Jump to content

T-ara


Yuki

Recommended Posts

Ммм, да, изслушах вече някои от нещата им, а работата на Шинсадонг Тигъра си личи. Не се учудвам, че е автор на най-големите им хитове. Най-много си харесах обаче Number 9. И роли-поли-то ме грабна преди години така от първо слушане, сега и с това парче, и отново е дело на Тигъра. Suger Free става, оцених и Lovey-Dovey.
Много го харесвам и уважавам Тигъра, защото той е автор и на едни от най-силните и добри парчета на най-любимата ми корейска група BEAST. Честно казано, малко и съжалявам, че не работят вече с него, а разчитат изцяло на Джун Хьонг (не, че Джун не се справя, но... някак липсват ми онези хитове от преди години, които ме накараха да им стана и фен, никой друг не харесах като тях преди пет години, когато започвах да се интересувам от к-поп). Джун научи много покрай работата си с него през годините, а и сега разбрах, докато четях за момичетата и парчетата им, че Джун Хьонг е участвал и с идеи по излизането и работата на Тигъра с Lovey-Dovey.
Ще преслушам и други техни неща, не само тези с Тигъра. Ако не друго, то поне ще имам вече една малко по-добра представа за тях, като група.

 

Не се учудвам, че харесвам все групи, с които Тигъра е работил много - BEAST, T-ara, 4minute, EXID (неговите момичета). Явно само Тиара съм ги заобикаляла досега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И роли-поли-то ме грабна преди години така от първо слушане, сега и с това парче, и отново е дело на Тигъра.

 

Ако имаш предвид с "това парче" сегашната им песен, която промотират, тя е дело на Брейвчо и компания. А може и аз да не съм разбрал нещо.

 

Иначе и аз си мисля, че комбинацията между Тигъра и T-ara се получава най-добре. Да, разбира се, че и песните му за EXID са прекрасни, както и старите му песни на 4minute, но с T-ara работата му е перфектна!

 

Rie, интересно уж слушаш кпоп много отдавна, а не знаеш много за женските групи или поне не за много от тях. Не следиш ли музикалните предавания? Имам предвид да си ги теглиш и да ги гледаш целите. Аз главно от там се запознавам с групи, които примерно не съм ги чувал до сега. Когато започнах и аз с кпоп-а ми беше малко трудно да гледам всички предавания целите, при положение, че се върти горе-долу едно и също нещо, но после като започнах да харесвам да кажем 80% от песните в тях, започнах да ги следя и не изпускам нищо. От четвъртък до неделя ги гледам всичките и то целите. Наслаждавам се на приятната музика и на интересните танци. А и често има забавни моменти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, под "това парче" имам предвид Number 9 (а и то е на Тигъра). За него говоря в предходното си изречение. На Number 9 ми хареса много и самото видео.
Новото им парче, това, което излезе онзи ден - не ме грабна.

За следене - следя музикалните предавания и какво излиза, но гледам/ гледах с превъртания най-често на женските групи (не ми допадаха и това е). В последната година-две започнах повече да ги заглеждам/слушам и някои от женските групи, дори май повече новите, които дебютират.
Иначе, когато започнах да слушам к-поп започнах най-много с BEAST, след това СуДжу (много ги слушах и тях мога да определя като една от първите ми корейски любови), TVXQ, 2АМ, FTI, донякъде и SHINee. Вече покрай Началника преди три години започнах да слушам и други групи (изнуди ме), a в този период от кораба-майка спуснаха и ЕХО, и ... така.
4minute, логично, бяха ми все напъхани покрай "зверчетата" и при тях си дойде естествено, а и обожавам Джи Юн. Тя ми е най-голямата любимка сред айдълките. Страшна кака.

Cry Cry също ми допадна. Не, наистина имат добри парчета T-ara, но явно през годините не ми е било писано да ги забележа, едва сега и то когато от един мой въпрос към теб стана думата. Мерси.
За SNSD си го казах в темата им, не ми допадат - нито като група (разглеждах ги и през годините катo някаква корeйска версия на AKB48), нито парчетата им, е, може би само едно-две, но ако сравня T-ara с тях, е, определено последните ми направиха по-голямо впечатление. Не се учудвам, че са били конкуренция през годините, назад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето сцената от Inkigayo. Голям танц, голяма песен! :D

 

 

 

 

обожавам Джи Юн. Тя ми е най-голямата любимка сред айдълките. Страшна кака.

 

Оооооо, ДА! Една от любимите ми айдълки! Често съм я хвалил в темата на 4minute. Също смятам, че е една от най-талантливите. Специфичен глас, може да пее, може да рапира, може да танцува и има прекрасно излъчване на сцената. Определено моя фаворит от нейната група.

 

Иначе определено последните 2 години има много интересни дебютиращи женски групи. Но нека не превръщаме темата на T-ara в обща дискусия, че ако някой вземе да чете темата, няма да е много доволен. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хьомин ще се връща с албум през март :)http://tiaradiadem.com/2016/02/hyomin-shares-her-thoughts-while-preparing-for-new-album-this-is-hyomin/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Ето и малко тийзъри.

 

 

128281_original.jpg

128745_original.jpg128787_original.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вторият миниалбум "Sketch" на Хьомин ще излезе на 17.03. Този път Хьомин ще работи с доста известни артисти. И една от тях е JeA(BEG), която ще й помага за заглавната песен на албума.

https://www.youtube.com/watch?v=VgDjg-wdHts

 

 

 

 

Това е и тийзъра на заглавната песен "Sketch" от албума.

Готови ли сте за секси Хьомин  :)

 

 

Редактирано от theL0new0LLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе и МВ-то. Няма да излъжа, ако кажа, че очаквах повече. Заглавната е добра, но дотам. Радвам се, че този пък акцента пада повече на вокалите й и Нам Гун Мин е допълнителен плюс за клипа ахахахха 

Линк за албума: http://k2nblog.com/hyo-min-t-ara-sketch-2nd-mini-album/ title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

https://www.youtube.com/watch?v=VJe8Def403Q

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато за първи път чух песента, което беше когато си пуснах видеото, да си призная не успях да чуя никакво аудио, а бях погълнат от картината и чаках само да видя до къде ще ни отведе Хьо Мин. В крайна сметка трудно може да се отрече, че е мацка. Както и да е. Но след като си избърсах лигичките и се концентрирах върху песента, всъщност ми хареса и се зарибих. Напомня ми на slow jams от едно време леко. Добра песен! А и най-накрая и китайските фенове могат да се насладят на нормална китайска версия, изпята само на мандарин.

 

Очаквам с нетърпение завръщането им, когато и да е то.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото и аз като теб, докато успея да се фокусирам на песента, се наложи да я изслушам няколко пъти. Отначало не ми направи особено впечатление, с изключение на това, че се бях забил в монитора и щях да вляза в него :28558:  Сега всеки ден я слушам! 

Редактирано от theL0new0LLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че T-ara започнаха да правят концерти в Китай, за да можем най-накрая да чуем корейските им песни на концерт. Че японската им дискография я знам на изуст покрай турнетата им там. :) За жалост преди няколко лета им се провали концерта на олимпийския стадион и така до скоро нямаха голям концерт, на който да пеят на корейски. Но пък вече изнасят такива в Китай и понеже нямат много китайски песни, пеят на корейски.

 

От тук може да си изтеглите концерта им (почти 3 часа) в Guangzhou от края на миналата година. Проблема на този файл е, че аудиото е слабичко и сигурно ще ви се наложи да го усилвате чрез еквалайзерите в програмите, които ползвате. Може и да потърсите от някъде другаде да си изтеглите концерта, но най-вероятно аудиото ще си е все така слабичко. Но все пак е концерт на корейски! :D

 

Ох, колко много искам да отида на техен концерт! :(

 

Приятно гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнението на момичетата на концерта на MCountDown в Китай. Така да ми се иска да бяха толкова популярни и обичани и в Корея, но аз продължавам да си ги харесвам, независимо от всичко  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...