT Island)..Освен това ще играе и Heo Young Saeng (SS501) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Утре излиза албума,обаче защо не съм обедена че утре излиза и клипа..Днес излъчиха участието им в Show Champion, но го няма с хубаво качество..Вчера се е провел и някакъв @KBS Open Concert, на който също са представили песента обаче има фен камери само.. Докато записват show champion Малко Снимки от туитър Hoon и Ели са записвали DreamTeam Александър ще участва във филм 3 Peas in a Pod",който се очаква да излезе през ноември..Ще си партнира със Jae Liew и Calvin Chen..Повече инфо И едно клипче,което наскоро качи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Права си, все още няма информация кога ще излиза клипа. Когато компанията рилийзваше информация за албума, каза че датата на клипа ще се обяви по-късно. .. Все още не съм гледала комбек стейджа, защото искам да гледам първо клипа. Вярвам, че много ще ми хареса.. Обрекла съм се на "пости" - като излезе албума няма да слушам нищо и няма да го свалям, а ще си го чакам да пристигне .. Ужас, как ми се иска да чуя песента.. Казват, че е на нивото на Neverland, че даже и отгоре. И има мнения, че с този комбек ще имат успех ! А дано ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Аххх хубав албум много ми харесаха всички песни ...За главната Standing Still имам чувството,че е нещо подобно на Usher една песен може би ..Но пък нзз харесаха ми песните..Добре са се справили момчетата..Дано клипът го пуснат скоро.. За теглене: Вариант 1 // Вариант 2 /// Вариант 3 За онлайн Вариант 1 На Show Champion освен главната песен Soohyun и Hoon‘ са изпълнявали и част от “More Painful than Pain“..Eто цялото им представяне от Show Champion http://www.vbox7.com/play:989155e585 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ето го и клипа ...Стилни, сексави а песента от вчера си я въртя... С бг превод Завръщането им на @Mcountdown [07/03/13] 1:50 наслада с /// За мен камерата доста добре улови някои моменти, на някои места много ми се мърдаше но Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ето го и клипа ...Стилни, сексави а песента от вчера си я въртя... Песента е хубава! Много е сполучлива и музиката e по-различна от еднаквото к-попско, както в повечето от последните им бързи песни. Момчетата са също на ниво и красиви с новите цветове. Особено Хун и Елай!! Що се отнася до клипа, то аз лично съм раздвоена. Момичето е сплучливо попадение, танца и прическите и стайлинга на момчетата също, но тази мрежа и това студио вече в много ми идват - глупавите им режисьори поне този път нещо по-различно можеха да измислят. Много ми хареса и песента на A.J. и Елай. Честит Рожден Ден, вече по корейско време, на талатливият лидер Сухьон!! Да е много здрав и много издържлив! Успехи!!^^ Баладата Love is Painful както винаги е красота!! 130308 U-Kiss - Love is Painful + Standing Still @ Music Bank Comeback Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Момчетата официално вече направиха завръщанията си по сцените на седмичните предавания, като допълнителна сцена виждахме изпълнението на Love is Painful дуета на Soohyun & Hoon @Mcountdown [07/03] /// @Music Bank [08/03] Love Is Painful & Standing Still @Music Core [09/03] @Inkigayo [10/03] /// Сложих пак на Music Bank защото попринцип след време ги трият .. Да честитя рождения ден на лидерчето ..Да е все така прекрасен... Малко снимки от тържеството, което са му спретнали Ели ни разкри и подаръка,който е подарил Малко снимки официални и зад кадър от ера: Standing Still Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 През май месец отново ще бъдат в Чили. Момчетата имаха участие в Immortal Songs 2 http://www.youtube.com/watch?v=WHgEyqElDsk От Yu Huiyeol's Sketchbook http://www.youtube.com/watch?v=pTbRvYv1Qko Интервюто им за JJANG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 СЛед като напуснал U kiss той се насочи към японски пазар и се е представял доста добре..И в началото на 2013 се спомена,че той ще дебютира и в КОрея..Е дебюта му вече е факт..Песента е Longing” заедно с Harisu (or Hot Issue) . Наскоро четох,че е дал интервю в което е признал,че е смятал да за самоубийство след напускането си, но същевременно каза,че си обича момчетата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Първо излезе новината,че AJ и Eli ще промотират дуетната си песен от албума - Party all the time.Но днес от NH излязоха със съобщение,че AJ, Eli и Кевин ще направят първата суб-група в U Kiss,която ще носи името uBEAT, ще дебютират в края на април.Песента е продуцирана от Brave Brothers,който стои зад тяхната Мan Man Ha Ni Японското им предаване продължава да се излъчва.Досега UKISSME? има 13 епизода. Мюзикала на Hoon When a Man Loves e започнал вчера.. Kevin се подготвя усърдно за мюзикала си Summer Snow И за край една хубава обща снимка: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Кевин започва с мюзикала си Summer Snow като днес е било първото представяне. Малко обърквация има хаха.. uBEAT’ ще включва само Eli и AJ. ще бъдат представени за първи път в Тайван.От фирмата заявиха,че ще имат специална сцена на MNET M!Countdown в Тайван на 25 Април, където ще бъдат.Eli и AJ и Кевин Мини албума/Песента им ще носи името Should Have Treated You Better‘ и ще бъде разпространен/на онлайн от 22 априлПрез целия месец Май ще а промоците на момчетата.Клипът е записан вече Две промоционални снимки,които излязоха днес.Едната само на Eli и AJ, другата с Кевин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts