Jump to content

U-Kiss


Recommended Posts

Hoon и бившатат членка на Girl’s Day Hwang Ji Seon ще се женят!

На 6 май агенцията на Hoon, Tango Music обяви предстоящия му брак с Hwang Ji Seon в официално изявление.

"Здравейте. Това е Tango Music.

Съобщаваме новини, свързани с нашия изпълнител от агенцията Hoon от U-KISS, който се жени.

След като се срещнаха в минал проект, Hoon и Hwang Ji Seon си обещаха завинаги след дълъг период на запознанство.

Двамата ще вдигнат сватбата си в Сеул на 29 май. Те смятат да продължат насаме със сватбата, само с техните родители и близки познати.

Тъй като те започват специален живот, следвайки това ценно решение, ние ви молим да дадете топло насърчение и благословии за тяхното бъдеще.

Благодарим ви."

 

Hoon също лично се обърна с новината с ръкописно писмо за феновете. Прочетете съобщението му тук:

"Здравейте. Това е Hoon от U-KISS.

Събрах смелостта да напиша това, защото има новини, които искам лично да споделя с феновете. След като дълго размишлявах как да споделя това, въпреки че се чувствам нервен, ще се опитам да пиша буква по буква.

Споделяйки тази новина, повече от всичко се тревожа, че моите фенове, които ме ценят повече от всеки, може да се почувстват разстроени. Тъй като любовта и подкрепата на моите фенове са най-голямата причина, поради която мога да бъда тук днес, се чувствам много по-внимателен.

Въпреки това мисля, че е правилно да споделям важните решения за живота с феновете. Макар че сигурно сте били изненадани от тази внезапна новина, това е пътят, който реших след дълго обмисляне, така че с вярата, че ще изпратите подкрепа и благословии, събирам смелост да кажа това.

Честно казано, имам приятелка, с която излизам. Искам да я представя за първи път чрез това писмо. Нейното име е Hwang Ji Seon и тя може да е някой, който всички вече познавате чрез нейното голямо разнообразие от промоции. Бях решен да прекарам завинаги с човека, който повече от всичко уважава работата ми, помага на семейството ми и наистина, наистина ценя феновете, които ме обичат и подкрепят, така че ще проведем сватба на 29 май.

Въпреки че чакам ново начало, обещавам, че няма да спирам внезапно или да се отказвам като Hoon от U-KISS. Ще покажа изображение, което по-добре се отплаща за любовта и подкрепата, които получавах досега. Чрез това писмо също искам отново да благодаря на членовете на U-KISS и на семейството на Tango Music, които подкрепиха решението ми и пожелаха щастието ми повече от всеки друг.

Искрено ви благодаря, че прочетохте моето дълго писмо. В бъдеще ще стана Хун на U-KISS, който показва непроменен образ. Благодаря ви."

Hoon за първи път дебютира като певец на балади през 2009 г. с рожденото си име Йео Хун Мин. Две години по-късно той се присъединява към U-KISS като главен вокалист на групата. По-рано тази година Hoon и неговите колеги от U-KISS Soohyun и Kiseop подписаха нови договори с Tango Music.

Годеницата на Hoon, Hwang Ji Seon дебютира като оригинален член на Girl’s Day през 2010 г. Въпреки това тя напусна групата след два месеца. На следващата година тя дебютира като JN в New.F.O и в крайна сметка се състезава в шоуто за идол на KBS „The Unit“. През 2018 г. Hwang Ji Seon дебютира като член на S#aFLA.

Изт.

 

Hoon-1.jpg

 

FSFUk-An-Xw-AEy-Bl-G.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...