Jump to content

Recommended Posts

Този сериал ми е сред най, най-любимите. Дори за мен е нечовешки добър. Не видях нищо, за което да се заловя и да не ми хареса. Дори се изненадвам на малкото мнения в темата. Ако знаех, че си има тема, щях да коментирам текущо. За съжаление изминалото време си казва думата. Сега всички чаровни детайли са ми се омешали с другите медицински сериали дето съм гледала през това време. Факт е обаче, че след края му си мислех, как е възможно да има подобно съвършенство. Толкова комплексен проект по всички показатели. Не беше тежък сериал. Да, медицинските случаи внасяха напрежение, но сам по себе си сериалът беше позитивен като самия Добър доктор.

 

За доктора не очаквах, че ще му намерят половинка и ще го влюбят. Бях туше от умиление. Иначе един от любимите ми моменти е когато главната се събуди в първи епизод в леглото му и неговият непукизъм по въпроса :Д

Всеки актьор беше точно на мястото си, сюжетът беше балансиран, имаше си обрати да не знаеш кое, как и защо, и да ти държи интереса. Изпълнен е с много душа и прекрасна магия. Ако мнението ми може да наклони везните на някой потребител в насока да гледа сериала-горещо препоръчвам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сериала няма големи драми, няма големи предателства, няма промени на супер гадни, неприятни герои в добри. Силните емоции в двата полюса, които има при повечето корейски сериали, тук липсват. На мен ми дойде доста лек и приятен именно поради тази причина.

 

Професорът, мениджърът на отделението, директорът на болницата, вицепрезидентът в костюм, двамата главни герои с другите специализанти бяха много добре представени и развити с течение на времето. Всички постепенно запълваха пропастта помежду си, за да се превърнат в семейство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резюмирам след изгледания трейлър: Главният мяза на 15-годишен зубър с депресия и ринит, а женската дето са му избрали седи много кухо като присъствие. Разбира се, винаги съществува възможността да успеят да разгърнат сносно образите на героите. Господи, как ми се ще да успеят! Следват плътно ставащото в корейското от първи еп спрямо медицинския случай. 

 

Интересно ми е кой ще играе мъжа медицинска сестра. Това е от малкото проекти, където нямаше празен персонаж. Всички са от любим нагоре. Все ще чуя отзиви за американското и после ще преценя, дали ще гледам докрай или ще му сипя доволно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, американците правят римейк на тази драма.

Американците са способни да съсипят всеки азиатски оригинал, но тук поне летвата е толкова ниска, че по-лошо няма как да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американците са способни да съсипят всеки азиатски оригинал, но тук поне летвата е толкова ниска, че по-лошо няма как да стане.

 

Дидо, не мисля, че летвата тук е от значение. Дори само един човек да си промени мнението за "различните", грубо казано след един такъв сериал, пак е нещо, защото имайки възможност отблизо да следя колко жестоки са хората с тях, наистина е много тъжно и страшно.Отделно за призванието да си лекар. И мисля, че и за това актьорите и играта им в случая, са по-важни от сценария.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидо, не мисля, че летвата тук е от значение. Дори само един човек да си промени мнението за "различните", грубо казано след един такъв сериал, пак е нещо, защото имайки възможност отблизо да следя колко жестоки са хората с тях, наистина е много тъжно и страшно. И мисля, че и за това актьорите и играта им в случая, са по-важни от сценария.

Не съм съгласен, че сценарият не е важен. Примери милиони, в които отлични актьори се мъчат със слаб сценарий и режисура. Тук специално сценарият в нито един момент не ме накара да повярвам в сюжета и героите-прекалено изкуствено нагласено е. И като говорим- за пример как се прави качествено подобно нещо виж "Пробуждане".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резюмирам след изгледания трейлър: Главният мяза на 15-годишен зубър с депресия и ринит

 

Много, ама много ми е интересно, как трябва да изглеждаш, за да се впишеш в ролята на аутист-савант?! Предполагам външността е от огромно значение и затова Joo Won успява, все пак е красив, млад мъж около 30 в разцвета на силите си, по който жените се подмокрят, а тоз "зубър" "с ринит" не е и съответно няма да може... :mad: :mad: :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на епизод 2 съм, но играта на Джу Уон е толкова блестяща, че направо е като истински аутист. Всяка мимика, жест, реч, всичко е пресъздал макдимално истинско.. Гледам с нетърпение. Това сигурно ще е вторият сериал, който да изгледам за 24 часа, ще видим. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странен сериал , не знам как да го възприемам. Хора с аутизъм?  Не съм много запознат. Може ли да станат доктори?  Сериала е за Корея все пак, и разбира се не ни показаха реакцията на нейната майка като разбере за гаджето на дъщеря си.  Но можем да си представим нейната реакция.  Най общо гледам на сериала като една фантастична приказка, с малко връзка с реалността.  А там дето се правеше че вижда какво има в телата на хората, направо няма нужда от коментар.  Човешки скенер??  Зряла жена да се влюби в героя който ни показаха?   Не ми се мисли за механиката на връзката им. Разбирам родителите които имаха проблем с това той да бъде лекар на децата им.  За хирургия изобщо няма какво да се говори.  Макар, че в тоя сериал и главните опериращи показаха слабости и глупости в операционната. Иначе отлична игра на главния актьор.  Аз гледах заради сладуранката Moon Chae Won.  Тук изглежда много добре, нормално(имам предвид не е слаботелесна хърба).  Убиваха ме с тия кимания в операционната. Що за глупост да се поздравяват в операционната?  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, mary21 написа:

Сериялчето е много  хубаво но от чужбина не може да се гледа няма ли и друг линк 

 

 

И тук е същото. Нашите преводи имат зелено флагче пред заглавието на темата, на което пише bg_easternspirit. За останалите е редно да попитате съответната преводаческа група.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От толкова много Добри доктори човек не може да намери точно корейския. Ще се опитам да ви открия някъде магнитен линк да си го изтеглите, но може и да не е активен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...