Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Официално навлизаме в сезона на наградите "Грами 2020"! Първото пресяващо гласуване за тазгодишните номинации ще продължи до 10 октомври, а окончателните номинации ще бъдат обявени в края на месец ноември. По този повод сайтът на списание "RollingStone" публикува серия от интервюта с част от изпълнителите и групите, които най - вероятно ще се окажат сред номинираните тази година. За наше щастие в тази елитна група влизат и BTS; ето и самото интервю - Grammy Preview 2020: BTS on Their Historic Year, Dream Collaborator.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

След седмица ще празнуваме рождения ден на Джимин, но дотогава нека да си припомним някои красиви негови изпалнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, koizumi написа:

 

След седмица ще празнуваме рождения ден на Джимин, но дотогава нека да си припомним някои красиви негови изпалнения.

 

koizumi, заради Чимчим на 13 октомври в Сеул дори ще падне първия сняг за тази зима! 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 hour ago, eowina said:

 

koizumi, заради Чимчим на 13 октомври в Сеул дори ще падне първия сняг за тази зима! 

 

 

Всичко за нашия Джимин:inlove:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 05 октомври водещият от радио "102.7KIISFM", Джоджо Райт направи интервю с J - Hope и Becky G относно съвместната им работа по песента "Chicken Noodle Soup" и нейния видеоклип:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как Mr. Worldwide handsome - Ким Сок Джин, по - известен като Джин от BTS, ходи на риболов с Мин Юн Ги A.K.A. Шуга от BTS: ;) :P :lol2:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 08 октомври на сайта на списание "Time" беше публикувано обширно интервю с Банг Ши Хьок, основател и един от изпълнителните директори на "Big Hit Entertainment" - "The Mastermind Behind BTS Opens Up About Making a K - Pop Juggernaut".

 

Ето как е изглеждала съвместната ваканция на баща и син - Ким Те Хьонг (или V от BTS) и не по - малко известния Ким Йон Тан (сладуресто куче от породата "померан", което много често е наричано на галено "Тани"): :kissx: :wub: :kiss2:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше ред на Пак Джи Мин да сподели как е прекарал своята ваканция; човекът наистина се разходи добре по света - първо отиде в Париж, а след това отлетя за Хавай; Мочи сподели серия от снимки от ваканцията си в Туитър, така че успяхме да добием някаква представа как се е забавлявал! :inlove: :panda-145: :es:

 

 

Фотоспомени от първата истинска почивка на Джи Мин от 6 години насам (Никак не е честно някои хора да изглеждат толкова добре без грим, филтри и фотошоп): :xaxa:

 

Off Topic

 

 

 

 

Започнаха да излизат видеата от лекциите на "BTS Insight Forum"; за голямо мое съжаление повечето от тях все още нямат английски субтитри; единственото видео сдобило се с такива е тази прекрасна музикална колаборация между двама изпълнители на каягъм и класическа китара, които се обединяват в дуетно изпълнение на песента "Mikrokosmos", което едновременно с това е придружено с видеоистории на фенове на BTS за това как музиката на групата е променила към по - добро живота им:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше пуснат последния от видеодневниците показващи какво са правили членовете на BTS по време на първата си официална ваканция. Краят беше запазен за Джон Джонг Гук А.К.А. "Golden Maknae", който показва как е тренирал през ваканцията (Не ни демонстрира световноизвестните си плочки. Ужасно ми липсват, отдавна не съм плакнала очи с тях! :tongue: :rofl: :wub:):

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит 24 рожден ден на ангелогласния Пак Джи Мин от BTS!!! :wub: Да е жив и здрав (Повече никакви болки във врата или където и да било другаде!) :inlove: и да продължава да ни радва с прекрасна музика още дълги години!!! :kissx:

 

 

Ето кратък обзор как феновете смятат да отпразнуват рождения му ден: :yes:

 

Off Topic

 

 

Много изненадващо Пак Джи Мин също поднесе подарък на A.R.M.Y. - "V LIVE" само часове преди настъпването на рождения му ден:

 

 

На концерта състоял се на 11 октомври в Рияд, Саудитска Арабия, Джи Мин получи невероятна изненада от групата и феновете присъстващи на стадиона. Към края на концерта те го изненадаха като изпълниха песента "Happy Birthday" на арабски включвайки и фрази на корейски. В началото Джи Мин не можеше да повярва какво се случва, а след това реакцията му беше просто безценна!!! :rofl: :es: :28558: "BTS Surprise Jimin With A Special Song During Their Concert In Saudi Arabia"

 

Туитър постове по този повод придружени с клипчета на живото изпълнение: :xaxa:

 

 

 

 

Туитър нишка проследяваща по  много забавен и информативен начин концерта в Рияд: :bow:

 

Off Topic

 

 

На 12 октомври видеоклипът на песента “Fake Love” достигна 600 000 000 гледания в "YouTube"!!! :panda-145: Това е третото видео на BTS постигнало този брой гледания, другите две са  “DNA” и “Fire.” :o Статия - "BTS’s “Fake Love” Becomes Their 3rd MV To Hit 600 Million Views".

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BTS спечелиха две награди на "Meus Prêmios Nick 2019" (бразилската версия на "Nickelodeon Kids' Choice Awards"):

 

"Favorite International Artist"

 

 

"International Hit of the Year"

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така, тази сутрин се появи новината, че BTS ще пуснат ремикс на песента си “Make It Right”, който ще е колаборация с американския изпълнител Lauv; следвайки отдавнашната си традиция нито да потвърждават, нито да отричат "Биг Хит" реагираха като излязоха с изявлението , "че имат определен график според който пускат своето съдържание". И какво се случва само няколко часа по - късно? Официално потвърждение на тази колаборация (Ей, ама много са потайни! Трябва да им вадиш думите с ченгел от устата! :28558:)!!! :wub: Песента ще излезе официално на 18 октомври, в 12 : 00 часа българско време!!! :kissx: "BTS Confirms Plans For “Make It Right” Collaboration With Lauv"

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само минути след официалното пускане на "Make It Right (feat. Lauv)", BTS дадоха интервюта за предавания на две от големите американски вериги от радиостанции:

 

 "iHeartRadio":

 

 

"ENTERCOM":

 

 

P. S. Добавям и интервюто им за "Elvis Duran Show":

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеата на още две лекции от "BTS Insight Forum" се сдобиха с английски субтитри - ето ги и тях: :yes:

 

"BTS and designers" - Първа и Втора част:

 

Off Topic

 

 

 

"BTS - A clear demonstration of Phono Sapience Civilization" - Първа и Втора част:

 

Off Topic

 

 

 

Есенният брой на списание "Koreana", което се издава от "The Korea Foundation", съдържа в себе си специална и много пространна статия за BTS!!! :bow: И разбира се, A.R.M.Y. доказаха за пореден път любовта си към групата като изкупиха целия тираж и поради тази причина се е наложило да има втора препечатка!!! :28558:

 

 

 

Ето линкове за четене на статията на английски: ;)

 

 

Две от най - авторитетните американски списания - "RollingStone" и "TIME" - посветиха свои статии на най - новата колаборация на BTS - ремиксът на песента "Make It Right" осъществен съвместно с американският изпълнител Lauv: B)

 

"RollingStone" - "BTS Pay Homage to ARMY in "Make It Right" Video".

 

"TIME" - "BTS and Lauv's "Make It Right" Is an Ode to the Fans and Yes There's an Animated Dragon Battle".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как изглежда статията за BTS на страницата на "The Dubai Stars" (това е версията на Обединените арабски емирства на холивудската "Алея на славата") - "BTS – Taking K - POP global"!!! :kissx:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BTS сподели „трейлър на персонажи“ за нови герои, които ще бъдат налични в техния изскачащ магазин „HOUSE OF BTS“!

 

Новият магазин „HOUSE OF BTS“ официално е отворен!

Off Topic

 

Разположен в квартала Gangnam, магазинът ще бъде отворен за 80 дни от пускането на пазара на 18 октомври в 10:00 ч. 

Мащабният изскачащ магазин се описва като надстройка от предишните световни турнири и се гордее с ново съдържание, включително над 200 вида официални стоки, изложени в изложбените зали. В магазина могат да се намерят и специални храни и напитки с тематика за BTS.

В мазето основният шоурум се фокусира върху албума на BTS „MAP OF THE SOUL: PERSONA.“ Има и AR павилион, който позволява на феновете да правят снимки с символи на BTS.

House-of-BTS-2.jpg
Вторият и третият етаж има за цел да накара посетителите да изпитат разнообразни сетива. Можете да влезете в прожекционна зала, която е тематична за „DNA“, и да се поиграете с движещи се различни части за фантастично изживяване.

Много възможности за снимки ще бъдат налични в зоната „Boy With Luv“, която включва етажно пиано, като това, което се вижда в музикалното видео на BTS. По същия начин има автобусна спирка, моделирана след тази в “The Most Beautiful Moment in Life: The Notes.”

House-of-BTS-3.jpg

“HOUSE OF BTS” разполага с Army Bomb зона в градината на третия етаж. В тази зона има инсталирани големи военни бомби за забавно изживяване.

Поп-магазина предлага и нови стоки, базирани на хитови песни, включително „DNA“, „MIC Drop“, „Fake Love“, „IDOL“, „Boy With Luv“ и други. По време на турнето си „LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF“, техните изскачащи магазини носеха градски стоки с подпис. Сега версията на Seoul ще бъде налична в „HOUSE OF BTS“ за първи път.

House-of-BTS-1.jpg

“HOUSE OF BTS” ще отвори в Токио, Осака и Фукуока от 23 ноември до 29 декември.

Big Hit Entertainment описа pop-up магазина като „широкомащабно мултиплексно пространство, където човек може да се наслаждава на съдържанието на BTS в най-различни форми“ и разкри, че „магазинът ще бъде актуализиран с различни формати и съдържание, така че посетителите да могат да продължат да се наслаждават нови преживявания. "

 

 

Общо взето за пари, хората какво ли не измислят, ама точно това ми хареса като идея... Намя да е лошо и др групи или изпълнители да имат такова, определено феновете много ще се радват до този допир с идолите си...;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 20 октомври в Бразилия се проведоха "BreakTudo Awards 2019"; BTS спечелиха в следните две категории: :es:

 

"International Fandom":

 

 

"International Group":

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази година "V Live" ще организират първата си церемония по раздаването на наградите "V HEARTBEAT"; BTS, заедно с още 11 групи, са победители в категорията "Global Top 12"; от 22 октомври до 14 ноември ще се проведе онлайн гласуване за да се реши кой ще спечели титлата "The Most Loved Artist"; ето и една статия по този въпрос - "V Live Announces Winners Of Global Top 12 And Rookie Top 5 For Awards Show V HEARTBEAT":yes:

 

На 22 октомври на страницата на "CNN Travel" излезе доста подробна и информативна статия за BTS pop - up магазина, който отвори врати в квартал Кангнам на 18 октомври - "BTS opens pop - up store in Seoul for the first time":wub: :inlove: :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...