Jump to content

Recommended Posts

875673.jpg

I Summon You, Gold!

 

Епизоди: 50

Канал: MBC

Излъчване: 6 април 2013 - 22 септември 2013

Дни: събота и неделя

Жанр: романтика, комедия

Субтитри: Английски

 

В ролите:

Han Ji Hye - Jung Mong Hee / Son Yoo Na

Yun Jung Hoon - Park Hyun Soo

Lee Tae Sung - Park Hyun Joon

Lee Soo Kyung - Sung Eun

Baek Jin Hee - Jung Mong Hyun

Park Seo Joon - Park Hyun Tae

Kim Hyung Joon (SS501) - Jung Mong Kyu

 

Всичко ли са парите?! Да живееш заради тях и да си готов на всичко, за да ги имаш, или да се стараеш да постигнеш мечтите си и да се реализираш, въпреки отсъствието им? Да жертваш семейството си заради себе си, или себе си заради семейството? Тайни, любов, пари, ненавист и омраза, жажда за власт - как се преплитат те в живота на две семейства и каква е връзката между тях?

 Разказ за  живота и желанията на хората от средната класа, разказ за едно семейство и неговите ежедневни проблеми, касаещи основно брака и любовта.
Монг Хи и Ю На (изиграни от Han Ji Hye) са две различни жени; единственото, което ги свързва, е приликата между тях. Монг Хи е обикновено момиче, продаващо дребни бижута на улицата. Мечтата ѝ е да бъде бижутер. Докато Ю На е зла жена, идваща от богато семейство. 
Пак Хьон Су (Yun Jung Hoon) е син на директора на голяма компания за бижута. Той непрекъснато се състезава със своя брат Пак Хьон Джун (Lee Tae Sung) за позицията на директор. Пак Хьон Су се развежда с Ю На
. И тогава среща Монг Хи. Поразителната прилика с неговата съпруга го кара да я наеме за своя фалшива "съпруга". Само визията ли ще го привлече към Монг Хи?

 
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Link to post
Share on other sites

Гледам го, откакто почна - семейна драмичка. Има доста недоразумения, но става за разпускане. Актьорите са симпатяги.

Link to post
Share on other sites

50 парчета, семеен живот и ежедневни проблеми..звучи плашещо отегчително! :swoon: Единственото дето ми изглежда привлекателно е тая Джи Хе. Тя справя ли се с двойната роля? Ако е така все пак може да се престраша..Постера е избягал, както и някои други подробности около сериала...   :( най добре ъпвай картинките в imageshack поне аз съм доволен от него. 

Link to post
Share on other sites

Джи Хе,се справя повече от чудесно - като работещо и много весело момиче,въпреки трудностите които има,

 

да издържа семейството си,заедно с майка си.Има много забавни моменти с

Yun Jung Hoon в началото.

.

 

И като високомерна,която не скланя глава пред никой,

унижава хората около нея,и най вече съпруга си и неговото семейство..

 

Link to post
Share on other sites

Типична семейна драма с недостатъците на многото серии, идващи от досадата на неинтересните,поне за мен някои допълнителни персонажи-баби, леля,чичо, които моменти превъртам.Като изключа тях другото си върви добре.Han Ji Hye  и Yun Jung Hoon, бяха причината да започна да гледам и  не ме разочароват, както и останалият актьорски състав е на ниво

.Парите и доколко те направляват нашия живот- това е, едва ли има еднозначен отговор!Заглавието е двусмислено-в пряка и косвена връзка. :)

Link to post
Share on other sites

Като за семейна многосерийна драма не е лош сериала. Но, ако не си падате по родителски тела и намесата им в живота на младите, не го подхващайте. Тук са в изобилие, а и се бъркат навсякъде. Иначе актьорите са на висота и се справят отлично с ролите си. Историите на отделните двойки са интересни и държат вниманието. Както по-горе е споменато бабите и стринката/лелята малко досадни, но пък придават колорит, макар и понякога излишен. За това пък си има копче за превъртане  ;) .

 

В резюмето може само да се поправи, че Park Hyun Soo не е разведен, а жена му го напуска. За да скрие този факт от семейството си той наема Jung Mong Hee да се представя за негова съпруга, заради изключителната прилика на двете.

 

 

В последствие се разбира, че те двете са близначки, но са осиновени от различни семейства. Защо са разделени и каква е тяхната история, до момента все още не се е изяснило.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Гледам го заради сладура Yun Jung Hoon, няма какво да се лъжем. Харесах го във Вампира :) Това си е типичната корейска драма от 50+ епизода. Много лица, с проблеми. Като цяло двете любовни истории, тази на Yun Jung Hoon и Монг И, и тази на сестра и са интересни, миналото на "малката злобна лимонка", жената на втория брат също буди интерес.

 

 

Мисля си, че истинската жена на Park Hyun Soo ще се върне след 35-ти епизод  :28558: и ще настане хаос, а дотоггава ще се изясняват настоящите любовни линии. Както и загатването за билзначките.

 

 

Коригирам Тара :)

Link to post
Share on other sites

 

Истинската жена, че се връща е ясно. И сега ще стане "Не те ща, но щом друга те иска не те давам"  :28558: .

 

Link to post
Share on other sites

О да, вчера вече бях измислила предполагаемия сценарий до 35 епизод, защото в момента съм на 12  :28558: Иначе нещата са много предсказуеми, но ме радват от време на време тези дълги семейни драми. Пълнят ми душата, показват по отблизо корейското еждневие, проблемите, драмите :) По-земни са.

Link to post
Share on other sites

Да, понеже всички имаме проблеми със свръхбогатите си свекърви :)... Абе, става, разпускащо. Аз в момента гледам с тази злата една друга драма и направо се впечатлявам колко добра трансформация прави.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Това е един от най-добрите сериали, излъчвани в момента, въпреки сапунестата му основа.. Освен отличните актьори тук голямото предимство е в добрия сюжет - никакви лигавения, ясно, стегнато и жестоко! Още един от сериалите, заради които пропагандирам идеята корейските баби, тъщи и свекърви (въобще жени над 50 г.) да бъдат задължително отстрелвани за благото на обществото.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ха, ха, напълно вярно, или направо изселване в Северна Корея :28558:

В промото на 35 епизод

дават завръщането на близначката-законна съпруга.Веселбата започва.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ха, ха, напълно вярно, или направо изселване в Северна Корея :28558:

В промото на 35 епизод

дават завръщането на близначката-законна съпруга.Веселбата започва.

 

Утре, а то било вече днес, ще я видим какви ще ги надроби.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Прегледах първите епизоди тъй като в момента така или иначе съм в застой, когато ми се пригледа нещо заради липсата на качествени драми или огромен делей на субтитрите и действително заслужават похвала поне за това, което видях. Най ме интересуваше как се справя аткрисата нарамила две дини под мишница и въобще не ме разочарова и с образа на едната и с другата. Даже дотолкова добре се справи с мимиките и интонацията на гласа и така я бяха нагласили с макиажа, че се чудех дали наистина са една и съща актриса или не съм прочел резюмето правилно. Другите герои също ми направиха приятно впечатление, а историята изглежда, че няма да е толкова скучна колкото си мислех. И все пак 50 епизода...какво толкова има да развиват на тоя сетъп?! Сигурен съм, че ще го провлачат по някое време, но въпреки това ще се закача.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ако се притесняваш, че е влачлив, не го продължавай. Все пак е семейна драма, не е за всеки. На мен ми е приятен. Главните са симпатяги.

 

Edit: погледнах си първото мнение, все едно съм писала едно и също, хахахах

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Семейните драми се асимилират сравнително лесно от аудиторията. Доказателство за това са огромната популярност на която се радваха у нас и в други държави да речем колумбийските сериали, които по принцип са с крайна насоченост към семейните взаимоотношения и големият процент от публиката не е като да беше сравнително претенциозна.. Виж ако става въпрос за криминале или трилър там вече може да се каже, че не са всеки и се възприемат по трудно. Е тук при корейците нещата са малко по комплексни от латиносите, но пак към семейна драма какви толкова претенции да имаш? Тази драма засега както казах ме остави с добро впечатление и ще я следя ако наистина не ми беше харесала щях да й бия шута без да ми мигне окото, а и следвам онази поговорка, че насила хубост не става. D: Разтеглянето на действието е безпорно досаден похват целящ да изтиска максималното от дадена идея дори, когато вече едва едва пуща, но не е чак такава пречка за мен поне, стига основната концепция да е реализирана като хората с подходящ финал. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Знаех си, знаех си! Направо го предсказах, че в 35 епизод ще се върне лошата съпруга  :28558:

 

E, то друго не оставаше, след като тоя си поиска развод :). Мен ми е интересно кога ще ги срещнат двете сестри сега.

Link to post
Share on other sites

Да, то беше ясно че ще се появи, но радостта беше от номера на епизода, който предвиждах :) Ще става екшън :)  :xaxa:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...