Jump to content

Wonder Girls


Recommended Posts

Браво на JYP, страхотни тийзъри - класни, красиви и подклаждащи интереса. Дано сега с тея завишени очаквания да не се пръкнат с някоя свръхобикновена песен.

 

Ти пък, ясно е, че всичките ще пеят - както е било винаги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги съм се чудел каква е дефиницията за "класно" облекло :D. Човек по гащи да излезе, ще е класно облечен ако му отива от гледна точка на конкретния зрител. Хубаво са се ориентирали да са банда, но не знам дали ще им се получи, все пак това си е поп група и досега почти всичко, което са правили е било свързано с приятна мелодийка, малко сладникавост, сексапил и яко танци. Юбин ме кефи :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въобще не визирам облеклото им ;), а по-скоро усещането, което ми оставят - минималистичния бекграунд, начинът на заснемане и фактът, че свирят на инструменти за мен ги прави класни ;). А и това, че излъчват някаква харизматична сила, която, често казано досега не съм я виждала в тях точно поради споменатите от теб причини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересното е че албума ще е цял, аз мислех че ще пуснат някое мини, но са направили официален албум.


 


REBOOT излиза на 3 август.


808060.jpg


 


808061.jpg


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не им ходи чак такава визия на момичетата. Малко са попрекалили. Но ако е вярно, че ще е цял албум, а не мини, това е добре. Ще имаме повечко песни за слушане. Йе Ън не е ли композирала нещо и тя за албума?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер са хахаха Интересно ми е дали корейците ще оценят стила на песента. На мен много ми харесва, Аджошито пак е бил във вихъра си хахаха


 



 


П.П. Май горе долу си отговорих на въпроса хахахха - Wonder Girls Achieve Chart All-Kill Less Than 2 Hours After “Reboot” Release.


Редактирано от little_angel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-принцип често WG са имали ретро звучене, било то малко или много. Но тук направо са ударили горната граница. По-ретро от това не може. Сега въпроса е дали са попрекалили с това или не. Ще ми е необходимо повече време, за да си изградя мнение за песента. Предстои ми да чуя албума им. Надявам се да чуя много добри песни в него.

 

Не знам защо съм си мислел, че Сон Ми ми е кака, а тя била 92. А като за азиатски стандарти може да мине дори и за 30. :D Не че ми изглежда дърта, но просто корейка, родена 92 изглежда все едно току що е влязла в гимназията. :) А Сон Ми изглежда като жена. И наскоро я гледах в едно предаване, в което остановиха, че имала прекалено дълги крака за нейния ръст.

 

Радвам се да ги видя на първо място из чартовете. Това означава, че не са ги забравили, въпреки голяма почивка и промените в групата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна песен и клип, цяла сутрин цикля на тях. Мацките изглеждат много добре, макнето е сладурка, а триото са супер секси. В албума чух и други песни, които ми харесаха. Много силно завръщане, браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък се радвам, че всичките приличат на жени. Доста са секси,а осемдесетарския стил за мен е плюс, защото в момента няма друга група с толкова оригинална концепция и то толкова добре изпълнена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото нещо, от което мога да не бъда доволен е самото им представяне на песента. Надявам се другата седмица да зарежат инструментите, на които се правят, че свирят и да я изтанцуват тази песен.

 

Тайтъла им е много добър, както и целия албум. Има доста парчета с много силно ретро звучене, но всичките са хубави. Много съм доволен!

 

 

Ю Бин винаги ли е била толкова надарена? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна и от заглавната и от албума (поне 2/3 от него, които успях да изслушам днеска). Саундът си е 80-арски и много мелодичен, нещо, което доста ми липсваше напоследък в музиката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми няма как d3mn, налага им се да се правят че свирят, защото глупавите предавания никога няма да оборудват една отделна сцена, само за групи......


Иначе аз ги уважавам за това, че са се научили как да свирят на инструментите наистина, а не ги ползват само за украса.


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не го казах така, все едно ги обиждам. Но и не мисля, че песента им е възможно да се изсвири само с четирите инструмента. Не съм се заслушвал много дългобо в музиката, но ми се струва, че има повече инструменти в песента. Разбира се, те са си ги записали поотделно в студиото, но наживо надали ще им се получи. Но пък мога и да греша и всъщност да са използвали наистина само четирите инструмента.

 

А басиската има ли си гадже? :D Между другото наистина питам. Чувало ли се е нещо за нея и любовния й живот? Малко клю-клю да направим. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е никой не е казал, че така си го казал, аз изразявам негудование против предаванията, като фен на банда хаххахха


Е то всяка песен (повечето нормални песни, които не са акустични, че явно имаме проблеми с комуникацията) има повече от 4 инструмента, то това не пречи да свирят на живо до колкото знам аз хахаха


 


За клю-клю има алл к-поп и сумпи хахахха Щом не са я уловили и не си е казала, може още да имаш шанс хахахахаха


 


Music Bank защо са толкова проклети и не си качват видеата вече? Или аз нещо не ги намирам.... Исках да сложа и Rewind.


Това е първата им от днес...



Редактирано от little_angel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Е то всяка песен има повече от 4 инструмента

 

Не знам дали осъзнаваш какво каза току-що .... Говорим конкретно за тяхната песен. А ти че смяташ, че в една песен, която е само с акустично пиано да речем има повече от четири инструмента си е лично твой проблем хахахахааха Този цитат е направо за онази тема, която наскоро я направиха с лафове от форума. Ох, ще ми държи влага поне 2 дена!

 

И както знаеш аз съм женен! Но разбира се имам голям списък с кандидатки за любовници. Сон Ми-то разбира се няма да я върна, но в случая не питах за това хаха :)

 

За жалост изгубих канала на Music Bank.... знаеш защо .... но ще трябва да си прегледам скорошните постове и може би ще го намеря. Но си спомям, че имат официален канал, където, забележи, качват изпълненията, но да речем 3 изпълнения са закачени на един клип. Гениално! Мързи ги явно да ги режат. Но имат официален канал!

 

Утре на Инки-то се моля да чуя "Candle". Там направо ме убиват как приятно им звучът гласовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но и не мисля, че песента им е възможно да се изсвири само с четирите инструмента. 

 

Четири инструмента бяха достатъчни на Бийтълс ;) За момичетата е достатъчно всеки да свири своята част. На мен много ми харесва идеята. 

 

Но си мисля, че студийният запис би трябвало да е с по-добри инструменталисти. Ако не свирят редовно едва ли са така обиграни. Просто предполагам. Не знам колко са добри с уменията си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О да, казаха в интервю че студийната песен е записана от професионалисти, защото те свирят от няколко месеца и не са достатъчно добри. Съвсем нормално.


Тийзърите им обаче са тяхно дело, до колкото видях май и на Sketchbook са свирели отчасти и те, но за това не гарантирам, не съм го гледала още...


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...