Jump to content

U-Kiss


Recommended Posts

Вчера вечерта трябваше да се излъчи в Корея Hello Counselor с Кевин и Су, а до две седмици ще бъде качен и с превод.

 

Днес гостуваха и в Simply K-Pop. Много хубави бяха в неделя на Инкигайо, добре ги бяха облекли, когато не са с шарените обувки ме радват, а който е решил Кисоп да бъде с това изрязано сако по участията има голямо браво от мен. Не мога да му се нарадвам. Трябва му отново точно на него участие в кулинарно предаване, тогава ме радва още повече, а и толкова е добър в кухнята, като завърти тигана, както се казва, че е за завиждане. Днес се навършват и четири години от неговото присъединяване към групата. Да му е честито.

She's Mine си я слушам всеки ден с удоволствие, при китайците в Иниуетай им навъртях доста гледания.

Трябва да излъчат и участието им в A Song For You, зная че наскоро го записаха, но може би ще са следващата седмица, защото тази видях, че ще са SHINee.

 

http://www.youtube.com/watch?v=OOk1xr1HnuM

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качиха днес и участието им в Sound K в Arirang Radio. Тези дни често са там, бяха и преди два дни в K-Poppin, а в сряда ще бъдат и при Ханбьол и Ерик Нам в After School Club. Много хубаво интервю, а Су, Кисоп и Хуни са ми много забавни, защото не разбират английски, чакат превод и гледат неразбиращо. Ей Джей добре разкри това за Су, хаха, а Су как гледаше без да разбира, а след като му преведоха веднага го удари, че разкрива тези неща. Су и английският му малко преди финала, хаха. Много ме развесели и аз реагирах като Ей Джей и Ели, хахаха.

Хун не участва в K-Poppin онзи ден, защото казаха, че е зает със снимките на драма, в която участва, но така и не откривам коя е тази драма и каква е точно ролята му.

Подготвят се усилено и за новите представления на мюзикъла Summer Snow в Япония, които ще бъдат в регион Кансай в края на месецa, от 29 ноември до 6 декември. Освен Су, Кевин и Кисоп е включен този път в каста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотни бяха днес в After School Club. Много се забавлявах, както и пролетта, когато гостуваха само uBEAT. Нямах търпение да ги видя, а по принцип предаването напоследък издиша за мен с гостите, въпросите и традиционното бла-бла-бла. Винаги обаче предаванията са много интересни, когато в дадената група има англоговорящ, а когато са тримата и половина, хаха, е много забавно. Казвам трима и половина, защото освен Кевин, Ели и Ей Джей, Су днес се "справи" добре с английския, хаха, четеше дори на английски въпросите, макар и малко странно, хаха, но беше много забавен. Предупредили са го явно, след издънката онзи ден в Sound K с coke-момента, да не говори много, хаха. Този път и феновете, които включиха на пряката линия, се държаха добре, нямаше писъци и истерии на емоционално нестабилни тийнеджърки. Танцът на Кисоп беше бонус за мен, както и изпълнението на Лидера. Браво на момчетата, много ме забавляваха днес, а и на Ханбьол му вървят майтапите, когато не му се налага да превежда всичко и разговора върви основно на английски, а и добре подкачаше Кевин за въпросите, които му се паднаха в играта, хаха.
Стана ясно, че скоро се връщат в Япония за промоции. Очаквам ги с интерес, харесвам много повече японските им парчета.

 

http://www.youtube.com/watch?v=RTJWYgDeU1Y

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ясно коя е драмата, която Хун снима в момента и заради, която той отсъства от участието на момчетата миналата седмица в K-Poppin. Хун ще е в ролята на Ким Де Шик, по-малкият брат на героинята на АйЮ в новия корейски сериал Pretty Boy, който стартира на 20 ноември по KBS2.

Мале, мале, ще се гледат само кадрите с него, които ще качат от фен-групите на Kiss me. Малка ще е ролята му, ясно е, но все пак отново е на екран, в роля. Дано героят на Хун да обърне един десен прав на главния герой в продукцията, бих се радвала на подобна сцена.

Днешната им сцена на Music Core.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бяха в "Жълтата стая" на Arirang. Хип-хоп изпълнителите Хун и Су Хьон, хаха. Лидерът отново радва.

Довечера трябва да качат и участието им в Hello Counselor.

http://www.youtube.com/watch?v=SoWHRheTLiU

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да има нещо мъжествено в този нов корейски сериал и това очевидно ще бъде Хун (от главният герой не можем да очакваме никакви чудеса). Изгледах първи епизод на Pretty Boy, т.е прехвърлих го набързо, заради Хуни. Той е в ролята на по-малкият и неособено умен брат на АйЮ, който тренира таекуон-до. Показа и мускули, то и за това и избран, предвид физиката му. Четох някъде, че героят му е и тийнейджър все още. Ако е вярно къде ги има такива мускулести тийнейджъри, че да си взема и аз един у дома? Малка е ролята му, ще го показват в две-три сцени сигурно на епизод, но ще прехвърлям частите, за да разбера какво ще се случи с героя му, иначе останалото, което видях не е за коментиране.

Гледаха го днес, Су публикува и в Туитър. Похвалиха го за новата му роля, а Хун благодари за подкрепата. Снощи той участва отново и в Shim Shim Tapa. Тази седмица мисля, че им е последна по участия в предаванията, а другата Су, Кевин и Кисоп са в Япония за представленията на мюзикъла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специалната песничка,която момчетата са направили за INKIGAYO (започва 2:04)


 



 


 


 


Ще имат нов японски сингъл,който ще излезе на 18 декември.


“Fall in Love/Shape of Your Heart


 


Edit: Вече всичко е изтрито от предварително пускане на част от клипа


 


tumblr_mww65n4uN81rckx85o1_500.gif


tumblr_mww65n4uN81rckx85o3_500.gif


tumblr_mww65n4uN81rckx85o2_500.gif

Редактирано от bubble
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този сингъл видеото му е факт от три дни, в цялата си версия. При китайците го има, веднага го качиха, а днес го видях и на други места, както и в японски сайтове за видео споделяне. Явно само в ютюб го няма, но е така с Avex Trax, те са на принципа "тука има, тука няма", дори за кратките версии, които качват.

Ето линк към Fall In Love от китайците в Yinyuetai

Добро парче, на мен ми харесва, а и аз по принцип оценявам много повече японските им парчета. Иначе така като гледам видеото е заснето поне преди два месеца, като им гледам прическите и на шестимата.
Хуни го гледам в сериала Pretty Boy, т.е гледам само изрязаните кадри с него, защото не мога да изтърпя останалия корейски цирк. Явно героят му ще си остане до финал с това тренировъчно облекло, ще блъска редовно, не е много умен, а сестра му го прави на две стотинки. Не ми се искаше да го виждам в тази светлина, но такава е ролята му. Тези дни отново беше гост и в Шим Шим Тапа, а Шиндонг го порица защо не е обелил и дума, че в момента се снима в драма. Този път заедно с Хуни в студиото от В1А4 вместо Шину беше Гонгчани.

Излязоха тези дни и датите за трите им концерта от турнето в САЩ през януари. Първият ще е на 9 януари в Ню Йорк, на 11 януари са в Сан Франциско, а на 14 януари в Лос Анджелис.

2de345a38572a915.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качиха днес участието им в A Song For You, което заснеха преди месец. Лидерът отново не изневери на себе си. Дано е запомнил вече Теотиуакан, хаха .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера се излъчи Korea China Music Festival  на който са взели участие:


Sohyun е имал специална сцена и заедно с Qu Wanting е изпълнявал Come into my Dream


http://vbox7.com/play:b90e445325


 


 


Ето и общото им изпълнение:


http://vbox7.com/play:950e7f5392


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера благополучно кацнаха в Ню Йорк за първия от трите им концерта в САЩ, който ще се проведе на 9 януари. Голям сняг и арктически студ сковаха тези дни североизточното американско крайбрежие, ще помръзнат няколко дни и те, докато се насочат на запад за втория концерт в Сан Франциско.

На 3 януари излезе и албумът им Only You, който продаваха само в лимитирана версия, в кутии и с тениска с лика на всяко едно от момчетата.

Очаквам в петък сутринта клиповете от концерта, които ще качат американските Kiss Me. Да видим какво шоу ще направят този път.

 

При -13 градуса е така...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Турнето приключи преди три дни, но Ей Джей остана на американска земя, за да продължи обучението си в Колумбийския. На 19 февруари разбрах от японските им фенове, че им предстои издаването на нов осми японски сингъл със заглавие Break Up.
Само петимата са на обложката, разбираемо, без Ей Джей.

78aabf29541af80e.jpg

, които качиха в канала на Mnet America от турнето им.

Днес Кисоп има рожден ден. Да е жив и здрав. Имал е и изненада на последния концерт.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минавам само ...

 

 

А също, излезе новината, че след 19-ти февруари, на 19-ти март ще ни зарадват с 3-тия им японски албум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто минавам и оставям това... Не мога да се събера, че да коментирам.

 

http://kissmevixx.tumblr.com/post/74976296134/u-kiss-russian-fanclub-u-kiss-break-up-mv

 

И кратката версия от Авекс..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групата ще си има ново попълнение.

Казва се Joon и ще се включи за промоциите на новия им албум, който се очаква през юни.

Роден е на 22 януари, 1997 г. и е 185 см.

 

f88cc260e94a71e5.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се изкажа за новото попълнение на групата и аз.

 

Рано сутринта, когато го прочетох от U-KISS-новините ми в Туитър беше все още слух. Споделих и с little_angel, а тя ми каза: "Сигурна ли си?", аз отговорих: "Да, Кисоп вчера ми каза.", хаха, а естествено се шегувах. Смяхме се, а то взе, че наистина стана, само след час-два.

Радвам се, че ще имат ново попълнение. Симпатично момче е (от снимката, която видях и аз днес), мъничък на години, но виждам, че на ръст е по-висок от хьонговете си. Сигурна съм, че ще бъде приет отлично от момчетата.

Очаквам завръщането им през юни с нетърпение. Много ги ценя като група и са ми на сърце. Ей Джей приключи тези дни семестъра си в Колумбийския университет, но разбрах, че няма да участва с групата в тези промоции, но пък ще видим вече Джун в действие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AJ продължава да учи, защото университетът нещо е казал, че трябва да завърши иначе ще му се нулират годините и ще го изключат. Нещо такова.
А за новия член се говореше още като една танцьорка от новия клип беше пуснала снимка с тях от клипа и феновете започнаха да спекулират. Още повече след като Сухьон каза, че KISSMEs ще бъдем шокирани. Не знам какво да мисля. Харесах U-KISS след добавянето на Хун и ЕйДжей, гадно ми стана, когато Донгхо напусна. А сега тоя новия.. Все едно Донгхо ще ми замества. Да гледам ново лице в групата... Не знам за какво им е като то Кисъп едва пее и ако тоя малкия ми взима частите на другите сега, за да го промотират, няма да ми допадне. :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...