Jump to content

T-ara


Yuki

Recommended Posts

Крайно време беше MBK да дадат още една соло изява на Jiyeon, ако е толкова добра, колкото 1 min, 1 sec, ще съм много радостен. Нищо не пречи и да изберат друга концепция, но все пак, моля, само не кьотаво, MBK. Очакваме още детайли, след като липсват почти такива. тук

 

tumblr_nchi47K8vo1sr67yuo1_250.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След много отлагане от страна на MBK, солото на Jieyon, ще се забави, а преди него ще станем свидетели на последния албум на момичетата. Жалко, че ще трябва да кажем "чао" на още една ветеранска момичешка група. А за мен, най-любимата ми от всички други. След него пътищата им са ми неясни. Jiyeon и Hyomin, предполагам ще преподпишат с MBK. За Eunjung и Soyeon се съмнявам, че ще останат в компанията, най-вероятно ще я напуснат. А Qri и Boram, може би, също ще напуснат, а може и да зарежат кариерата на айдол и да се задомят. Стига толкова, че стана дълго, в албума им, който ще излезе през май, ще има и 6 минутно медли с най-популярните им песни, такива каквито ги изградиха, както ги познаваме сега. И тийзър:

 

C7YgCGEU4AEluud.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И те ли ще се разделят.  :cry: Бяха ми любимата момичешка южнокорейска група. Имаха много хубави песни и страхотни клипове. Колко жалко, че ще трябва да им кажем чао.  :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такава потвърдена информация. Последно, от компанията им са заявили, че преговорите по договорите им ще започнат чак Юни, след края на промоциите им. Да не ги отписваме все още, че и на мен са ми страшно любими ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе, тая компания как може така да се подиграва с феновете им? Десет пъти различни неща заявяват, и то, които взаимно си противоречат!? Първо се разделят, после нямало да се разделят.. Сега последно от преди няколко часа са съобщили, че Boram и Soyeon, няма да подновят договорите си, които изтичат през Май. Кой знае, до Май още 5 пъти може друго да кажат, много безумно :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега пък и това, недостоверни новини, щели да промотират поотделно, някои не били подновили договорите си, до май наистина по 50 пъти ще се сменят новините Засега за Boram и Soyeon е известно, че не са подновили договорите. Но не разбирам останалите ще промотират поотделно или ще продължат като група, пълна мистерия ;/ По-добре да не мислим за дизбандването, засега ще се настроим позитивно за предстоящия им къмбек, доколкото е възможно..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новините около T-ara, наскоро завърши концерта им в Тайван, който се очертава и последен, преди изтичането на договорите на всички момичета. Soyeon и Boram не взеха участие, тъй като договорите им изтичат на 15-ти? MBK ги изкара, че, едва ли не, не им пука за феновете им и че не искат да застанат до останалите мембъри, за да изнесат един последен концерт заедно тук. Само ние си знаем, колко е вярно.. Така и последният албум на T-ara, ще бъде без участието на Soyeon и Boram, който отново се отложи и датата няма да е май, дано докрая на лятото се превърне в реалност и дано останалите си подновят договорите, че не искам T-ara да се дисбандват, колкото и да ми е мъчно за Soyeon и Boram, не остава нищо друго, освен да им пожелаем успех, с каквото и да се занимават  :cry:

 

И малко на по-разведряваща нотка, на концерта в Тайван, Jiyeon и Hyomin реализираха техния си прочит на Trouble Maker - Now  :wub:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завръщат се само четири и то за последно ли ще е или не? Тъпо ... много даже! Като се замисля останаха ли групи, по които преди години се зарибих. Вече останах тотално разочарован от кпоп-а. Всички се разделят. Чак не мога да повярвам, че ще дойде момент, в който колкото и да чакам нова песен от T-ara, тя така и няма да излезе. Иначе се сетиха да сложат короните накрая! Да си личи кои са кралиците на кпоп-а!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да можех да ти отговоря на въпроса, на четирите договорите им изтичат есента, ако подпишат отново, трябва да се запазят като група. Но накрая може само Jiyeon и Hyomin да си останaт в MBK, а Eunjung да търси соло изява в друга компания. За Qri не съм много сигурен, дали ще иска да продължава като идол. Жалко за T-ara, тръгнаха толкова добре, но няколко скандала, които се раздуха, толкова много от нетизените. Контроверсиални мембъри, които MBK  задължително трябваше да добави, за да срине още повече групата, която можеше да се равнява по популярност със SNSD и Wonder Girls..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми от твоето инфо стигам до заключението, че ще им е последно и на тях. Едно нещо обаче ме измъчва - има ли смисъл изобщо от това им завръщане? Ако е последно, то трябваше да е в цял състав. T-ara започнаха като шест и трябва и да приключат като шест. Точно тези шест. В противен случаи аз съм по-скоро против това им завръщане.

 

Но нека да си дадем сметка, че нито една група или изпълнител ще е на сцена вечно. Това е факт и е ясно. Жалкото е, че май на корейскта сцена, ако някой изкара 10 години си е чисто постижение. Всички знаем за изпълнители и групи от САЩ да речем, които с десетиления се запазват. Но в кпоп-а е от 6 до 10 години и довиждане. Ето това е жалкото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Музикалния тийзър излезе:

 

 

@d3Mn Биха могли да продължат и след като напуснат MBK, ако го направят всички. А и защо да няма смисъл, колкото и да е малко, пак е нещо. Но ако се водя по тийзъра, ще бъде балада, подобна на DIA - On The Road, колкото компанията да замаже положението, дали сме ви обещания къмбек, трябва да сте доволни. Но ниe Queen няма как да сме доволни, като накрая, когато трябва да се сбогуваме с още една група(за мен най-любимата от всички) в непълен състав..

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завръщане на MCountDown[15/06]

 

 

Music Core[16/06]

 


 

Off Topic

 

 

 

 

 

SBS Inkigayo[18/06]


 

Off Topic



 

 

Редактирано от theL0new0LLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

T-ara дори и само четири промотиращи, няма кой да им стъпи на малкия пръст от новоизлюпените групи. Поредната им силна песен, макар и последна от тях, радвам се че го направиха за феновете. Върнаха се като звучене към кпоп класиките им, които ги направиха известни, адмирации за това решение! Винаги ще си останат една от най - любимите ми групи и ми е супер мъчно, че се разделят :(

Дано да се случи това соло на Jiyeon. 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...