Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Конкретно в този случай са няколко кофти детайла.

 

Успехът върви наравно с омразата. Колкото по-известни стават, толкова повече ще им подлагат крак. Това е общовалидно правило за всичко и всички. Хич няма да изненадвам, но няма да мога да спра да се възмущавам.

 

Корейците и японците си имат общо минало и раните им са съвсем пресни все още. Няма да си простят лесно. Миналото обаче си е минало. Трябва да се постави ново начало. Нещата се променят. Хората днес са други, но явно все още не са склонни да простят. И двете страни ще намерят правилното решение за себе си с времето. Не е лесно, затова им трябва още време.

 

Не искам да коментирам как, по какъв повод и защо е решено да бъде носено дадено нещо. Има твърде много детайли, които не знам, за да вземам страна или да се изказвам.

 

^Била си скоро на някой от концертите им ли, sonka88? Той много съжаляваше, че не може да радва феновете тогава. В него има такава дълбока душевност, че аз често се удавям в нея :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@voileta - Да, бях в Берлин, но беше недостатъчно и мн кратко, така че сега се опитвам да уредя следваща "среща" :)

 

Off Topic

Тук ей така, ако искате да погледнете с кой се снимах, макар и холограма :)

https://drive.google.com/open?id=1xw6kQJZjkBDXrbfjJuTI6PD2q7_g-aqv

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако срещна някога момчетата, дори да имам само три секунди, биха ми били достатъчни. Бих им предала текст за песен. Това би била моята благодарност към тях за това, което направиха те за мен, когато ми беше трудно. Послание, което да им даде сила, смелост и обич да продължават все напред :kissx:

 

Откакто разбрах, че на момчета им е забранено да се снимат свободно с феновете, ми стана доста тъпо. Винаги съм си представяла, че ги срещам някъде и си правя с тях снимка за спомен. Сега някак съм разочарована. Затова и ще ми е странно, ако съм на концерт и не успея да си предам посланието към тях, въпреки, че ще дишаме един и същ въздух. Ще ми дойде в повече и едновременно с това твърде малко :blush: Затова бях доволна, че все пак виртуалните образи дават тази възможност за спомен. Първоначално, не можех да възприема, че въобще това е реално. Беше ми забавно, когато сядаха в скутовете на феновете, защото то де факто не знаеш от къде ще се появи и къде ще седне любимецът :lol2: А как очакват да избереш само един от седем, не знам. Във всеки от тях харесвам по нещо различно и уникално :rolleyes:

 

^Вече идват все по-близо и по-близо. Пожелавам ти още много подобни срещи. Още много емоции и среща очи в очи, sonka88 :yes: Поздравче: Хармония от Рая :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След толкова много драми около момчетата, ето нещо изключително приятно за гледане (особено за феновете на Джонгук). :es:Това е клипче снимано по време на репетициите за изпълненията на Джонгук, Чарли Пут и БТС на наградите"MBC Plus X Genie Music Awards" . Куки наистина полага усилия за да научи фразите, които трябва да произнесе на английски, а го прави и по такъв сладурски начин! :ilovethis: Не забравяйте да си включите английските субтитри (за наш късмет ги има)!

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко приключи церемонията по раздаването на "2018 Asia Artist Awards"! :bow:Беше интересно за гледане през "V Live" защото английските субтитри закъсняваха или никакви ги нямаше, но след толкова години на гледане и слушане на корейско понякога превод не е и нужен! :28558: Ето пълен списък на наградите, които спечелиха БТС и хората работещи с тях (краят особено си заслужава, защото момчета изпълниха "Fake love" и "Idol") :yes: :

1. StarPay Popularity Award: BTS

2. Korean Tourism Appreciation Award: BTS

3. Best Performance Director: Son Sung Deuk

4. Best Producer: Pdogg

5. Fabulous Award: BTS, TWICE

6. Artist of the Year: Zico, Wanna One, iKON, TWICE, SEVENTEEN, MONSTA X, MAMAMOO, GOT7, NU’EST W, Sunmi, BTS

7. Daesang: BTS

Ето и изпълнението на БТС(имаше проблем с микрофоните, но Джонгук пак зарадва феновете като демонстрира великолепните си плочки:tongue:):

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току - що приключиха и "2018 Melon Music Awards"! :panda-145: И при тази церемония БТС бяха тези, които обраха най - важните награди. :yes: Ето и пълният им списък: :es:

 

1. Best Artist of the Year (Daesang)

 

 

2. Best Album of the Year (Daesang) - BTS – “LOVE YOURSELF 轉 ‘Tear'”

 

 

3. Global Artist Award

 

Off Topic

 

 

4. Netizen Popularity Award

 

Off Topic

 

 

5. Best Rap/Hip Hop Award - BTS – “Fake Love”

 

Off Topic

 

 

6. Kakao Hot Star Award - BTS

 

Off Topic

 

 

7. Top 10 Awards | iKON | Bolbbalgan4 | BTS | BTOB | MAMAMOO | Wanna One | EXO | TWICE | Black Pink | A Pink

 

Off Topic

 

Гледах изпълнението на живо и момчетата направо къртеха! :xaxa: Изпълниха три песни "Fake love", "Airplane Pt. 2" и "Idol"(последното изпълнение обаче беше черешката на тортата - направо ми спря дъха докато ги гледах; и да отбележа нещо важно за феновете на Куки - гледайте внимателно изпълнението на  "Fake love" защото световноизвестните плочки пак бяха показани! :28558:). Когато се появят ще постна и клипче/клипчета от изпълнението им и благодарствените речи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, koizumi написа:

Убийствено представяне!

Съфорумецът koizumi ме е изпреварил с постването на клип от изпълнението им! :bow:Да уточня една подробност за феновете на Куки - можете да видите плочките в минута 7:05 от клипа! Гледката определено си струва! :inlove: За почитателите на Ви цветът на косата му е голяма изненада - рубиненочервена; имаш чувството, че ако я пипнеш ще те подпали, като при това обецата на лявото му ухо е в същия цвят (какво да се прави човекът е моден маниак):ilovethis:!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би всички да са забравили? :huh: Днес Ким Сок Джин, по - известен просто като Джин или "Worldwide handsome", навършва 26 (27 по корейското броене) години! :bow: Да ни е жив и здрав и все така да ни радва със своите шеги! Ето едно клипче, което просто прелива от забавни моменти с Джин и безкрайната му самоувереност! :lol: 

 

 

На  7 декември ще бъдат обявени номинираните за наградите "Грами" във всичките 84 категории. БТС подадоха заявления за 6 категории, но да видим за колко ще успеят да получат номинации. Първоначално обявяването щеше да се състои на 5 декември, но поради четиридневните мемориални събития за смъртта на Джордж Буш - старши, то беше отложено с два дни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как бихме могли да забравим... просто време не остава.

И още има рд тук, така че Честит рожден дееееен на Джин, да продължава да ни разсмива и забавлява и да бъде най-добрия хьонг :yes:

Снимка на ë°©íìëë¨.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така излязоха номинациите за наградите "Грами". Единствената номинация за “Love Yourself: Tear” е в категорията "Best Recording Package", в която са номинирани арт директорите създали визията на даден албум. Другата новина от днес е свързана със списание "Тайм" - БТС са спечелили онлайн гласуването за "Личност на годината 2018". Ето и оригиналната статия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше първия ден от "Mnet Asian Music Awards (MAMA)" 2018, Premiere in Korea които се състояха Сеул, Южна Корея. Хората стоящи зад феноменалния успех на БТС спечелиха цели 4 награди. Ето ги и тях:

1. Best Producer: Pdogg.

2. Best Choreographer: Son Sung Deuk (BTS’s “IDOL”).

3. Best Art Director: MU:E (BTS’s “Fake Love”).

4. Best Executive Producer: Bang Shi Hyuk.

Очакваме ден 2 - 12 декември в Япония и ден 3 - 14 декември в Хонг Конг. Там се очаква момчетата  да оберат доста награди! :up: Макар че ме мъчи подозрението, че Биг Хит са намислили нещо защото в последните дни не спират да ни засипват с "бомби" в Ютюб, а и онзи многозначителен пост на Шуга в отговор на Ед Шийран! :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клипът на песента "Dope" е третото видео на БТС достигнало 400 милиона гледания, другите две са "DNA” и “Fire". Обичам тази песен, а и визията на всеки мембър е невероятна и една от любимите ми! :wub:  За всички, които обичат тази песен, ето един клип който на много разбираем език разяснява смисъла на текста (гледала съм го и можете да ми повярвате, че в него се показват интересни езикови заигравки, които хората които не говорят корейски трудно биха уловили). :up:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше ден 2 от тридневното раздаване на  "Mnet Asian Music Awards (MAMA)" 2018, Fans’ Choice in Japan. Събитието се състоя в  Saitama Super Arena, Япония, а водещ на събитието беше Пак Бо Гъм. Визията на БТС за това шоу ми хареса доста като признавам, че тази на J - Hope за мен беше най - добрата. :up:Ето и клип от преминаването им по червения килим (субтитри не са нужни, доверете ми се ще разберете най - важното :lol2:):

 

 

Момчетата закриха церемонията с изпълнения на "Fake Love" и "Anpanman". Както винаги разтърсващо представяне, ето и клипове от изпълнението им:

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

БТС спечелиха четири награди, ето и пълния списък:

1. Worldwide Icon of the Year: BTS.

2. Worldwide Fans’ Choice Top 10: TWICE, MONSTA X, NCT 127, NU’EST W, Wanna One, BLACKPINK, GOT7, MAMAMOO, SEVENTEEN, BTS.

3. Favorite Music Video: “IDOL”.

4. Favorite Male Dance Artist: BTS.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодяря , eowina! Гледам всичко на живо - когато мога ..вчера беше невероятно, както винаги! Чакам утре с нетърпение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започвам с нещо от "МАМА 2018" в Япония - вчера и онзи ден "М2" пуснаха доста клипчета направени зад кулисите на церемонията, а и след нейния край. БТС се отчетоха със собственоръчно заснет клип от финала на събитието като в ролята на оператори влязоха Джей Хоуп и Джонгук; вторият клип с БТС е заснет след събитието и в него те благодарят за получаването на наградата "Worldwide Icon of the Year". Ето и самите клипове:

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Ден 3 (и последен) от раздаването на  "Mnet Asian Music Awards (MAMA)" 2018. Финалът на тази тридневна церемония бе в Хонг Конг, в AsiaWorld – Expo Арена. Водещ за втора поредна година беше Сонг Джун Ки (просто прекрасен :inlove:, очевидно бракът му се отразява добре :28558:). Когато започна живото предаване от червения килим почти станах разногледа защото имаше живо предаване от две места - на входа беше разположена зоната на "М2" и там имаше много кратки интервюта с част от участниците, а вътре в сградата беше същинското представяне на звездите (беше изтощително да се превключва между две живи предавания, но и двете си заслужаваха гледането:bow:). Ето и клип от преминаването на БТС по червения килим (Радост за окото и душата!;)):

 

Off Topic

 

 

Същинското събитие започна в 13 часа българско време с кратка встъпителна реч на английски от RM (Ах, тези трапчинки! Трябва да ги обявят за незаконни!:wub:) и предложи уникални изпълнения. Както винаги БТС бяха над всички и показаха едно незабравимо шоу с песните "Airplane Pt. 2" (интрото беше в забележителен латино стил) и "IDOL" (интрото беше в рок стил и включваше ремикс на песен от един от първите им албуми и на "Fake Love" като то беше изпъстрено с невероятни китарни рифове), ето клипове от изпълнението им:

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

Off Topic

 

 

И последен, но не и по важност, ето и пълния списък на наградите спечелени от момчетата:

1. Artist of the Year (Daesang) - BTS.

2. Album of the Year (Daesang) - BTS - “Love Yourself: Tear”.

3. Best Music Video - BTS - "IDOL".

4. Mwave Global Choice - BTS.

5. Best Asian Style - BTS.

 

P. S. И един неочакван коледен подарък от БТС - на 25 декември, от 14:00 часа българско време, те ще имат едночасово шоу по BBC ''Radio 1" като водещ ще е Адел Робъртс, която направи пространно интервю с тях миналата година; през този един час освен всичко друго момчетата ще се насладят за първи път на някои типично британски коледни традиции. Може да слушате радиопредаването в интернет на следния адрес: "Radio 1" (линкът е изпробван и работи!).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ура, ура, ура! :es: И клипът на “Fake Love” достигна 400 милиона гледания! :xaxa: Коe ли ще е следващото тяхно видео достигнало този брой гледания? :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет и от мен – Vanchela. Присъединих се във форума на  Eastern Spirit, тъй като от около година проявявам интерес към азиатското кино и като цяло към азиатската култура. В началото на лятото тази година в нашия град се проведе двудневен фестивал на корейската култура, като в програмата беше включена K-pop караоке вечер, на която аз съответно не отидох, хаха. Но на другия ден от любопитство разцъках youtube и попаднах на BTS. От тогава съм като хипнотизирана и не мога да спра да ги слушам, хаха ... и ето ме в тази тема :D Изчетох всичко, изписано тук за тях! Благодаря ви съфорумци за публикуваните новини, клиповете и мнения – от тях научих много. :thanks:Тъй като слушам K-pop от няколко месеца, първите азиатски музикални награди, които гледах бяха 2018 Melon Music Awards – изключително съм впечатлена от сцената, светлинните и визуални ефекти, а перформънса на BTS беше феноменален. Тогава си помислих с какво ли ще ни изненадат на МАМА наградите?  Но те винаги са толкова различни и цветни иииии всеки път успяват да надградят себе си и да шокират феновете си! Не гледах нито едно от живите предавания на МАМА наградите, тъй като бях на работа. Благодаря ти eowina за винаги актуалната информация! Следя с интерес! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...