Jump to content

Recommended Posts

b3JmNf.jpg

 

I'm Sorry I Love You
Година на излъчване: 2004
Страна: Южна Корея
Жанр: драма, романтика
Продължителност: 16 епизода по 60 минути
Режисьор: Lee Hyung Min (Let's Go To School, Sang Doo!)
Сценарист: Lee Kyung Hee (A Love To Kill, Let's Go To School, Sang Doo!, Thank You)


Участват:

Со Джи Соп

Им Су Джонг

Чонг Кьонг Хо

Со Джи Йонг

Че Йо Джин

Чон Хье Джин

Сюжет:
Историята на едно изоставено дете, от което се е отказал целият свят, чието сърце е разбито и пълно с гняв. История за това как то наново се учи да обича, да живее и да умре.
Ча Му Хьок е осиновен от чужденци и отведен в Австралия. Но и приемното му семейство го изхвърля на улицата. Любимото момиче го изоставя заради богаташ. Той спи по дворовете като куче и преживява чрез грабежи и измами.
Трагичен случай го връща в Корея, където разбира, че биологичната му майка е богата и известна. Тя има друг син - популярен в Корея певец.
Сърцето му е разкъсано от омраза и ненавист към майка му и целия свят, който е толкова несправедлив и жесток.
Случайността го среща със Сон Юн Дже, невинно, добро и грижливо момиче. По ирония на съдбата тя е мениджър на разглезения брат певец и е безнадеждно влюбена в него. Тя му показва, че верността и предаността са все още живи.

:essub:

С български субтитри: тук и тук 
Онлайн с български субтитри

С български и английски субтитри

С руски субтитри + OST


Лично мнение:
Това е драма от началото до края........ няма дори опити за комедиен ефект,
така че бъдете готови да леете сълзи. На мен лично много ми хареса.......
няколко дена след като я изгледах, не можах да се отърся от чувството за тъга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само играта на актьорите.......сюжета си го бива, няма да чакаш поливната сериал за да се размърда. От първата серията те цапардосва по главата и така до края...........поне на няколко пъти си викам "Вече знам какво ще стане по- нататък".........да ма дръжки...........до последната серия имаше изненади. Има още една основна разлика тук сълзете и сополите са от твоята страна на екрана........в сериала бих казала, че са доста умерени. Да не говорим, че през повечето време имах чувството, че някой ми е стиснал сърцето и го мачка .......чак въздух не ти достига. Не мисля, че сериала е за всеки.........дори за мен не е........но е добър признавам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ериалът се в нарежда в графа любими. Сериал, който може да се гледа винаги. Докосва едни от най-съкровени те кътчета на човешката душа. Човек не е създаден да бъде сам, той е създаден да бъде обичан и да обича. Трудно е да се пише за това……. Обичайте и ще бъдете обичани. Показвайте това на другите около вас, защото каквото сее човек това ще пожъне….

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше зле, никак даже.Пълна 9/10 от мен, т.е.задължителен от този жанр.

Докато го гледаш няма смях и веселие, няма прехласване, няма супер естремност,а с една лекота и дори с приятна мудност, се потапяш в тази драма, и в теб постепенно се заражда дълбока тъга, която на моменти така те задушава , че не можеш да ”преглътнеш” дори, от сълзи.

Сериалът си заслужава, пипнат е професионално и като сюжет и като актьорски състав, даже играта на Со Джи Суп е великолепна, и няма място за сравнение с тази на Рейн( A love to kill), Рейн има многоооо да се учи.

Всичко на моменти се случва толкова естествено във филма, ти го осъснаваш и пак жестоко те разтърсва, на моменти те кара да мечтаеш, а после бързо те връща в реалноста, определено те кара да се замислиш до къде можеш да стигнеш, имаш ли граница..., ако знаеш, че ти остава съвсем малко...., имаш ли граница, ако разбереш, че обичаш някого и докъде можеш да стигнеш , ако простиш, без да отмъстиш.

 

Аххххххххх,оплеснах се, ама обещах коментар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път гледах корейски сериал и уж си знам,че вече не би трябвало да се изненадвам от нивото на продукциите им пак ме тресна.Не просто ми мачкаше сърчицето, ами на моменти се чувствах все едно първо ме е ритнал кон в корема,после ме е сгазила кола и за да ме довършат ме е прегазило стадо забързани слонове!Много ме впечатли.Бонус е и участието Со Джи-Суп. Shocked Sad Sad

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да поздравя всички, които са го изгледали и са имали силите да го изгледат Smile Какво да кажа... преди малко го изгледах и аз - общо взето 3 дни по 2 серии и сега уикенда 2 дни по 5 Smile Наистина е много тежък и труден сериал... Първоначално ми беше леко странен първите 1-2 серии и ми се струваше,че нещо му липсва,за да ме грабне на 100 %, но незнам... после постепенно го обикнах и героите и всичко... и наистина ми хареса много,но си е Драма отвсякъде и е само за професионалисти в тази област Smile Адски кофти обаче бяха субтитрите за 14 и последния 16 епизод - първите трябваше да се конвертират,за да тръгнат, а вторите бяха с Ужасен тайминг! и то на последния епизод и си скъсах нервите докато намеря нормални... 1 час някъде ходене по мъките.Важното е обаче, че отново се намери нещо, което да ме разтърси и аз незнам защо си причиняваме това с гледането на такива сериали, но явно имаме нужда от това Smile thedemon ти си на ход !,събери кураж и го гледай

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейците са големи мазохисти. Ма то и ние май сме мазохисти, щом гледаме такива филми. Моето мнение, е че филма е потресаващ. Тотална драма. Ми се чудя, като знаех че е толкова тежък защо го гледах. За 2 дена 16 серии. Аз сигурно съм луда. Не ревах, не знам защо, но не ревах. Бях си обещала да не гледам азиатски драми, кото им знам "щастливата " развръзка ама нейсе. Сигурно ще продължавам да се измъчвам така. Абе знам, че съм луда.

Филма е тъжен, но го гледайте. Не за друго, а заради умопомрачителната игра на Со Джи-Соб.

Аз май заради това го изгледах. Пича е просто жесток. Наслаждавайте се дами и господа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках да проверя дали само аз съм зле, обаче има и други. Ама и аз съм пусто Тома неверни, защо не ви повярвах, че филмът е потресающ! Още съм на 13 серия, но аз повече от една серия на ден не мога да гледам, особено след средата на филма. Направо нямам въздух... Толкова дълбоко в душата бърка, из такива кътчета се разхожда, дори не съм предполагала, че ги има.

Предлагам на всички корейски сериали да има червено предупреждение - опасност, наркотично вещество, удоволствието е гарантирано, но има странични ефекти - бързо пристрастяване, предизвиква безсъние(първо за да изгледаш всички серии, второ за да смелиш посланието и всички въпроси и трето за да се отърсиш от всемирната мъка, която те наляга), откъсване от реалността, трайна промяна в личността. Освен това е антидот за американските прехвалени филми и сериали. Направо не ми се поглежда нищо американско Very Happy .Абе страшна история...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина един страхотен сериал ...

след него So Ji Sub направо не ми излиза от ума^^

Чудесно се справи с ролята си, а историята,

въпреки драмата изобщо не беше сълзлива - това

май не се случва често^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го, но честно да си призная прекалено сълзлив ми дойде. От толкова много драма чак ми доскуча накрая. Героите бяха толкова неориентирани в това какво искат и толкова безхарактерни, че чак да ги намразиш. Съжалявам за негативния коментар, но моето мнение е, че сериала не е от най-добрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигнах до четвърти и засега много ми харесва. Само малко дразни как майката и сина се лигавят, но това са бели кахъри. Имаше толкова готини неща. Засега се намират и забавни моменти. Много ми стана смешно, от физиономията на Со Джи Соп, когато момичето му говореше, колко много се радва , че е дошъл специално за нея от Австралия. Very Happy Просто уникален поглед! (щях направя скрийншут, ама си изтрих епизода ) Со Джи Соп ми се струва прекалено хубав за тази роля. На моменти е направо като модел по време на снимки. Ама играе стабилно, това не може да се отрече. Актрисата също е много добре подбрана, никоя друга не може да я изиграе тази роля, по този начин. Smile Особено откъм визия е перфектна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да направи момчето? Като се родил, орисницата го заплюла да е хубав, да може да моделства и да играе великолепно

мрачно-драматични персонажи...не че като се усмихне допълнително не изтънява Арктическият лед Embarassed

Ти гледай после, на какво е способен....как "пречупва" образа си и колко се променя, в името на това което "вярва"

Финното девойче също играе трепач, онази "нерешетилност" и обърканост, така и подхождат....ох горките..като се сетя...

и на мен пак ми се догледа...а и мрачното време днес май ми влияе от рано...искам слънцееее

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E те това е корейски сериал! cheers Браво, браво и само браво. Very Happy Напоследък не бях попадал на нещо, което да те залепи сериозно за екрана. Този реално го изгледах за 2-3 дни, както си му е редът... През цялото време ти е интересно, какво ще стане, а актьорската игра е на върховно корейско ниво. Laughing До последно си мислех, че ще трябва да се прави алтернативен финал, ама последните 30 секунди ме убедиха в противното. lol! Разбира се, бих пипнал някои неща, особено в сьожетната линия с мацката която не знае какво иска. Това май, по едно време остана на заден план. Финала можеше и да бъде още по драматичен, но айде да не ставаме нагли. Нямаше нужда да е още по гадно, но потенциала е налице и ми се въртят разни идеи в главата.

 

A love to kill между другото има доста общи черти с този сериал. Характера на главният герой е един и същ, мацката прилича много на Shin Min Ah... пак става въпрос за подобен тип отмъщение... Разликата е в това че този е невероятно добре направен и не трябва да го гледаш от средата насила. Определно се усеща разлика в класите.

 

Задължителен за гледане! 9/10 Само за професионалисти!

 

Първите седем епизода ги гледах с българските субтитри на mackova и memi. Макар още да не бяха редактирани, мога да кажа, че са супер. Пожелавам приятно гледане на всички, които чакат превода на сериала. Определено беше двойно по-готино на български, ама не можах да чакам и го догледах..

 

ЕДИТ: Понеже сега разглеждам страниците и видях описанието на pirani.... Това че няма комедийни елементи, съвсем не е така. Драмата я има през цялото време, но аз я усетих най-силно след 10-ти епизод. Има доста забавни моменти, ще се усмихвате не веднъж. Самата актьорска игра на корейците е уникална като държане и няма как да не ви забавлява. Особено със сестрите и майката на главната героиня имаше доста майтапи. Smile Като говорим за главната героиня, няма такова момиче. Нито е имало някога, нито ще има. Апсолютно нереалистичен и много обичлив персонаж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

thedemon1238, напълно съм съгласна с теб. Корейски сериал в най-чистия си вид. Тази мелодрама все още не е отстъпила на никоя друга първото си място в моя топ.

Какъв алтернативен вариант може да се измисли тук?

Само ми е тъжно, че веднъж в някой филм един не се излекува бе! Барем чудо да беше станало, медицината уж напредва , пък те пак си мрат по-старому.

Наистина сестрите и майката ги усещам някак си по балкански близки с тяхното пренебрегване на личното пространство на човек. Признавам се, че са ми симпатични във филма, но ако ми бяха в къщата, щях да или B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ох, и това го почнах. Изгледах първи епизод, втори, трети... Вече съм на 6 и не мога да спра да си мисля за сериала ( и не само за него). Гледам го и Со Джи Соп, досега се чудех какво пък му е толкова специалното на този човек, сега разбирам, че съм си живяла непросветена. Много добра игра, много изразителна. Всеки път като гледа майка си, когато се срещна с онази Минджу, сцените със сестра му, въобще целия образ е невероятен, луд, емоционален, отдавна не бях гледала такова нещо. Браво, дано продължава в същия дух.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анимацията е много сладко нарисувана, ама също е и много постна като реализация. Някакси не се усещаше, същото чувство в изражението на героите. Какво да се прави, актьорите го изиграха много добре. Музиката е много готина. Първата половина се състои от рисувани варианти на най-добрите сцени, после има някои нови неща... Докато го гледах ми стана интересна една сцена. Помните я, много беше странна. Very Happy

 

Двамата се возят и Му Хьок казва на Ън Че:

Хайде да ядем

-Спри колата

Ще ядеш или ще ме целунеш?

-Ще скоча в движение! lol!

Ще ядеш или ще спиш с мен?

Ще ядеш или... ще умреш с мен?

 

Значи първо е целувка, послед спане, накрая смърт. Има на какво да се разсъждава, егати логиката. Smile

 

Също ме подсети и едно нещо, което не бях забелязал в сериала.

 

Накрая се разбра че с брат му нямат никава кръвна връзка.

 

Как тогава сърцето му съвпадна толкова добре? Представете си, след като си беше направил тестовете, доктора да му беше казал. "Не става. Несъвместими сте! Дори кръвната ви група е напълно различна" Very Happy

 

От трите саундтрака слушайте вторият и третият (този на анимацията). Първият е само от песни и няма мелодиите на сериала. Особено много ме радва песничката за Меги. Много сладък глас има тази актриса. I love you

 

 

П.П. Това ми е било 1238-мото мнение. Ако някой не се сеща, 1238 е любимото ми число.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо си пропуснал -в сериала си го има. Изглежда си бил доста разстроен Crying or Very sad А по въпроса за корейските сърца, ти какво, искаш всички ли да умрат. Те тогава ще стане една драма, не е за разправяне, ни за гледане affraid affraid

То тогава и моето сърце вече няма да издържи. А знаеш ли колко пъти се наложи да го изгледам докато го превеждам. Моля те, съжали ме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично много странно ми подейства тази сцена....като я гледах за първи път, общо взето усещах как ми се къса сърцето (ма то това на тоя сериал почти нон стоп ми се случваше), но реално каква е логиката във всичко, което се казва ....а в същност голямата драма в тази сцена идва от това как той за първи път разкрива с думи онова, което става в душата му. В онзи момент Ън Че се нуждаеше от храна така отчаяно, както героят на Джи Соб се нуждаеше от нейната любов. Ала заради обреченността му, жаждата му за обич също е обречена, та за това в крайна сметка Ън Че можеше да избира или да оцелее (като поеме храната) или да умре (което значеше да избере любовта). ....Ма знам ли всъщност

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно мнение, май е точно така, както го казваш. Корейците винаги обичат да си играят на тази игра, между живота и смърта. Много се радвам, че в този сериал нямаше самопожертвования в стил "Ще ти кажа, че не те обичам и ще страня от теб, за да те предпазя ... king Тука главния като му казаха да се махне за нейно добро, той им каза: Няма пък! :alien:

 

mackova, напълно те разбирам. В такива сцени на преводачите им е няколко пъти по тъжно. Трябва да я гледаш сцената отново и отново, за да видиш как се е получило.Опитът ми е от Снежната кралица, макар че не бях на последните епизоди. Тях само ги преглеждах набързо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-принцип това е сериал не с толкова силни отделни драматични сцени, отколкото силното му въздействие като цяло, просто драмата е навсякъде. И мисля, че такъв тип сериали, особено като се гледат за първи път, е по-добре да се изгледа наведнъж, защото така и ще отмине по-бързо въздействието от сериала. И това си е лично мое мнение и препоръка де, всеки си има глава на раменете :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...