Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

I Summon You, Gold!

 

Епизоди: 50

Канал: MBC

Излъчване: 6 април 2013 - 22 септември 2013

Дни: събота и неделя

Жанр: романтика, комедия

Субтитри: Английски

 

В ролите:

Han Ji Hye - Jung Mong Hee / Son Yoo Na

Yun Jung Hoon - Park Hyun Soo

Lee Tae Sung - Park Hyun Joon

Lee Soo Kyung - Sung Eun

Baek Jin Hee - Jung Mong Hyun

Park Seo Joon - Park Hyun Tae

Kim Hyung Joon (SS501) - Jung Mong Kyu

 

Всичко ли са парите?! Да живееш заради тях и да си готов на всичко, за да ги имаш, или да се стараеш да постигнеш мечтите си и да се реализираш, въпреки отсъствието им? Да жертваш семейството си заради себе си, или себе си заради семейството? Тайни, любов, пари, ненавист и омраза, жажда за власт - как се преплитат те в живота на две семейства и каква е връзката между тях?

 Разказ за  живота и желанията на хората от средната класа, разказ за едно семейство и неговите ежедневни проблеми, касаещи основно брака и любовта.
Монг Хи и Ю На (изиграни от Han Ji Hye) са две различни жени; единственото, което ги свързва, е приликата между тях. Монг Хи е обикновено момиче, продаващо дребни бижута на улицата. Мечтата ѝ е да бъде бижутер. Докато Ю На е зла жена, идваща от богато семейство. 
Пак Хьон Су (Yun Jung Hoon) е син на директора на голяма компания за бижута. Той непрекъснато се състезава със своя брат Пак Хьон Джун (Lee Tae Sung) за позицията на директор. Пак Хьон Су се развежда с Ю На
. И тогава среща Монг Хи. Поразителната прилика с неговата съпруга го кара да я наеме за своя фалшива "съпруга". Само визията ли ще го привлече към Монг Хи?

 
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

50 парчета, семеен живот и ежедневни проблеми..звучи плашещо отегчително! :swoon: Единственото дето ми изглежда привлекателно е тая Джи Хе. Тя справя ли се с двойната роля? Ако е така все пак може да се престраша..Постера е избягал, както и някои други подробности около сериала...   :( най добре ъпвай картинките в imageshack поне аз съм доволен от него. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джи Хе,се справя повече от чудесно - като работещо и много весело момиче,въпреки трудностите които има,

 

да издържа семейството си,заедно с майка си.Има много забавни моменти с

Yun Jung Hoon в началото.

.

 

И като високомерна,която не скланя глава пред никой,

унижава хората около нея,и най вече съпруга си и неговото семейство..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Типична семейна драма с недостатъците на многото серии, идващи от досадата на неинтересните,поне за мен някои допълнителни персонажи-баби, леля,чичо, които моменти превъртам.Като изключа тях другото си върви добре.Han Ji Hye  и Yun Jung Hoon, бяха причината да започна да гледам и  не ме разочароват, както и останалият актьорски състав е на ниво

.Парите и доколко те направляват нашия живот- това е, едва ли има еднозначен отговор!Заглавието е двусмислено-в пряка и косвена връзка. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за семейна многосерийна драма не е лош сериала. Но, ако не си падате по родителски тела и намесата им в живота на младите, не го подхващайте. Тук са в изобилие, а и се бъркат навсякъде. Иначе актьорите са на висота и се справят отлично с ролите си. Историите на отделните двойки са интересни и държат вниманието. Както по-горе е споменато бабите и стринката/лелята малко досадни, но пък придават колорит, макар и понякога излишен. За това пък си има копче за превъртане  ;) .

 

В резюмето може само да се поправи, че Park Hyun Soo не е разведен, а жена му го напуска. За да скрие този факт от семейството си той наема Jung Mong Hee да се представя за негова съпруга, заради изключителната прилика на двете.

 

 

В последствие се разбира, че те двете са близначки, но са осиновени от различни семейства. Защо са разделени и каква е тяхната история, до момента все още не се е изяснило.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам го заради сладура Yun Jung Hoon, няма какво да се лъжем. Харесах го във Вампира :) Това си е типичната корейска драма от 50+ епизода. Много лица, с проблеми. Като цяло двете любовни истории, тази на Yun Jung Hoon и Монг И, и тази на сестра и са интересни, миналото на "малката злобна лимонка", жената на втория брат също буди интерес.

 

 

Мисля си, че истинската жена на Park Hyun Soo ще се върне след 35-ти епизод  :28558: и ще настане хаос, а дотоггава ще се изясняват настоящите любовни линии. Както и загатването за билзначките.

 

 

Коригирам Тара :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О да, вчера вече бях измислила предполагаемия сценарий до 35 епизод, защото в момента съм на 12  :28558: Иначе нещата са много предсказуеми, но ме радват от време на време тези дълги семейни драми. Пълнят ми душата, показват по отблизо корейското еждневие, проблемите, драмите :) По-земни са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, понеже всички имаме проблеми със свръхбогатите си свекърви :)... Абе, става, разпускащо. Аз в момента гледам с тази злата една друга драма и направо се впечатлявам колко добра трансформация прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от най-добрите сериали, излъчвани в момента, въпреки сапунестата му основа.. Освен отличните актьори тук голямото предимство е в добрия сюжет - никакви лигавения, ясно, стегнато и жестоко! Още един от сериалите, заради които пропагандирам идеята корейските баби, тъщи и свекърви (въобще жени над 50 г.) да бъдат задължително отстрелвани за благото на обществото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, ха, напълно вярно, или направо изселване в Северна Корея :28558:

В промото на 35 епизод

дават завръщането на близначката-законна съпруга.Веселбата започва.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, ха, напълно вярно, или направо изселване в Северна Корея :28558:

В промото на 35 епизод

дават завръщането на близначката-законна съпруга.Веселбата започва.

 

Утре, а то било вече днес, ще я видим какви ще ги надроби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прегледах първите епизоди тъй като в момента така или иначе съм в застой, когато ми се пригледа нещо заради липсата на качествени драми или огромен делей на субтитрите и действително заслужават похвала поне за това, което видях. Най ме интересуваше как се справя аткрисата нарамила две дини под мишница и въобще не ме разочарова и с образа на едната и с другата. Даже дотолкова добре се справи с мимиките и интонацията на гласа и така я бяха нагласили с макиажа, че се чудех дали наистина са една и съща актриса или не съм прочел резюмето правилно. Другите герои също ми направиха приятно впечатление, а историята изглежда, че няма да е толкова скучна колкото си мислех. И все пак 50 епизода...какво толкова има да развиват на тоя сетъп?! Сигурен съм, че ще го провлачат по някое време, но въпреки това ще се закача.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се притесняваш, че е влачлив, не го продължавай. Все пак е семейна драма, не е за всеки. На мен ми е приятен. Главните са симпатяги.

 

Edit: погледнах си първото мнение, все едно съм писала едно и също, хахахах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Семейните драми се асимилират сравнително лесно от аудиторията. Доказателство за това са огромната популярност на която се радваха у нас и в други държави да речем колумбийските сериали, които по принцип са с крайна насоченост към семейните взаимоотношения и големият процент от публиката не е като да беше сравнително претенциозна.. Виж ако става въпрос за криминале или трилър там вече може да се каже, че не са всеки и се възприемат по трудно. Е тук при корейците нещата са малко по комплексни от латиносите, но пак към семейна драма какви толкова претенции да имаш? Тази драма засега както казах ме остави с добро впечатление и ще я следя ако наистина не ми беше харесала щях да й бия шута без да ми мигне окото, а и следвам онази поговорка, че насила хубост не става. D: Разтеглянето на действието е безпорно досаден похват целящ да изтиска максималното от дадена идея дори, когато вече едва едва пуща, но не е чак такава пречка за мен поне, стига основната концепция да е реализирана като хората с подходящ финал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си, знаех си! Направо го предсказах, че в 35 епизод ще се върне лошата съпруга  :28558:

 

E, то друго не оставаше, след като тоя си поиска развод :). Мен ми е интересно кога ще ги срещнат двете сестри сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...