Jump to content

Who Are You (2013)


Recommended Posts

spacer.png

 

Who Are You (2013)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 29 юли 2013 - 17 септември 2013

Време на излъчване: Понеделник – Вторник 23:00

Жанр: Драма

Канал: tvN

Епизоди: 16

 

Участват:

So E Hyun - Detective Yang Shi On
TaecYeon (2PM) - Detective Cha Gun Woo
Kim Jae Wook - Lee Hyung Joon
Kim Ye Won - Jang Hee Bin
Kim Chang Wan - Detective Choi
Park Young Ji - Director Moon
Jang Hyun Sung

 

Резюме: В сериала се разказва за детектив Ши Он (So E Hyun), която вижда неща, които обикновените хора не могат. А партньорът ѝ, детектив Гон У (TaecYeon), вярва само на това, което вижда и докосне...

 

Свали с български субтитри :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

 

Супер, Тек като детектив, разследване на призрачни историйки и канал tvN... нямам търпение... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше зле катоза пилотен епизод. Освен първите три минути, това хем знаех че ще се случи, хем:  :bee: 

Тя не си спомня? Ама нищичко!

Ето защо сигурно заглавието е ''Кой си ти?''. Любовната история с полицая изглеждаше толкова добре, тя буквално влетя (без пистолет  :blink: ) в секундата, в която се чу изстрел, а в настоящето, когато погледна снимката му реакцията и беше толкова студена.


 Може би ще ми просветне в следващите епизоди, но ми е малко мътно на този етап що се отнася до това ще гледам ли, или не. Засега оставам поне до утрешния епизод, искам да разбера какво ще стане с ''доктора''. И не само. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради Текьон загледах сериала,хареса ми.В тази си роля е много различен от всички, които съм изгледала досега.Много по енергичен,инпулсивен,весел. Малко главната ме дразни,не я долюбвам много,много но ще я преглътна заради момчето.
Иначе сериалчето не е лошо,заинтрегуваща история,

след 6 години кома Yang Shi-On се събужда и започва да вижда мъртъвци,като разплита истината за тяхната смърт,заедно с нейиня подчинен So E-Hyun .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо сериалче, ако успеят да усилят диалога между двамата, ще стане още по-добре. Главната героиня така или иначе направи добро впечатление в "Алис" и сега се справя отлично с преминаването от уплашена към властна. Текьон малко прекалява с изразителността си, но поне му отива. 

Надявам се да завъртят малко романтика между двамата, защото ще им отива. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се присъединя към компанията с 4 изгледани серии. Ще го проследя текущо. До тук добре направено. Дано продължат така. Сценариста виждам че писал I Love Lee Tae-Ri,   който да речем че ставаше за гледане горе долу. Забележка към актьорите нямам. Двете полицайчета-помощници са ми досадни и излишни образи, но за тях е редактирането с мишока. На Kim Ye-Won - знахарката, съм и фен голям от ролите ѝ до сега,  в които съм я  гледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Изгледах първите две серии. На моменти действието ми е мудно, но това за себе си го отдавам на факта, че актьорите които играят гл. герои и двамата не ги харесвам,особено жената. Хареса ми обаче случаят който разследваха с лудия доктор. Ако и останалите истории и престъпления са толкова интересни, определено те ще са нещото заради което ще доизгледам сериала.Пък и е хубаво мъртвите да получат възмездие. Гл. героиня с това ново назначение попадна на точното място, покрай изгубените вещи ще успее да разплете доста нерaзгадани престъпления, а младежът ще има шанса да участва в истинско разследване.Надявам се само между двамата да не се стигне до някаква романтична връзка, че хич не ги виждам като такива.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко слаб шести епизод но поне се изясни какво ще гледаме до края. Надявам се този претупан откъм сценарий и режисура епизод да е единичен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се записвам с два изгледани епизода ,очарована съм от Текьон,не съм го гледала досега,но изглежда много лъчезарен и позитивен.

Мацката ми е позната от " Алиса ", където се справи добре с ролята си,но определено е прекалила с посещенията при някой корейски доктор Енчев.

Този сериал ми е по- интересен и обещаващ с началото си от другия с Джи Соп и призраците.

Но не винаги " Денят се познава от сутринта" , дано продължат в същия дух и задържат зрителския интерес докрай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го заради резюмето и естествено  заради TaecYeon и Kim Jae-Wook :rolleyes: . Обичам призрачни истории, а тук има и малко (съвсеееем малко) съспенс и крими линия. Това лято има няколко заглавия, които са ми по вкуса и това е едното.

Лек и ненатоварващ, дори имам за какво да се чудя: накрая главната с кого ще избере да остане. По-точно сценаристите с кого ще я оставят. Дали ще заложат на край в стил Деми Мур и Патрик Суйзи(колко ревах на този филм просто не е истина :P ) или ще уморят главната накрая за да остане с Jae-Wook :huh: ? Май ми е все тая стига сценария да не започне да издиша :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както и преди съм казвал, tvN правят или страхотни сериали или страхотни боклуци. И тук е така и за съжаление "Кой си ти?" попада във втората категория. Въпреки доброто начало нищо вече не може да го спаси - зациклянето е тотално. Обещаващият криминален сюжет падна жертва на "драмата". Такова смукане от пръстите отдавна не бях виждал! Последните две серии (13 и 14) са по 47 минути, при стандартни 60-70!! При това с 10 минути реклами и 15 минути ретроспекции. В останалите 22 минути скука и отчаяни опити за някакво действие - за съжаление неуспешни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, от криминале премина в пълна дори не драма е мелодрама. Туй след изгледани 14 серии. Героите по болични легла а ще "борим" Лошите. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го гледах до 12  епизод. Kim Jae-Wook е очарователен с прическата си като дух, но като жив ми е много зализан :28558: Но го гледах главно заради Taecyeon, много ми е лъчезарен и сладък :kissy: Главната също много добре играе. Който не го е гледал, обезателно да си го дръпне. Не е за изпускане! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е, когато сценаристите започнат да мислят... Ще видя довечера какво ще сътворят и тогава ще реша дали да си правя труда да го догледам. Жалко, започна добре :mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото го гледах с интерес, но след 11 серии и половина се отказах....Много го разводниха, разочарована съм :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На шести епизод съм и въпреки, че историята е хлабава много ми харесва играта на всички. Този малкия Taecyeon играе учудващо добре (какво се чудя като нямам наблюдения за него като актьор)

Като цяло всички играят много естествено и няма някой, който да ми опъва нервите. Това което ми прави впечетление е по-скоро следното. Дали няма в Корея нещо като годишна конференция, на

която да решават темите на 90% от сериалите? М дааааааааааа миналата година пътуваха във времето, по-миналата си разменяха телата, тази нека да виждат духове.  :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преминава в списъка "Изгледани". Толкова ми хареса, че бих го повторила няколко пъти. 

Сюжета беше интересен и различен, драмата, екшъна и романтичните емоции бяха на лице. Добра режисура, прекрасна актьорска игра. Много естествени актьори наистина, справиха се без грешка с героите си. Тек в голяма степен е подобрил уменията си и допринесе много за сериала с позитивизма, който излъчва. Со И Хьон също беше изключително чаровна и стабилно изгради образа на персонажа си. Безспорно много добра роля и като цяло се очертава силна година за нея. Харесва това, че напоследък проектите, в които участва са разнообразни, което и позволява да разгърне способностите си. Страхотно беше да видя и Ким Дже Ук на екран след дългата казарма. Не разбирам единствено как е възможно при наличието на толкова талант и специфизъм в него, винаги да е второстепенен образ? Крайно време е вече това да се промени, особено след силните моменти, които имаше тук. 

Много съм доволна и силно препоръчвам. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TaecYeon се справи много добре с ролята на сладък детектив! Вече съм стопроцентов фен :)

Като цяло следях сериала с интерес, но краят ми се стори малко блудкав.

 


Само корейците умеят да убиват два пъти главен герой.

 

 

Добре ми дойдоха 40 минути на епизод, винаги съм се чудела защо трябва да се разтягат локуми в едночасови серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше лоша драмата :) Добре се справиха всички актьори, Тек започва да оправя играта си и все пак на моменти ми беше супер забавен, не знам защо имаше моменти, в които никак не го виждах в ролята хах. Главната е сладка мацка, но тук доста често беше сериозна е нормално заради ролята, но този , който ми остави много добро впечатление беше Дже Ук, тук за първи път да го видя като истински мъж, искам ми се да играе повече такива роли :) Финала ми беше доста забавен, както обикновено завършва някой филм на ужасите.., появява се нещо ново :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...