Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Йейййййййййй, толкова се зарадвах, тъкмо тръгнах да ви приканвам да се включите в гласуването за филма от турнето LoveYorself в Сеул и като се поразрових, видях, че ще го излъчват :es::yes::wub:

Цитирам:

#BTS #LoveYourselfinSeoulFilm ще връхлети и Cinema City Bulgaria 

 

Снимка на ë°©íìëë¨.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна новина, но дано "Cinema City" - България не решат да го показват само в София! Ако филмът стигне до Пловдив, можете да сте сигурни, че аз ще съм  една от първите, които ще си купят билет! :rofl: Фенове от Пловдив, хайде да се организираме и да отидем групово на прожекцията; ще ми  е скучно да отида сама, много по - приятно ще е да имам някого с когото да си говоря за момчетата! :yes:

 

И така, "М2" пуснаха доста клипове заснети зад кулисите на наградите "Mnet Asian Music Awards (MAMA)" 2018 в Хонг Конг. БТС са герои в два клипа; в първия от тях заснет след края на церемонията благодарят за спечелените награди, ето го и него:

 

Off Topic

 

 

Във втория клип са събрани всички моменти на БТС в Хонг Конг:

 

Off Topic

 

 

Бре, бре, бре! И "IDOL" достигна котата от 300 милиона гледания, това стана само след 3 месеца и 22 дни. По този случай ви съветвам да гледате една видеореакция от Ютюб в две части (забавна и информативна за гледане :bow:):

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се състояха "2018 Korea Popular Music Awards", водещи на церемонията бяха актрисата Джин Се Йон и лидерът на Супер Джуниър, И Тък; БТС не присъстваха на церемонията, но спечелиха две награди:

1. Album of the Year: BTS’s “Love Yourself: Answer”.

2. Bonsang (Main prize): MAMAMOO, Oh My Girl, Roy Kim, Jang Deok Cheol, NCT 127, MOMOLAND, BTOB, TWICE, Red Velvet, Wanna One, BTS.

 

V , Пак Со Джун, Пак Хьонг Шик, Че У Шик и певецът Peakboy :inlove: са отпразнували заедно с парти край басейна рождените дни на първите двама (ПСД - 16 декември, V - 30 декември). Тъй като нещо не се справих с постването на снимката (заслужава си да се види), слагам линк към статия:

 

 

Радвам се, че момчетата са намерили време за да си починат защото само след няколко дни им престои участие в "SBS 2018 Gayo Daejeon" на 25 декември в "Gocheok Sky Dome" в Сеул, а също и в "2018 KBS Gayo Daechukje" на 28 декември в "KBS Yeoido Hall" :yes:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес "М2" качиха клип на БТС от "МАМА 2018" от зоната за артисти в Хонг Конг. Забавен е! :P

 

 

За другите не знам, но на 26 януари аз съм на кино и ще гледам "BTS WORLD TOUR: LOVE YOURSELF IN SEOUL"! :wub: Можете ли да повярвате, че беше обявен само в една зала, която има 157 места; добре, че пуснаха и втора зала иначе щеше да има доста разочаровани фенове! :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Забавно клипче - момчетата са чаровници! И моя билет за прожекцията на концерта на "BTS WORLD TOUR: LOVE YOURSELF IN SEOUL" е факт! Ще се гледа в Бургас! Вълнуващо е ! :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при нас го пускат само веднъж, на 26.1. от 15.00...билетите са разпродадени...за burn on the Stage, чиято световна премиера беше на 15.11,  пуснаха извънредно още една прожекция на 17.11., защото мястото пред киното беше претъпкано с армита, които танцуваха и пееха,  и бяха обаче много тъжни, че няма да гледат филма, защото в залата вече няма места....управата на киното реши че ще ги зарадва и - и втората прожекция беше разпродадена за минути....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам билет, веднага като ги пуснаха взех. Но като цяло за цял свят е само на 26 излъчването, така е обявено - one-day event. Иначе колкото и прожекции дапуснат, според мен все ще има армита, които няма да успеят да си вземат билет. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И понеже най-накрая успях, и искам да се похваля - имам билети, даже 2 за концерта в Банкок на 07.04.2019. Не съм ходила в Тайланд, но има ли тук други ентусиасти, готови да се присъединят към мен? Даже има намаление и за самолетните билети с катарците следващите няколко дни :) 

 

Image result for bts loveyourself 300x250

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново имаме повод за радост - песента на БТС, "Mic Drop (Steve Aoki Remix)", е петото тяхно видео достигнало 400 000 000 гледания! :xaxa: По този повод ето една много симпатична реакция (обичам канала на тази мадама, клиповете и са страхотни защото наистина те ориентират в емоциите и смисъла на песента):

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Ето нещо, което доста ще ви разсмее - вчера по време на церемонията за раздаването на "2018 KBS Entertainment Awards", комедиантите от “Gag Concert” са представили кратък танц включващ песните на БТС  “Dope,” “Blood Sweat & Tears,” и “IDOL”. :lol2: Направо ми покапаха сълзи от смях! :rofl:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весела Коледа на всички и щастлив I purple you day! 

 

"Purple is the last color of the rainbow colors. Purple means I will trust and love you for a long time" Kim Taehyung 

 

V58.jpg

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво се завръщааааа:

 

Момчетата имат участие на 2018 KBS GAYO DAECHUKJE - Музикалния фестивал за края на годината на KBS. Изглежда Джин ще е водещ, а знаем, че може да е забавен :D Повече инфо: тук и Music bank

?format=750w

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата ще имат изпълнение и по време на "2018 MBC Gayo Daejejun", който ще се състои на 31 декември. Направо се чудя от какво са направени щом имат участие във всеки от музикалните фестивали, които се излъчват в края на всяка година от трите големи телевизионни мрежи - SBS, KBS и MBC. Освен това от KBS са направили изявление, че БТС ще изпълнят песни, които никога не са изпълнявани по телевизията. Ето и оригиналната статия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подгответе се, фенове! :ilovethis: В мрежата изтече списък на реда на изпълненията на "KBS Gayo Daechukje 2018" и се оказва, че БТС наистина са ни подготвили страхотен букет от песни. И така какво да очакваме: всеки мембър ще има предварително записано изпълнение на една от своите солови песни,  като краят ще бъде изпълнение на живо на "Fake Love". Ето реда на изпълненията:

1. J - Hope - "Just Dance" - "LY: Answer".

2. Jungkook - "Euphoria" - "LY: Answer".

3. Jimin - "Serendipity" - "LY: Her".

4. RM - "Love" - "LY: Answer".

5. V - "Singularity" - "LY: Tear".

6. Suga - "Seesaw" - "LY: Answer".

7. Jin - "Epiphany" - "LY: Answer".

8. BTS - "Fake Love".

Чудя се дали някъде ще го излъчват на живо? Ще ми се да го гледам. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ще го, давам линкове: 

- Червеният килим започва в 11:00: vlive.tv/video/106204

- Шоуто в началото на13:30 : https://youtu.be/KkXq2sv6Tos

Това благодарение на една от групите във фб, не съм ги изнамерила аз. Утре ще се появят и други линкове, сиг съм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За който не е успял да го гледа на живо, ето клип с изпълнението на БТС от  "KBS Gayo Daechukje 2018"! :wub: :inlove: :tongue: Прекрасни! Какво повече да кажа? sonka88, огромно благодаря за линковете за гледане! :bow: Ако ти попаднат линкове за гледане на живо и на "2018 MBC Gayo Daejejun", сложи ги тук - гледа ми се и този фестивал! :thanks:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам всяка от соло песните на момчетата и истински се изкефих на компилацията, която ни поднесоха – енергия (J-Hope), позитивизъм (Jungkook), танц (Jimin), любов (RM), изкуство (V), емоционалност (Suga), красота (Jin)!
Изкефих се и на финала на изпълнението на „Fake Love“ - момчетата изтанцуваха част от хореографията, която ни показаха на „МАМА 2018“ в Япония, където не успяхме да видим (според мен) доста красиви детайли от нея.

Споделям клип от финала на "KBS Gayo Daechukje 2018". Мисля, че една част от него спокойно може да се озаглави "избухването на Джин".:D

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краят на тазгодишния  "KBS Gayo Daechukje 2018" ще се помни дълго от феновете на БТС :lol2:! Не само Джин "избухна", но и цялата вокална линия на групата беше доста дива в края :28558:, докато рап линията го даваше по - спокойно, но и те изглеждаха доста щастливи :P. Ето как момчетата преминаха по червения килим преди шоуто:

 

 

И така - нов ден, ново изпълнение от БТС! Днес е било излъчено "Show! Music Core - Adieu 2018" по MBC. Ето и клипът с БТС:

 

 

А ето и нещо доста сладурско - според BT21 така изглежда Коледата от гледна точка на ТАТА:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятах да изчакам, но тъй като в Южна Корея вече е 30 декември - Честит рожден ден на Ким Те Хьонг, по - известен като V от БТС! :es: По този повод ето два клипа - първият е компилация от досегашните празнувания (има някои наистина прочувствени моменти), а вторият информира за това как феновете отбелязват навършването на 23 (24 по корейски) години от V:

 

 

 

Изглежда тази година когато големите телевизии в Южна Корея раздават наградите си е модерно някои от комиците работещи в техни шоута да направят денс кавър на песен на БТС. По примера на KBS, по време на церемонията за раздаването на "2018 MBC Entertainment Awards" Пак Сонг Куанг, Янг Се Хьонг и Ю Бьонг Дже (участват в риалити шоуто на MBC “The Manager”) дадоха началото на втората част от вечерта с изпълнение на "IDOL" на БТС (Повярвайте ми, струва си да се види! :rofl:).

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...