Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Фенове на БТС, започвайте да спестявате! :ilovethis: Днес, 19 февруари, 17 : 00 часа българско време (20 февруари, полунощ в Корея), "Биг Хит" обявиха новото турне на групата, което се казва “Love Yourself: Speak Yourself”! Ето официалния плакат:

 

bts12.jpg

 

Клипът в "YouTube":

 

 

Най - обнадеждаващ е надписът в края на клипа, който гласи "more dates to come"! Стискайте палци за още дати в други градове на Европа защото засега са обявени само Лондон и Париж!

 

Ето и пълен списък на официално обявените градове и дати:

1. 04 май 2019 - Лос Анжелес, "Роуз Боул Стейдиъм" - 90 888 места.

2. 11 май 2019 - Чикаго, "Солджър Фийлд" - 61 500 места (за този стадион се понесоха слухове за възможен концерт веднага след края на концертите на БТС в Чикаго през есента и ето че слухът стана истина).

3. 18 май 2019 - Ню Джърси, "МетЛайф Стейдиъм" - 82 500 места.

4. 25 май 2019 - Сао Пауло, "Алианц Парк" - 55 000 места.

5. 01 юни 2019 - Лондон, стадион "Уембли" - 90 000 места.

6. 07 юни 2019 - Париж, "Стад де Франс" - 80 000 места.

7. 06 юли 2019 - Осака, "Янмар Стейдиъм Нагай" - 47 000 места.

8. 07 юли 2019 - Осака, "Янмар Стейдиъм Нагай".

9. 13 юли 2019 - Шизуока, "Шизуока Стейдиъм Екопа" - 50 889 места.

10. 14 юли 2019 - Шизуока, "Шизуока Стейдиъм Екопа".

 

Билетите за концертите в Лондон и Париж ще бъдат пуснати в продажба на 01 март 2019 година. За Лондон - от 08 : 30 часа местно време. За Париж - 09 : 00 часа местно време. Който иска да отиде на концерт, трябва да реши доста бързо! :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и тазседмичния епизод на "Run BTS! 2019 - EP.64":

 

 

А също и "Run BTS! 2019 - EP.64 Behind the scene":

 

Off Topic

 

 

Последния "V Live" на RM със специалното участие на Джи Мин и V (Всички са големи скици! :lol2: ):

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших да отида на концерта в Париж на 7 юни и тъй като не ми се ходи сама си търся съмишленици в това приключение. Планът ми е да се лети със самолет на 6 юни, на 7 отивам/отиваме на концерта и на 8 юни летя/летим за България. Ако някой иска да отидем заедно да ми пише на лични, но да знае че всичко зависи от това да си купим билети за концерта. Пишете ми защото това е шанс едно на милион да видим момчетата на живо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък БТС не спират да ни изненадват - освен допълнителните дати от световното им турне обявиха и множество други инициативи и събития:

 

Ето нещо, което си струва да се види - на 11 септември 2018 година БТС имаха среща - интервю с директора на музея на наградите "Грами"; това е пълен запис на събитието с английски субтитри и повярвайте ми - страхотно е! ;) :

 

 

21 ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА - феновете откриха съществуването на сайт с името “ARMYPEDIA”, чието описание гласи "дигитален архив на всички БТС - неща, който е създаден от ARMY! От дебюта им на 13 юни 2013 година, БТС са с ARMY вече почти 2 100 дни. Този сайт е специална хроника на спомените от пътешествието на феновете заедно с БТС през всеки един от тези незабравими дни." На сайта е обявено, че 2 080 парченца (13. 06 2013 г. - 21. 02. 2019 г.) от пъзел са скрити в различни градове по света и в мрежата. Всяко парченце е свързано с дата от общата история на групата и феновете, всяко от тези парченца има собствен QR код. Когато някой фен го намери и сканира се отваря въпрос от викторина посветена на БТС. Успешният отговор отключва съответната дата и всеки фен може да качи свой спомен свързан с групата и датата. ARMY - тата ще могат да четат постовете на другите фенове и да ги насърчават давайки им "лилаво сърчице" ако написаното им е харесало. Постът за даден ден събрал най - много сърчица печели титлата"Топ спомен за този ден". Веднъж щом феновете отключат всички 2 080 дати, "ARMYPEDIA" ще е завършена и феновете в зависимост от участието им при създаването на тази уникална база с данни за БТС, ще получат специални награди. Кампанията започна официално на 25 февруари и ще приключи на 24 март, но още преди официалното начало ARMY - тата успяха да открият няколко парченца с QR код. Разбира се от момента в който се разбра за този нов проект, Туитър избухна и хаштаг свързан с него оглави списъка за най - горещите трендове. На 22 февруари "Биг Хит" представиха официалния Туитър акаунт на кампанията като освен това показаха и 7 рекламни билборда, които същевременно са и парченца пъзел с QR код, като те бяха поставени в Сеул, Токио, Ню Йорк, Лос Анжелес, Лондон, Париж и Хонг Конг. Първото официално събитие свързано с “ARMYPEDIA" ще се състои на 10 март на Seoul Plaza и ще се нарича "RUN ARMY in ACTION", билети могат да закупят само членовете на "BTS GLOBAL OFFICIAL FANCLUB 5TH ARMY". Ето ги сайтът (за съжаление на моя милост достъпът до него изисква Big Hit Membership с който все още не мога да разбера как да се сдобия, дразня се когато не мога да прочета информацията от вече разкритите дати или пък не мога да се пробвам с въпросите от викторината! :swoon: ), Туитър акаунта и снимки на някои от вече намерените парченца от пъзела:

 

Off Topic

https://www.armypedia.net/

https://twitter.com/ARMYPEDIA

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Джонг Гук - Сеул

ARMYPEDIA.jpg

 

Джин - Хонг Конг

Dz-52KDWoAAAClF.jpg

 

RM - Париж

8d80b7ecc8a195ff1617390391bd3405daf170307fb9c5ff3e596a828c94f84f.jpg

 

J - Hope - Токио

img-20190222-121106jpg.jpg+

 

Шуга - Ню Йорк

download-236jpg.jpg

 

V - Лондон

download-239jpg.jpg

 

Джи Мин - Лос Анжелес

img-20190222-181639jpg.jpg

 

22 ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА - Видеоклипът на песента “Save Me” на БТС достигна 350 000 000 гледания в "YouTube"; това е осмото видео на групата достигнало този брой гледания, това става 2 години и 9 месеца след пускането на видеото на 15 май 2016 година! :xaxa:

 

23 ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА - Два видеоклипа на БТС постигнаха поредния впечатляващ брой гледания в "YouTube" - “Not Today” достигна 300 000 000 гледания, превръщайки се в деветото видео на групата постигнало този рекорд, за това му бяха нужни 2 години и 4 дни след пускането му на 19 февруари 2017 година. :panda-145:

 

Видеоклипът на “DNA” достигна 650 000 000 гледания! :up: Клипът е пуснат на 18 септември 2017 година и му бяха нужни 523 дни (1 година и 5 месеца) за това поредно удивително постижение!

 

24 ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА - "Биг Хит" обявиха издаването на DVD диск с филма - концерт "Love Yourself In Seoul". Записът идва като DVD диск и като Blu - Ray диск; и двата варианта включват три броя дискове с различно съдържание, фото книга и фото картичка. DVD - версията ще включва и постер, докато Blu - Ray - версията ще включва допълнително мини фото книга. Дисковете ще съдържат оригиналния филм - концерт, който е бил заснет на 26 август 2018 година на Олимпийския стадион в Сеул. Допълнителните материали включват документален филм с коментарите на членовете на БТС, плюс още други бонуси като записи направени зад кулисите, които включват тренировката и предварителната репетиция, а също и предпродукционен филм. Ще се предлагат субтитри на три езика - корейски, английски и китайски. Предварителните поръчки започват на 28 февруари, четвъртък; DVD дискът излиза официално на 27 март 2019, а Blu - Ray дискът - на 23 април. Ето и официалното превю:

 

 

25 ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА - Бяха раздадени "Japan Gold Disc Awards", на които БТС (групата не присъства на церемонията) спечелиха следните награди:

 

1. “Best Asian Artist” - BTS. Ето го и благодарственото им послание:

 

Off Topic

"За нас е чест и сме наистина щастливи да получим толкова престижна награда. Благодарим на всички ARMY - та показали ни любов и подкрепа! Искаме също така да благодарим на всички членове на групата, на служителите в нашата компания "Big Hit", на нашия продуцент Банг Ши Хьок и на нашите семейства. Щастливи сме, че можем да ви носим добри новини още от самото начало на 2019 година! Ще работим усилено за да се отплатим за вашата любов чрез нашата музика и страхотни изпълнения."

 

2. “Album of the Year” - BTS - за японския им албум “Face Yourself”. И пак благодарствено послание:

 

Off Topic

"Много ви благодаря, че ни удостоихте с тази ценна награда! На всички ARMY - та, които винаги са вярвали в нас и са ни подкрепяли, на всички, които слушат песните ни, искаме да благодарим отново! Ще работим още по - енергично за да ви представяме още по - добра музика и да ви показваме нашия напредък чрез изпълненията си!"

"

3. Best 3 Albums (Asia Division) - BTS - за японския им албум “Face Yourself” и “Love Yourself: Answer”. Благодарствени съобщения и за двата албума:

 

“Face Yourself”:

Off Topic

"Успяхме да спечелим в тази категория, благодарение на любовта на нашите фенове, ARMY! Много ви благодарим, че ни дадохте тази прекрасна награда. Чрез нашите песни и изпълнения през 2019 година, ние ще се посветим на разпространението на много късмет и енергия!"

 

“Love Yourself: Answer”:

Off Topic

"Щастливи сме, че спечелихме награда не само за “Face Yourself", но също и за “Love Yourself: Answer”. Като финален албум от поредицата "Love Yourself" множество хора го слушаха и мисля, че успяхме да постигнем добри резултати благодарение на вашата любов. Да помниш, че истинската любов започва от това да обичаш себе си е най - важното нещо! ARMY, обичаме ви! Усърдно ще работим по създаването на музиката си за да можете вие да се наслаждавате на още по - голямо разнообразие!"

 

4. “Best Music Video” (категорията се отнася за концертни DVD - та) - BTS - “2017 BTS LIVE TRILOGY EPISODE III, THE WINGS TOUR IN JAPAN, SPECIAL EDITION AT KYOCERA DOME”. Поредно благодарствено съобщение:

 

Off Topic

KyoceraDome

 

"Изпълнени сме докрай с щастие защото получаваме награда заради запис направен по време на първото ни dome - турне в Япония, по - точно концерта ни в "Kyocera Dome" в Осака от турнето ни "Wings". Все още не мога да забравя емоциите, които ме изпълваха тогава. Толкова много хора ни поздравиха с шумни овации и техните силни викове на подкрепа оставиха сериозно впечатление в ума ми. Ще продължаваме винаги да ви показваме най - доброто от нашите усилия. Благодаря  ви!"

 

26 ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА - БТС имаха доста натоварен ден. Те взеха участие в три церемонии по раздаването на награди като и от трите взеха награди, ето и кои бяха те:

 

"2019 Global VLive re:memVer party" - От тук момчетата си тръгнаха  със следните награди:

1. “Artist Top 10” - BTS.

2. “Best V Original” - за забавното им шоу "Run BTS".

3. “Best Video” - присъжда се на "BTS JK".

4. “Best Channel” - присъжда се заради повече от 10 000 000 абонати на канала им.

По случай това събитие БТС си направиха нещо като разходка по алеята на спомените сътворени от тях докато са създавали различно по вид съдържание за платформата "V LIVE". Събитието бе наречено “BTS Global VLIVE Top 10 RememVer Party”. Бяха ужасно забавни припомняйки си стари свои "V LIVE" сесии, ето клиповете за да ги гледате:

 

 

Краят на живото предаване беше много вълнуващ защото групата даде специалната “ARMY Award”  на всички фенове по света, които са ги гледали. Броят зрители надмина 3 000 000 броя! :yes:

 

6 - тите "EDaily Culture Awards 2019" - БТС на червения килим преди началото на събитието:

 

Off Topic

bts-xpn1.jpg

 

На тази церемония, която се състоя в Центъра за изпълнителски изкуства "Седжонг" в Сеул, момчетата спечелиха две награди:

1. Daesang (Grand Prize: Concert category) - BTS.

2. Concert Category, Top Prize: BTS - за световното им турне “Love Yourself”(тази награда беше обявена предварително заедно с другите категории на 24 януари 2019 година; само Daesang наградата беше обявена днес за първи път пред публика). Ето и клипове с благодарствените им речи:

 

Off Topic

 

 

 

16 - тите "Korean Music Awards" - На третата , и последна за деня, церемония, БТС взеха наградите в следните три категории:

1. Song of the Year: BTS - “Fake Love”.

2. Musician of the Year: BTS.

3. Best Pop Song: BTS - “Fake Love”.

Ето и клипове от благодарствените им речи:

 

Off Topic

 

 

BTS Wins 3 Awards Including Musician Of The Year For 2nd Year In A Row At 16th Korean Music Awards

 

D0Vc60pUYAAEpLS

 

Днес IFPI (International Federation of the Phonographic Industry - Международната федерация на звукозаписната индустрия) разкри своя годишен "Top 10 Global Artist Chart of 2018". В тази своеобразна класация БТС са втори като отстъпват само на канадския рапър Дрейк, който е на първото място:

 

Off Topic

globaljpg.jpg

 

И за десерт - тазседмичния Е 65 на "Run BTS! 2019":

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм щастлива! :es: Купих си билет за Париж и освен това си намерих другарче за приключението на живота ми! :wub: Обещавам си много снимки, впечатления и спомени! :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ни са честити вторите дати на стадионите в Лос Анжелес, Чикаго, Ню Джърси, Лондон и Париж!!! :thanks: Намерих две от скорошните "Бангтан" бомби с английски субтитри, ето ги и тях:

 

 

 

Сърфирайки из "YouTube" ми попадна фанкам от участието на БТС на 15 юни 2014 година във фестивала "Мост към Корея" в Москва:

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит 26 рожден ден на Мин Йон Ги, по  известен като Шуга от БТС!!! :wub: :kissx: :es: Дано прекрасните "пророчества" на Минстрадамус да продължават да се сбъдват за да могат феновете на групата още много дълго време да се радват на невероятните постижения на БТС!!!

 

ÐзобÑажение

 

Ето и част от снимките на прекрасника, които бяха качени в Туитър по повод РД:

 

Off Topic

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

Тази ми е любимата!!! :inlove:

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

ÐзобÑажение

 

И едно много симпатично клипче от Джи Мин!

 

 

 

По повод 26 си рожден ден, Шуга направи "V LIVE" сесия:

 

 

А ето и още една "V LIVE" сесия, но по случай 23 РД на Шуга от преди 3 години, който по случайност съвпада с ден 1 000 от дебюта на БТС:

 

 

Днес, 9 март 2019 година, клипът на "MIC DROP" достигна 450 000 000 гледания в "YouTube"! Още един повод за празнуване! :panda-145:

Ето го и тазседмичния епизод от "Run BTS! 2019":

 

Е 66:

 

 

"Run BTS! 2019 - EP.65 Behind the scene":

 

 

"Run BTS! 2019 - EP.66 Behind the scene":

 

Off Topic

 

 

Още една "Бангтан" бомба с английски субтитри:

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е официално - новият албум на БТС със заглавие “Map of the Soul: Persona” ще излезе на 12 АПРИЛ 2019 ГОДИНА, ПЕТЪК!!! :wub: :es: :kissx: Предварителните поръчки започват на 13 март, сряда! По - късно ще бъдат съобщени повече подробности.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около БТС продължават да се случват интересни събития, ето и някои от тях:

Започваме с тазседмичния епизод 67 от "Run BTS! 2019" и прилежащият му епизод "Run BTS! 2019 - Е 67 - Behind the Scene":

 

Е 67:

 

 

"Е 67 - Behind the Scene":

 

Off Topic

 

 

Намерих още една "Бангтан" бомба с английски субтитри. В нея е показано как Шуга работи по записа на своята част от песента "Song Request" на певицата И Со Ра:

 

Off Topic

 

 

13 МАРТ

 

От шоуто “Saturday Night Live” на американската телевизия NBC обявиха официално в своя Туитър акаунт, че БТС ще бъдат музикален гост в предаването, което ще бъде излъчено на 13 април, водещ на този епизод ще е актрисата Ема Стоун. Това ще стане само ден след официалната премиера на новият им албум “Map of the Soul: Persona”.

 

Off Topic

ÐзобÑажение

 

Международната федерация на звукозаписната индустрия (IFPI) обяви годишния си списък "Global Album Chart - 2018". В него БТС заеха съответно второ място с албума“Love Yourself: Answer” продал 2 700 000 бройки и трето място с албума “Love Yourself: Tear” продал 2 300 000 бройки. Ето и пълния списък:

 

1. “The Greatest Showman” (OST) — 3 500 000.
2. BTS — “Love Yourself: Answer”— 2 700 000.
3. BTS — “Love Yourself: Tear” — 2 300 000.
4. Lady Gaga — “A Star Is Born” (OST) — 1 900 000.
5. Johnny Hallyday — “Mon Pays C’est L’amour” — 1 700 000.
6. Ed Sheeran — “÷” — 1 300 000.
7. Queen — “Bohemian Rhapsody” — 1 200 000.
8. P!nk — “Beautiful Trauma” — 1 200 000.
9. Eminem — “Kamikaze” — 1 000 000.
10. “Mamma Mia! Here We Go Again” (OST) — 900 000.

 

ÐзобÑажение

 

14 МАРТ

 

Стана ясно, че само 24 часа след началото на предварителните поръчки за албума на БТС “Map Of The Soul: Persona” , той е достигнал първо място в списъка с бестселъри в секция "CD`s & Vinyl" на "Амазон" - САЩ:

 

Off Topic

bts-map-of-the-soul.png

 

На сайта "Ktown4u" предварителните поръчки за “Map Of The Soul: Persona” само за 26 часа достигнаха 65 864 бройки. Това е повече от двойно увеличение на поръчките в сравнение с предишния рекорд на "LOVE YOURSELF: Answer" при който този албум на БТС за 24 часа достигна приблизително 27 000 бройки. След няколко часа бройката на поръчките за новия албум надмина 83 000 бройки и с напредването на времето цифрите продължават да се увеличават.

 

Off Topic

80

 

По повод тазгодишния "White Day", БТС, съвместно с "Naver" и "Dispatch", зарадваха феновете със страхотна фотосесия:

 

Джин:

 

Off Topic

tumblr_pocbjc5dbZ1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocdw9tvrr1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocdtpWOuM1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbjvRgTm1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbkmFDod1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbl5mgXN1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbnujEX51s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbthrWWF1s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2q4wyvB1s70o1po1_1280

 

Шуга:

 

Off Topic

tumblr_pocbr9IpAp1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocdymdDPp1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbbu209m1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbbcNpjs1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbarRBqF1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocba7RnJa1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb72yz5Q1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb9iHtOc1s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2rurCMH1s70o1po1_1280

 

RM:

 

Off Topic

tumblr_pocbpjEL751s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbp1h2kr1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbq1K6yj1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocdq3yVDi1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocdriYXpE1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocdqw9X5O1s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2t4xvlI1s70o1po1_1280

 

J - Hope:

 

Off Topic

tumblr_pocb57XuRv1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb23Bpt71s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb8xKGdr1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb8gWcfX1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb7xsZW11s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb5qs12J1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb4lpRSj1s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2ot1AfZ1s70o1po1_1280

 

Джи Мин:

 

Off Topic

tumblr_poce62Es0c1s70o1po1_1280

 

tumblr_poce5h966G1s70o1po1_1280

 

tumblr_poce4ntFTx1s70o1po1_1280

 

tumblr_poce3xHDk31s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbhugeXt1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbifoOvR1s70o1po1_1280 (1)

 

tumblr_pocbivOYjZ1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbqoQWCG1s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2niDZwO1s70o1po1_1280

 

V:

 

Off Topic

tumblr_pocbh7IyRG1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbrsuIi51s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbgu4Vjw1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbgdfhvc1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbfwbCGa1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbfe3jbr1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbey7o281s70o1po1_1280

 

tumblr_pocbdeUBTy1s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2jdphNf1s70o1po1_1280

 

Джонг Гук:

 

Off Topic

tumblr_pocax8NIna1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb2vf8ob1s70o1po1_1280

 

0000056246_001_20190314130905853

 

tumblr_pocb3f5uQP1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocazgjCWN1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocav7ysME1s70o1po1_1280

 

tumblr_pocb3vikf11s70o1po1_1280

 

tumblr_pod2c29ATl1s70o1po1_640

 

Джи Мин и J - Hope:

 

Off Topic

tumblr_poc2w8NN6D1s70o1po1_1280

 

tumblr_poc2lv0bll1s70o1po1_1280

 

tumblr_poc2s0dwOm1s70o1po1_1280

 

tumblr_poc2el7ZlI1s70o1po1_1280

 

Шуга и Джонг Гук:

 

Off Topic

tumblr_poc2ut5m8Z1s70o1po1_1280

 

batch_CMS_5252-copy

 

0000056224_001_20190314092715507

 

RM, V и Джин:

 

Off Topic

tumblr_poc2tjQii21s70o1po1_1280

 

tumblr_poc2pgFSEG1s70o1po1_1280

 

0000056231_001_20190314092812288

 

БТС:

 

Off Topic

tumblr_poc2hqdtQD1s70o1po1_1280

 

tumblr_poc3oeu1v71s70o1po1_1280

 

tumblr_pod29ghRue1s70o1po1_1280

 

tumblr_poc2o6XF1e1s70o1po1_1280

 

D1mGSXNWkAUg4MM

 

tumblr_poc2k2sxgl1s70o1po1_1280

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенове, имаме два страхотни повода за празнуване!!! :panda-145: Първият от тях е, че видеоклипът на песента "IDOL" на БТС днес достигна 400 000 000 гледания в "YouTube". Групата вече има 7 видеоклипа достигнали този брой гледания като това е рекорд за корейски артист. :yes:

 

Вторият повод за празнуване е, че фенклубът на БТС A.R.M.Y. спечели наградата "Taco Bell Best Fan Army Award" на тазгодишните награди на "IHeartRadio Awards". Ето как бе обявено спечелването на наградата, а също и благодарственото видеосъобщение на БТС:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

12ти април е добра дата. 13ти - още по-добра B)

Мерсим за подаръка за РД, който ще ми направят и скоро да не ги видим у некой чат :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Run BTS! 2019 - EP.68":

 

 

"Run BTS 2019 EP.68 Behind The Scenes":

 

Off Topic

 

 

Ето го и най - новия епизод на "Eat Jin" от 20 март:

 

 

А ето и три от най - новите "Бангтан" бомби с английски субтитри:

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, skofiild написа:

 

  Покажи скритото съдържание

 

 

 

С една дума, трейлърът е ТРЕПАЧ!!! Пълен е с куп препратки към минали песни и албуми на БТС като “Skool Luv Affair”, “No More Dream”, “Boy in Luv”, а намеците са толкова много, че може да ти отнеме доста време за да забележиш всяка малка подробност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкошотийка!
Толкова хубав и жив хип-хоп, изпълва душата :)
И видеото е топ, RM е eye candy, а background-ът е изпълнен с въпроси...
Изобщо, яката работа :D

 

Persona! Who da hell am I?
I just wanna go
I just wanna fly
<3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...