Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Да кажа и аз, честит рожден ден на най-красивия и сладурски V, да бъде ценен и винаги усмихнат, да пее и танцува, а ние да имаме щастието да го гледаме :yes:

Снимка на ë°©íìëë¨.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита 2019 на всички фенове! ;) На момчетата от БТС пожелавам много здраве и да създадат още много прекрасна музика за нас - техните фенове! :yes: А на всички фенове пожелавам да обявят по - близки до България спирки от световното им турне "Love Yourself World Tour"! :es:

 

На 31 декември БТС изпълниха две песни, "Mic Drop (Steve Aoki Remix)" и "IDOL”, на "2018 MBC Gayo Daejejun". Ето и клипове от изпълненията на двете песни:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като група BTS не ми е от любимите/не се засягайте/.J Hope обаче е друго нещо.Той си ми е тръпка направо...Особено вчера пък е бил толкова сладък...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, skofiild написа:

Като група BTS не ми е от любимите/не се засягайте/.J Hope обаче е друго нещо.Той си ми е тръпка направо...Особено вчера пък е бил толкова сладък...

 

Той си е прекрасен винаги! Моята надежда! Само като го видя и усмивката ми грейва! Обичам ги тези момчета, успяват да направят живота ми прекрасен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета, бързам да кажа, че според една класаяция на най-красивете мъже за 2018 година в света , Ви бил на първо място. В сайта прочетох кои са първите 11 мъже. Изненадах се, само един е азиатец, но точно той е на първо място.

 

Линкът!

 

И Статията!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бе излъчен епизод 600 на шоуто "M Countdown". За да отпразнуват юбилея, Mnet са поканили няколко групи, между които и БТС, да коментират в специална рубрика дебютните си изпълнения на сцената на шоуто. Ето и двата клипа на БТС; в първия са събрани коментарите на всички мембъри (включете си английските субтитри), а вторият е самото изпълнение (за да видим раждането на една невероятна група :yes:):

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес БТС са изпратили на феновете специално видеопослание по случай прожекциите само на 26 януари на "BTS WORLD TOUR Love Yourself in Seoul" (и за наша радост е с вградени английски субтитри :panda-145:):

 

 

За тези, които не са успели да гледат първи епизод от новия трети сезон "Run BTS", ето го и него с английски субтитри:

 

 

А този клип е събрал куп забавни моменти случили се зад кулисите при заснемането на епизод 01 от новия сезон на "Run BTS"(и той е със английски субтитри):

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бе първия ден от двудневната церемония по раздаването на "Golden Disc Awards". БТС присъстват и днес, и утре, като имат предвидено изпълнение на втория ден. Днес те спечелиха две награди:

1. Digital Song Division (Bonsang): BIGBANG, BLACKPINK, Bolbbalgan4, BTS, Chungha, iKON, MAMAMOO, MOMOLAND, Roy Kim, TWICE.

2. 2019 Global V Live Top 10 Best Artist: BTS.

Ето видео от интервюто, което дадоха след края на церемонията:

 

 

Ето и нещо доста интересно - част от гостуването на J-Hope в риалити програмата "Under Nineteen"(реакциите на някои от участниците са направо невероятни:rofl:):

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 6 януари се проведе втората част от раздаването на наградите "Golden Disc Awards" 2019. БТС спечелиха следните награди:

1. Album of the Year (Daesang): BTS.

2. Album Division Bonsang: BTS, EXO, GOT7, SHINee’s Jonghyun, MONSTA X, NCT 127, NU’EST W, SEVENTEEN, TWICE, Wanna One.

3. NetEase Music Golden Disc Popularity Award: BTS.
4. U+ Idol Live Popularity Award: BTS.

БТС изпълниха на живо  “Fake Love” и “IDOL” (не можах да намеря читави клипове от изпълненията им, затова поствам линк към статия в която има клипове на всички изпълнения от вечерта):

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес излезе епизод 02 от третия сезон на "Run BTS", ето го и него с английски субтитри :panda-145::

 

 

Ето и едно пространно интервю дадено от БТС след края на церемонията по раздаването на наградите "Golden Disc Awards" 2019 (има английски субтитри) :up::

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Панаира за играчки в Хонг Конг, Мател са обявили, че ще пускат кукли на BTS. Всяко от момчетата ще има своя кукла, облечена в стил от клипа им IDOL. Очаква се да се появят на пазара лятото. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ни е честито - днес, 9 януари, клипът на песента на БТС “DNA” достигна 600 000 000 гледания в Ютюб! :xaxa: Така момчетата станаха първата корейска група постигнала този брой гледания! :ilovethis: Да го отпразнуваме като се насладим на този прекрасен ремикс на песента от албума "LOVE YOURSELF 結 Answer":

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От миналата седмица "Биг Хит" не са спрели да ни изненадват - първо много изненадващо обявиха първия член от първата им от 6 години насам бой група наречена "ТХТ" (абревиатурата има следното значение "TOMORROW X TOGETHER / TOMORROW BY TOGETHER"; смята се, че ще има общо петима мембъри; засега са обявени трима от тях, останалите предстоят; групата вече има собствен сайт - TOMORROW X TOGETHER, Туитър, Инстаграм, Фейсбук, ЮТюб канал, Уейбо и Youku; от снимките и клиповете за разкритите членове става ясно, че жълтият цвят и морзовият код играят важна роля в концепцията на групата).

 

Днес се състоя церемонията по раздаването на "Seoul Music Awards 2019". БТС на червения килим:

 

Off Topic

 

 

БТС изпълниха "Fake Love" и "Idol" като двете песни бяха разделени от видео посветено на групата, те също така закриха церемонията като изпълниха на бис "Idol"; най - важната новина обаче е, че Джин е потвърдил за издаването на нов албум (в мрежата се носят слухове, че ще излезе през първата половина на 2019 година); момчетата пак са сменили цвета но косите си (тази на Джимин е в прекрасно бледолилаво). Ето кои награди бяха спечелени от групата:

 

1. Bonsang: MONSTA X, MOMOLAND, NCT 127, iKON, Wanna One, NU’EST W, BTS, Red Velvet, MAMAMOO, SEVENTEEN, TWICE, EXO.

 

Off Topic

 

 

2. Best Album: BTS - “Love Yourself: Tear”.

 

Off Topic

 


3. Daesang: BTS.

 

Off Topic

 

 

Ето и клип от изпълнението им:

 

Off Topic

 

 

Друга важна новина около БТС е, че "Биг Хит" разширяват "BTS Universe"! Всичко започна със създаването на 6 януари на Туитър акаунт на име “Smeraldo Books”, който е обвързан с концепцията на песента “The Truth Untold”. От тогава насам на този акаунт са качени към десетина кратки видеа придружени с бележки, които очевидно се базират на концепцията на “The Most Beautiful Moment in Life”. Ето къде можете да гледате всички тези материали: Smeraldo Books. Ето и линк към статия където също могат да бъдат видени:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най - сетне тайнствената активност около БТС и новия Туитър акаунт "Smeraldo Books" получи своето обяснение - на 17 януари, в 03 : 40 часа българско време, беше пуснат най - новият уебтуун “Save Me” от "BTS Universe", част от историята на който се разкрива за първи път във видеоклиповете на БТС при представянето на феновете на концепцията  “The Most Beautiful Moment in Life” през 2015 и 2016 година. Историята:

 

Off Topic

Разказва се за 7 герои, които поемат по различни пътища. Две години след раздялата им, един от тях, Сок Джин, се завръща от САЩ и започва да издирва старите си приятели. Причината да се завърне е, че е получил специалната способност да се връща назад във времето и иска да я използва за да помогне на приятелите си да избегнат допуснатите грешки и така да предотврати раздялата им. Той би направил всичко за да ги спаси, но дали ще може? И дали не е твърде късно за това?

 

Комиксът ще има 16 епизода и едновременно ще бъде пускан на корейски, английски, японски, китайски, индонезийски и тайландски, като всеки четвъртък ще бъде качвана по една нова глава. "Биг Хит" осигурява историите, а LICO се грижи за адаптирането и превръщането им в уебтуун. Финалът ще е на 11 април 2019 година, което е много подозрително защото слуховете гласят, че това е най - вероятният месец през който да излезе новият албум на БТС. Ето и линк за четене на английски: Save Me - ENG.

 

Ето и епизод 59 от "Run BTS! 2019" с английски субтитри:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес, 20 януари 2019 година, видеоклипът на песента “Blood Sweat & Tears” достигна 400 000 000 гледания в Ютюб! :xaxa: Това е шестото видео на БТС достигнало този брой гледания; излиза през 2016 година и е водещата песен от албума “WINGS”, с който групата спечели първият си Daesang за Албум на годината на "Melon Music Awards 2016".

Ето една интригуваща видеореакция, от която ще научите доста за естетиката на клипа:

 

 

Тази видеореакция на “Promise” на Джимин наистина си заслужава да се види:

 

 

А ето как J - HOPE раздава автографи в неизлъчван клип от "UNDER NINETEEN":

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и клипът "Behind the scene"от епизод 59 на "Run BTS! 2019":

 

Off Topic

 

 

На 21 януари беше разкрита още една част от историята на  "BTS Universe". Този път това е книга, която се нарича “The Notes 1: The Most Beautiful Moment in Life”; сюжетът е оформен като дневник на всеки от героите, които се базират на членовете на БТС; може да бъде поръчана предварително на сайта на "Биг Хит" в секция "Книги". Официалната дата на премиерата и е 5 март, като се предлага на три езика - корейски, японски и английски. Ето кратко обяснение на всеки един характер от  "BTS Universe":

 

1. Ким Сок Джин (Джин):

 

Off Topic

Джин може да бъде считан за главния характер в "BTS Universe". Той се премества от училище в САЩ и има навика да записва всичко като прави снимки. Среща момиче, която изпуска дневника си, прочита го и така научава за мистериозното цвете "Смералдо". Той открива диви цветя "Смералдо" и после отива на среща с момичето загубило дневника си, но когато тя пресича улицата е ударена от кола и умира. След това Джин открива, че се е сдобил със способността да връща назад времето и започва да я използва. С развитието на историята, Джин все се опитва да предпази приятелите си, но пак страда защото продължават да се случват лоши неща.

 

2. Мин Йон Ги (Шуга):

 

Off Topic

Йон Ги е обичал да свири на пиано с майка си, но тя  умира при пожар и той трябва да отиде да живее с баща си. Трудно му е да се справи със смъртта на майка си и освен това ненавижда тишината в новия си дом. Намира някаква утеха в приятелите си, но понякога се бие с тях точно като сблъсъка му с Джонг Гук във видеоклипа на “Run”. Както се и оказва, Йон Ги може и да е мъртъв. В уебтууна, Йон Ги умира въпреки опита на Джонг Гук да го спаси от пожара показан във видеоклипа на “Euphoria”. Заради възможността за връщане на времето назад, най - вероятно в един момент Йон Ги ще се завърне.

 

3. Ким Нам Джун (RM):

 

Off Topic

Нам Джун работи почасово на една бензиностанция и си пада малко хулиган. Грижа го е за приятелите му, но му е трудно да действа за да ги защити вместо това той наблюдава отдалеч когато нещата се усложнят. Това поведение е в следствие от непрестанната душевна борба вътре в Нам Джун дали да защити приятелите си или себе си. Когато Те Хьонг си навлича сериозни проблеми, Нам Джун не може да му помогне защото е в затвора.

 

4. Джонг Хо Сок (J - Hope):

 

Off Topic

Хо Сок е бил изоставен от майка си в увеселителен парк когато е бил дете. Десет години е живял в сиропиталище, което заедно с изоставянето му, се отразява тежко на душевното му здраве. В крайна сметка е диагностициран, че страда от "Синдрома на Мюнхаузен" - психично разстройство при което пациентът се държи така сякаш той или тя е физически или душевно болен въпреки че случаят не е такъв, болестта също така причинява тежки емоционални затруднения. Често може да бъде видян с лекарства борейки се дали да ги погълне или не. Има силна връзка с Джи Мин и винаги го търси.

 

5. Пак Джи Мин (Джи Мин):

 

Off Topic

Джи Мин страда от някаква осакатяваща болест, която му причинява припадъци водещи до продължителен болничен престой. Той постоянно сменя училищата заради дългите му и редовни болнични пребивавания. Запознанството с приятелите му носи щастие за известно време, но той пак попада в болница и това отново го води по пътя на депресията.

 

6. Ким Те Хьонг (V):

 

Off Topic

Майката на Те Хьонг умира когато той е малко дете и заради това баща му започва да проявява насилие спрямо него и сестра му. Сприятелява се с Нам Джун и заедно те двамата рушат различни неща за забавление. Те Хьонг използва вандалските си прояви като форма на бягство от насилието в дома му. Един ден той заварва баща си да тормози сестра му и го убива докато се опитва да го спре. Тези събития са показани във видеото на песента “I NEED U”.

 

7. Джон Джонг Гук (Джонг Гук):

 

Off Topic

Джонг Гук е най - младият член на тази приятелска група и той просто иска неговите братлета да са щастливи. Има много силна връзка с Йон Ги, който трудно се справя със смъртта на майка си. Джонг Гук се самоубива като това е показано във видеоклипа на песента “Euphoria”. Това се случва най - вероятно защото не е могъл да спаси Шуга от пожара показан в същото това видео. Джонг Гук не е могъл да опази щастието на приятелите си и това му се е отразило много зле.

 

И най - накрая, но също толкова важно, новият 60 епизод на "Run BTS! 2019" с английски субтитри:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 23 януари се състояха "Gaon Chart Music Awards" 2019. БТС не присъстваха на церемонията, но спечелиха в четири категории:

1. K - Pop Contribution of the Year: BTS.

2. Style of the Year (Choreography): Son Sung Deuk - BTS - “Fake Love”.

3. Artist of the Year (Offline Album – Quarterly) - Second quarter: BTS.

4. Artist of the Year (Offline Album – Quarterly) - Third quarter: BTS.

 

Ето и видео показващо всички награди, а също и благодарствените речи:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...