Jump to content

Recommended Posts

Изключителна комедия! От началото до финала. Не съм се смяла така от Хана кими насам, вероятно!

Тези вещици и магьосници така оплетоха нещата, че всяка секунда от сериите ми беше забавна и интересна.

Не ме оставиха да скучая. Сценарият е съчетан доста умело с чудесната актьорска игра (е, към края леко се поизложиха с последната вещица - личеше си, че актрисата няма опит). Повечето познати лица се представиха прекрасно.

Много харесвам Ито Оно. Виждам колко се е променила от първата си поява на екрана. Става все по-добра с всяка нова роля. Адмарации и за Рьоко, която се включи достойно в историята. Изключително красиви кадри с нейно участие. Незабравими!

Очарователен Токуяма Хиденори! Не е случайно, че именно на него бяха възложили ключова позиция в сюжета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече имаме превод на български на първа серия и с нетърпение чакам мацката да продължи, наистина страхотна комедия, за Ямамото Юске... да не споменавам колко му се смях като кривеше краченцата по женски, когато си разменяха душите или пък се целуваше със съученика си, На онзи даже много му хареса, били му меки устничките.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително свежо и интересно поднесено. Това е първият японски комедиен сериал със свръхестествен уклон, който не ме дразни с преувеличения и преекспониране на герои и събития. Интригуваща история, доста непредвидени обрати, героите - скици и симпатяги. Не задълбаха в драмата и все пак успяха да ме развълнуват. Но и голям смях падна! Ма тя, целувката, била голяма сила! Вярно, че си е едно вълшебство, но и магийки ставали... Какви физиономии бяха от момчетата, като се налагаше да се целунат /то, ако на това му викат така, де/, първенец разбира се, е Yusuke Yamamoto, то не бяха кривене, пулене, мръщене. :28558: На моменти ми приличаше на мелез между маймун и скакалец, какви бяха тия скокове, тия въздушни акробатики и ритници... Тоя грозноват и ръбест хайлязин ми стана толкова симпатичен! И Mariya Nishiuchi е мнооого хубава и за радост героинята й беше съвсем не вреслива и креслива, добре игра момичето. Всъщност, нямаше дразнещ персонаж, харесах всички. И краят, макар и малко сбит, си е много добър, пък и на мен ми прозвуча като "следва продължение"... Това филмче заслужава да има превод. :yes: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такова весело и забавно сериалче отдавна не бях гледала. Сладурът Ямамото Юске отново е тук със страхотни физиономии, как му отива и да е глупак.  :28558:

Сложих линкове за теглене вече с български субтитри, цунки на Letta и Denibo! :thanks:

Качен е целият. Забавлявайте се и вие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех тези двамата главните не участваха ли и в друго сериалче .. . тя лолитка в училище , а загубенячка в къщи, той обратното  ? ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, много целувки много нещо! Сензация за ученическа дорама! :) А "леките шоунен-ай фенсървиз изцепки" са си плюс и само могат да ме разхилят още повече.

Ще го гледам и по-натам. Благодаря за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро не си бях харесвала ученически сериал, но този ми напълни душата. И това че Yamamoto Yusuke ми е любимец няма нищо общо, неее  :28558: 

 

Обаче вече май е големичък за филми с такава тематика  :dunno: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова целувки не бях гледала отдавна в японски или корейски сериал. Сега като се замисля, въобще не си спомням да има друг подобен сериал. :)

Да, имаше свежа "лятна нотка", останах изненадана. На Ямамото много му отива по-тъмна коса. Беше забавно да гледам как препредава способностите на другите. Много готино беше с целувките с тренера и учениците му.

Приятно гледане на всички! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за комедия е 10/10 отвсякъде. Особено след този финал. :rofl:  Не мога да измисля как могат да го подобрят сериала към нещо по-добро. :) Разбира се голямата заслуга е и на актьорите, които пресъздадоха много чаровни персонажи. Всеки епизод ми беше интересно да видя, коя е следващата вещица, имаше интрига, имаше много смешни и абсурдни сцени. Много хубав формат от 8 епизода по 30 мин. Действието се развива с бясни обороти и се гледа на един дъх. Препоръчвам да го вкарате по напред в списъка ви за гледане. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обнадеждаващо ми подейства като разбрах, че не само аз и 14 годишните сме изгледали тази понеделнишка драма :28558: . Общо взето ми трябваха точно две серии за да свикна с аниме стила , а след това не мирясах докато не изгледах всички останали. Хареса ми и за пореден път си дадох сметка, че японско ли е трябва да забравя за представите си какво ми харесва и какво не. Ако щете ми вярвайте като дете изобщо не гледах детски ( тези , които съм гледала тогава бих ги зазяпала и сега ), а покрай японците сума ти детски изгледах и на всичкото отгоре ми харесаха, че и любимо такова си имам.......От това тук едва ли ще ми остане някакъв траен спомен, обаче беше много забавно и много странно, толкова много целувки и то между ученици ( и не само целувки :) ) , имаше малко романтика, послания за това що е то приятелство, типичните японски поучителни моменти и много смях

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизодите са 7 , и ги изгледах без да се отегча или да се замисля "аджеба какво е това " , май с нея ми станаха по поносими и почнах да ги разбирам (поне си мисля за какво иде реч ) ... актьорите са доста симпатични , въпреки че на мен малко пак ми имаше преиграване ... не знам за кучето , но на мен ми хареса как се хвърляха по стълбите докато се светнат за целувката ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Загледах се по едно аниме в youtube "Lovely Complex " (дано да го има и тук ) и се сетих за това сериалче и най-вече за главната , светна ми най-накрая за какво иде реч, ... ами те се държат и играят все едно гледам някои аниме ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много смях, много нещо беше! Много обичам ученически комедии. Плюс Ямамото Юске, който е супер чаровен и забавен на екран и всичките останали герои, интересно и бързо развиващо се действие, смях, малко интрига, малко любов... Супер се накефих! Благодаря много за българските субтитри! Това е от сериалите, които когато започнеш да гледаш, не можеш да спреш, докато не изгледаш целия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно не ога да разбера ..Японците ли се правят на манга/аниме герой или аниме/манга геройте приличат на тях (хм знам,че са фенове на госплея) ... но няма такъв образ като главния Ямада ... честно, забавлява "маймуната"  недна  ... това сериалче си е само за разспускане от напрегнатия ден.Освен да се хилиш като идиот ... друго не ти остава.

Радвам се,че има и аниме на което да се насладя с цели два сезона ... аригато гозаймас ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...