Jump to content

T-ara


Yuki

Recommended Posts

Изчетох новините и мога да кажа, че няма такава простотия като последния прес-рилийс на CEO-то им. Наистина за колко прости трябва да си имаш феновете, за да говориш такива глупости?!:blink: Все съм чела скалъпени истории, изсмукани от пръстите обяснения и замазване на очевидни истини с голямата мистрия, ама този човек надскочи всичко. Чак ме забавлява как ги закопа и сега им сипва пръст отгоре. :lol: И колко "елегантно" се избърса с екипа си, дето при нормални обстоятелства са 15-та дупка на кавала. Смех, смех...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виновна е компанията и директора й. Първо - въобще не е трябвало да добавя ново момиче към вече популярна група. Другите са я изолирали и са си правили гавра с нея, което е типично за момичета, виждал съм такива неща много пъти през живота си. Второ - тази група няма лидер, което предразполага за такова държане от страна на членовете. Общо взето цялата вина е на директора на компанията. А пък това, че била виновна, че е отказала да излезе да рапира в инвалидна количка, беше най-глупавото изявление правено от сериозна компания. Жалко, че изгониха най-малко виновния, но групата ще пострада доста повече от този скандал по мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, определно групата ще пострада много повече, а мацката за около 7 часа се сдоби с над 50 хил. фена или 'followers' в twitter, доста е вероятно повечето да са чисто и просто сеирджий :rolleyes:, В момента, това което най-мното ще ме обърка, ще е ако тя се върне в групата, но феновете едва ли ще го приемат добре, това си е доста гадна игра с търпението им, което така или иначе, вече е изчерпано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от цялата тази глупост, знаете ли кой губи най-много? Ние! За 3 години T-ara са направили много песни, които са ни радвали (поне мен). Само се надявам, след решението Hwayoung вече да не е част от групата, нещата да спрат с това и групата бавно или не, да продължи напред. И феновете с техните реакции също прецакват себе си, а не директорите или някой от групата. Ако T-ara се разпадне по-добре ли ще им е? Много още могат да се плюят, да се обвиняват, да спорят кой какъв е, но трябва просто да се спре с това. Въпреки, че и аз мисля, че Hwayoung е може би жертвата или просто някой трябваше да го отнесе и са се спрели на нея, това няма голямо значение за мен кой си е отишъл и кой ще дойде. По-важното е да има T-ara!!!

Уж ще пускат песен на 15ти Август, а дано това да се случи и до тогава всичко да е минало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам какво да кажа...жалко, че това се случва с момичетата, когато трябва да празнуват 3-тата си годишнина...Относно CEO-то им, един фен се е "изразил" доста добре за него. Подкрепям мнението му.

 

tumblr_m7zg4gflzA1r7owudo1_1280.jpg

 

tumblr_m7zg4gflzA1r7owudo2_500.jpg

 

tumblr_m7zg4gflzA1r7owudo3_400.jpg

via: welcome-to-on-crack-exo-zoo @ tumblr

 

А на T-ara и Hwayoung, FIGHTING~! Надявам се бъдещето да им поднесе само хубави неща :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според новини от туитър, Т-ара няма да пеят на концерта утре и са отменили всякакви участия

 

 

T-ara is not going to Yeosu Expo Super Concert. They have no remaining schedule and going hiatus.

 

cr. RealSamchon

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, не е, тази статия е върха на лицемерието и подигравката. Е да, след като този сайт подпали всички, като качваше абсолютно всяко едно нещо, което им попаднеше като информация, само за да привлече още повече внимание и да афектира още повече феновете и тъпите тролове да забълват още повече подигравки, сега нека нали да турим малко баланс в цялата работа :blink: Даже те пускаха като новина, феновете разкриха скрито писмо, феновете направиха еди какво си и след всяка глупост питат, а вие как мислите, и разбира се, отегчените деца започват да си съчиняват, какви ли не небивалици. После чак имат наглостта да кажат, 'ама вие феновете много си съчинявате... ама на какво основание.... написахме едва 483747 статии по въпроса... за три дни...' o_O те не контролират ли малко от малко статиите, които се публикуват? Айде бе, най-очевидната глупост беше, че медиите видиш ли споменават, каквото им попадне по блоговете, та нали точно те писаха за танцьорката и какви ли още не подобни глупости и после дадоха собствената си статия, за пример хахах, ще падна. Е да, те слагат въпросителни, нали, да не си помислим, че са факти, сякаш не е и без това достатъчно скандално. Ще бутна другото в спам, да не става 5 метра пост.

 

Този сайт много грозно манипулира читателите си, разчитайки на това, че са наивни дечица и като гледам коментарите, явно са познали. На мен лично, ми кипна, когато пуснаха статия, че видиш ли, още две групи били подозирани в същите вътрешни скандали, и се писа бла бла и тра ла ла, като бяха предположени почти всички възможни групи, особено тези с повече членове, нали, малко и на другите фенове да им се спече шишарката, не можа само на тези на T-ara... Ок, да приемем, че мацките не са искали нов член изобщо, и са започнали да я игнорират, надявайки се, тя да се чувства зле от това и сама да си тръгне в някой момент. Когато мацката все пак рухва, те правят грешката, да покажат отрицателната си настройка към нея в интернет, чрез туитър, и така се запали целият скандал, който медиите раздухаха до безобразие. Само Бог знае какво се е случило точно, че тя да бъда изгонена и ние никога няма да узнаем истината. Да, видимо е, че шефът им е тъп като дупе. Като се почне с това, че пуснаха новина, за голяма новина след три дни относно групата, а трябваше да ни хване неподготвени, за да няма толкова драма. Тази глупост с новите членове, я прилагат и в After School, но доста по-успешно минава(за сега), защото е пробутано, все пак някакво обяснение, защо се случва това. То е ясно, че навсякъде причината е още парички, просто е добре, да не е мега явно, защото става грозно и непрофесионално. Изумителното е, че след всичко, което се изписа, нещата още са в пълна мъгла, никой нищо не отрича и никой нищо не е потвърдил, подигравката с феновете още продължава, с други думи. Ето едно приятно нещо, вярвам на повечето от вас познатите, Саймън и Мартина, дават своята гледна точка за това, което се случва с T-ara, неща от рода, те са там да правят пари, не за да са първи приятелки, слушайте им музиката и не се интересувайте толкова от личните им драми и т.н., така добре са го обяснили като за деца с промити мозъци, дано поне някаква част от тях се позамислят. Еми да, малко съм превъзбудена, това е първият кпоп скандал, който проследявам :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се стигне до подобно развитие и се знае какви са феновете в Корея и на какво са способни трябваше от самото начало да се каже истината от всички замесени ако е нямало както се твърди от едната страна никакво лошо отношение към Ryu Hwayoung .А вместо това момичета от Тара мълчат,има едно съобщение от Hwayoung в Туитър което просто не може да убеди никой и един идиот CEO.Човекът си противоречи и с всяко следващо изявление добавя още масло в огъня и още повече (ако има какво повече да се) руши създадения имидж на групата.Поне за мен определено е имало нещо достатъчно лошо че да се стигне до подобен неприятен резултат.Жалкото е,че може би никога няма да стане ясно какво точно се е случило.Виновни има-от компанията,самият й директор,момичета кото са се държали достатъчно лошо и то в продължение на дълго време.Ако е имало само отделни единични търкания и ако са били взети мерки да се предотврати подобно поведение изобщо нямаше да сме свидетели на подобно развитие на нещата.Ама подобно държание не е нещо ново в шоубизнеса.За пари и слава много хора са готови на всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз коментирах статията, а не сайта

:). За мен вече е нормално да чета измислици по сайтовете. Все пак се опитват да си вдигнат рейтинга, а в Корея какъв по-добър начин от това да разпалват скандали. За това постнах тази статия, защото просто се различава от другите научно-фантастични изцепки, просто за мен тя е най-стойностната, а сайта който я е публикувал не е тема на обсъждане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи простотии се случвали в тази групичка :blink: .

Аз изобщо не съм в час с женските к-поп групички, но пък тези момичета специално ги знам и горе-долу ги харесвам, всъщност най-вече драма-версиите им.

На всичкото отгоре сега ще пострада не само имиджа на цялата група, ами и на преуспяващите членки, което е тъжно и жалко. Еunjung e единствената, която разпознавам веднага и то най-вече заради участието й в серала Dream High. Смея да твърдя, че е талантлива, става за актриса и ще си е загуба, ако наистина я заменят в сериала Five Fingers - http://www.dramabeans.com/2012/08/eunjung-quits-five-fingers-in-the-wake-of-t-aras-scandal/. Това девойче, с което искат да я заместят не е зле, но това си е като цяло гадно. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Било каквото било, най после обстановката около момичетата се успокои. Преди два дни пуснаха извинително писмо до феновете и сега всички са доволни и щастливи. На 3 септемрви, T-ara пускан 7-ми мини албум - 'Mirage', главната песен се казва 'Sexy love'. Радвам се, че скандала остана в миналото и с нетърпение очаквам какво са подготвили тези талантливи девойки :rolleyes:

 

20120830_tara_mirage_comeback.jpg

20120830_tara_mirage_comeback2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eто го и teaser-a към 'Sexy love'. Харесва ми прехода на хореографията от дървено-куклена към секси-гъвкава :rolleyes:.

 

http://vbox7.com/play:ffe76fc6da

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

T-ara пуснаха две версии на клипа засега, очакват се още две

:)

Хареса ми песничката , да видим истинското видео обаче

 T-ARA(티아라) _ Sexy Love (Dance Ver. MV)

 

Ето и втория вариант на MV:panda-145:

 

 

 

 

 

 

И песента, която ме грабва повече от двете излезли досега <3

 

 

Излезе и клип към Ден и Нощ , но не от официален канал..

T-ARA, Shannon, Gavy NJ - 낮과 밤 (Day and Night) [MV]

 

Драма версията и тя излезе...Хареса ми продължението на историята..

Не е от официалните канали

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволен! Особено от "Ден и нощ", добра песен, само да не се гледа видеото ;) Обичам Gavy NJ, така че няма как да не ми хареса песновката ;) Дано пуснат и версия с повечко от Тиарките, че само новичката Аръм нещо не ми е достатъчна ;)

Драма версията - не съм и очаквал да е слаба :) Все пак става дума за драма версия на песен на Т-ара - гаранция за перфектно качество! ;) Интересно ми е само дали и следващото им завръщане, планирано за октомври с "T-ara's Effect" (ако не променят нещата...) ще е свързано по някакъв начин с историята... Дано! ;)

Браво на момичетата! Добра работа! :)

 

Жалко само, че няма да има и други нови песни в минито :(

 

TRACKLIST:

01. Sexy Love

02. 낮과밤[Love All] (Day and Night)

03. Day by Day

04. Holiday

05. 떠나지마 (Don't Leave)

06. Hue

07. 사랑놀이 (Love Game)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не съм много доволна, 'Sexy Love' ако се напъна да я слушам няколко пъти, може и малко да ми хареса, но не прекомерно. Денс видеото не ми харесва, защото показват много малко Хьомин кекек, а и ми е някак набързо скалъпено. 'Day and night' ми звучи супер много като, 'We were in love', с разликата, че втората е много по-хубава. Очаквах повече, леко съм разочарована, но си ми остават едни от любимките :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

А това е от видеото към "Day and Night" от официалния канал ->

 

Бях очаквал по-интересен клип към песента им с Davichi, но не го получих. Тук историята пак се повтаря, но за сметка на това пък песента ми харесва. За Sexy Love е ясно ... пълен съпорт за T-ara! С последните им издадени неща (а и не само) май ще се превърнат в една от най-обичаните от мен групи.

 

 

Седмия мини албум "Mirage", който дефакто е repackage на "Day By Day" се очаква да бъде пуснат официално на 12ти Септември. За жалост ще почакаме седмица, че и отгоре. А за мен е добре, че е в такъв формат, защото вместо да се налага да си вземам 2 отделни мини албума, направи си вземам втория и съм happy. Май така ще направя.

Редактирано от d3Mn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последната версия - РОБОТ Денс....

 

За мен е като обикновената денс версия но както и да е ..

ИНаче ще се радвам ако изпълняват Ден и Нощ на живо <3

 

T-ARA(티아라) _ Sexy Love (ROBOT Dance Ver. MV)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mirage може да изтеглите от ТУК. Мини албума вече го има в дигитален вариант. Струва ми се, че песента 낮과 밤 (LOVE ALL) не е включена в него, а е издадена като отделен сингъл, който можете да изтеглите от ТУК. Аз не мога да потвърдя това, защото нямам достъп до траклистата в сайта. (iTunes sux!) :D

 

В един сайт във физически формат (CD) Mirage е пуснат вече в продажба (preorder), като е включена и песента 낮과 밤 (LOVE ALL), която отначало излезе като "Day and Night". Пише също, че се очаква официално албума да се издаде на 12ти Септември.

 

Ето това е траклистата:

01. SEXY LOVE-TITLE

02. 낮과밤[LOVE ALL]

03. DAY BY DAY

04. HOLIDAY

05. 떠나지마

06. HUE

07. 사랑놀이

Редактирано от d3Mn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...