farfallina Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Тези младежи не престават да ме изненадват по-приятно и по-приятно. Топъл-топъл най-новият им сингъл Cinderella.. ИЗТЕГЛИ U-Kiss се трудят напоследък доста яко, страшно креативни и различни са всеки път, залагат много повече на пеенето и звученето, отколкото на подскачането /както правят повечето к-поп групички/ и съм сигурна, че освен че са страшно обичани и популярни в Япония и Южна Америка, ще пробият скоро и в USA (прочетох, че готвят нещо, може би покрай учението на AJ , а и все пак си имат двама члена родени там/ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Да, момчетата не се спират да си поемат дъх. Всяка следваща песен ми харесва повече от предишата. Тази "Пепеляшка" още 10 секунди не бяха минали и аз я харесах. Точно такива песни обичам от тях. Това за дебюта в Америка още минала година се говореше, ама нищо по-специално. Иначе AJ постна снимка с личната си карта от университета и каза, че най-накрая всичко е уредено. Пожелавам му успехи и нека да завърши с отличен - иначе да не си идва.. А можем да си резервираме сепрември, защото някъде към средата U-KISS ще се завърнат в Корея с нов албум. И сега треперя и наблюдавам кой ще прави комбек този месец, че е крайно време да получат признанието, което заслужават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 След пускането на дигиталния сингъл " Cinderella ред е на първата тийзърна снимка на 6тимата от U kiss към новия им албум STOP GIRL‘... Ще бъде пуснат доколкот разбрах на 7 септеври <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Това за 7-ми сигурно си го прочела от Allkpop, което не е вярно. От официалния туирът на момчетата още не е обявена дата - само са казали средата на септемри. Пък и това ще бъде точно 2 дни след будокана им в Япония. Което не ми се струва много удачно да правят. Саймън и Мартина (eatyourkimchi) казаха, че от NH Media са ги поканили на заснемането на клипа и те ще издадат behind the scenes след като излезе клипа. Казаха само, че клипа бил готин (те да го кажат ! ) и също , че песента била много яка. Нямам търпние, щом имам одобрението им от тях, значи всичко ще бъде хубаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 аха мерси...Иначе малко ми е странно да ги виждам само 6тима :Д Тийзърни снимки +++ Невероятно събуждане <3333333 + цветна версия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Оле песничката изглежда, че ще бъде невероятна. Stop girl in the name of love~ Изглежда, че всички песни от началото на тоя сезон - есенния ми харесват, но на U-KISS просто.. Не очаквах такава концепция от тях. Много стилна. Хореографията изглежда много интересна. И нищо, че на 20-ти вече ще съм почнала училище, хаааайде да идва по-бързо, че да чуя песничката. И да видя behind the scenes от Саймън и Мартина.. Промото от Mu Back за следващата седмица.. http://www.youtube.com/watch?v=Aaz3kFfVlZE Мисля, че мнението ми се затвърди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Клипът и песента излязоха черно белия вариант от официалния канал.. Харесаха ми добро завръщане ...Имам красиво предчувствие и се надявам да вземат нещо от наградите ~~ Цветно Streaming U-Kiss' Stop Girl on Bugs.co.kr Топ тема и в туитър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 U Kiss - Stop Girl Дочаках да дойде и 20ти... отново са различни, имат различно звучене, концепция, излъчване. Малко са групите, които се стараят да предлагат нещо различно с всяко свое завръщане Клипът ми хареса, особено черно-бялата версия въпреки че не е нещо по особено Хареса ми това, че този път има танцьори - жени, които не знам защо, но много ме радват. Обаче в този клип Кевин обра всички точки. Погледът му, самото му излъчване ме караше постоянно да го търся като наркотик ми действа тук и да си кажа най - лщбимите моменти, а това са 0:46 и 0:48 Като цяло албумът е силен, в 2 песни може да се чуе и гласчето на AJ (който в момента чете усилено за предстоящите му изпити ) "Stop Girl" си има и английска версия, като текста е написан от Jd Relic (част е от MARCAN), а също така той изпълнява и част от рапа Друго интересно е, че има слухове, че U kiss ще промотират албума в 10 страни, като Малайзия, Филипини, САЩ - но от NH Media не са потвърдили нищо официално )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Както винаги добре са се потрудили. Чудна е песента!!!!! Само дето очаквах мъничко повече от видеото, но това са възможностите на компанията им, какво да се прави?! Черно-бялата версия (не знам и аз защо) повече ми допада. За мен лично усещам липсата на AJ(;. Имам сериозни критики по отношение на цвета на моят любимец Елай!!! Прическата му отива, понеже има много красиви и изразителни черти, но този жълт цвят е направо ужасен. Дано да се поправят стилистите, даже вече ми се иска да го видя отново с черна коса.. Донгхо също не ми харесва с шапките и с перуката, изчистеният вариант с нормалната му коса и със сакото без ръкав обаче e супер!!! Относно лидера и Кевин абсолютно нищо не мога да кажа - ХУБАВИ!!!! Интрото е със страхотно звучене, а и песните са красота!!!! Тази английска версия на Stop Girl и на мен ми говори, че вече ще има представяне в Америка, за което браво, браво, браво!!! Ето го лайфа: http://www.youtube.com/watch?v=vRhuXe1Wcoc Точно тези движения очаквах от Кисоп и което не видях във видеото. Изобщо много похвали от мен за танца, а и за живото изпълнение като цяло, макар че си личи, че са притеснени като за пръв път)))))) Успех, защото момчетата го заслужават!!!!! Хах, да не забравя.. Вчера са получили награда на Министерстовото на културата, спорта и туризма на Корея. Виждат се набързо преди предаването по Arirang TV с интервюто на двете българки - майка и дъщеря от Варна - ТУК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Ето че и аз ще се изкажа. Клипа ми хареса, но черно-бялата версия. На цветната не ми харесва, че виждам гадното жълто на Илай. Той да не прави конкуренция на Джи Драгона ?? Всички моменти са ми любими, но всичките соло сцени на Сухьон (макар че тези танцьорки ме дразнят ) ; началото с хореографията; Донгхо е станал много хубав. А рап частите как ме радват.. И началото на Хун с това негово "Уу" - разтапям се.. Всъщност всички адски многo ми харесват. Жалко, че ЕйДжей го няма, щеше да бъде супер, ама то него го имаме в другите песни. Чакам Саймън и Мартина какво ще кажат. Другите песни.. Интрото защо е толкова кратко ? Яко денс можеш да вкараш, а и те го правят. Можеше да е малко по-дългичко. Sexy baby - харесва ми. Обаче на мен ми се върти в главата като sexy lady, ама то е, заради многото песни с това заглавие. Time to go ми е фаворит. Харесва ми как в началото отново има часовник ( то тиктакането им стана запазена марка ) Иска ми се да я изпълнят нея като комбек песничка заедно с Stop girl. Може и клип да се направи - с история.. Като цяло минито е с различно звучене. Харесва ми именно това в тях, че не се страхуват да пробват нови неща. А и казах ли, че рапа на Илай и Донгхо всеки път става все по-добър и по-добър? Не? Е, вече го казах. Лайфът от вчера беше много хубав. Видя се още по-хубаво хореографията, която много ми харесва. (аз като казвам, че да си бекъп танцьорка супер много ще намажеш,ама..) Чакам лайфа от днес на Music Bank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Не знам, много са ми СуДжу за вкуса. Илай е потресаващ. Песента не ме очарова, не ме дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Аз също харесвам черно бялата версия повече, може би защото вече ми идват в повече цветовете при к-поп групите. За сметка на това обаче песента е много хубава - то друго не се и очаква от U-Kiss. Отдавна съм ги добавила към списъка с любими групи. ..да си призная - за пръв път не хейтвам танцьорКите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Ето го и днешното изпълнение на Music Bank http://www.youtube.com/watch?v=ksV7NXvikwU&feature=youtu.be Имам чувството, че много малко хора се радват на танцьорките. Толкова са ми хубави и сладки, и не са болезнено слаби и много добре се справят, a и добавят малко цвят Току виж след година NH Media да дебютират и женска група Но стига вече за тях... Нека има повече танцьорки и за в бъдеще Soohyun има нова профилна снимка в twitter, която може да остави всеки без думи И нещо за лека нощ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Преслушах и албума им. Перфектен е. Обичам всички песни, особено английската версия на Stop Girl.. тук е момента да кажа колко много харесвам акцента на групата :3 рапът също е перфектен. Също така акустичната версия на Remember е жестока.. разтапям се докато я слушам и очаквам видео с история! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Преслушах и албума им. Перфектен е. Обичам всички песни, особено английската версия на Stop Girl.. тук е момента да кажа колко много харесвам акцента на групата :3 рапът също е перфектен. Също така акустичната версия на Remember е жестока.. разтапям се докато я слушам и очаквам видео с история! Remember и на мен ми харесва много, но още като я чух ми се стори позната. А то било, защото вече съм я чувала преди. Понеже U-Kiss ми е от любимите групи и си ги следя редовно, си спомних, че записваха песен за сериал. Песента е в изпълнение на Кевин и Су Хьон - ОСТ от сериала "Синдром". Актьорите са наистина добри. Жалко, че е за една от кабеларките и не знам дали има превод.. Що се отнася до танцьорките и аз се чудя на коментарите. Момичетата си вършат работата, освен това специално тези от танца са много по-фини и по-хубави от танцьорката, която помня от концерта на СуДжу, дето беше по-якичка от Укито... Хореографията наистина е добра, най-добрата им от всичко, което представиха тази година, а песента Stop Girl също е много запомняща се. Ето и видео от Inkigayo-то, от където е фотоса на Су Хьон. Много ми харесва прическата на Кисоп с тези различни оттенъци в косата, също и стайлинга на ДонгХо! Сладури са всичките Даже на Елисън косата не ми се вижда вече такава жълта.. http://www.youtube.com/watch?v=fwJdxEhvrDs Мацето мисля е точно една от четирите в сегашния танц, даже дрешките й са същите, наистина е щастливка. И е много е нежна една такава)!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katshi Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Stop Girl ~ Music Core (29.09.2012) http://vbox7.com/play:008e912bfa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Dongho беше приет в болница в петък ;( ;( ;( Диагнозата, която му е поставена е плеврит. Плевритът е възпалително заболяване на плеврата - двупластовата тънка ципа, която с единия си пласт плътно обвива отвън белите дробове, а другият е плътно прилепнал до вътрешната повърхност на гръдния кош.... Ако плевритът се открие рано и се лекува, обикновено пациентът се възстановява. Очаква се тези дни да го изпишат от болницата, а момчетата от U Kiss постоянно информират феновете за състоянието на Dongho И една хубава новина - другия месец, момчетата ще ходят в Чили и Перу... то ако не е САЩ ще отидат в Южна Америка И да не е без нищо снимки от днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diddy9709 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Може да сте го пускали тук, не знам - не съм се ровила, но аз съвсем случайно попаднах на едно старо cover-че.. явно без да искам съм го свалила заедно с останалите песни и не спирам да го слушам вече цяла седмица Слабост са cover-ите, който kpop групите правят на на Английски песни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilkamilka Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 здравейте някои да знае какво става с АJ, няма ли да се враща вече?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 AJ в момента е в Ню Йорк и учи в Колумбийския университет. Ще се върне чак началото на другата година. И след като темата е АJ - във връзка с урагана Санди в Ню Йорк, той се е свързал с компанията и с другите от групата да каже, че е добре и че нищо му няма. [AJ's update]Many fans have been worried due to Hurricane Sandy in NY. AJ has contacted us and he is safe and sound, so don't worry KISSmes! Останалите от U-KISS имаха концерт в Перу. Имало е около 7 000 фена и националните телевизии на Перу. От компанията казват, че планират турне в Южна Америка - 5 страни - втората половина на другата година. На 12 декември очакваме 5-тия им японски сингъл - "Distance..." с още една песен - "Love to go". А също от компанията издадоха, че след като ЕйДжей се върне от Ню Йорк ще се подготвят за нов албум в Корея. Тея момчета нямат почивка. Искам след като той се върне всички да си починат едно хубаво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts