Jump to content

The Sons of Sol Pharmacy House (2009)


Recommended Posts

My Too Perfect Sons

1241745061_sons2.jpg

 

# Заглавие: 솔약국집 아들들 / Solyakgukjip Adeuldeul
# Познат още като: The Sons of Sol Pharmacy House / My Too Perfect Sons
# Жанр: Романс, семеен
# Държава: Южна Корея
# Епизоди : 54
# Излъчен по: KBS2
# Година: 11 април 2009 - 11 октомври 2009
# Рейтинг: започва със 17.8% и завършва с 49.7%


В ролите:
# Son Hyun Joo като Song Jin Poong (фармацевт)
#
Lee Pil Mo като Song Dae Poong (доктор)
# Han Sang Jin като Song Sun Poong (репортер)
#
Ji Chang Wook като Song Mi Poong (студент)
# Yoo Ha Na като Oh Eun Ji (актриса)
# Park Sun Young като Lee Soo Jin (адвокатка)
# Yoo Sun като Kim Bok Shil (медицинска сестра)
# Kang Eun Bi като Choi Soo Hee


Участват още:
# Baek Il Sub като Song Kwang Ho (бащата на братята)
# Yoon Mi Ra като Bae Ok Hee (майката на братята)
#
Byun Hee Bong като Song Shi Yeol (бесния дядо)
# Kim Yong Gun като Oh Young Dal (бащата на Eun Ji)
# Kim Hye Ok като Ahn Moon Sook (майката на Eun Ji)
# Jo Jin Woong като Brutus Lee (брат на Soo Jin)
# Ha Jae Sook като Jo Mi Ran

 

Резюме от Tara:

Четирима братя на възраст между 25 и 40 години, всичките ергени. Най-големият е фармацевт, непреживял първата си любов. Вторият е лекар, който го играе плейбой. Третият е журналист и върл защитник на животните. А най-малкият се опитва да влезе в университета, като междувременно се грижи за бебето на най-добрия си приятел, който е самотен татко и е в казармата. Майка им има една единствена цел и това е да ги ожени. Картинката се запълва, когато се появяват и няколко дами. Самоуверена адвокатка, която е зълва на първата любов на най-големия син. Разглезена актриса, която е дъщеря на "бившия най-добър приятел" на бащата. И медицинската сестра на лекаря, която тайничко е влюбена в него, но тъй като е сираче и живее от години заедно с неговото семейство, той не я възприема като жена. Всички те живеят в един квартал и се срещат непрекъснато, което води до доста комично-трагични ситуации.


Кратък коментар: В момента го гледам и е интересен сериалът.

Сваляне: Тук

Онлайн с английски субтитри: Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук

 

Информация - d-addicts.

Link to comment
Share on other sites

Явно в по-дълготрайните сериали 4-ри братя е стандартът - аз пък загледах Ojakgyo Brothers - и там 4-ма братя :). Това може после да му метна един поглед, ама нещо много ми се насабраха :).

Link to comment
Share on other sites

Изгледах го преди доста време и ще си позволя едно кратко резюме.

 

 

Четирима братя на възраст между 25 и 40 години, всичките ергени. Най-големият е фармацевт непреживял първата си любов. Вторият е лекар, който го играе плейбой. Третият е журналист и върл защитник на животните. А най-малкият се опитва да влезе в университета като междувремено се грижи за бебето на най-добрият си приятел, който е самотен татко и е в казармата. Майка им има една единствена цел и това е да ги ожени. Непрекъснато им се кара и ги налага с дървена бухалка или каквото има под ръка и ги нарича моите най-големи врагове, но всъщност много си ги обича. Като допълнение трябва да се грижи за дома, съпруга си и неговият баща. Картинката се запълва когато се появяват и няколко дами. Самоуверена адвокатка, която е зълва на първата любов на най-големия син. Разглезена актриса, която е дъщеря на "бившия най-добър приятел" на бащата. И медицинската сестра на вторият син-лекарят, която тайничко е влюбена в него, но тъй като е сираче и живее от години заедно с неговото семейсто, той не я възприема като жена. Всички те живеят в един квартал и се срещат непрекъснато, което води до доста комично-трагични ситуации.

 

Link to comment
Share on other sites

Еххххх, хареса ми, наистина ! Започнах да го следя сериала в гореописаното място с руски превод . Хареса ми, но много, много бавно се превежда. На финала се застопори и на месец - два  превод . Тъжна работа.  А наистина е добър. 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

                            Превода при братушките завърши успешно. Този ми е втория сериал след Братята Оджакьо, където има 4 братя. В една от сериите на този,  майката спомена, че едното дете не е нейно, но после не доразвиха тази тема. Пък и да са я доразвили съм я пропуснала. Май е мода в корейските дълги драми да имаме повечко деца, но едното да е попаднало в семейството при странни обстоятелства. Значи, корейката ражда до три, може да гледа и повече, но от изгледаното до сега, това съм разбрала.  Попадна ми още един такъв с трима братя и една сестра, като единият от тях не беше роден. При братята Оджакьо, беше същото 3-ма родни и 1 братовчед. Сигурно има и други такива, но опитът ми е малък засега. 

                   Образите тук са симпатични. Братята са скици, а родителите типични, такива каквито са в другите сериали. Всичко се случва на една уличка, една аптека, педиатричен кабинет и няколко съседи, които по силата на съдбата ще ни станат роднини. Абе оженихме ги с една дума, къде набързо, къде по-бавничко, но стана работата, успокоиха се родителите, че ще има кой да се грижи за чедата им, кой да продължи рода им. Ще има кого да юрка свекървата и с кого да се напива свекърът. 

                             Като цяло сериалът ми хареса и го препоръчвам на любителите на дълги истории. 

Link to comment
Share on other sites

Омоооо! :swoon: Реших да погледна за какво иде реч... Феновете на Хилъра, вземете си валерианче преди да погледнете тук :rofl:, неузнаваем е! Кльощав като пиле, ревлив и мамино синче, дето мама само му се кара и го навиква, щото се занимава с шев и плетене и правене на кукли. Тук си е още със стария нос, който според мен му ходи много повече. Голям сладур! И другите братя са образи безподобни.

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Много яко сериалче, забавлявам се с него. Ама носът на Хилъра е изключително красив, защо си го е променил да го питаш! Явно не е като Перфектния, да смята, че всичко негово е най-най...

Братчето лекар ми е любимеца - няма такъв образ просто! Уникален хахавелник.

Само дето качеството е доста лошо, защото е стар сериала. Някой да има идея дали може да се намери някъде онлайн с малко по-добро качество?

Link to comment
Share on other sites

Ма наканила съм се да го гледам, ама кога ще стане един господ знае :D или поне аз не съм наясно:D

То и с тез писания по форума и другаде времето е кът:D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...