Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Страна: Южна Корея

Година: 2013

Жанр: Романтичен

Канал: jTBC

Епизоди: 20

Режисьор: Lee Seung Ryul

 

В главните роли:

Kim Jeong Hoon

Choi Jung Won

Son Eun Seo

Park Yoon Jae

Choi Soo Rin

Jun No Min

 

Сюжет:

Сюжетът на драмата е за две жени, "чийто съдби са сменили местата си". 
  Главната героиня е младо момиче, което няма нищо – нито пари, нито добро образование, нито влиятелни роднини - но което, въпреки трудностите, остава светъл и решителен човек.
  В драмата ще видим историята на успеха й в света на луксозните чанти и дрехи haute couture, в свят, където тя ще си създаде име благодарение на своя талант.
Как ще се развие историята на порасналите вече момичета...в следващите епизоди.

 

 

С български субтитри: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод-добре, трае се. Втори - ужасно тъп шаблон. Превю за трети епизод - отвратително нагласена "драма" в сюжета. Дотук с това нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък ги изгледах 2-те серии на един дъх.

Хареса ми играта на детето, на приемната майка.

В първия момент ми заприлича на Пепеляшка, не е нещо ново под слънцето,

но историята е пресъздадена толкова истински, сякаш действително се твори пред очите ми,

и това завладя сърцето ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тук много клиширани образи като се започне с Jin Hoo, но пък има нещо интересно в този сериал. Вероятно Choi Jung Won... не съм я гледал много много тази актриса и ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toчно пък тази актриса за мен страхотно преиграва, изкуствена отвсякъде, разваля ми кефа от филмчето.

На мен ми е интересно сериалчето, има си лоши майки, тайни, напрежение, гадни номера, триъгълници, красиви мъже и не лоши жени,

интересни образи-брат й шматката, твърде наивен и директен, бе интересно е, не е съвсем познато, а, има и красиви чанти :28558:

Сега идва кулминацията в 11-та и разплитане на кълбото  до 16-та,, да се разкрие истината, да се срещнат бащи, мйки, деца, осиновени, истински,

да се разкият чувствата и да приеме триъгъникът друга  форма, на фигура с две по две взимно допиращи се и други две успоредни една на друга страни. :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен този сериал е страшно тъп. Боза откъдето и да го погледнеш. Няма и един герой, който да не е клиширан. Единственото хубаво е името на компанията - Shinhwa. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижда му се края на сериалчето, не е чак такава боза, каквато го изкарвате.

Всички си играят добре, освен главната, с изключение на някои места.

Има си я интригата, държи интереса и очаквам развръзката, то ясно каква ще е, но може да има и неочаквана изненада...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баш боза си е, сега пък ще има годеж,за повдигане тонуса на аудиторията, от това по-голямо клише -здраве му кажи, в добавка предвидимото откриване с тати.Едно хубаво нещо има,дето ме кара да гледам-чантите :), но и те са на изчезване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно как си стигнал/а чак до годежа и разкриването на "тати" също..

То човек не пий толкоз боза, кога не му понася, че ще го хване разстройство... Да се надяваме, че стомахът ти е здрав и понася и на люти чушлета. :28558: :28558: :28558:

Извинявам се за спама... може да трийте, но си го казах, к;вот мий на сърцето... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лютото на мен не пречи,

но бозата за беда,

явно не съвсем добре

мъти твоята глава.

Отговорът на въпроса,

дето толкоз те терзай,

дала съм го аз, но трябва

някой да го прочете ,

вместо чушки да предлага,

ако ли е той грамотен,

сам да си ги изяде.

Само дето не разбрах,

как в реда на нещицата,

някакси напред излезе,

че лошо нещо е бозата. :28558: :28558: :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стихчето ми хареса, но да гледаш сериал заради едни чанти, които се появяват на 1, 2 места... забрави... че ще ти повярвам,

но както и да е... пиши сега коя чанта ти най-допада и какво точно ти допада: дизайна ли, изработката ли, материала ли... , че само да плюеш в толкова постове сериала, някак не е убедително,

защо продължаваш да го гледаш?

А останалите, които се ровят тук, именно това ще ги интересува, да го почват или не, какво да очакват, защото някои не искат да си губят времето,

и на да ли биха изгледали 20 епизода, само за да видят 1-2 красиви чанти и няколко прилични дизайна, ако не са любители на чанти, като теб, разбира се. :bee:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви чанти ,какви 5 лева :slap:  ....филма е страхотен ...чанти...кой гледа чантите на фона на такава случка ,която мен лично много ме заинтересува.

 

Хареса ми филма до 6 епизод съм и ме заинтригува ...интересен ,държи в напрежение.На фона на многотооо изгледани корейски сериали ,идеята и посланието на филма са различни .

Препоръчвам на този ,който се чуди ,дали да го гледа-не обръщайте внимание на чантите, а вникнете в посланието на филма -харесва ми ,сигурна съм ,че няма да останете разочаровани. :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кое им е различното на идеята и посланието!? Пепеляшки, преследващи мечтите си  и богатият принц на линия по случайност :896767: , да помага. В добавка и това,че ако те ударят по едната страна да дадеш и другата, та като те смачкат много много, после победата да е по-сладка. За късмет

тук принцът не излезе брат, братовчед, брат на мъжа на сестрата или нещо от сорта, та да не могат да се вземат накрая и да не остане само с кариера, щото това е другият вариант.А...и богат баща,с който бяха естествено в невидение до самия край, за да е пълна идилията и розовото да стане наситено

 

Новаторско отвсякъде- няма що! :28558:

За "останалите, които се ровят тук" - не казвам, че не става за убиване на време, баш за това си е. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах преведените на български серии до момента. Наистина клиширан сериал, но става за убиване на времето.

Не знам обаче как ще я изтърпя главната докрая. По дразнещо същество от женски пол не си спомням да съм гледала в главна роля на корейски сериал.

Не стига, че е доста грозновата, ами и гласа й е груб, играта й и тя под всякаква критика, освен да се пули друго не прави. Кошмарна е просто. :bee:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно... не е нещо особено, но се гледа сериала. Добър замисъл, чаровна главна актриса, добра романтична двойка (като изключим претупването в края). Клиширани герои. Последните епизоди претупаха нещата по корейски и стана малко боза, но какво да се прави. Ако развръзката идваше поетапно, а не отведнъж в последните епизоди, щеше да е по-добре. Съчетанието на романс с работна среда, и по-конкретно - опитите за равновесие на тези два елемента, много много не им се получава на корейците - стават прекалено много неща за показване и накрая се претупва развръзката. Да си го карат предимно на романс, както в "What Happened in Bali", "Witch Yoo Hee", или да наблегнат повече на работната среда, като в "Hot Blood" примерно, щеше да се получи по-добре според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой може ли да ми прати превода на епизод едно на отделен файл, защото сериала в онзи тракер е с вградени субтитри а качеството на епизод 1 е отвратително за разлика от последващите епизоди. Нямам идея как да се свържа с преводача а от писането в тракера ползва до сега няма

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лошо сериалчето, изгледах го, доста клиширано беше, но поне главната не се шляеше безцелно и не ревеше, че не й се получава живота :) Имаше си и хубави моменти :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе, мноооого избягаха от клишето - вместо да реве колко не й се получава животът се моташе с оцъклени насълзени очи цял сериал и трудолюбиво се трепеше за целия китайски народ... Някой спомена "оригинален замисъл" - кой замисъл, това да има една нещастна тайна от самото начало и 20 епизода всички да я потулват като ахави ли? И към края всички да я знаят освен влюбеният лиричен герой? Сценаристите бяха набарали един от най-изтърканите мелодраматични сюжети - доброто дете, дето измамник му е заел мястото. И за да навържат цялата дандания, наблъскаха всичките дежурни помии тип амнезия, автомобилна катастрофа, "бедно работливо сираче", лоша мащеха, че дори и татенцето...

 

Добре че писа някой в темата да се сетя да спомена това недоразумение в "Най-скучен/тъп корейски сериал" :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех навсякъде клишета, вече се чудя какво да гледам , а бях му хвърлила око на това сериалче, но в крайна сметка какво ново да  измислят повече хората, нали в един момент темите се изчерпват и почва .. въртенето на колелото ама с друга скорост ...ами да вземе ние да измислим един сериал .... избирайте тема и да се почва  .. колко му е ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...