Jump to content

  

36 гласа

  1. 1. Има те ли фаворит сред двата отбора и определя ли това симпатията ви към отбора му?

    • Да, имам фаворит в Отбор А и се надявам да спечелят
      16
    • Да, имам фаворит в Отбор Б и се надявам да спечелят
      11
    • Имам фаворити и в двата отбора, и се надявам на истинско шоу
      7
    • Не, нямам никакви фаворити, но ще следя шоуто
      2
    • Писна ми от реалити шоу-та
      0


Recommended Posts

Петък е. Нека видим истинска първа битка..и по-добрият тим получи похвалите! За победа още е рано.. :896767:

 

Да не забравяме, че журито в лицето на 2ne1 и тримата от Big Bang, ще критикува и избира между А и B, а феновете ще оценяват изпълненията с вота си, т.е тима победител. Ето и новостите и условностите: три периода на гласуване – първият, стартира днес 27.09 – 29.09. Втори: 11.10 – 13.10, а третият (финален): 25. 10. Знаем, че краят на октомври предаването финишира с победител и по обявена програма дебют на “WINNER”. Или поне така е за сега..

Обобщено: значи ще има три битки, днес стартира първата. Гласуването стартира също днес, петък до неделя 12:00 AM, а финалната битка е на 25 октомври. Може да се гласува, че Daum, KakaoTalk, и Fantasy Runners

BVF0oT4CQAAc5nx.jpg

How to vote for Team A and B on DAUM

BVGMJRtCEAAdc_l.jpg

През Daum, присъединявайки се към fancafe-та.

http://www.youtube.com/watch?v=-a0mR-7iM08

 

How to install KAKAO TALK for PC

Инструкции за гласуване през KKT:

1. Download KKT

2. Add "WIN" from the plus friends menu

3. In the chatroom, type in 투표 to be able to vote.

Character WIN Team A&B in Fantasy Runners for KakaoTalk

tumblr_mtqiz2mcSq1sbicpoo1_1280.jpg

 

Инструкции как да гласувате през Fantasy Ruuners:

Fantasy Runner: 1. DL 판타지 러너즈

2. Look for 우편함 on the left side to vote

TEAM A

 

 

BVGK7vRCcAAKN3C.jpg

 

 

TEAM B

 

 

BVGLYOuCEAAR356.jpg

 

 

 

cr: combohouse & Taanzii

 

По популярност, в канала на Youku, момчетатa са:

 

 

[RANK] (Team A)

 

1. SMH - 30003

2. NTH - 27661

3. KSY - 19422

4. LSH - 18731

5. KJW - 13867

 

[RANK] (Team B)

 

1. B.I - 32489

2. Bobby - 23705

3. KJH - 17342

4. KDH - 14141

5. GJH - 13622

6. SYH - 13574

 

 

 

П.п. Ма..много сложно ми изглежда това гласуване...сигурно защото съм V.I.P :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано съм изненадана от вота на фемилито и не съм съгласна с него. Отбор А като никога бяха по-добри, дори и танца им ми хареса с една идея повече този път. На песента се забавлявах, Те им е помогнал да се отпуснат на сцeната и положителната промяна се усети веднага,  а танца беше ефектен и подреден, на отбор Б ми беше накъсан, тъкмо да стане интересен, и взе че свърши, за мен предишните им танци бяха доста по-добри. Да си призная, точно One of a kind, ми е много слаба песен, а и не ми хареса изпълнена от няколко човека, всички се загубиха при изпълнението, освен Bobby и Jun Hwi. Даже и B.I като никога ми се губеше.

Чакам с нетърпение да чуя аргументите им като излязат субтитрите. :bee:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето епизод 6 (RAW) версия.

Беше добра битка. И съм доволна, от младоците и менторите им.

 

Ако от YG решат и други да менторстват, като Теди, Табло или Choice 37, би било също интересно. Дори Таби и Ри ми стигат.... :896767:

, също, и както и предполагах изненада с избора си на топ-ка..ахахах. Дори знам, защо заложи на Тим А, спойлер - защото знаеше, че другите (визирам момичетата) ще изберат тим B, и защото навярно усеща, че отбор А започна да се сработва.

 

Поздравления за двата тима, честно, този път изпълненията им, за мен, бяха близки по сила и въздействие.  Не им бяха най-добрите, обаче, също да си кажа. За Бога YG, искам и двете групи да дебютират.....за мен те имат различни стилове и всеки тим има своя чар.

Все пак, моите мисли: на Team A, комплексно им липсва още увереността, че ще се справят, щом са на сцена. Прекалено много се опитват да са перфектни, а всеки от тях е строго различен от другия, в отбора. Вокално имат чаканото от мен подобрение, харесвам миксът на гласовете им, просто трябва да работят за въздействието върху хората, които ги гледат. Които ги слушат, мисля, че са по-доволни. Въпреки това, ако трябва да съм точна Техьон, този път, нещо с назалното си пеене, не ме зарадва истински. Мино, железен и Сънг Хун, отново добър. Последният, и при танците е най-отличителен, движи тяло и показва точната емоция. Джин У се справи, Сънг Юн, в началото беше блестящ. Бяха подбрали идейна реге основа за Only Look At Me, въпреки, че акустична версия, щеше по-отива на гласовете им, после в танца имаше подреденост, точно ала Теянг танц, но точно в изпълнение на Тим А. Имаха пропуски и при пеенето, и при танците, но оригиналното за мен продължава да са различните гласове гласове на момчетата. Като ги гледам, все оставят чувството, че раздаването им на сцената..си го оставят за по натам....

Докато при Team B, всеки член работи и в танците, и в песните за УАУ-то, накрая, държат енергията и хармонията им в движенията на сцената, да имат превес, да се усещат, и всеки гледащ да се забавлява, въпреки, че вокално са още слабички. Рапът на Боби и Би Ай, и вече гласчето на Джун Хуи (високите му, особено), са по-отличаващи от останалите. Джини беше слаб в тази първа битка в рунда с вокалите, а другите двамата ми се губеха тотално.

, ТОП чак се накефи, 'ма аз не ща момчето да слуша толкова GD, и да напряга рапа си :896767:. Боби нека намери своя стил, той не е ТОП и не трябва да бъде... В танцовият рунд, много яки неща, бяха събрали накуп, но и аз не видях кулминацията...освен якият "ето и мен" скок на Боби :lol2:

Да похваля менторите, сега, определено се вижда напредъка на отборите след тяхното коуч-ване, Джитката обаче е толкова про, човека, че ги нареди и подреди..за  голямата сцена, хахаха. А на тях бая неща още им липсват, харизма обаче имат. И времето е пред тях. Папа може да ги отложи за догодина.. :P

Теянг бе по-правдивият ментор, защото там където виждаше слабости говореше и им ги показваше. Запази чара си им, и въпреки, че са пет единици, се вижда, че започват отборно да мислят..и да им се получават нещата.

В това число B.I., като лидер, попи като попивателна всичко от артистичния си ментор ДжиДий, и спои своите момчета, комплексно да оставят впечатление. Едните на сценично поведение са по-отпуснати и забавни, като избират песните си много внимателно, работят за контакта с публиката, а другите, на гласове и музикално гледат да пробват по-оригинални неща, но по техен си начин, въпреки, че когато танцуват са по-напрегнати.

 

Заредена за още, от което видях. Резултатът за мен е 50-50, от битка едно. Сега се чудя за кой тим да гласувам? :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и аз съм раздвоена. Танците на Б-тийм винаги ми харесват много, но пък А-тийм ми бяха много по-добре вокално. Не съм на място, за да усетя енергията на Б-тийм, та гледам по талант. Вокалната част на тим Б беше покъртителна за мен, тим А пък дръпнаха много. Рапът честно казано не ми харесваше нито в А, нито в Б тийм - харесвам много плътни гласове, но не и като ми лаят в микрофоните - важи и за Мин О и за Боби. Би Ай пък нещо никакъв го нямаше тоя път.

 

http://onewomansubs.blogspot.ca/p/eng-sub-yg-win-who-is-next-press.html - тук са и субки за 6-ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и резултатите, от първото гласуване на феновете, към първата битка:

Team A: 51.37%

Team B: 48.63%

via: Daum

 

С малка разлика, гласувалите феновете са предпочели Тим А.

 

Усещам, че ще става все по-трудно и интересно до края, но се радвам, че и двата отбора се харесват и подкрепят от публиката, каквато смятам е най-голямата цел на Янг Хьон Сок. В това число айдоли и медии, също се впечатляват от шоуто и младоците, и изказват похвали. Сега умният CEO на YG E, известен с вкуса си към труд-творчество и предизвикателство е добре да "предизвика" отборите с нещо ново - да напишат и произведат нагледно свое парче (хайде с помощ на талантливите продуценти във фемили-то) за следващата или последна битка. Би било страхотно, да видим самородните таланти и потенциала на момчета (някой от тях вече са пробвали нещо подобно), единично и отборно. А, аз все си мисля, че това ще е шанс и на загубилия тим да си "запази" място или "членство" в YG, примерно за следващата/или по-следващата година. Знам, че папа винаги мисли една крачка напред - той търси и иска отбора, който ще има растеж и бум в бъдещето, не моментно ниво, и както Таби казва, най-вече отбора, който отговаря на YG E. 'Ма и аз мисля "пъкли" планове, как да запазят и двата отбора? :896767:

tumblr_static_sans-titre---2.gif

 

Ще сложа малко официални снимки на двата тима, за радост на очите ни. Ако желаете се позабавлявайте с не излъчени, но преведени, кът-чета

от еп.6. :)

tumblr_mtxeoq6aR51s1wstto1_1280.jpg

 

 

 

tumblr_mtxemljbaj1s1wstto1_1280.jpg

BVZFcbtCAAAju9j.jpg

 

 

tumblr_mtxer6w1BP1s1wstto1_1280.jpg

BVZF98JCQAAf_sV.jpg

 

 

tumblr_mtu0bgyJDw1s1wstto1_r1_1280.jpg

 

Неизлъчвани...

 

 

 

П.п. Нещо не виждам много мнения относно първата битка, няма те ли..я се развържете... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вокалното изпълнение на Тим А беше добро и успя да задържи интереса ми. Хареса ми, пък и бяха добре синхронизирани.  Изпълнението на Тим Б пък успя да събуди интереса ми почти накрая и тъкмо се приготвих за нещо много добро, а то взе че свърши. В танците Отбор Б винаги се справя много добре. Това им е много силна страна. Изглеждат съвсем различно когато танцуват. Смятам обаче, че Тим А тоя път се справиха много добре. Още им трябва, но определено показват напредък. В тоя ред на мисли и на мене отборите са ми на кантар. В тази битка за мен по-добрите  бяха Тим А, обаче все още нещо ми липсва при тях, леко са ми скучни. Докато Тим Б винаги са интересни . Интересно какво ще сътворят в следващите предавания и двата отбора. Успех!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Team А определено са се подобрили, много ме изненадаха и се радвам за тях...но според мен, младоците от Team B се представиха малко по-добре и този път. Може индивидуално да не са кой знае какво, но когато са заедно на сцената, винаги ме оставят с отворена уста. Тези момчета преливат от енергия и харизма, обожавам да ги гледам и слушам, защото ме изпълват отвсякъде. Докато изпълненията на Team A са добри, но нe ми доставят това удоволствие, а и са ми леко скучнички. Дано в следващите битки и двата отбора ни покажат нещо ново и зрелищно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eпизод 7 ми беше най-скучен до момента, от една страна, защото им избраха тъпи песни, от друга нямаше танци за първи път. Докато отбор А могат да се справят с вокална песен, то отбор Б имат още да тренират за да им се получи добре. Явно това не притеснява журито, а тези 80т на отбор А си бяха за фейспалм направо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизод 7: http://onewomansubs.blogspot.com/p/eng-sub-yg-win-who-is-next-press.html (линквам така, защото все пак жената ги превежда супер бързо и е редно да припечели нещо)

 

И на мен отбор А ми харесаха повече, но отбор Б за първи път бяха добре като пеене. Рапът на Мин О много ми хареса, а Сънг Юн страхотно пя. Имам чувството, че jyp просто му завижда и затова му прави забележки. Рапът на втория рапър и на мен не ми допадна толкова, но не мисля, че заслужаваше рязане на точки. Мисля, че феновете на тим А ще стават все по-настървени, колкото повече ги режат.

 

Б тим имаха хармония и за пръв път отличавам, че момчетата имат глас. Сцената им все пак беше по-жива, което предполагам, е повишило скора, макар че не виждам танцувално какво трябва да направят тим А на балада чак пък толкова. Песента, която им избраха на Б е покъртителна. Разбирам, че искат да глътнат и малко поп фенове, но...блех :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става все по-интересно, а оставят 3 серии. 

 

За първи път да вметна, че песните за вокалната битка бяха избрани отговарящо на жанр и изпълнители за момчетата от двата отбора. Аз лично се накефих яката и при двете изпълнения. 

Хармонията в отбор А, бе видимо добра. Най-накрая да видя отборен дух и усещане, всяко предишно усилие сякаш имаше завършек, с това им изпълнение. Няма как да не отлича, и аз, Сънг Юн и Мино. Гласът на единият и рапът на втория бяха оргазъм за ушите ми. Текстовете на Мино ми въздействат като "струните" на гласа на Сънг Юн. А фонът отзад, ака слайдшоу-то, с детските им снимки направо бе в десетката, като идея. Дали беше това тяхната история за живота им, не знам, но беше удоволствие да усещам, че сякаш съм на първия ред и ги слушам, и гледам.

Видях повече нервност и притеснение в тим Б, дали защото бяха първи на сцената или защото не смяха че са се подготвили добре? Но пък звучаха доволно добре и сработени на гласове, вокалите. Харесаха ми. B.I, беше леко плах за бомбастичен лидер, какъвто винаги се е представял, а в Боби имаше напрежение, и рапа му го доказа. Да си седне детето на д-то и да поуспокои скоростта си, както и да не напряга излишно гласа си.

Да се върна обаче на това, че всички бяха много хубави и стилистично изглеждаха супер. И двете концепции ми допаднаха, сега остава да дойде петък, отново..да видя продължението. Дано няма издънки.. :896767: 

Не излъчените части в този епизод, отново са забавни -  Мино, идейното му перо, в музика и лирика, барабар с действащи лица..във цяло видео, и биткаджиите с резените дини в Тийм Б!  :28558: Че са образи, няма да ви навивам много..просто гледайте.

http://www.youtube.com/watch?v=j8X4HpPkKpE

http://www.youtube.com/watch?v=SJ_Eg9KxpAI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Борбата продължава, днес!

1385421_151577968386362_676930703_n.jpg

HOW TO VOTE FOR YG WINNER (SECOND ROUND)

 

 

Daum votes count for 50%
Kakao Talk votes count for 25%
Fantasy Runner (needs a Kakao Talk account) votes count for 25%
You can vote once per day (October 11, 12, and 13 until midnight KST) after the show airs using each of these methods.
How to vote via Daum:
Register for a Daum account. Use the tutorial here (you will be asked to confirm your password again at the end, this tutorial does not include it) or watch the beginning of YGWINNER1’s video here.
Go to the Official YG Event page on Daum and cast your vote.
How to vote via Kakao Talk:
See 062518’s visual tutorial for extra help!
Do an ID search for and add “@WIN” (be sure to include the “@” symbol).
In the chatroom, type 투표 (or copy & paste from here) and send.
Type 1 for Team A, or 2 for Team B and send.
Type 1 for Yes and send.
Type your name and send.
Type your phone number (numbers only! no spaces or dashes) and send.
Type 1 for male, or 2 for female and send.
If you see this message, you’ve done it correctly:
imageThe next time you vote, you will only need to send 투표 and then 1 for Team A, or 2 for Team B.
How to vote via Fantasy Runner:
See my visual tutorial for extra help!
Make a Kakao Talk account, if you haven’t already.
You will need to use the Korean iTunes or Google Play store to download the Fantasy Runner app. For iPhones, make a new Korean Apple ID using this tutorial. (Android users can try the instructions here.)
Search for and download “판타지 러너즈” from the Korean iTunes store.
Let the app load (the first time takes a while). Click the green button. Then click the yellow button and confirm your Kakao Talk ID. The app should load again. Click the x on any ads that should appear (yes, even the WIN ones). You might need to run through the game once, as it teaches you how to play.
When you get to this screen, click the mailbox on the bottom left of the screen:
image
You should have a message waiting for you from WIN with a choice between A팀 and B팀.
Click on the team you want to vote for. Then click the checkmark. (Or click the x if you made a mistake, and try again).
If your screen looks like this, you did it correctly:
image
cr:yg-winner, YGWINNER1, ygboys, 062518.

 

 

 

За феновете на шоуто, в Корея разбира се, вече е насрочена и първата среща с момчетата от WIN. Утре,  от 2 часа, след обяд, за час и половина, на Yeondeungpo Times Square ще е пълна лудница! Сигурна съм... :28558:

Да не мислите, че от YG не знаят как се изкарват и пари от феновете на шоуто..? :896767: 

 

%EC%9C%88-11%EC%9D%B8-%ED%8C%AC%EB%93%A4

Цялата статия тук.

 

(Mnet), и с добрият превод на Winnersubs - част 1, част 2, част 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинете за неудачния въпрос, но как за бога да въведа номера си в kakaotalk че да го приемат..? ToT Опитах поне няколко различни начина, но не се получава..  :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да запълня празнотите с последните събития:

Първо, както и очаквахме, на ивента с феновете е било страшна лудница. Интересът към 11-те момчета, е голям и емоционален, от където и да го погледнем. :28558: Към някои от момчетата дори е малко плашещ от сега... :896767: Нагледно се вижда притеснението и вълнението, от всички присъстващи - привърженици и членове на тимовете.

1395944_152488221628670_1236667302_n.jpg

 

 

1385084_152488134962012_1075032719_n.jpg

1390765_152488131628679_1825345594_n.jpg

625560_152488281628664_1518783690_n.jpg

1383531_152488258295333_641180132_n.jpg

1383948_152488374961988_8103409_n.jpg

1395845_152488408295318_1944894358_n.jpg

1377977_152488344961991_806775985_n.jpg

1395899_152488428295316_1592947213_n.jpg

1383996_152488518295307_1256868898_n.jpg

1376432_152488521628640_1794052227_n.jpg

1379295_152488434961982_579550185_n.jpg

1385344_152488378295321_1489064509_n.jpg

1383245_152488484961977_1373434445_n.jpg

 

 

557078_152488278295331_1779607960_n.jpg

 

, от MNET

И двете собствени композирани и написани парчета, отделно

 

 

Нови, не излъчени части от епизодите, отново споделям:

http://www.youtube.com/watch?v=0ZAc90HWl9E

http://www.youtube.com/watch?v=c8k7O7X6g_I

 

 

 

8-ми епизод, с много различни емоционални усещания остана в мен. Но определено очаквах силни цялостни изпълнения и подобни смесени AB чувства... За мен мъката ще е до края мъка – кой тим заслужава повече “ любовта ми“ още не знам :896767: , защото харесвам и двата отбора, и отсега усещам, че едните ще ми липсват..след краят. Да се върна към рационалното мислене, обаче, и ще кажа за битката в епизода:

За собствените им композиции (текст и музика) - отбор А бяха идея по-силни, на вокали, подготовка и въздействие. Сънг Юн се справи като лидер, а гласа му маже всяка моя струна, Мино е бетон и сърцетуп на лайв изпълнения. Всеки светеше със воя чар и аз се топях от радост. В тим B, въпреки темпото, силата и размаха на двамата ми любимци рапери тук, B.I и Bobby, другите ми бягаха и бяха разпокъсани. Дали преумората и пренавиването не си казаха думата за изпълнението? Аз лично бих обърнала реда на изпълненията - първо бих сложила собствени парчета, после танците и т.н...В танците, отделно, тим B са сила и визуална наслада, въпреки идейното включване този път на тим А, най-накрая.Все пак за мен би-тата са сякаш създадени да ме размазват от вълнение, докато танцуват! :28558: 

За пълен шах и мат, към моите щрихи, гласуването на втората битка е отново в полза, ама много лека..въздушна, на тим А.

 

WIN-%E2%80%93-SECOND-BATTLE-%E2%80%98TEA

Team A - 50.26%

Team B - 49.74%

 

 

П.п. Да си кажа, честно, в Корея е някак доста по-спокойно откъм фенщина към двата тима, но интернационалните фенове, гледам, бушуват яката :896767: .

Не знам дали са отегчени малко или много от кей попа, и са се хванали за идеята, че тим B е загубилият, но знам "кой" печели от цялата работа на "драмата".. :lol2:

tumblr_inline_mkhmijHWaK1qz4rgp.gif

За мен все пак по-важното е, че се оценява труда и амбициите на тези младоци, и усещам, че въпреки борбата за победител, имат заформящо се приятелство.. :asian: 

 

Ereinay, не се отказвай с какаотолк-а, или пробвай с Fantasy Runner!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път някое реалити да ме развалнува до толкова,че да задържи вниманието и да нямам търпение да гледам следващата серия. Треперя над компютъра докато дават битките(като малко дете докато гледа любимо децко аххахахаххаха). Ощ от първата серия и до сега съм се поддала на чара на Б тийм. Когато видя тия маници и усмивката изниква на лицето, а когато танцуват .......съм е така  :inlove: . Чесно момчетата са страхотни от където и да ги погледна.

Да кажа нещо и за А тийма ...Сънг Юн  :o  :o  :o  :o  :o  :o това момче и визия и глас, всичко по много ......Минно също го обожавам страхотно момче с идеален глас за рап.....но само заради тях не мога да харесам целия отбор...

Твърдо сам за Б-тата, дано да дебютират те.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък съм със същото отношение към б-тата - не мога заради B.I. и Боби да харесам цялата група. Определено вече ми се избистри и съм за тийм А - саундът им е много по-плавен на последните изпълнения. Само се надявам B.I. да го задържат, момчето е страхотен рапър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизод 9, който ще изгледам довечера с превод..за да допълня коментара си. :)

 

В графата готини и не излъчени части, добавям: :lol2:

 

 

 

 

Остава съвсем малко до края на шоуто...а какво са намисли от YG E за дебюта, и дата на дебюта на тима победител, остава скоро и да разберем..

1385604_154430628101096_1562745298_n.jpg

 

Тъй като всички момчета са ми "скъпи" слагам за удоволствие тези гифчета...

tumblr_muvk1f0rxe1shirbto1_250.giftumblr_muvk1f0rxe1shirbto4_250.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъка ми е..като се сетя, че идва краят...на шоуто, и край като отбор за един от тимовете..все пак вратата Папа YG последен я затваря, знае ли човек с кой ключ обаче?!  :28558:

Момчетата, навярно са още по-вече развълнувани, от феновете..

tumblr_mv3qovuP6v1s48zt5o1_1280.jpg

 

tumblr_mv3qnif3xC1s48zt5o1_1280.jpg

За тях 11-те, като отбори и единици, цялото шоу с всички битки е голямо изпитание на таланти, амбиции и нерви...но вярвам, че ще се раздадат и на финала! 

 

win_d3_final.jpg

Финалът е в петък, мисията предполагам последната вече сте я видели..Три рунда ще видим в последния 2-часов епизод: собствена ака оригинална песен, денс битка и нов вариант на "Just Another Boy", на Теди. Ах, Теди, ах..някога се точехме за

вариант на песента фийчъринг твоя глас, а сега..ще се радваме на нов прочит на младоците. Нищо де, моя милост е все доволна! :es: Артистите на YG Family ще са там за финала, нашето Десонг се завръща в редиците на водещ на шоу формат, и атмосферата предполагам че ще е концертна, приятелска и най-вече забавна като финал на нещо прекрасно, донесло ни много настроение за времето на излъчване! 

С леко закъснение и намигване, забравих да честитя ден дена на сладкото и адски талантливо лидерче на ТИМ B!

Happy B.I. rthday, Han BIn! :P Щом на 18-сет сладура е толкова актуален, нека е здрав, и нека запази чара, таланта и харизмата си да е винаги изключителен и забележим!

tumblr_mv3jzcR0Iy1s48zt5o3_1280.jpg

 

 

tumblr_muzvcrCgf71sdfg48o1_250.giftumblr_muzvcrCgf71sdfg48o4_r1_250.giftumblr_muzvcrCgf71sdfg48o3_250.gif

tumblr_muzvcrCgf71sdfg48o2_r2_250.giftumblr_muzvcrCgf71sdfg48o5_250.giftumblr_muzvcrCgf71sdfg48o7_r2_250.gif

tumblr_muzvcrCgf71sdfg48o6_r1_250.giftumblr_muzvcrCgf71sdfg48o8_r3_250.giftumblr_muzvcrCgf71sdfg48o9_r3_250.gif

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, ама много як тийзър спот...

YG-WIN-%EB%93%9C%EB%94%94%EC%96%B4-D-1%E

 

 

...всички готови за дебют! Стаааарт  :28558:

Team A

Team Bからのメッセージ

 

И ако ви се чете...от yg-life ме разсмяха със статия:  :896767:

WILL LOSING TEAM OF “WIN” REALLY BE DISBANDED?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...