Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Днешното участие на BTS в предаването "Good Morning, America!" :xaxa:

 

"BTS on how they made new music during pandemic" - Интервюто :excl:

 

"BTS performs "Life Goes On" live on "GMA"" :wub:

 

"BTS performs "Dynamite" on "GMA3""

 

spacer.png

 

"YouTube"

 

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24 ноември беше обявено, че BTS ще си сътрудничат с любимата електронна игра на Jin, "MapleStory"!!! :panda-145: Засега имаме само тийзър, но не се съмняваме, че ще се получи нещо  страхотно ( @jira , внимавай какви ги върши мъж ти, че ще вземе да похарчи всичките си пари за играта :lol2: ).

 

"BTS Goes Wild In Teaser For Collab With One Of Jin’s Favorite Online Games, "MapleStory""

"BTS tease a loud & hyper collaboration with popular game "MapleStory""

 

"Preview – I can't believe this is really happening! BTS Dreams Come True" / "MapleStory X BTS"

 

 

=============================================================================

 

"BTS Talks New Album "BE" and Single "Life Goes On"" / "Extra TV"

 

Off Topic

 

 

=============================================================================

 

"BTS Talks "Life Goes On" Single on New "BE" Album Out Now" / "E! Red Carpet & Award Shows"

 

Off Topic

 

 

=============================================================================

 

"BTS Hopes New Album "BE" Will Help Fans During Covid - 19" / "Access"

 

Off Topic

 

 

=============================================================================

 

"BTS' message to UK fans as band aims for first number one single with "Life Goes On" / "ITV News"

 

Off Topic

 

 

=============================================================================

 

P. S : @voileta , гледала ли си официалното видео на "Waste It On Me"? Ако не си, направи го, всички, които участват в клипа са известни американци от азиатски произход, а не просто наети актьори. B)

 

P. S 02 : Получих "ВЕ", по - късно очаквайте фотосесия на цялото съдържание!!!

 

SgNsE-23yfRz-azNKjQ3_0nRagiykxISJuK7nTrp

 

  • Харесвам 3
  • Мерси 1
  • Хаха 1
  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първо него. Това е типът хумор, който обожавам. Поназнайвам действащите лица с изключение на единия, но имена не знам. Дамата съм я гледала мисля в 'Син сити' и е сестра на Стийв. Пичът с очилата е стендъп комик. Има доста пиперливо чувство за хумор, но е много забавен. А главното действащо лице със сигурност съм го гледала като актьор някъде, но не знам къде точно. Не посмях да постна оригиналния клип. Имам фобия, че ще наруша някое неписано правило за цензурата и ще ме баннат от форума някой хубав ден :28558: Дори не смея да поствам някои от по-старите песни изпълнени от някои от момчетата от БТС. Глос/рап името на Юнги от преди дебюта/ и Рънч Ранда/Ар Ем от преди дебюта/ са си оригинални ъндърграунд рапъри. Уличният език е бил част от нещата там където са развивали уменията си до тогава. И докато Аугуст Ди продължава да смазва всичко по пътя си с огън в думите си, Ар Ем като лидер на БТС отстъпи малко назад и зае една по-неутрална позиция. Ар Ем хич не е кротичък и може да реже не по-малко от Аугуст Ди. Не целя да сравнявам двамата по между им. Смятам, че всичките седем могат това. Много добре възпитани са, но това не бива да се бърка със слабохарактерност. Просто компанията посъветва Ар Ем да се сдържа и пази определено поведение като лидер на групата. Но много ме радва как решава да храни хейтърите като тръгнат по участия в Америка. Харесвам и тази им страна. Дори смея да кажа, че ми е по-приятно да откривам тази им сурова страна. Джей-Хоуп също има железен характер, но той развива по друг начин творчеството си. Харесва ми, че 'Биг хит' има правила, но им дава и свобода. От всички най ми убягва Ви. Абсолютна енигма си остава за мен. През живота си не съм срещала човек като него и точно затова ми е много любопитен. Отплеснах се. БТС не биха успели толкова, ако не знаеха как и не можеха да се справят с хейта и напрежението. А това говори за много силни характери и постоянство. Ненапразно не мога да си избера любимец сред тях. Всеки ме радва с различна сила на духа и ми носи различни положителни вибрации. Не знам, дали размишленията ми ще са интересни на някого. Обожавам да водя дискусии, но имам чувството, че ще отегча всички ви до смърт с безкрайното си дрънкане. Благодаря ти, eowina, че ме споменаваш в темичката. За мен е истинско удоволствие като видя известието :kissx:

*Транскрибирането ми от английски вероятно е пълна манджа с грозде. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@voileta , аз съм от типа хора, които никак не ги бива да си изразяват чувствата (дали писмено, дали устно); за мен BTS са средството с което запазвам здравия си разум и емоциите в относително равновесие в тези ужасни времена (това ми е максимума на емоционална разголеност); когато чета постовете ти за групата, се чувствам така сякаш някой е успял да изрази вместо мен всички чувства, които те пораждат в мен; благородно ти завиждам за откритостта с която пишеш за чувствата си и за безстрашието с което ги споделяш; винаги с удоволствие чета постовете ти, които често са успявали ме накарат искрено да се развълнувам!

 

Главното действащо лице е американския актьор от корейски произход Кен Джонг, който е дипломиран лекар, но стана прочут след участието си във филма "Последният ергенски запой"; в момента е един от панелистите в американската версия на "Маскирания певец"; веднъж взе участие като маска в корейския оригинал на шоуто.

 

Какво мислиш за номинацията за "Грами"? Реакцията на четиримата ранобудници (обявяването започна в 02 : 00 часа сутринта корейско време) качена в "Туитър" беше невероятна - Ви си стои отнесено, другите подскачат в луда радост, а нашият президент ясно се чува как казва "Shit!" и забележи не е цензурирано :rofl:, но най ми се иска да знам как е реагирал на всичко това Юн Ги, който ще се възстанови от операцията точно навреме за "Грами" - тата, защото само номинирани могат да имат свое изпълнение по време на церемонията. Както се казва: "WHAT YOONGI WANTS, YOONGI GETS!!!"

 

Реакцията им от друг ъгъл - :click: .

 

Забравих - вече си имаме профил в сайта на "Grammy" - :click: .

 

127134508_3570960319648834_7372357100711

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накратко: Бих сравнила БТС и Грами с Леонардо ди Каприо и наградата Оскар. А Леонардо получи Оскар. Въпросът е, ще се наложи ли да се чака 20 години за наградата или организаторите най-сетне ще се примирят с факта, че Южна Корея все по-настоятелно ще навлиза на пазара и вече е сила? Защото не са само БТС, които се трудят в тази насока и не става въпрос само за нас като фен база, че искаме да ги видим с тази награда. Намесени са и политика, и сие, но никога политиката не ми е била силна страна. Не искам да гадая. Каквото има да стане, ще стане. Аз съм просто АРМИ, което се надява за Грами :P
 
Надълго: Дали са заслужили Грами? Отдавна, и не защото не мога да съм безпристрастна, а заради импакта, който направиха свързвайки милиони хора по света в едно. Дали искат наградата-искат я. Харесва ми, че Юнги винаги казва какво иска в прав текст и досега винаги е познавал. Явно човекът не иска невъзможни неща. Около Ар Ем винаги хвърчат неща, когато стане дума за награди. Хвърчат столове, маси, телефона му-в случая, хе-хе. Харесва ми, че БТС не се стремят да са удобни и на всяка цена да постигнат това-иначе щяхме да имаме албум изцяло на английски. Не ме разбирайте погрешно-нямам нищо против на какъв език музиката ще достигне до мен. И без това, за да разбера текста използвам английски суб. За мен е важно посланието, но и емоцията. Суровата емоция, когато пеят на майчиния си език, който аз не разбирам и посланието, което разбирам едва, когато видя английския суб. Затова предпочитам колкото се може повече да запазят това, с което са тръгнали. Духът, с който са ме спечелили от началото. Защото именно той ме накара да търся толкова много детайли за корейската култура. Не е само езикът. Постоянно слушам как професионалисти обясняват, че БТС използват традиционен корейски ритъм например в някое парче и в следващия момент чувам част от звученето на Бах и е намесен полъх от философията на Ницше. Как успяват да навържат всичко това-мистерия за мен. Не съм запозната как работи механизмът Грами. Ако беше само относно продажби на албум или класиране в класациите, миналата година Грами вече трябваше да е в сградата на 'Биг хит', а те ги допуснаха само като гости на наградите. Тази година също не са номинирани в правилните категории. Само една е. Казваше се, че е защото пеели на корейски в албума. Но се правеха изключения за други изпълнители миналата година и се ощетяваха още други по същия начин. Това е от мен. Впрягам воля и сили към реализирането в Грами. Все пак спортният хъс в мен се надява!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая!!! Да им е честита първата Грами номинация на БТС! :wub::yes::wub: Напълно заслужена и с голямо закъснение, не по тяхна вина. Оставаше и при този успех, който имаха тази година, да ги подминат! 

И все пак, тотално минаха метър, номиниращите ги. По прогнози, трябваше да имат 2 номинации, като другата да е за Record Of The Year, но разбира се са ги свели до минимума, как така ще номинираме южнокорейци, по-добре да дадем на някои стари познайници, които честно казано...няма да навлизам в подробности. 

Ще им стискам палци, но дори да не спечелят, важното е, че постигнаха още една мечта, която толкова дълго им убягваше, Грами най-накрая ги забеляза и отбеляза! :bow:

А Джини и Джей Хоуп защо не са с другите при обявяването на номинациите? Да не играят Супер Марио? :P 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не очакваше, че BTS ще участват два дни подред в "The Late Late Show with James Corden", но първите намеци се появиха в "Туитър" и "Инстаграм" профилите на шоуто малко след обявяването на номинациите  за наградите "Grammy". Към BTS винаги трябва да прилагаш максимата "Очаквай неочакваното!"!!! За тези, които се интересуват - официалното гласуване за "Грами" - тата започва на 07 декември - така че стискайте палци!!! :xaxa:

 

"That's GRAMMY - Nominated BTS to You!" / Интервюто - хаотично и страшно забавно!!! :inlove:

 

 

"BTS: Dynamite"

 

 

"BTS: "Life Goes On" & "Dynamite"" - Full Video

 

Off Topic

 

 

spacer.png

 

"Туитър" - :click: .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно много хубаво интервю с анг суб качено в канала на момчетата :panda-145:

Трябва за 7 секунди да отговарят на въпроси ..

Някои от отговорите на момчетата бяха WOW :D

 

Q: What makes you alive

Taehyung: Everyone on earth

 

BTS (방탄소년단) 7-Second Interview

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита да им е номинацията за Грами,напълно я заслужават.Да се надяваме и да е спечелят:) Това е статийка от сайтът на градът ми.Слагам е тук,защото се изненадох,че въобще са се сетили и написали за момчетата.

https://www.parvomai.net/amp/news/505297/bts-stanaha-parvata-k-pop-grupa-s-nominatsiya-za-grami

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:panda-145: НОВО НОВО ..

Нова версия сред природата, откъдето е онова интервю, където трябва да отговарят на въпросите за 7 секунди ~

 

BTS (방탄소년단) 'Life Goes On' Official MV : in the forest

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джини има нов прякор - the one with the glasses:D За пореден път е направил впечатление на доста хора, които не знаят кой е, след излъчването на записа, направен за приемането на наградите AMAs онзи ден. :icon_sunny:

Mg8b7MqTKgg0fszrEbQ5rNnMFJ7NlEDXad1NWEy_

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Празнуваме с A.R.M.Y. номинацията за "Grammy"!!!" / "V LIVE" :kissx:

 

=============================================================================

 

"MAX - Blueberry Eyes (Feat SUGA of BTS)" / "Behind The Song"

 

 

"EP. 01 - The MapleStory Originals" / "MapleStory X BTS" / "Once Upon a Time"

 

 

BT21 - "A Dream of Baby' Doll series""

 

Off Topic

 

 

IONIQ x BTS: "We’re In Charge"

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сайтът на радио и теревизия Сити,са напикали статия за тях.Даже има и линк за новият им албум,откъдето може да се поръча:)

https://www.city.bg/article/be-silnoto-muzikalno-poslanie-na-bts-kym-sveta-ili-kakvo-oznachava-da-bydesh-prez-2020-a

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...