Jump to content

The Sons of Sol Pharmacy House (2009)


Recommended Posts

My Too Perfect Sons

1241745061_sons2.jpg

 

# Заглавие: 솔약국집 아들들 / Solyakgukjip Adeuldeul
# Познат още като: The Sons of Sol Pharmacy House / My Too Perfect Sons
# Жанр: Романс, семеен
# Държава: Южна Корея
# Епизоди : 54
# Излъчен по: KBS2
# Година: 11 април 2009 - 11 октомври 2009
# Рейтинг: започва със 17.8% и завършва с 49.7%


В ролите:
# Son Hyun Joo като Song Jin Poong (фармацевт)
#
Lee Pil Mo като Song Dae Poong (доктор)
# Han Sang Jin като Song Sun Poong (репортер)
#
Ji Chang Wook като Song Mi Poong (студент)
# Yoo Ha Na като Oh Eun Ji (актриса)
# Park Sun Young като Lee Soo Jin (адвокатка)
# Yoo Sun като Kim Bok Shil (медицинска сестра)
# Kang Eun Bi като Choi Soo Hee


Участват още:
# Baek Il Sub като Song Kwang Ho (бащата на братята)
# Yoon Mi Ra като Bae Ok Hee (майката на братята)
#
Byun Hee Bong като Song Shi Yeol (бесния дядо)
# Kim Yong Gun като Oh Young Dal (бащата на Eun Ji)
# Kim Hye Ok като Ahn Moon Sook (майката на Eun Ji)
# Jo Jin Woong като Brutus Lee (брат на Soo Jin)
# Ha Jae Sook като Jo Mi Ran

 

Резюме от Tara:

Четирима братя на възраст между 25 и 40 години, всичките ергени. Най-големият е фармацевт, непреживял първата си любов. Вторият е лекар, който го играе плейбой. Третият е журналист и върл защитник на животните. А най-малкият се опитва да влезе в университета, като междувременно се грижи за бебето на най-добрия си приятел, който е самотен татко и е в казармата. Майка им има една единствена цел и това е да ги ожени. Картинката се запълва, когато се появяват и няколко дами. Самоуверена адвокатка, която е зълва на първата любов на най-големия син. Разглезена актриса, която е дъщеря на "бившия най-добър приятел" на бащата. И медицинската сестра на лекаря, която тайничко е влюбена в него, но тъй като е сираче и живее от години заедно с неговото семейство, той не я възприема като жена. Всички те живеят в един квартал и се срещат непрекъснато, което води до доста комично-трагични ситуации.


Кратък коментар: В момента го гледам и е интересен сериалът.

Сваляне: Тук

Онлайн с английски субтитри: Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук

 

Информация - d-addicts.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно в по-дълготрайните сериали 4-ри братя е стандартът - аз пък загледах Ojakgyo Brothers - и там 4-ма братя :). Това може после да му метна един поглед, ама нещо много ми се насабраха :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го преди доста време и ще си позволя едно кратко резюме.

 

 

Четирима братя на възраст между 25 и 40 години, всичките ергени. Най-големият е фармацевт непреживял първата си любов. Вторият е лекар, който го играе плейбой. Третият е журналист и върл защитник на животните. А най-малкият се опитва да влезе в университета като междувремено се грижи за бебето на най-добрият си приятел, който е самотен татко и е в казармата. Майка им има една единствена цел и това е да ги ожени. Непрекъснато им се кара и ги налага с дървена бухалка или каквото има под ръка и ги нарича моите най-големи врагове, но всъщност много си ги обича. Като допълнение трябва да се грижи за дома, съпруга си и неговият баща. Картинката се запълва когато се появяват и няколко дами. Самоуверена адвокатка, която е зълва на първата любов на най-големия син. Разглезена актриса, която е дъщеря на "бившия най-добър приятел" на бащата. И медицинската сестра на вторият син-лекарят, която тайничко е влюбена в него, но тъй като е сираче и живее от години заедно с неговото семейсто, той не я възприема като жена. Всички те живеят в един квартал и се срещат непрекъснато, което води до доста комично-трагични ситуации.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххххх, хареса ми, наистина ! Започнах да го следя сериала в гореописаното място с руски превод . Хареса ми, но много, много бавно се превежда. На финала се застопори и на месец - два  превод . Тъжна работа.  А наистина е добър. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

                            Превода при братушките завърши успешно. Този ми е втория сериал след Братята Оджакьо, където има 4 братя. В една от сериите на този,  майката спомена, че едното дете не е нейно, но после не доразвиха тази тема. Пък и да са я доразвили съм я пропуснала. Май е мода в корейските дълги драми да имаме повечко деца, но едното да е попаднало в семейството при странни обстоятелства. Значи, корейката ражда до три, може да гледа и повече, но от изгледаното до сега, това съм разбрала.  Попадна ми още един такъв с трима братя и една сестра, като единият от тях не беше роден. При братята Оджакьо, беше същото 3-ма родни и 1 братовчед. Сигурно има и други такива, но опитът ми е малък засега. 

                   Образите тук са симпатични. Братята са скици, а родителите типични, такива каквито са в другите сериали. Всичко се случва на една уличка, една аптека, педиатричен кабинет и няколко съседи, които по силата на съдбата ще ни станат роднини. Абе оженихме ги с една дума, къде набързо, къде по-бавничко, но стана работата, успокоиха се родителите, че ще има кой да се грижи за чедата им, кой да продължи рода им. Ще има кого да юрка свекървата и с кого да се напива свекърът. 

                             Като цяло сериалът ми хареса и го препоръчвам на любителите на дълги истории. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омоооо! :swoon: Реших да погледна за какво иде реч... Феновете на Хилъра, вземете си валерианче преди да погледнете тук :rofl:, неузнаваем е! Кльощав като пиле, ревлив и мамино синче, дето мама само му се кара и го навиква, щото се занимава с шев и плетене и правене на кукли. Тук си е още със стария нос, който според мен му ходи много повече. Голям сладур! И другите братя са образи безподобни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко сериалче, забавлявам се с него. Ама носът на Хилъра е изключително красив, защо си го е променил да го питаш! Явно не е като Перфектния, да смята, че всичко негово е най-най...

Братчето лекар ми е любимеца - няма такъв образ просто! Уникален хахавелник.

Само дето качеството е доста лошо, защото е стар сериала. Някой да има идея дали може да се намери някъде онлайн с малко по-добро качество?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма наканила съм се да го гледам, ама кога ще стане един господ знае :D или поне аз не съм наясно:D

То и с тез писания по форума и другаде времето е кът:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 minutes ago, seal_reinforce said:

Мани я Чингулината, тя и 51 епа на Empress Ki ще те накара да изгледаш зарад Уки 

Тюленке, то затуй съществува форуърд бутона, дето ти не го тачиш. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...