Jump to content

Girls' Generation | SNSD | So Nyeo Shi Dae |


toxic

Recommended Posts

На мен от тази група само Taeyeon ми е разпознаваема, главно с песента от OST-а на "Hong Gil Dong". Гледал съм я още в "Family Outing" и ми направи добро впечатление, пее доста добре и е лъчезарна. Останалите честно казано хич не ги знам или пък съм ги гледал някъде, но не са ми харесали чак толкова (Yoona май съм я гледал в някой сериал, а тази Yuri в тв шоу). Ето и въпросната песен в изпълнение на Taeyeon:

И да не забравя, дори и да е само заради Taeyeon, давам 5/5 за темата на групата :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро е голямото завръщане в Корея за това подгряваме темата с малко снимки и видео.

:D

 

За Vita500:

 

02-1.jpg

06.jpg

07.jpg

11.jpg

16.jpg

14.jpg

 

 

Yuri за Cosmopolitan

 

20110819_yuri_cosmopolitan_5.jpg

20110819_yuri_cosmopolitan_4.jpg

20110819_yuri_cosmopolitan_2.jpg

20110819_yuri_cosmopolitan.jpg

022.jpg

03-1.jpg

04-1.jpg

 

 

Jessica за Marie Claire

 

064.jpg

011.jpg

10.jpg

09.jpg

08.jpg

ff06f858c349c20678543793f8e5a086_large.jpg

bf8e3ffd1e81cfa711b370b0eb0acd8c_large.jpg

b7ee7339d26fc91fdab1a83e2d292fbc_large.jpg

074.jpg

054.jpg

 

 

Tiffany за Singles

 

20110822_tiffany_singles_2.jpg

20110822_tiffany_singles.jpg

20110822_tiffany_singles_3.jpg

 

 

K-POP All Star Live in Niigata

http://www.youtube.com/watch?v=Z3OAO7ydqlI

 

YongSeo

http://www.youtube.com/watch?v=geKmfr0UBTI

 

Интересно ми е дали са близки след края на предаването.. :unsure: А Yonghwa ако стане по-хубав вече ще е престъпно хаххаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, няк'ва идея откъде да им дръпна сингъла, че хъниджууто нещо не бачка вече? А и занапред откъде да свалям.

 

Кой сингъл ? Bad Girl е част от Girls' Generation албума, който е на предната страница. Ако искаш само песента - SNSD - Bad Girl

 

Най - лесно е в чичо Гугъл пишеш изпълнителя+албума(песента)+mediafire . Аз така си ги намирам повечето или в 4shared.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло групата не ме кефи кой знае колко ,но пък индивидуално бих казал,че има и добри попадения. Тифани ми допада доста,има една много хубава песен,от ост-а на "" Ча Мьонг"" . Съни също е много сладка и има хубав глас - ей тази ""Finally now"" ми е една от любимите песни. Джесика бих казал,че е хубава,а и е много,много добра приятелка с Парк Мин Йонг и заради това получава бонус точки :) Но като цяло групичката има една две хубави песни,дано занапред да подобрят малко нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е известна датата на завръщането им.

На 5 октомври излиза новият им албум The Boys, като едноименната песен ще излезе един ден предварително - на 4-ти.

Ето я и тийзър снимката на лидерката:

8YI6u.jpg

 

И едни други снимки , които ми стоят на компа ми от доста време вече.

 

5XfdO.jpg

5SMIM.jpg

SuArm.jpg

SRHSh.jpg

vYYQ1.jpg

p0JLY.jpg

 

 

Макнаето е много готина в тази фотосесия.

 

XwZQT.png

LPzfI.png

1k28s.png

w03JQ.png

KbD2n.png

E6CLc.jpg

mONmg.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитват се да им променят имиджа ли с тези снимки, незнам :D? Oпределено, според мен, тези дрехи няма как да покажат "силната им страна" по-отношение на външния вид. Като станат на по 30, да си ги обличат, както искат, но защо трябва да излагат по този начин тези млади момичета? Корейският кпоп все пак не е опера, а Тейон и Джесика си ми приличат чисто на оперни певици в 30-те си, с тези рокли :lol:. А пък този гълъб... хаха, прекалено много филми май гледат тези стилисти, да живее световния мир! Ако им сложат още малко по-тежък грим, може наистина да постигнат целта си и момичетата да заприличат на 30 годишни :D. Сега, като се замислих, може пък да се опитват да пресъздават филмови герои, аз лично в тези снимки виждам поне няколко - "Снежанка" (ама тази ябълка в ръката как и стои, хаха), "Спящата красавица" и "Червената шапчица" :lol:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните тийзър снимки

 

1NkGf.jpg

UFrTn.jpg

7Wyz2.jpg

 

 

И как ще изглежда CD-то

Sj3G0.jpg

 

ES14b.jpg

 

 

Днес четох че албума може да се забави със седмица....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ясно, че момичетата ще дебютират в САЩ с някакъв мини-албум, вероятно някаква версия на английски, на излизащият скоро "The Boys". Ще си сътрудничат с "Universal Music Group", което за мен е единствената обнадеждаваща новина. Алчността на тези от S.M. Entertainment просто няма граници вече! Ако съсипят сега момичетата, като ги забутата някъде в САЩ, просто незнам... Вижте кой са наели да работи с тях, не някой друг, а прословутият Теди Райли :blink: ... не че имам нещо против музиката, която прави, ама този човек е... без думи. Провали RaNia, забърка се в секс скандали с Joy от групата и накрая ги заряза, по-скоро го уволниха, защото скандалите му, и изцепките му нямаха край. В САЩ вече е абсолютно никой, а лежи на отминала слава, да не говорим за дълговете, които има. И нали е най-великия в САЩ, та "напусна" тамошната музикална индустрия и отиде в Корея, че нали знаеш, там е по-голям пазара... смях :lol:. Тези пък в Корея, от къде им дойде на ум незнам, но май го "боготворят", като някакъв супер велик и влиятелен продуцент :lol:. И сега се е забъркал с SNSD, тези от S.M. ми падат с всеки изминал ден все повече в очите. Дано не станат нещата, които се случиха в RaNia, когато великия Теди беше с тях. Та, да се върнем към дебюта на момичетата в САЩ и "по света"... аз съм страшно против да отиват там, понеже на всички е ясно колко много се харесват и как лесно пробиват в Америка артисти, които не са американци. Дори да си сменят "cute" имиджа, което е задължително за там, в Америка пак няма да ги харесат. "No Ass, No Tits" = реакция от американеца с биричката: "WTF???", защото повечето от SNSD наистина са "кожа и кости", да не говорим за височина... просто в Америка са различни стандартите. Допълнително, женските поп групи не са много на мода нито в САЩ, да не говорим за Европа. Вижте кои женски групи са успявали истински в САЩ в последните години - Pussycat Dolls, Destiny's Child, Spice Girls... та аз не намирам и една обща черта между SNSD и тези групи... Дано пуснат някакъв мини албум само, да си задоволят малко алчността от S.M., а не да закопават момичетата с промоции в САЩ, както направи с Wonder Girls, JYP... Просто този Lee Soo Man, незнам как не са извършили някой атентат срещу него "лудите" корейски фенове, да не говорим как прецака и DBSK... но пък съм забелязал, че те корейците ги бива повече да вдигат врява, и всичко отминава и затихва с времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак да ги провали - те по дефолт в САЩ вече са провалени. То и ти сам го каза. Само две владеят езика, а това е екзистенц минимум за един тамошен артист. Иначе пробиват и неамериканци, ама са латиноси обикновено (Шакира, Енрике, Рики Мартин). Ама нали на корейците си им е заветна мечта да завземат американския пазар, та драпат ли драпат. Единствените артисти, които имат някакъв шанс на тамошния пазар са биг бенг и 2не1.

 

Абе, нека си удрят главата - докато не разберат, че хората ги харесват точно, защото не пеят на английски, много ряпа ще изядат.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да... колкото и да ги харесвам, и аз това казах, че нямат шанс в САЩ. Най-много се ядосвам, че всичко се прави от алчността на S.M. Entertainment и по-специално на Lee Soo Man, и останалите големи акционери. Ето виж - SNSD helps Lee Soo Man’s stock value rise to 171 million dollars. Той си прави всичко, за да му се вдигнат цените на акциите и да изкарва пари, пък дали имиджа и популярността на групата ще намалее, или самата група ще се затрие, хич не му пука. Аз не намирам друго обяснение за наемането на този "изрод" Теди Райли и пускането на албум в САЩ. А пък ако пратят момичетата в САЩ да промотират и се затрият от лицето на земята, просто ще банна целия S.M. от зрителския си, и всякакъв друг интерес! Всякакви Шайнита, Еф-ексове, Жуниъри, ще ги пратя всичките в блеклистата <_< .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

<br /><b><font color="#0000FF">Да... колкото и да ги харесвам, и аз това казах, че нямат шанс в САЩ. Най-много се ядосвам, че всичко се прави от алчността на S.M. Entertainment и по-специално на Lee Soo Man, и останалите големи акционери. Ето виж - <a href='http://www.allkpop.com/2011/10/snsd-helps-lee-soo-mans-stock-value-rise-to-171-million-dollars' class='bbc_url' title='External link' rel='nofollow external'><font color="#FF0000">SNSD helps Lee Soo Man’s stock value rise to 171 million dollars</font></a>. Той си прави всичко, за да му се вдигнат цените на акциите и да изкарва пари, пък дали имиджа и популярността на групата ще намалее, или самата група ще се затрие, хич не му пука. Аз не намирам друго обяснение за наемането на този "изрод" Теди Райли и пускането на албум в САЩ. А пък ако пратят момичетата в САЩ да промотират и се затрият от лицето на земята, просто ще банна целия S.M. от зрителския си, и всякакъв друг интерес! Всякакви Шайнита, Еф-ексове, Жуниъри, ще ги пратя всичките в блеклистата  <img src='http://www.easternspirit.org/forum/public/style_emoticons/default/dry.gif' class='bbc_emoticon' alt='<_<' /> .</font></b><br />
<br /><br /><br />

 

E, ти си някакъв краен фен явно - нормално е хората да очакват печалба, те затова влагат толкова много пара в идолите. Той имиджът няма да се накърни, според мен. Те корейците няма да спрат да си харесват певиците, та дори те да имат слаб успех в САЩ. По-скоро е въпрос на чест да си пуснат продукта в САЩ и той да стане успешен (е, разбира се, парите, които ще приберат покрай това също са сериозен мотиватор). А Теди Райли са го избрали, защото разбира по-добре американските вкусове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E, ти си някакъв краен фен явно - нормално е хората да очакват печалба, те затова влагат толкова много пара в идолите. Той имиджът няма да се накърни, според мен. Те корейците няма да спрат да си харесват певиците, та дори те да имат слаб успех в САЩ. По-скоро е въпрос на чест да си пуснат продукта в САЩ и той да стане успешен (е, разбира се, парите, които ще приберат покрай това също са сериозен мотиватор). А Теди Райли са го избрали, защото разбира по-добре американските вкусове.

Да бе фен :lol:, аз ако бях фен до сега да съм отишъл да ги гледам, а повярвай ми, нямам голямо желание да ходя в РК, дори никакво. Просто се изразявам по-директно, без много да му мисля. В допълнение, аз не ги харесвам всички от SNSD, харесвам само Тейон, Джесика, Юна, Тифани и Съни! И още една причина за "крайните" ми изказвания - хич не харесвам Теди Райли :D. Незнам, но виж в какво са ги превърнали в последните снимки за промоцията, тотална противоположност на това, което бяха... "cute" имиджа го няма, а на тях в това им е силата. Защо ще променят нещо, което толкова се е харесвало?... защото великия Теди Райли ще ги направи звезди в САЩ? или пък може би в Европа? Ще се върнат Wonder Girls и ще ги отвеят направо в Корея при това положение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, "само" 60% от групата харесваш. Снимките на мен лично много ми харесват - в крайна сметка девойките стават жени и затова имат нова концепция. Да не говорим колко са хубави в тийзър видеото. Казвам това, а аз принципно не мога да кажа, че някоя от тях сериозно ме кефи. Само Хьойон ме радва, защото танцува супер добре. Не разбирам къде има проблем - просто са в по-фентъзи обстановка с по-фентъзи дрехи, което е хубаво, защото при корейците смяната на имиджа при всеки нов албум е задълже едва ли не.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...