Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Ви пусна новата си англоезична песен “Winter Bear” с музикален клип, който сам режисира с кадри от своите пътешествия.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БТС официално са в дълга почивка, но въпреки това продължават да радват феновете с много ново съдържание, а и феновете не се нуждаят от повод за да зарадват членовете на групата!!! :bow: Ето някои от най - интересните събития случили се около БТС през последните дни:

 

09 АВГУСТ 

 

На тази дата A.R.M.Y. отпразнуваха ден 1 000 от създаването на крилатата фраза “I Purple You”. На 13 ноември 2016 година, по време на третия Muster (ежегодните фен срещи на БТС, които посрещат огромни тълпи от фенове), V пита феновете дали знаят какво значение носи в себе си лилавия цвят. Когато и членовете на групата, и феновете отговарят, че не знаят, V обяснява на всички, че лилавото е последния цвят от небесната дъга и неговото значение гласи, че любовта и доверието ще траят много дълго време. От този момент нататък, A.R.M.Y. започват за използват израза “I Purple You” със смисъла на “I Love You /Обичам ви/те”. Заради думите на V, лилавото се превръща в неофициален цвят на БТС, като цвета става особено важен за феновете на V. След като на концертите започват да бъдат създавани невероятни светлинни океани в лилаво, фразата става изключително популярна и започва да се появява редовно във фен арта свързан с групата, по фен стоките и на много други места. На 09 август се навършват точно 1 000 дни откакто V е вдъхновен да сътвори тази иконична фраза и по този повод феновете създадоха специални хаштагове, постове, фен арт, снимки и много други неща в социалните мрежи. Хаштагът "#IPurpleYou1000" стана № 1 в Туитър заради празнуващите фенове.

 

 

10 АВГУСТ

Видеоклипът на песента на БТС “DNA” достигна 800 000 000 гледания в "YouTube"!!! :kissx: :wub: :up: Нека по този повод да изгледаме видеото на рок версията на песента, която официално е част от албума "Love Yourself: Answer":

 

 

11 АВГУСТ

Видеото на песента на БТС “Boy With Luv” достигна 500 000 000 гледания в "YouTube" за по - малко от четири месеца, това е седмото видео на групата достигнало този брой гледания!!! 07 юни 2019 година, "Стад де Франс"; Една от двете сцени на които песента се изпълнява на живо заедно с Холзи (първото такова изпълнение се състоя по време на тазгодишните награди "Билборд"; повярвайте ми, стадионът за малко да се срути когато Холзи излезе на цената, феновете направо пощуряха при появата и; това важи с пълна сила и за мен, не можех да повярвам когато осъзнах какво се случва пред очите ми и тези на още поне 75 000 фенове :inlove: :o :xaxa:): 

 

 

15 АВГУСТ

На този ден отбелязваме три години от излизането на микстейпа на Suga, "Agust D"!!! :tongue: В Туитър множество фенове отбелязаха годишнината с най - различни постове и хаштагове: 3 Years With Agust D ; Agust D 3rd Anniversary  Ето и една статия по този повод: 3 years with agust d - fans celebrate the third anniversary of bts star suga agust d`s superb music album.

 

На 15 август Джи Мин постигна пореден рекорд в платформата на "SoundCloud" с песента си "Promise"!!! :up: Ето и статията: Още един рекорд на името на Джи Мин.

 

18 АВГУСТ

Клипът на песента на БТС “War Of Hormone” достигна 200 000 000 гледания в "YouTube"; това е тринадесетият клип на БТС постигнал този изключителен успех!!! :es: :ilovethis: :panda-145: Ето един клип от живото изпълнение на песента на сцената на "M! Countdown" от 23 октомври 2014 година (само два дни след премиерата на клипа):

 

Off Topic

 

 

На 18 август множество южнокорейски медии излязоха с новината, че центърът "Помпиду" (един от трите най - известни музеи в Париж, Франция заедно с Лувъра и музеят "Д`Орсе") води преговори с "Биг Хит" да предостави на БТС някои пространства в сградата си, които групата да използва с различни цели. Статиите твърдят, че първоначалното предложение дошло от центъра "Помпиду" е било отправено в началото на месец юни когато БТС са се намирали в Париж за двата си концерта на "Стад де Франс" на 07 и 08 юни. Центърът "Помпиду" е предложил да предостави част от изложбените си зали където да бъде показано най - доброто от БТС. Въпреки че предложението е отправено преди концертите на групата през юни с надеждата, че то ще подсили ефекта от промотирането на групата във Франция, то все още е валидно. Твърди се, че центърът "Помпиду" е предложил на БТС да използват покрива на сградата им (с възможност за допълнителни пространства, които да бъдат предоставени) за заснемането на музикални клипове, снимки за пресата, видеа за социалните мрежи и други промоционални записи. В момента "Биг Хит" обсъжда подробностите с центъра "Помпиду" и това е причината да не се разкрива информация около тези преговори.

 

Дали когато посети центъра "Помпиду" през юни, RM е знаел за това невероятно предложение, което ще издигне славата  на БТС на едно ново, по - високо, ниво? :bow: 

 

 

Ето няколко статии по тази тема:

 

 

На 18 август БТС и A.R.M.Y. спечелиха две награди на "Kids Choice Awards Mexico 2019" - "Best International Group" и "Best Fandom"!!!

 

Off Topic

 

 

 

19 АВГУСТ

 

"Биг Хит" пуснаха вторият официален трейлър за документалната поредица "BRING THE SOUL: DOCU - SERIES", която ще е налична само в "Weverse" (поствам и двата излезли до момента трейлъра):

 

Off Topic

 

 

 

Наскоро попаднах на тази серия от три клипа в "YouTube", която е много забавна и която нарекох "Университет за A.R.M.Y. - та" (не забравяйте да си включите английските субтитри):

 

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес внезапно "MTV Video Music Awards 2019" обявиха, че БТС са номинирани в още една категория "BEST GROUP" (май са осъзнали, че жестоко са се изложили с категориите в които номинираха БТС; не че феновете ще им простят жестоката обида :mad2::mad: :no:, дори и с тази допълнителна номинация, никой себеуважаващ се фен на БТС няма да гледа церемонията по раздаването на тези награди, само ще гласуват до припадък за да може да спечели любимата ни група):

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ни е честито - задава се нова игра базирана на "BTS Universe" (втора съвместна разработка между "Биг Хит" и "Netmarble"; от известно време се носеха слухове за  играта, но не мислех, че вече е започнала работата по нея)! :xaxa:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес БТС разкриха част от снимките направени за "2019 Summer Package in Korea". Големи сладури както винаги, а и снимките са страхотна смесица между съвременно и традиционно! :wub:

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, eowina написа:

Днес БТС разкриха част от снимките направени за "2019 Summer Package in Korea". Големи сладури както винаги, а и снимките са страхотна смесица между съвременно и традиционно! :wub:

 

  Скрий съдържанието

 

 

Ехааа :happy: Очарователни са! Обожавам фотосесиите им в по-небрежен стил :wub: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 22 и 23 август се поведе церемонията по раздаването на "Soribada Best K - Music Awards 2019". През втория ден БТС спечелиха в следните три категории (групата е в първата си официална почивка откакто е дебютирала, затова не присъства на награждаването, но вместо това изпрати своите видеоблагодарности):

 

1. Popularity Award (Male): BTS.

 

 

2. "Bonsang" : AB6IX, Kim Jae Hwan, Park Ji Hoon, NCT 127, Red Velvet, BTS.

 

 

3. "Artist of The Year  - Daesang" - BTS.

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално BTS са в заслужена почивка, но групата и отделни нейни членове продължават да трупат признание и рекорди заради своите музикални постижения!!! :bow: :yes: :o Ето и някои от тях (част от тези новини са сериозни и информативни, а други са забавни и закачливи :28558: :lol2: ;)):

 

23 АВГУСТ

 

BTS спечелиха новоучредената награда "Hallyu Culture Daesang" (наградата се дава от името на кмета на столицата на Южна Корея, Сеул), която се присъжда от NEWSIS, които са организаторите на K - EXPO, където биват раздавани тези отличия; групата не можа да приеме лично наградата затова изпрати чрез видео своите благодарности; ето и две статии относно това събитие:

 

 

Благодарствената реч на BTS (с английски субтитри):

 

 

24 АВГУСТ

 

На официалния си японски сайт, BTS обявиха петата си официална фен среща в Япония, която ще носи името "Magic Shop"; фен срещи ще има на две места - на 23 и 24 ноември в префектура Чиба, а мястото на провеждане е "Zozo Marine Stadium", на 14 и 15 декември в префектура Осака, а локацията е "Kyocera Dome". Ето и една статия по този въпрос - BTS Announces 5th Official Fan Meeting In Japan "Magic Shop".

 

Стадион "Rose Bowl" реши да почете концертите на BTS със специална персонализирана тухла в тяхната "Алея на славата": BTS Receive A Commemorative Brick At Rose Bowl Stadium.

 

25 АВГУСТ

 

BTS спечелиха наградата "MTV Hottest Summer Superstar 2019" на "MTV Music UK". Групата спечели първото място с 19 709 352 гласа; ето и няколко статии от които можете да разберете кои са другите изпълнители и групи успели да влязат в този списък:

 

 

 

28 АВГУСТ

 

Не само BTS регистрират рекорди, но същото успя да прави и последният им филм "Bring The Soul" (гледах го с приятелка, която много по - отдавна е фен на групата; приятно е да имаш с кого да споделиш любовта си към една невероятна група):

 

 

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Ето няколко доста интересни статии за Джи Мин, чиито теми са доста разнообразни:

 

Как китайските фенове смятат да отпразнуват рождения ден на неповторимия Пак Джи Мин: :kissx:

 

 

Пак Джи Мин продължава да записва рекорди на свое име: :xaxa:

 

 

Каква ли може да връзката между "Urban Dictionary" и Джи Мин? :rofl:

 

 

Професионалното мнение на експерти за гласовите възможности на Джи Мин: :up:

 

 

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Нашето златно макне, Джон Джонг Гук, разбира се не изостава от своите хьонг в трупането на рекорди на негово име: :inlove:

 

 

......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

"Focus on BTS" (поредица от три клипа, която представя различни гледни точки към успеха на BTS):

 

Off Topic

 

 

 

 

Седем наистина информативни клипа относно BTS и A.R.M.Y. :

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

Интервюто, което BTS дадоха на Адел Робъртс от "BBC Radio 1" преди двата им концерта на стадион "Уембли":

 

Off Topic

 

 

"ARIRANG NEWS" - "NEWS IN - DEPTH - The BTS phenomenon and future of K - Pop - 13 06 2019":

 

Off Topic

 

 

"KBS World Arabic Star Interview with BTS PART 01, PART 02 - 29 05 2015":

 

Off Topic

 

 

 

"KBS WORLD ARABIC INTERVIEW WITH BTS for KCON16 ABU DHABI":

 

Off Topic

 

 

"KBS - BTS Another Story - 24 07 2019":

 

Off Topic

 

 

"BTS 2018 Season Greetings full":

 

Off Topic

 

 

"No More Dream - BTS Originals Compilation":

 

Off Topic

 

 

Една доста интересна плейлиста от 13 клипа (заслужава си да се гледат):

 

Off Topic

 

 

"BTS - "Dark & Wild" Showcase FULL - 19 08 14":

 

Off Topic

 

 

Официалният дебют на BTS на сцената на "M Countdown" на 13 06 2013 (наистина паметен ден): :tongue:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30 август видеото на песента “Not Today” достигна 350 000 000 гледания в "YouTube" (това е десетото видео на BTS достигнало този брой гледания)!  :panda-145:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеоклипът на песента  “MIC Drop” (Steve Aoki Remix) достигна 550 000 000 гледания в "YouTube" (и това ми било почивка - рекордите се трупат един след друг :28558: :rofl: :lol2:)!!!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Южна Корея вече е 01 септември, така че... Честит 22 рожден ден на Джон Джонг Гук - златното макне на BTS - да е жив и здрав и още дълги години да ни радва с невероятния си талант!!! :wub: :inlove: :kissx:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит 25 - ти рожден ден на RM (Ким Нам Джун), страхотният лидер на BTS, който освен че е невероятен композитор, текстописец и рапър, е и горд притежател на чифт "смъртоносни трапчинки"!!! :wub: :inlove: :kissx: Ето две статии пълни с доказателства за гениалността на този млад мъж:

 

 

Ето един много забавен фен клип по случай рождения ден на RM, в който участват всички персонажи от "ВТ21":

 

 

08 06 19, "Love Yourself: Speak Yourself", "Stade de France",  "Trivia: Love" - RM:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...