Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Yamada kun to 7 nin no Majo 

Yamada and the Seven Witches

山田くんと7人の魔女

 

Държава: Япония

Eпизоди: 8

Режисьори: Mamoru Hoshi, Masataka Takamaru

Сценарий: Miki Yoshikawa (manga)

Телевизия: Fuji TV

Начало на излъчване: 10.08.2013 г.

Време на излъчване: Събота, 23:10-23:55

 

В ролите

Yusuke Yamamoto - Ryu Yamada

Mariya Nishiuchi - Urara Shiraishi

Triendl Reina - Ito Miyabi
Ide Takuya - Miyamura Toranosuke
Tokuyama Hidenori - Yamazaki Haruma
Ono Ito - Odagiri Nene
Kobayashi Ryoko - Asuka Mikoto
Nagae Yuki - Inose Jun
Mamiya Shotaro - Igarashi Ushio
Miyama Karen - Otsuka Karen
Kojima Fujiko - Sarushima Maria
Matsui Airi - Takigawa Noa

Kato Ryosuke - епизод 2

Mayama Akihiro - епизод 2

Hisanori Sato - епизод 4

Kamitsuru Toru - епизод 4

 

Сюжет: Рю Ямада е ученик втора година, който като винаги закъснява, спи в часовете и получава плачевни оценки. Животът му е пълна скука. Красивата Урара Шираиши от друга страна е ученичка за пример и с отличен успех. Един ден изненадващо телата им се разменят! Рю се оказва в тялото на Урара, а тя – в неговото.

 

Бележка: Една от мангите, които бях почнал да следя преди време, понеже имаше някаква мода с тея вещици и се зарибих. Като цяло историята бива, но не е и кой знае какво, а мангата я дропих, понеже имаше леки шоунен-ай фенсървиз изцепки и да... Все пак тая надежда, че в игралната версия това ще го пропуснат и ако е така, скачам на клона твърдо, но при първите признаци, че ще се мляскат кочове – drop baby!!! Много ми се искаше да бяха хванали една друга манга Witch craft works, понеже там нещата са доста по-добре, ама тоя Мамору Хоши ми няма телефона или скайпа, че да го насоча по правилния път към високия рейтинг!! ;)

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs::click:  :click: 

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с български и английски субтитри :click: 

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Гледай онлайн с руски превод :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска трябва да излъчат първият епизод ако не е вече излъчен де. Сигурно утре по някое време ще е налице, но остава огромният проблем с незаслуженото неглижиране на превода на японските драма продукции от който страдаме всичките им почитатели. Все пак се надявам до последно някой да се заеме с тази драма и ако се появи такъв дано да е надежден за да не стане както със Summer Nude. Хаха като си припомних тва сега се чудя как ще слагам линк за сваляне от адикта с тея перма банове дето ми нацепиха ама ще измисля нещо тея смехорани не са особена пречка, а и почти сигурно ще го сложат в азиата. Слагам трейлърчето поне колкото да се види понеже е малко трудно за откриване. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Ch0FpzUlOuY

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха! Видях Токуяма Хиденори! Честита по-голяма роля на Такуя Иде! Музика, театър - сега е ред на телевизията.

Все познати имена виждам в каста, но защо сякаш второстепенните женски роли са ми по-симпатични?!

П.П. Японците вече правиха подобна дорама с размяна на тела преди време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, но все още не е тенденция и сигурно е било преди доста време понеже даже в момента не мога да се сетя друг такъв при японците с размяна на телата, а в мангите са малко на брой виж ако е за духове и вампири бол.. :D Отваряйки дума за тенденции се надявам тази тематика с вещиците да продължи понеже както отбелязах Yamada-kun... е една от що годе посредствените идеи в мангите има толкова по добри неща. Всъщност вече видяхме една вещица – в xxxHolic, но за него сериал изобщо не ми се говори повече. -_- Към този не хранете особено големи очаквания, но все пак е фентъзи, чел съм мангата първите чаптъри и ща не ща трябва да го преслушам и затова му направих тема. Още на този трейлър обаче видях едно нещо в актьорската игра, което не ми хареса при опита да се създаде впечатлението, че е момче в тяло на момиче с някаква нелепа походка дето даже аз дето обичам да си придавам тежест и да се дуя докато вървя не бих си позволил чак такива неестествени пози. Но за това не е виновно момичето просто така са й казали да прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложих линк за 1-ви епизод понеже май там е единственото място дето го има засега. Като го качат на торент и по другите сайтове за онлайн гледане ще поставя тях на неговото място. Нещата са малко нереалистични на места като не говоря за фентъзи елемента с размяната на телата, а поведението на героите в последствие от него, но хората са следвали мангата и там беше точно така. Примерно пича се събужда като маце и разбира това, чак като отива в училищните тоалетни..тва реално ако ти се случи просто няма как отведнъж да не видиш/усетиш промените в тялото си и да биеш камбаната почти на място. Клишето с целувката при падане съм говорил за него в някои от аниметата, където го използват. Тук не го дадоха с точност в началото даже го прескочиха, но по принцип трябва да си адската харабия за да целунеш по този начин някой в/у който се строполяваш като чувал с картофи. Като изключим това другото си беше забавно и свежо особено тоя Ямада като почна да тършува из униформата за да види новите "екстри" с които се сдоби покрай смяната..и аз да съм и аз тва първо ще чекна. xD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми хареса 1ви епизод. Не мога да се оплача от актьорството /не, че има и смисъл де/, понеже съм им свикнала на "аниме/манга" изпълненията.. то и в нормалните драми (тия дето уж не са правени по манги) някои от хората пак си се държат като излезнали от там. Ениуей, свежарска е драмата, лигавка, розовка, незаангажираща и отпускаща -- точно като за лятото.

 

Такуя Иде малко ми беше залипсвал, няма какво да си кривя душата, заради него и Хиденори я подхванах, но главната героиня ми обра овациите. Не съм я гледала досега (всъщност, като си гледам в драмалиста, съм я гледала даже на 2 места - в Сейги но миката и Скрап тийчър- , но изобщо не я помня там ^_^;; ) Като игра и външен вид ми прилича на нещо средно м/у Naka Riisa и Eun Ji - но си има и своя чар. За Юске няма какво да кажа - той си е той XD.

 

За познатите лица - и аз виждам мнгого такива.. някои предпочитам да не ги бях виждала, обаче (кхъм, Рейна-каквато-там-беше, кхъм) -_-, но пък се радвам за една друга актриса, която не бях гледала, откакто вървеше Маоу - Рьоко Кобаяши!

 

Хубавото е, че епизодите са кратички и са малко, та сигурно ще се довърши.. I guess. XD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, така. И аз съм доволна от епизода, а главната актриса сякаш е друг човек. Съвсем различна е от предходната си роля. Хареса ми. Рейна, за щастие, не се появи в първа серия и това беше голям плюс. Рьоко и Оно Ито - и двете ги одобрявам.

Хахаха! Такуя ми направи големия смях, наравно с водещата героиня! Тази "размяна", май, няма да става само между двамата! Хаха! Токуяма го раздава шеф на класа. Някаква лидерска позиция заема в училището, в стил Оскар Химеджима.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От тези епизоди двата поне визуално и като навързах сцените по памет си се движат по мангата ама пак с диалози друго щеше да казва. Аз все още се колебая дали да не го дропя ама ще изчакам да почнат да го превеждат и да изгледам 3-4 епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори епизод е събнат на английски. Днес го гледах и доста се смях с тези вещици и ученици. Стана ми забавно и интересно. Добавят нови герои. Рейна и Шотаро Мамия бяха доста полезни за действието. Изобщо не усетих, кога мина времето с всички тези образи. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако дават по един епизод всяка събота, няма как да има английски субтитри за 3-ти епизод, той просто още не е излъчен. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфф верно имало е аз гледам в азиата шото немаше и мислех, че не са изкарали за тея двата добре, че казахте. :D Добавям и линка за онлайн гледане дето го намерих с превод както и тва с руският в заглавният пост. Утре като ги изгледам вечерта ще добавя и впечатления!

**************************

 

Еми със субтитри друго казва! :D Избързах обаче да ги хваля, че следват мангата имах някои съмнения, но след като го изгледах с диалозите и си рефрешнах набързо събитията в тези чаптъри, които са пресъздали тук понеже някои неща не ми се връзваха и се оказа, че са разместили, орязали някои неща, но за сметка на това пък и са намерили доста интересни и рационални решения за други. Примерно Ито Мияби (момичето, което се присъедини към Ямада, Шираиши и Миамура в клуба) доста са преиначили нещата и някои доста забавни неща покрай нея липсват като момента на предствянето й е преместен чак покрай събитията с вещицата Одагири Нене, които се случват към 14-15 чаптър. Но за сметка на това пък самото разместване и рязането е направено доста прилично. Щеше да е хубаво ако бяха дали всичко покрай нея от мангата ама и така бива. Самата случка пък с Одагири беше пресъздадена доста забавно особено това с гардероба дето се криеха двамата с Ямада наистина беше забавно..как отваряше най невъзмутимо вратата да ги киризят толкова не можаха да намерят гардероб с решетки както беше в мангата ама важното е съспенс да има! xD

Все още ми е терсене това с целувките м/у кочове като Ямада и Миямура ама пак добре, че опират само устни ако беше по зле сега нямаше да пиша тоя коментар. След като се замислих над актьорската игра в първият и сега във вторият епизод въпреки, че на места преиграват като цяло съм склонен да се присъединя към мнението на Jojo малко по горе. Сега се появи и третата вещица и тепърва предстои да видим как са я направили и нея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихихи! Много съм доволна! Не съм очаквала такава веселба от подобна дорама. Актьорите правят чудеса на екрана! Страшни са! Юске и Такуя ми обират симпатиите, но и останалите се справят фантастично. Иде с какъв ентусиазъм целува Юске! Хахахаха! Въобще, толкова целувки в азиатски сериал, рядко се срещат. Обаче, ако не бяха в комедийна обвивка, щяха да са много отегчителни. 

Единственият недостатък си остават субтитрите. Този път ги има - вече е преведен и трети епизод, но когато започнат онези рекламии, които вървят към дорамата, разминаването им остава до финала.

Третата вещица е разкрита. Нейното умение е

 

телепатия

 

Много са ми любопитни персонажите на Токуяма и Рьоко. За момента само те странят от действието.

П.П. Музиката е в стил Хари потър.

6d7d72cc234e5131.jpg

ff6d541ebd6dcb78.JPG

 

 

a9a7a962afe77a8f.jpg

f65490391ac52ae5.jpg

808ec94a9d71724c.jpg

b56b411071526f19.jpg

0c6b89d43a75d68b.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм голяма простотия ама адски смешно да го вземат мътните!! :896767: Тва с кучето просто нямам думи..........

то зяпа настрани мухите иначе размишлява и си говори със стопанката си!? :swoon::D Телепатията не беше реализирано по най достоверният начин, но ситуациите просто ме размазаха от смях!!

Тва с бисквитките особено наистина стана все едно господ ги наказа за прегрешенията, а пък после оная лелка направо изби рибата! :D

Обаче наистина доста се заиграват с оригиналният сюжет и си позволяват доста волности засега се справят повече от добре само да не се оплетат прекалено много. По скоро не че ме яд за преиначаването колкото за това, че изпускат доста забавни неща, но за 10-11 епизода колкото предполагам, че ще е действително няма как да се обхване всичко за съжаление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха! И 4-а серия беше супер интересна. Вече усещам, кой стои зад историята с вещиците. Иначе епизодът беше много трогателен. Разкриха доста неща, не само около Ноа, но обърнаха внимание и на старото приятелство между Ямада и Игараши.

Нови попълнения в отбора. Гостуващите Тенимю-герои се увеличават с още двама (прибавям ги към Тути, кой се подвизава като учител в сериите) - Сато Хисанори и Тору Камицуру. Д2 отново се появяват в комедия.

 

Измислили са тематични ментови бонбони с ликовете на героите от дорамата

7d1098d205b77ef1.jpg

 

 

 

61d532152f0a59a3.jpg

813ebce8cd1fea67.jpg

bce35a9ef437aad2.jpg

09ef5335ba7cd7d6.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не са само тея бонбони по време на епизодите гледах няколко реклами с героите от сериала и то бяха направени по доста забавен начин. Примерно тоя даскал дето се опита да налита на Шираиши докато Ямада беше в тялото й го дават пак в акция и две ученички го обсъждаха май Она Ито беше едната и се възмущаваха..."kimochi warui", "hentai" и темподобни...и пак не го огря обаче го дадоха после с някаква кола май Нисан и той си я целуна мушмурока кво да прави? Всички други се мляскат само той на сухо как може? :D Добре че Нисанчето спаси положението! xD Жалко, че не мога да я намеря клипчето да го вмъкна както и на останалите. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно съм доволна и от 5-та серия. Смях, смях и пак смях! 

И още нещо. Интересно измислен сюжет на епизода. Стана много увлекателно.

 

 

Идеята с размяната точно преди фаталната секунда беше брилянтна.

 

Закачката със Summer nude и Ямапи също си я биваше.

Доста бързо върви действието. Вече 5 магически момичета се появиха. 

Сейто кайчо-то крие разни неща в кабинета си, но скоро ще го разконспирират. Така ми се струва. Шестата вещица е ясна (или почти). Остава да разберем, коя ще е последната и каква роля ще има тя в целия план.

41859d8707326678.jpg

b73f823ee7c9c4ea.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно попаднах и хич не съжалявам.... Човек не може да се спре да се хили :) 
Нямам търпение вече за субтитрите на 5 и 6 епизод :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...