Jump to content

T-ara


Yuki

Recommended Posts

Queens, има светлина в тунела за завръщането на момичетата  :) Главната песен за промотиране ще бъде с медиум-темпо т.е. подобна на дебютните им и заглавието й ще е "TIAMO". Нямам търпение, минаха около година и три месеца, толкова ми липсват!

 

Все още нямаме дата за завръщането им.

 

Имаме и първия тийзър.

 

T-ara_1477966684_201611011013771563_5817

Редактирано от theL0new0LLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

9ти ноември :) За жалост последните години не издават толкова, колкото преди и сега ги чуваме горе-долу един път на година. Много жалко, но поне все още са заедно и ни радват с нова музика. T-ara forever! :D

 

П.П.: Моля се Брейв да са продуцентите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, наистина жалко, но съм окей и да правят къмбек и един път в годината, само да са заедно  :) Надявам се и аз да са с Брейв, защото T-ara са си най-добре с него и е правил много техни хитове. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих казал. Брейв е правил само една песен за тях - последната им. Преди това е работил само с Хьо Мин по една колаборация и Nice Body също беше негова. Най-вече S.Tiger изгради групата като звучене и за мен той е най-подходящ за тях, но както ти спомена по-горе, че новата им песен ще е по-бавна от обикновено, това ще рече, че съм склонен да предположа, че Брейв ще е по-подходящ. Въпреки, че и S.Tiger и неговите колеги са способни да направят всякакъв стил музика и то много добре.

 

А като продуценти T-ara започнаха с някакъв пич, дето не му помня името на изуст. След това дойде ерата на S.Tiger. Day by Day беше продуцирана от този пич, дето не му помня името и после пак минаха на S.Tiger. Последната им е дело на Brave. Duble Sidekick също са работили за тях, но само един път и то за T-ara N4. Голяма резачка беше и тя! :D Та мисълта ми беше да те попрява, да не си останал с грешно впечатление, че Brave е правил много песни за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешно съм се изразил  :D какво ли съм имал предвид с много.. Продуцентът на Day By Day е Kwon Chan Hyun. Няма проблеми, правилно си ме поправил  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук може да видите снимки и видео от снимачната площадка на видеото към новата им песен. Имат шоукейс на 9ти, което може би ще рече, че и тогава ще излезе и песента и видеото. А продуцентите са .......... напрежение ...... Duble Sidekick! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За момент го обърках с Brave, не знам какво ми става напоследък  :D Очакваме нова резачка, като тази за N4. Пак го казах неправилно, искам да е толкова популярна, че да надхвърли и нея. И да издигне T-ara в годините преди скандалите. Супер, нямам търпение.



Редактирано от theL0new0LLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, мечтите са безплатни! :) С течение на времето мисля че вече стана ясно, че няма как групата да си върне старата слава в Корея, независимо какво ще издадът. Въпреки, че ако песните, които издадоха след скандала не се представяха никак лошо в чартовете, като дори си спомням и че един път се бориха за първо място на Инки-то с Number 9. Но сега да достигнат да речем до топ 5 ще е равно на чудо. Странното е, че имат страшно много активни международни фенове (2 пъти подред печелят световната класацията на Billboard за най-много фенове с около 2.5 милиона гласа), а път когато издадът нещо в Корея никой не купува от корейските сайтове песните им. Тъпо, но факт.

 

Примирил съм се с този им статус вече и просто си ги чакам да си ги слушам. А и не само тайтълите им са добри, но по-принцип от цялата им дискография сигурно 95%+ от песните им ми хаесват много, така че наистина ги очаквам с нетърпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албумите на T-ara винаги са били с добри песни. А за това, че не взимат хубави места по класациите не ме интересува дотолкова, нали са заедно и продължават. Кеф ми прави да ги слушам и гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.youtube.com/watch?v=8O88EcSS-jY  най-накрая след толкова време  :kissy: Прекрасни както винаги, а за Jiyeon просто нямам думи ... уникална 



https://www.youtube.com/watch?v=GZMX0pH6umI ето го и мини албума  :up:  :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквах повече, но пак се радвам, че направиха завръщане. Всички са толкова красиви, песента не се отличава по нищо с вокалните възможности, с каквито ги знаем. Още веднъж, MBK, оляхте се отново... Знаем, че могат много повече, давайте им по-добри песни, ще се задоволим и с малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено тяхната компания пак се поизложи, след като все още го няма видеото към песента в официалните канали в ютуб. Може да го гледате в официалния такъв в naver.

 

А песента ...... не знам. Просто трудно може да се асимилира това, че T-ara се завръщат с такъв стил. Гледах видеото един път само и не мога да кажа, че ме грабна супер много. Приятна песен, не мога да се оплача. Но ми е трудно явно да превключа на такъв стил.

 

Ще трябва да мине малко време, за да мога да дам оценка на песента, а и на албума, който ще чуя след малко. Така че ще се върна пак в темата им, за да си изкажа мнението.

 

Просто ми е малко като шок. :D

 

Май ако бяха изпели една балада, от техните, щеше да ме грабне веднага. Който е запознат с дискографията им и ги следи, ще знае, че T-ara правят и най-добрите балади. Факт, нали? Някой да ми каже коя друга група има балада, като например "1977 기억 안나" или "떠나지마", която хайде не е балада, но има такъв привкус. Същата е и "우리 사랑했잖아". Та с нещо такова ако бяха се завърнали, определено щях да съм много щастлив. Не че сега не съм, но просто с този стил песен ми е като шамар. :)

 

Спирам, че да си пусна на спокойствие албума им. За жалост са 3 нови песни само ..... жалко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пропусна Day By Day и Good Person, на тази съм и ревал :wub:  разбира се, баладите на T-ara са най-добрите. Много ми липсват тези дни, а и големите им драма МВ-та. Ехх, кога T-ara ще се върнат към това време?? И да се върнат към златната си ера, не мисля, че ще бъде при MBK. Дотогава можем само да им се радваме и на подобни изпълнения. 

 

Виновни са и скандалите им, които бяха раздухани, както винаги от медиите, а кореецът е злопаметен индивид, та не забравиха.. Може би ще е по-добре да направят както Rainbow и да си търсят нова компания??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та след като чух и другите им две песни от мини-то, мога спокойно да кажа, че TIAMO е най-неподходяща като за тайтъл. Но това е мое мнение. Песента всъщност ме зариби, но като тайтъл на T-ara просто не се вписва.

 

Като спомена дългите им драматични видеоклипове, може би това ми е любата им ера - от Day by Day до Sexy Love. Всъщност това е един мини-албум и неговия рипак. Но рипака MIRAGE си сотава може би и най-доброто им мини. А може би тези дълги видеоклипове ме накараха направо да полудея по групата и по момичетата.

 

А за компанията им .... колкото и тъпи неща да са направили и колкото и грешки да са допуснали, ми е трудно да ги мразя, защото същата тази компания ги създаде. Ако сменят компанията, организацията може да е по-добра, но реално мислиш ли, че това ще промени отношението към тях? Никакъв шанс. Това мен не ме притеснява. Притеснява ме обаче как момичетата го изживяват. Предполагам знаеш какво е да си кпоп изпълнител. Репетиции, участия и т.н. Трудно е. И когато насреща не получават вече това, което са получавали преди, може би им е много неприятно. Защото както сега са ударили вече почти дъното и общо взето никой не ги отразява в Корея, така бяха и на върха. Та мисълта ми е, че този им статус може да ги отчая и да ги накара скоро да се откажат. А и не са нова група. Ето от това ме е страх. Скоро да не прочета някъде, че групата се разпада. Животът не свършва с това, но определено ще ми липсват адски много.

 

Интересно как ще изглежда целия им танц към песента?  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста бързо представя на мини албума   :up:  :up: 
Момичетата са страхотни,но доста вдървена хореография на Тиамо .. крайно време е да сменят хореографа 
А баладата е изключително красива  :bow:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...