Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Здравейтееее, филмът за концерта в Сеул е утре :es:

По повода написах няколко неща -лайквайте, шервайте и там още чуждици, за които се сетите.

 

 

И понеже искаме да покажем колко много фенове има в България, ако искате и вие може да се включите - да направим по няколко снимки пред кината в различните градове, които да споделим с посолството на Република Корея у нас. Ако решите да снимате и да се вкючите, споделете ми на лично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ли ще съм първата, която ще се похвали, че е гледала “BTS World Tour: Love yourself in Seoul”? :ilovethis: Иска ми се не просто да кажа ами направо да крещя от радост за това колко е страхотен филмът! :wub: Думи не мога да намеря за да опиша колко прекрасно си прекарах тези два часа в киното с голяма част от любимите ми песни на БТС! :thanks: А феновете около мен бяха просто невероятни защото още повече засилиха усещането, че си на концерт, а не на кино! :tongue: Тези, които не са гледали филма само могат да съжаляват за пропуснатата възможност! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен.Аз бях в Стара Загора и мога да кажа, че и там залата бе препълнена и Армитата през цялото време пееха, крещяха и и сканирано в определен ред имената на момчетата, и естествено носеха светещи пали, все едно бях на концерт и то бях на първият ред:D

 За самият филм какво да кажа, за мен си бе чист концерт, само че на кино:) Изключително много са се по трудили момчетата за Тони им концерт, много беше хубав.Повечето песни ми са от любимите.:) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте искам да попитам нещо,ако тук не е мястото съжалявам.Та разбрах,че ще има и втори филм,та въпросът ми е знае ли се по подробно за него нещо,например там кога ще излезне, кога ще го пуснат и в Европа и евентуално при нас?

Благодаря много за отговорът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш предвид "Burn the stage'", той вече мина по кината в края на миналата година. За съжаление не беше пуснат в България, но можеш да го гледаш в Ютюб ако имаш Ютюб Премиум. На мен самата ми се ще да го гледам, проблемът е да открия човек с такъв абонамент! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29 януари 2019 година видеоклипа на песента “We Are Bulletproof Pt. 2” стана шестнадесетото видео на БТС достигнало 100 000 000 гледания! :wub: Песента е част от дебютния албум на БТС “2 Cool 4 Skool” излязъл през 2013 година. Друга важна новина около БТС е, че "Big Hit" и "Netmarble" обявиха излизането през първото тримесечие на 2019 година на дългоочакваната игра “BTS WORLD”, за която официално се заговори в началото на 2018 година. На 29 януари бяха обявени официалния сайт и официалния Туитър акаунт. Тази симулативна игра ще има собствен ОСТ създаден лично от мембърите, ще съдържа над 10 000 ексклузивни снимки и над 100 клипа. Ето тийзъра излязъл през февруари 2018 година:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес V пусна композираната лично от него песен "Scenery". Той е автор на музиката и текста като също така снимката от обложката е негово дело. V лично обяви на "Seoul Music Awards", че скоро ще поднесе подарък на ARMY и ето че удържа своето обещание! :yes:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През последната седмица около БТС продължиха да се случват доста събития като някои от тях получиха широк отзвук, а други отминаха някак тихо. Едно от тях беше раздаването на бразилските награди "Tudo Information Awards 2018". БТС победиха в следните категории:

1. Fandom of the Year: Army - BTS.

2. K - pop group of The Year - BTS.

3. Group / Band of the Year - BTS.

 

А сега следва нова порция клипове свързани с шоуто "RUN BTS!":

 

1. "RUN BTS! 2019 - EP 58 Behind The Scenes":

 

 

2. "RUN BTS! 2019 - EP 60 Behind The Scenes":

 

 

3. И тазседмичния епизод 61:

 

 

Наскоро "Биг Хит" качиха в "BANGTANTV" две филмчета заснети зад кулисите на "2018 MBC Plus X Genie Music Awards" и "2018 Melon Music Awards". За съжаление без английски субтитри трудно можеш да усетиш атмосферата на тези събития, но една фенка от Корея им е направила и ето преведените версии на клиповете (Не забравяйте да си включите субтитрите!):

 

1. "2018 MBC Plus X Genie Music Awards":

 

Off Topic

 

 

2. "2018 Melon Music Awards":

 

Off Topic

 

 

На 30 януари компанията за електронни игри "Netmarble Global" качи на "YouTube" канала си официалния тийзър за  играта "BTS WORLD":

 

Off Topic

 

 

На 29 януари бяха обявени номинациите за "Korean Music Awards 2019". Церемонията по раздаването им ще се състои на 26 февруари 2019 година в "Guro Arts Valley Theater" от 19 : 00 часа корейско време (12 : 00 часа българско време). БТС са номинирани в 5 категории:

 

1. Best Pop Song: BTS – "Fake Love"; BTS – "Idol"; Red Velvet – "Bad Boy"; ADOY – "Wonder"; HEIZE – "Jenga".

2. Best Pop Album: BTS – "Love Yourself: Answer"; BoA – "Woman"; Uhm Jung Hwa – "The Cloud Dream of the Nine"; Lee Moon Sae – "Between Us"; Lee Jin Ah – "Full Course"; Jang Pil Soon – "Sogil 8".

3. Musician of the Year (БТС са единствената айдъл група номинирана в тази изключително престижна категория): BTS, Kim Sawol, Say Sue Me, Sun Ji Lee, Jang Pil Soon.

4. Song of the Year: BTS – "Idol"; BTS – "Fake Love"; Mommy Son – "Shonen Jump"; Say Sue Me – "Old Town"; Kiha and The Faces – "That’s Just What You Think"; HYUKOH – "Love Ya!".

5. Album of the Year: BTS – "Love Yourself: Answer"; Mid Air Thief – "Crumbling"; Life and Time – "Age"; Say Sue Me – "When We Were Together"; Jang Pil Soon – "Solgi 8"; Huckleberry P – "Aurora People".

 

Тези музикални награди са уникални между другите такива в Корея защото номинациите и процеса по вземане на решения не се базират на продажби или на гласуване от феновете. Вместо това група от музикални критици, университетски преподаватели, продуценти на радиошоута и други професионалисти от музикалната индустрия дават своите препоръки. Това означава много по - малка популярност в сравнение с другите музикални награди, а и не приемат спонсори за да не може да се окаже влияние при вземането на решения. След излизането на номинациите, комитетът по подбора публикува аргументите заради които БТС са получили своите номинации:

 

"Fake Love" - Пак Хе А:

 

Off Topic

"Не е никак лесно да се определи качеството на музиката създавана от айдъл групите в Корея. Невъзможно е да се направи без да се разбира същността и насоката на групата. Това е особено вярно в случая на БТС тъй като всяка тяхна песен притежава характерната черта на нещо, което развива и гради една разгръщаща се история. Във “FAKE LOVE”, V, който е отговорен за интро парчето на албума, поема въвеждащата част на песента, а Джин, който изпява най - сърцераздирателните и все пак пламенни емоции от всички солови песни в серията "LOVE YOURSELF", е отговорен за изпълнението на припева. Когато като че ли викайки пее за обратната страна на любовта, ефектността на "FAKE LOVE" е напълно доказана. Това е моментът когато завършеността на света, щателно развиван от БТС, е достигната от една единствена заглавна песен."

 

"Love Yourself: Answer" - Ким Йон Ха:

 

Off Topic

"Изумително! Група от 26 песни на два диска, обединени от темата “LOVE YOURSELF”, умело, без никаква следа от изтощение, въплъщават повествованието, което групата развива 2 години и 5 месеца, а заедно с това и различни въпроси произлезли вътре и около групата почти всеки ден. Това, което е най - впечатляващо е чувството за стабилност създадено от името "БТС", което твърдо устоява насред водовъртежа от звуци и теми - от соловите песни на членовете на групата до ремиксите на песните - всичко това може да бъде описано само като "ХАОС". Единствените хора, които могат да понесат това бреме, тази възбуда и тази сила са те."

 

"Idol" - Хьон Джи Ун:

 

Off Topic

"Айдъл музиката съществува вече 25 години преодолявайки крайното противопоставяне от страна на по - възрастните поколения и явния сарказъм на критиците. Увереното и бързо движение лансирано в “IDOL” представя чудатостите на все още съществуващите предразсъдъци чрез посланието "Кой може да спре тези, които обичат себе си?", а също така показва и контраатаката на един ритъм, който малко по - малко биваше забравян. Не съществуват много примери където подобни дръзки експерименти спомагат за реализацията на съответните нагласи."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, за тези които не са успели да гледат филмът “BTS World Tour: Love yourself in Seoul” ще го пускат отново на 09,02,2018 от 17,00 поне така пише на сайта на синема сити.  А относно концерта беше страхотен, а атмосферата невероятна . :es:Тези момчета всичките са фантастични. За първи път ми се случва да харесвам всичките в една група. Разбира се имам си и любимци, но им се кефя максимално на седмината. Толкова съм се смяла с техните изцепки от предаванията и клиповете им, че забравих да гледам сериалите. Големи са сладури и знаят как да се забавляват. :P

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Не знаех че пак ще го излъчват, и то толкова скоро.Благодаря за информацията.Аз както  писах бях в Стара Загора, и то с огромен късмет намерих билет:D,сега ми се иска и в Пловдив да отида и да видя Армитата там:P То след този огромен интерес нормално е пак да пуснат филма, заслужава си и повторното му гледане:) За съжаление разбрах, че вторият им филм няма да бъде пуснат тук  по кината, а много ми се искаше:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и поредния епизод "Run BTS! - EP 61 - Behind the scene":

 

 

И най - новия епизод 62 от "Run BTS!":

 

 

Днес се сбъдна още едно от "пророчествата" на Шуга свързано с наградите "Грами"! На 4 февруари списание " Variety" съобщи ексклузивната новина, че БТС ще присъстват на церемонията по раздаването на 61 - те награди "Грами" където ще представят и връчат една от наградите. На 5 февруари "Биг Хит" потвърдиха новината с кратко официално изявление. Събитието ще се състои на 10 февруари 2019 година, неделя, в Лос Анжелес, в зала "Staples Center" и започва в 20 : 00 часа, EST (Стандартно източно време), ще бъде излъчвано пряко по CBS. Водещ ще бъде певицата Алиша Кийс, носител на "Грами". За Корея шоуто ще бъде излъчвано на живо по "Mnet" на 11 февруари (разликата в датите идва от часовата разлика между Лос Анжелес и Сеул) от 09 : 50 часа, KST (Стандартно корейско време; 02 : 50 часа българско време).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 09 февруари песента "Promise" на Джи Мин достигна 90 000 000 пускания в онлайн платформата "SoundCloud", поставяйки рекорд за най - голям брой пускания в сравнение с всяка друга песен на БТС качена там, плътно по петите го следва песента "Scenery" на V. Още със своето излизане "Promise" подобри рекорда за най - голям брой пускания през първите 24 часа достигайки 8 500 000 стриймвания. Предишният рекордьор в тази категория беше песента "Duppy Freestyle" на рапъра Дрейк, която имаше 3 600 000 пускания за 24 часа. Да ни е честито! :yes: На 11 февруари песента достигна 100 000 000 пускания в "SoundCloud", което я превърна в най - пусканата песен на корейски изпълнител в историята на платформата! :bow:

 

На 11 февруари видеоклипът на песента “FIRE” на БТС достигна 500 000 000 гледания в "YouTube"! :inlove: Видеото е пуснато на 02 май 2016 година, което означава, че са му били нужни 2 години, 9 месеца и 9 дни за достигането на този впечатляващ резултат. Това е техният втори видеоклип достигнал този брой гледания, първият постигнал това е “DNA”. Да ни е честит още един "YouTube" - рекорд! :es: По този случай ето един страхотен видеоанализ на смисловите пластове във текста на “FIRE”:

 

 

На 11 февруари видеоклипа на песента  “Fake Love” на БТС достигна 450 000 000 гледания в "YouTube"! Това е тяхното трето видео, след  “DNA” и “Fire” постигнало този брой гледания. То бе пуснато на 18 май 2018 година, което означава, че на групата и бяха нужни малко под 9 месеца за този пореден рекорд! И за трети път - ЧЕСТИТО! :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БТС на 61 - те награди "Грами" (Обзорът е лично мой и не ми се сърдете ако съм малко пристрастна!):

 

Кои са нашите "съседи" по места в зала "Staples Center"? (Леле, леле! Ще прекараме вечерта с една страхотна, необикновена, легендарна и невероятно талантлива компания!):up:

 

Off Topic

Dy08izUVYAAo4Jr.jpg

 

Заминаваме от летище "Инчон" на 09. 02. 2019 година:

 

Off Topic

 

 

В самолета на път към LA (видео и снимки); Набор 95 отдават почит на Годината на прасето! :na2:

 

Off Topic

 

Dy8LJZJUwAA_KDU.jpg

 

Dy8LJZTU0AAi0An.jpg

 

Dy8LJZ9VYAM15Tt.jpg

 

Dy8LJbfVAAA_VzJ.jpg

 

Най - прекрасния лидер, който за съжаление не ни демонстрира убийствените си трапчинки, но за сметка на това ни намига закачливо! :wub:

 

Off Topic

Dy8MCqSUwAE23-Q.jpg

 

Dy8MCqOUwAIz9yp.jpg

 

Още снимки от самолета! ;)

 

Off Topic

Dy8M3OaV4AAvNtp.jpg

 

Dy8M3OfU0AAsFir.jpg

 

Пристигането ни на летището в LA:

 

Off Topic

 

 

Първа "междузвездна" среща в LA - БТС с британския дизайнер Ким Джоунс (артистичен директор на мъжката линия "Dior Homme" в модна къща "Кристиан Диор")! Дали БТС не се готвят да носят "Диор" по време на наградите "Грами"? :huh: Няма да е изненадващо, защото Ким Джоунс е създателят на дрехите, които момчетата носеха по време на "МАМА 2018" в Япония! Да си припомним визията им от този ден:

 

DuyYnJtXQAEHNAi.jpg:large

 

Off Topic

DzB6VC_VsAAndmW.jpg

 

DzB-Wc2VAAAGGny.jpg

 

Денят на голямото събитие - наградите "Грами"! Пристигаме пред  "Staples Center"(снимки и видео): :o

 

Off Topic

screenshot-2019-02-11-at-000726png.jpg

 

screenshot-2019-02-11-at-000745png.jpg

 

screenshot-2019-02-11-at-000756png.jpg

 

BTS-11.jpg

 

 

 

На червения килим всички изглеждат убийствено в тези елегантни черни смокинги! Костюмите са дело на двама корейски дизайнери - Джин, Шуга, RM, Джи Мин, V и Джонг Гук са облечени от "JayBaek Couture", а J - Hope носи "Ким Со Рьонг" (предположенията клоняха към "Диор" или "Гучи").

 

Off Topic

20190210-btsjpg.jpg

 

Момчетата дадоха доста интервюта на червения килим, ето и част от тях:

 

E! News (интервюто води Райън Сийкрест):

 

Off Topic

 

 

Recording Academy / GRAMMYs

 

Off Topic

 

 

"Billboard":

 

Off Topic

 

 

"Access":

 

Off Topic

 

 

"Entertainment Tonight":

 

Off Topic

 

 

"Variety":

 

Off Topic

 

 

БТС представиха номинираните в категорията "Най - добър R'n'B албум", като победител стана H.E.R (Габриела Уилсън) с едноименния си албум (ето и видео):

 

Off Topic

 

DzGPM5uX4AASllM.jpg

 

Ето няколко снимки на момчетата по време на наградите "Грами, които бяха качени на "BTS_official":

 

Off Topic

DzGhwXCV4AAZvDs.jpg

 

DzGhxMdVYAABnTL.jpg

 

DzGhyXtU8AAE-WK.jpg

 

Момчетата качиха доста снимки и няколко кратки видеа в "@BTS_twt" направени по време и след края на "Грами" - тата:

 

Шуга (Страшно му отива да е с руса коса!):

 

Off Topic

DzFdKFhVYAAclrc.jpg

 

J - Hope качи кратко панорамно клипче на навалицата по червения килим:

 

Off Topic

 

 

След края на церемонията V публикува кратко благодарствено видео послание към ARMY:

 

Off Topic

 

 

След края на "Грами" - тата, RM отново ни демонстрира своя чар: :kissx:

 

Off Topic

DzGuR2qUUAIYO58.jpg

 

DzGuR2pUUAEy2Bf.jpg

 

Джин и V ни демонстрират какво е да присъстваш на "Грами" - тата:

 

Off Topic

DzGwzhCV4AAEktd.jpg

 

Следващият който се отчете със снимки от типа "По време и след това" беше Джи Мин:

 

Off Topic

DzHHmwFVAAAmAX2.jpg

 

DzHHmwHUwAAisal.jpg

 

DzHHmwFU8AADsgN.jpg

 

DzHHmwFU0AE8vzj.jpg

 

И последно (засега поне) V ни показа вечерята си в хотела с кратко клипче:

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БТС са просто неуморими - след като са се прибрали в хотела си след края на "Грами" - тата са направили две "V LIVE" сесии. Забавно е да ги гледаш как обсъждат току - що приключилата церемония: :xaxa:

Част 01:

 

 

Част 02:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете на V имат повод за празнуване - на 15 февруари песента му “Scenery” премина 100 000 000 пускания в онлайн платформата "SoundCloud" и го направи само за 15 дни! Невероятен рекорд в историята на "SoundCloud"! :xaxa:

Ето ги и тазседмичните епизоди от "Run BTS! 2019":

 

Е 63:

 

 

Е 63 - "Behind the scene":

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

На това кулинарно бижу се натъкнах в близката сладкарничка. Много буквално някои фенки ще си "срускат " любимците. 

Между другото тортите им там са наистина страОтни.:)

9506281.jpg

 

9506282.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, asha написа:

 

На това кулинарно бижу се натъкнах в близката сладкарничка. Много буквално някои фенки ще си "срускат " любимците. 

Между другото тортите им там са наистина страОтни.:)

9506281.jpg

 

9506282.jpg

 

На мен ми е по - интересно дали някой фен може да разпознае по какъв повод е правена снимката използвана за тази торта? :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит 25 рожден ден на J - Hope (с рожденно име Чонг Хо Сок)! :wub: :kissx: :es:Нека никога не секват поводите заради които на красивото му лице да грее прекрасната му усмивка! По повод рождения му ден J - Hope зарадва феновете с едночасов V Live на канала на БТС, ето линк за гледането му:

 

 

Image

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само частта, където влизат др момчета по време на лайфа...

 

-J Hope е дарил щедра сума в подкрепа на студенти с ниски доходи.По този начин се присъедини към около 35-те проекта за дарение от феновете по повод рождения му ден.

 

И честит рожден ден и от мен,J Hope ми е любимец сред тия момчета,жив и здрав да е и все така усмихнат...:wub:

9dc8edc1027b121798bf516476b7ff68.jpg  42f0275dbf72c20577e4cfe5abac3456.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...