Jump to content

U-Kiss


Recommended Posts

Тези младежи не престават да ме изненадват по-приятно и по-приятно. Топъл-топъл най-новият им сингъл Cinderella..

ИЗТЕГЛИ

 

U-Kiss се трудят напоследък доста яко, страшно креативни и различни са всеки път, залагат много повече на пеенето и звученето, отколкото на подскачането /както правят повечето к-поп групички/ и съм сигурна, че освен че са страшно обичани и популярни в Япония и Южна Америка, ще пробият скоро и в USA (прочетох, че готвят нещо, може би покрай учението на AJ , а и все пак си имат двама члена родени там/ ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, момчетата не се спират да си поемат дъх. Всяка следваща песен ми харесва повече от предишата. Тази "Пепеляшка" още 10 секунди не бяха минали и аз я харесах. Точно такива песни обичам от тях.

Това за дебюта в Америка още минала година се говореше, ама нищо по-специално.

Иначе AJ постна снимка с личната си карта от университета и каза, че най-накрая всичко е уредено. Пожелавам му успехи и нека да завърши с отличен - иначе да не си идва.. laugh.gif

А можем да си резервираме сепрември, защото някъде към средата U-KISS ще се завърнат в Корея с нов албум. И сега треперя и наблюдавам кой ще прави комбек този месец, че е крайно време да получат признанието, което заслужават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След пускането на дигиталния сингъл " Cinderella ред е на първата тийзърна снимка на 6тимата от U kiss към новия им албум STOP GIRL‘... Ще бъде пуснат доколкот разбрах на 7 септеври <3

 

20120903_ukiss-600x400.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за 7-ми сигурно си го прочела от Allkpop, което не е вярно. От официалния туирът на момчетата още не е обявена дата - само са казали средата на септемри. Пък и това ще бъде точно 2 дни след будокана им в Япония. huh.gif Което не ми се струва много удачно да правят.

Саймън и Мартина (eatyourkimchi) казаха, че от NH Media са ги поканили на заснемането на клипа и те ще издадат behind the scenes след като излезе клипа. Казаха само, че клипа бил готин (те да го кажат ! laugh.gif) и също , че песента била много яка. laugh.gif Нямам търпние, щом имам одобрението им от тях, значи всичко ще бъде хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аха мерси...Иначе малко ми е странно да ги виждам само 6тима :Д

 

Тийзърни снимки

 

tumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo1_500.jpg

 

 

tumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo2_1280.jpgtumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo3_1280.jpg

tumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo4_1280.jpgtumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo5_1280.jpg

tumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo6_1280.jpgtumblr_ma9zk5ugd21qjm13uo7_1280.jpg

 

 

+++ Невероятно събуждане <3333333

 

 

+ цветна версия

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оле песничката изглежда, че ще бъде невероятна. Stop girl in the name of love~ Изглежда, че всички песни от началото на тоя сезон - есенния ми харесват, но на U-KISS просто.. Не очаквах такава концепция от тях. Много стилна. Хореографията изглежда много интересна. И нищо, че на 20-ти вече ще съм почнала училище, хаааайде да идва по-бързо, че да чуя песничката. И да видя behind the scenes от Саймън и Мартина.. :lol:

 

Промото от Mu Back за следващата седмица..

 

http://www.youtube.com/watch?v=Aaz3kFfVlZE

 

Мисля, че мнението ми се затвърди. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клипът и песента излязоха черно белия вариант от официалния канал..

Харесаха ми добро завръщане ...Имам красиво предчувствие и се надявам да вземат нещо от наградите ~~

 

 

 

Цветно

 

 

 

tumblr_mamuzde1GG1r4r05zo1_1280.jpg

 

 

tumblr_mamuzde1GG1r4r05zo2_1280.jpgtumblr_mamuzde1GG1r4r05zo9_1280.jpg

 

 

tumblr_mamuzde1GG1r4r05zo10_1280.jpg

 

 

tumblr_mamuzde1GG1r4r05zo5_1280.jpgtumblr_mamuzde1GG1r4r05zo3_1280.jpg

tumblr_mamuzde1GG1r4r05zo4_500.jpgtumblr_mamuzde1GG1r4r05zo6_400.jpg

tumblr_mamuzde1GG1r4r05zo7_500.jpgtumblr_mamuzde1GG1r4r05zo8_500.jpg

 

 

Streaming U-Kiss' Stop Girl on Bugs.co.kr

 

tumblr_mamr1kJZHv1qdcayvo1_500.png

 

Топ тема и в туитър

 

tumblr_mamq5pXYUM1qfb66ho1_250.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

U Kiss - Stop Girl

 

184135_445745198801380_930714013_n.jpg

 

Дочаках да дойде и 20ти... отново са различни, имат различно звучене, концепция, излъчване. Малко са групите, които се стараят да предлагат нещо различно с всяко свое завръщане :)

Клипът ми хареса, особено черно-бялата версия въпреки че не е нещо по особено :wub: Хареса ми това, че този път има танцьори - жени, които не знам защо, но много ме радват. Обаче в този клип Кевин обра всички точки. Погледът му, самото му излъчване ме караше постоянно да го търся :lol: като наркотик ми действа тук :lol: и да си кажа най - лщбимите моменти, а това са 0:46 и 0:48 :blush:

 

Като цяло албумът е силен, в 2 песни може да се чуе и гласчето на AJ (който в момента чете усилено за предстоящите му изпити :) )

"Stop Girl" си има и английска версия, като текста е написан от Jd Relic (част е от MARCAN), а също така той изпълнява и част от рапа :)

 

Друго интересно е, че има слухове, че U kiss ще промотират албума в 10 страни, като Малайзия, Филипини, САЩ - но от NH Media не са потвърдили нищо официално :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги добре са се потрудили. Чудна е песента!!!!!

Само дето очаквах мъничко повече от видеото, но това са възможностите на компанията им, какво да се прави?! Черно-бялата версия (не знам и аз защо) повече ми допада.

За мен лично усещам липсата на AJ(;. Имам сериозни критики по отношение на цвета на моят любимец Елай!!!

Прическата му отива, понеже има много красиви и изразителни черти, но този жълт цвят е направо ужасен. Дано да се поправят стилистите, даже вече ми се иска да го видя отново с черна коса.. Донгхо също не ми харесва с шапките и с перуката, изчистеният вариант с нормалната му коса и със сакото без ръкав обаче e супер!!!

Относно лидера и Кевин абсолютно нищо не мога да кажа - ХУБАВИ!!!! :lol2:

Интрото е със страхотно звучене, а и песните са красота!!!!

Тази английска версия на Stop Girl и на мен ми говори, че вече ще има представяне в Америка, за което браво, браво, браво!!!

Ето го лайфа:

http://www.youtube.com/watch?v=vRhuXe1Wcoc

 

 

659220527_zps90180815.jpg

 

 

Точно тези движения очаквах от Кисоп и което не видях във видеото.

Изобщо много похвали от мен за танца, а и за живото изпълнение като цяло, макар че си личи, че са притеснени като за пръв път;)))))))

 

Успех, защото момчетата го заслужават!!!!!

 

Хах, да не забравя..

Вчера са получили награда на Министерстовото на културата, спорта и туризма на Корея. Виждат се набързо преди предаването по Arirang TV с интервюто на двете българки - майка и дъщеря от Варна - ТУК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето че и аз ще се изкажа.

Клипа ми хареса, но черно-бялата версия. На цветната не ми харесва, че виждам гадното жълто на Илай. Той да не прави конкуренция на Джи Драгона ?? :huh:

Всички моменти са ми любими, но всичките соло сцени на Сухьон (макар че тези танцьорки ме дразнят :lol:) ; началото с хореографията; Донгхо е станал много хубав. А рап частите как ме радват.. И началото на Хун с това негово "Уу" - разтапям се.. Всъщност всички адски многo ми харесват. Жалко, че ЕйДжей го няма, щеше да бъде супер, ама то него го имаме в другите песни.

Чакам Саймън и Мартина какво ще кажат. :lol:

Другите песни.. Интрото защо е толкова кратко ? Яко денс можеш да вкараш, а и те го правят. Можеше да е малко по-дългичко.

Sexy baby - харесва ми. Обаче на мен ми се върти в главата като sexy lady, ама то е, заради многото песни с това заглавие.

Time to go ми е фаворит. Харесва ми как в началото отново има часовник ( то тиктакането им стана запазена марка :P) Иска ми се да я изпълнят нея като комбек песничка заедно с Stop girl. Може и клип да се направи - с история.. :rolleyes:

Като цяло минито е с различно звучене. Харесва ми именно това в тях, че не се страхуват да пробват нови неща. А и казах ли, че рапа на Илай и Донгхо всеки път става все по-добър и по-добър? Не? Е, вече го казах.

Лайфът от вчера беше много хубав. Видя се още по-хубаво хореографията, която много ми харесва. (аз като казвам, че да си бекъп танцьорка супер много ще намажеш,ама..) :lol2: Чакам лайфа от днес на Music Bank.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също харесвам черно бялата версия повече, може би защото вече ми идват в повече цветовете при к-поп групите. За сметка на това обаче песента е много хубава - то друго не се и очаква от U-Kiss. Отдавна съм ги добавила към списъка с любими групи. wub.gif

..да си призная - за пръв път не хейтвам танцьорКите. rolleyes.gif

tumblr_map3vjiljG1rdet24o1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и днешното изпълнение на Music Bank

 

http://www.youtube.com/watch?v=ksV7NXvikwU&feature=youtu.be

 

Имам чувството, че много малко хора се радват на танцьорките. Толкова са ми хубави и сладки, и не са болезнено слаби :) и много добре се справят, a и добавят малко цвят :) Току виж след година NH Media да дебютират и женска група :) Но стига вече за тях... Нека има повече танцьорки и за в бъдеще :)

 

Soohyun има нова профилна снимка в twitter, която може да остави всеки без думи :wub:

224530_448615345181032_1952937554_n.jpg

 

И нещо за лека нощ :wub:

tumblr_mapl8dfnlx1qzj8ppo1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преслушах и албума им. Перфектен е. Обичам всички песни, особено английската версия на Stop Girl.. тук е момента да кажа колко много харесвам акцента на групата :3 рапът също е перфектен.

Също така акустичната версия на Remember е жестока.. разтапям се докато я слушам и очаквам видео с история! rolleyes.gif:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преслушах и албума им. Перфектен е. Обичам всички песни, особено английската версия на Stop Girl.. тук е момента да кажа колко много харесвам акцента на групата :3 рапът също е перфектен.

Също така акустичната версия на Remember е жестока.. разтапям се докато я слушам и очаквам видео с история! rolleyes.gif:wub:

Remember и на мен ми харесва много, но още като я чух ми се стори позната. А то било, защото вече съм я чувала преди.

Понеже U-Kiss ми е от любимите групи и си ги следя редовно, си спомних, че записваха песен за сериал. Песента е в изпълнение на Кевин и Су Хьон - ОСТ от сериала "Синдром".

Актьорите са наистина добри. Жалко, че е за една от кабеларките и не знам дали има превод..

 

Що се отнася до танцьорките и аз се чудя на коментарите. Момичетата си вършат работата, освен това специално тези от танца са много по-фини и по-хубави от танцьорката, която помня от концерта на СуДжу, дето беше по-якичка от Укито..;).

 

Хореографията наистина е добра, най-добрата им от всичко, което представиха тази година, а песента Stop Girl също е много запомняща се.

Ето и видео от Inkigayo-то, от където е фотоса на Су Хьон.

Много ми харесва прическата на Кисоп с тези различни оттенъци в косата, също и стайлинга на ДонгХо! Сладури са всичките;)

Даже на Елисън косата не ми се вижда вече такава жълта..

http://www.youtube.com/watch?v=fwJdxEhvrDs

 

Мацето мисля е точно една от четирите в сегашния танц, даже дрешките й са същите, наистина е щастливка.

И е много е нежна една такава)!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dongho беше приет в болница в петък ;( ;( ;( Диагнозата, която му е поставена е плеврит. Плевритът е възпалително заболяване на плеврата - двупластовата тънка ципа, която с единия си пласт плътно обвива отвън белите дробове, а другият е плътно прилепнал до вътрешната повърхност на гръдния кош.... Ако плевритът се открие рано и се лекува, обикновено пациентът се възстановява.

Очаква се тези дни да го изпишат от болницата, а момчетата от U Kiss постоянно информират феновете за състоянието на Dongho :)

 

И една хубава новина - другия месец, момчетата ще ходят в Чили и Перу... то ако не е САЩ ще отидат в Южна Америка :lol:

 

И да не е без нищо снимки от днес :)

 

246481_457692360939997_560540846_n.jpg

 

149642_457692330940000_71152508_n.jpg

548473_457692340939999_1093428146_n.jpg

554479_457692297606670_544515005_n.jpg

480687_457692277606672_99307158_n.jpg

185014_457692264273340_1877978412_n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да сте го пускали тук, не знам - не съм се ровила, но аз съвсем случайно попаднах на едно старо cover-че.. явно без да искам съм го свалила заедно с останалите песни и не спирам да го слушам вече цяла седмица laugh.gif

Слабост са cover-ите, който kpop групите правят на на Английски песни rolleyes.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AJ в момента е в Ню Йорк и учи в Колумбийския университет. Ще се върне чак началото на другата година.

И след като темата е АJ - във връзка с урагана Санди в Ню Йорк, той се е свързал с компанията и с другите от групата да каже, че е добре и че нищо му няма.

 

[AJ's update]Many fans have been worried due to Hurricane Sandy in NY. AJ has contacted us and he is safe and sound, so don't worry KISSmes!

 

Останалите от U-KISS имаха концерт в Перу. Имало е около 7 000 фена и националните телевизии на Перу. От компанията казват, че планират турне в Южна Америка - 5 страни - втората половина на другата година.

 

На 12 декември очакваме 5-тия им японски сингъл - "Distance..." с още една песен - "Love to go".

А също от компанията издадоха, че след като ЕйДжей се върне от Ню Йорк ще се подготвят за нов албум в Корея.

Тея момчета нямат почивка. Искам след като той се върне всички да си починат едно хубаво... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...