Jump to content

T-ara


Yuki

Recommended Posts

Клипът е страхотен естествено :) Като продължение на Cry Cry. Рядко имам търпение да гледам цели клипове, но при този дори се загледах с интерес. Дано скоро излезе със инглиш събс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

cover4.jpg?w=620&h=868

T-ara - 5th Album Funky Town

 

Добре че през половината време вървеше We Were In Love, че иначе можеше и да не го изгледам клипа. :lol: Но определено Lovey-Dovey повече ми допада от Roly poli така че не е зле положението. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Много яко изпълнение, жалко че е с лошо качество, иначе много ме кефи

:es:

 

И зомби версия на песента :D

[

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъж и жена лежат по гръб в кревата, гледат тавана.

Жената си мисли:

"Мълчи, не желае да разговаря с мен, значи не ме обича, сигурно си има друга ..."

Мъжът си мисли:

"Муха. Муха на тавана. Как се държи с тия крачка?"

Вече са с "Triple Crowns" на SBS "The Music Trend" ("Inigayo") и M.net "M! Countdown", с песента "Lovey-Dovey". Два пъти песента спечели и на KBS "Music Bank".

http://www.youtube.com/watch?v=vHU50N-_zII&hd=1

Най-добра от всички беше Hwayoung. Радост за окото :D:

 

 

Hwayoung-Nip5.gif

Hwayoung-Nip3.gif

Hwayoung-Nip2.gif

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как да не ги обичам после Тиара? :lol: Горката Хуайонг... и радост за мъжката част от зрителите :lol::wub:

 

18+

 

tumblr_lyk8uaFgeu1ros07zo1_500.jpg

 

 

В крайна сметка... случват се и такива неща, не виждам защо толкова го коментират. Имала кво да показва, показала ;) А и с това тяхното постоянно подскачане по сцената... очакваше се нещо такова да се случи ;) Сладурки! Само не ми е ясно кво се е случило със сутиена й... ;)

 

Ако сега всички корейци се отрекат от нея... аз ще я взема (както и останалите сладурки от Тиара, ако не искат да се делят B) ) ;) Нема място за притеснения ;)

 

П.П. Смятай кви перверзници има... Честно... никога не бих забелязал, че се е случило нещо такова :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не ми е ясно кво се е случило със сутиена й... ;)

То е напълно видимо какво се случва :D. Аз знаех само две от T-ara, вече знам още една. Най-много харесвах Jiyeon, но позициите и се разклатиха :lol:. Някой обаче съвсем безцеремонно е "огрозил" предният ми пост :o ... не бива така :D. С "гифовете" беше толкова красиво :(... сега дори "спойлера" не може да се отвори. Edit: вече се отваря :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкичката sad.gif Сигурно и е станало доста конфузно след това,но случват се и такива неща. В България си е модно и сме свикнали. Е за корейците може и да изглежда малко по-фрапиращо,но по-зрелите хора ще го приемат с усмивка. Нищо чудно сутиена да си го е взела при някое ходене до Китай laugh.gif Следвщия път да внимава повече и да продължава да ни радва с прекрасни изпълнения smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на първия и втория гиф... не ви ли изглежда, че все едно танцува ръченица :lol: Още едно доказателство, че би била чудесна българска снаха ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на първия и втория гиф... не ви ли изглежда, че все едно танцува ръченица laugh.gif Още едно доказателство, че би била чудесна българска снаха wink.gif

 

Хаха,ти май си си я харесал за жена smile.gif Лошо няма,стига да ни поканиш на сватбата,че съм хвърлил око на една от Тиарките tongue.gif И да купуваш по-качествени сутиени на жената wink.gif Сега като се загледах,имаш право за ръченика. Ще има доста успехи в нашите кръчми laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно смятайте само какви хора има :) - как ги забелязват такива неща хехе .Наскоро гледах (по-скоро слушах)един клип на Тиара в ютуб много пъти и по едно време се зачетах в коментарите коя от тях изглеждала много изморена,коя била много загрижена от това че даже се опитала да говори с колежката си до нея по време на изпълнението и т.н..И наистина като се вгледах внимателно се оказа точно това.Иначе си харесвам So Yeon а откакто разбрах че тя е и изпълнителката на онази много хубава песен от Death Bell 2 ОСТ-то просто стана номер 1 за мен от всичките в Тиара-очарователно същество си е спор няма :) .Тиара са много добри ама не толкова колкото моите любимки-дамите от Давичи,но трябва да дадат повече централно място и на новите попълнея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

T-ara - Lies (Jap)

http://www.youtube.com/watch?v=KOtNDo3hKHw

 

Една от любимите ми техни песни, но корейския вариант си е по-добър. Клипа е просто тип "Виж ме колко съм хубава" :lol: Няма какво да се каже по него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших и аз да нахвърля няколко думи за Тиара понеже са единствената корейска поп група, която ми харесва. Преди време, когато имаше музикални класации на този сайт в частност за най-добра женска група се видя, че е една от най-харесваните музикални формации тук. И неминуемо се налага сравение с победителките от 2ne1(незаслужено според мен) понеже на пръв поглед си приличат, но всъщност разликата е осезаема. Според мен госпожиците от Тиара могат да хванат за ушанките тези от 21 и да ги пъхнат в малкото си джобче. Слушах им песните на 21-то гледах им клипове вярно лъскави бяха ама въобще не ми харесаха и ще си спестя критиката за да не обидя феновете им и нека да кажем, че залагат повече на показноста и екстраваганстноста отколкото на смисъла в песните и клиповете си. Хубави корейки бол обаче за мен е по важно как пеят и се държат на сцена отколкото това дали изглеждат добре в къси поли. И да се върна на Тиара от техните песни имам 4-5 любими, които мога да си ги слушам по всяко време и пак няма да ми омръзнат въпреки, че попа сам по себе си е по-повърхностен стил и след като слушаш някоя песен ти дотяга след известно време примери за това бол не само в Азия ами със целия поп бълвоч изливащ се от щатите и Великобритания разни там Бритнита, Бионсета, Риани, Кети Перита и прочие, а за положението на попа в България дори не ми се говори отделно че и такова животно на практика у нас няма е правят се разни патетични опити ама много далеч от истината. А Тиара и другите корейски групи макар и не толкова добри като тях говори много добре за иначе малката като нашата държавица Корея(същото важи за филмите и сериалите). Ехх пак се отплеснах ама какво да се прави та най-интесният и любопитен клип за мен е този:

Направен е много интересно и честно казано като човек, който не обича много ябълки и по принцип други овошки освен прасковите направо всеки път като го гледам ми се иска да изтичам до най-близкият пазар или бакалия и да си взема една торба с червени ябълчици и да си хрупам докато не ми стане лошо. Само дето не разбирам какво точно обяснява разказвача в този клип сигурно е нещо интересно ама не го знам пустия корейски. Иначе пък си намерих превод и транскрипция на текста щото аз като слушам нещо обичам да знам за какво става на въпрос. Изобщо този клип е невероятен и момичетата те потапят не само в хубавите си гласове, но и в една приказна атмосфера с купища ябълки, романтика и хумор!

Гледам че по-горе баце Румен е сложил един интересен спойлер и като виден представител на минорното мъжко съсловие в този форум не може да остана безпристрастен още повече, че въпросната госпожица наред с Eun-jeong са ми любимките. Такива работи стават постоянно в шоубизнеса като почнеш от Джанет Джексън по време на американската футболна суперкупа и стигнеш до нашето чалга недоразумение Андреа, която освен че обича да ги "изкарва да подишат въздух" (уж без да иска) не знае как се държи микрофона, но това е отделна тема, а и нейните силикони не са кой знае колко интересни виж тука е натурална работата. :rolleyes:

Абе изобщо T♔ARA са най-добрите слушайте батко си Рейзър-кун няма да сгрешите ( B) ) и се надявам да не се разпаднат, а да напреднат с албумите в този си състав понеже най-трудното за такива групи с многочленен състав е да останат така както са понеже на една и скимва соло кариера на друга да се снима в филми и сериали и те така става белата примери за това колкото искаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо го правят ли ами защото тези компании гледат по друг начин на въпросните групи за разлика от нас феновете. За тях са просто един маркетингов продукт - важното е да се продават другото е без значение и това важи в пълна сила за комерсиален жанр като попа.

За такива формации колкото повече са толкова по-зле за самата група, става едно пренасищане и някак си повечето от участниците в нея се губят, остават на заден план, което аз не одобрявам. Също така и сработването на самите момичета е по-трудно с нарастване на бройката. Защо им трябват нови гласове при положение, че само 3-4 от тях са напълно достатъчни за една 3-4-5 минутна песен и обикновенно се акцентира на фронтментката, а останалите се включват епизодично за съвсем кратко време и при хоровата част и танците? Дето има една приказка "много маймуни на един клон"..макар и съпоставката с примати да не е подходяща за тези ефирни създания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавни клипчета от пътуването им из Европа :) Мисля, че местните изобщо не знаят кои са тези девойки :) А аз се чудя дали няма да ги срещна нейде из Виена тези дни. Мисля, че там не са били още ..

 

http://www.youtube.com/watch?v=F51zrGfjQnw&feature=relmfu

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...