Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Те в момента са на кориците на толкова много международни и световни издания, че не смогвам да ги проследя. На ден чупят по няколко рекорда и пишат постоянно история. Като фен отскоро, не мога да наваксам с най-новите неща. Изчетох цялата тема тук. Всичките 42 страници и изгледах постнатите клипове. Много неща са се изменили с времето. Например, че Шуга не пие. В голяма заблуда живях досега. Той е абсолютен ценител :icon_sunny: 

 

Музиката мога да я оценя като послание и текст, но не мога да изразявам възхищението си с думи. Просто си седя пред монитора и се усещам, че съм с отворена уста и забравила да дишам :28558: Това е пародия по любимата ми песен на Ви. Гарантира смях отвсякъде:
Младоженец с жест към съпругата си :wub:

Загледах клипчета от турнето им. Жал ми е, че всички са на диета. Знам колко обичат да си похапват повечето от тях и затова ми е тъжно. Един РапМон ги отсрамва и аз все натам се заглеждам напоследък, за да зърна малко месце по кокала :28558:. Надявам се Куки да се възстанови съвсем скоро, защото се чувства много кофти, когато не може да даде 1000 процента от себе си. Джимин гледам скоро е рожденик. Все има за какво да се вълнува човек покрай тях, ех :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Честит рожден ден  Парк Джи Мин!

Не мога да намеря думи, за да изразя възхищението си към това прекрасно момче, затова нека просто да го погледаме!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит 23 рожден ден на слънчицето Джи Мин! :kiss2:Дружно да му пожелаем най - вече здраве защото от това има нужда най - много в момента! :yes: Ето едно клипче посветено на това как феновете от различни страни празнуват по този повод! :D

 

Ето и кратък клип от гостуването им в "Шоуто на Греъм Нортън" по BBC. Който желае може да гледа запис на цялото шоу на сайта им.

:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

RM няма спиране, издаде нов микстейп наречен "Mono"! :es: Новината за записа, прилежащата плейлиста и колаборациите в него излязоха едва преди два дни и не мислех, че ще излезе толкова скоро, но днес изненадата беше пълна след излизането на целия микстейп и клипа към една от песните в него "Forever Rain". :yes: Звученето е напълно различно, но въпреки това си струва слушането на цялата плейлиста! Ето затова RM е най - любимият ми член на БТС! :bow:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То талант ли бе да го опишеш... Целият албум в spotify.

 

Няма да говоря за лидера, че думи няма да ми стигнат. Напоследък за нищо не ми достигат думи :D

Но моля Ви, дайте по един глас, за да излъчат филмчето и в България, няма как да го дават в съседните ни държави, а у нас не. Хайде задружно да се запишем и да отидем на кино :thanks:

 

 

Глас тук: Burn the stade: The movie

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше пуснат и клипа на песента "seoul" от втория микстейп на RM, песента е колаборация с британското дуо за електронна музика HONNE. :xaxa: Звученето и (поне според мен) е много по - различно от това на "Forever Rain", но показва музикалното разнообразие на "Mono", което много кефи при прослушването на цялата траклиста! :up:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, май всички парчета от "Mono" ще се сдобият със собствени клипове! :panda-145: Днес беше пуснат и клипа към песента "moonchild", който също като предишните два е доста естетски и пипнат! :es:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни не минава ден без новини за БТС или нова музика от тях! :28558: Едва смогвам да наваксвам! :xaxa: Излезе и новата песен на Стив Аоки, в която вокалите са на БТС, само на английски е и това е третата песен по която работят заедно! :yes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сред многото признания и награди, получени през годината и по целия свят, неминуемо идва време и за гласуваният в годишните музикални награди. Не е изненада за никого, че момчетата имат номинации в повечето категории, релевантни а това, което правят. Може да гласувате за МАМА:

2018MAMA Poster.jpeg

 

И ей така един поздрав:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се състоя церемонията по раздаването на наградите "2018 MGA" ("MBC Plus X Genie Music Awards"). Както се очакваше момчетата и хората работещи с БТС обраха доста от тях, ето и пълния списък:

1. Daesang
Artist of the Year | BTS
Digital Album of the Year | BTS "Love Yourself: Answer"

2. Artist Category Awards
Best Male Group | BTS

3. Song Genre Awards]
Best Male Dance Performance | BTS' "Idol"

4. Special Awards

Genie Music Popularity Award | BTS

5. Best Producer | Bang Si Hyuk
6. MGA Best Choreographer | Son Sung Deuk for BTS' "Idol"

 

На това шоу Джонгук сбъдна една от своите мечти за колаборация с любим негов изпълнител - Чарли Пут. Двамата изпълниха в дует песента "We don't talk any more", на която преди време Куки направи свой кавър и го качи в мрежата, което пък доведе до взаимни комплименти и от двете страни. След това БТС и Чарли Пут изпълниха съвместно клавирна версия на "Fake Love". Ето клип и на двете изпълнения:

 

 

И за да не си помислите, че не са изпълнили нищо самостоятелно БТС, ето клип и от изпълнението им на церемонията на "Save ME", "I'm Fine" и "IDOL":

 

 

И на последно място, но също така важно, БТС пуснаха днес клипа на японската версия на  "Airplane pt.2". Клипът ми хареса, но гледайки го, леко ме хвана яд, че корейската версия няма свой клип (тя е една от любимите ми песни); японският им сингъл албум излиза на 07. 11. 2018 година; ето и самият клип:

 

Off Topic

 

 

Постът се получи дългичък, но какво да се прави - много новини, много награди! :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях решила да не коментирам, докато не си изясня нещата и след като вече имам насока, ще го направя. Колаборацията на Куки с Чарли се получи прекрасно, но от там насетне нещо зверски се обърка. Мисля, че като фенове отдавна знаем точно колко и как го могат момчетата, а това, че все пак са певци не им е напразно написано в досиетата. Всички, които са видели и чули по-горното видео са наясно, че нещата никак не бяха наред. Днес гледах и заснемане от друг ъгъл и забелязах, че Ви е имал и проблем с платформата, която така и не му се отвори и той се наложи да драпа нагоре, за да успее изобщо да се представи на сцената. По-късно обясниха, че отговарящите за представянето тогава не са пуснали този музикален фон, който е трябвало и върху, който момчетата са репетирали. Това е предостатъчно, за да ги затрудни стабилно. Факт е, че твърде много злощастни обстоятелства са се събрали. Жал ми е, че е работено толкова много по нещо, което накрая не е било представено изобщо. Надявам се занапред представянето им да минава по-леко. Желая им още много колаборации :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз решх дори да не обръщам внимание на това какво се говори, понеже какво ли не ми излизаше като новина:

- първо бяха объркали музиката

- второ не бяха объркали музиката, но нищо не се е чувало на сцената

- трето - не се е чувало на сцената, ама и слушалките не са били ок, понеже ги сваляли

- четвърто - просто публиката е крещяла, че никой нищо не е чувал :D

- и т.н., и т.н.

Какви ли не живи изпълнения сме чували...

На това обаче някак се обърна по-малко внимание от отмененото участие на момчетата в Япония. Ситуацията е много сложна и от политическа гледна точка, доколкото разбирам, но не съм мн в час. Тук и BBC коментират.

Най важното е, че Куки танцуваааааа... Аз го видях седящ, но другия път ще ми танцува :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...