Jump to content

BTS (Bangtan Boys/Bulletproof Scout Boys)


Recommended Posts

Искам да попитам дали сте се сдобили.Аз си е взех и много хубави неща пише и разказват момчетата.След като я прочетох и научих много за тях още повече ги захаресват и заобичах:)

BTS_RiseofBangtan1535548977426H5vV8YJMb0

B-30-copy15355489770397ODTdTsVCPxIDYiA9e

B-54-copy15355489771308pZujzf7Njtcs8j5Ge

B-14-copy15355489771961HDb9ge2OD11Dpt78a

B-4-copy1535548976869392Jo67ZX79eMSgRZg1

BTS_RiseofBangtan_Cover-copy153554897749

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам, задава се трети сезон на BON VOYAGE. Блазе им на тези островитяни дето ще си имат БТС за гости. Като са търсили малка държава, да бяха избрали България. И ние сме в Европа. И при нас има какво да се види :icon_sunny:. Тъкмо щяха да наминат да осветят и книгата издадена в тяхна чест на бг. Нямаше да откажа да ми я поразпишат лично за спомен. Поствам линк за третия сезон на шоуто:

 

До ей-сега гледах някакъв лайв видео чат на Шуга от преди два дена качен. Толкова откровено отговаряше, че чак му се чудех. А въпросите бяха много шашави на моменти. Завиждам на корейците, че имат шанса да си бъбрят така на живо с момците :yes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето пълното интервю и блиц интервюто с БТС в музея на наградите "Грами"! Определено си струва да изгледаш и двата клипа! Страхотни са! :inlove:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шуга пусна в Саундклауд великолепен ремикс в който смесва "I Need U" и "Seesaw"! Прослушайте го, наистина си заслужава! :yes: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо не знам от какво са направени тези момчета! В разстояние на три дни първо изнесоха реч от трибуната на ООН относно новата инициатива на UNICEF, миличкият РМ така му трепереха ръцете! :yes: След това гостуваха в шоуто на Джими Фалън където първо участваха в в денс състезание базирано на компютърна игра, последвано от петминутно интервю и живи изпълнения на "Idol" и "Im fine"(стилистът им пак го е прихванало нещо - беше ги облякъл в костюми, които сякаш бяха направени от плат за дамаска на холни канапета :( ). И за капак днес ще имат гостуване и в "Добро утро, Америка!". Чакам с нетърпение клипчетата от предаването! :xaxa: Ето и клипчетата от "Шоуто на Джими Фалън", забавни са да ги гледаш, а и е приятно да слушаш живи изпълнения на песните им!

 

 

 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това дори не знам къде да го сложа като коментар, но понеже нашите хора са се позиционирали и в други бг класации, ето тук го помествам (отговорните лица да го преместят, ако сметнат за необходимо :) ). 

Имаме си първата класация за К-Поп в България, йейййййй  :es:

Гласувайтееееее

K-POP-TOP10-vers1-final_thumb-detail.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък не мога да повярвам, че някой който е слушал и гледал изпълненията на БТС при Джими Фалън може да подбере подобни изрази като  "толкова подскачане" и "плейбек". Понякога, ако няма какво да кажеш по-добре си замълчи. Другото е проява на лош вкус.

 

За тези, които гледат и виждат, слушат и чуват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този клип, който сте пуснали, вижте движенията-даже добре трениран човек, ако ги направи няма да може името да си каже, камо ли да пее ! 

И без обиди моля ! Всеки има различен вкус- зачитайте чуждия ! Аз не обиждам вашия-просто изказвам мнение !

А групата добре обслужва халю-движението, но като певци мене не са ме впечатлили !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, че смятате нещо за невъзможно не означава, че то наистина е такова. Ако танцувате от 10 до 12 часа дневно, както каза РМ в едно интервю преди дни, със сигурност може да постигнете това, което БТС правят. И точно в клипа, който съм качила се вижда много ясно, че пеят на живо. Да всеки има своя вкус и правото да се изкаже.  Аз пък имам правото да не прощавам черногледството и неспособността да оцениш усилията на другите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не ги следя тези момчета, но зная, че когато се правят видео клипове, всичко е монтаж. Говоря за официалните видеа на пеещите по прницпип. Да, пеят после пред публиката на живо, но направата на официалните клипове прилича на снимане на филм с ефекти - пее се в кабинки и после се монтира към танците и ефектите. По този начин всичко се прави от изпълнителите, но по отделно и на части и после се сглобява, добавя се фон и звук. Не говоря за тези момчета обаче, говоря по принцип как се прави. Не е нито нещо обидно нито нещо срамно, идеята е да стане ефектно видео. Пак повтарям, че не говоря за тези момчета и тази група, а само по принцип. Ако сме честни повечето видеа са такива, че е ясно, че е изчистен звука от околния свят....течаща вода, падащ дъжд, токчета по паркета, звуци от природата, птици, превозни средства, вятър, скокове с подметки които ще, шляпнат, светкавици, падащи предмети и т.н..... няма начин подобни ефектни ленти да са направени с толкова чист звук. Ето защо е монтажът и звукът от кабинката. Но нищо лошо не виждам ако е така.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, пеят на живо и танцуват в същия момент. Човек, който поне малко се е поинтересувал от тях и изпълненията им, е наясно с това.

 

tikitoliq, щом не те впечатляват БТС, какво правиш в тази тема?:huh:

Вече два пъти пишеш хейт срещу тях, изказа си мнението, изказа се колко не те впечатляват, не виждам тогава какво правиш в тази тема? И аз не харесвам *еди коя си кпоп група*, но да си ме видяла да ходя да пиша в темата им колко не ме впечатляват, как пеят на плейбек и т.н?

 

Никой не те кара нито да харесваш, нито да слушаш БТС. Твоето писане тук и то на два пъти си е чиста проба заяждане с цел създаване на излишни драми.

Ако се чудиш къде да си избиваш хейта, препоръчвам ти да използваш други социални платформи, като туитър или фейсбук например.

 

И не, не ми отговаряй. Не смятам повече да се обяснявам с теб и да се впускам в драма, която ти така очевидно искаш да създадеш. Точка.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Blue_MoonАми просто е ! Опитвам се да ги харесам и аз !

Но не сте писали никъде от къде сте си купили розовите очила !

Жалко !

Момчетата ви загубиха един кандидат фен, заради непоносимостта към чуждото мнение ! 

Спокойно ! Повече няма да ви преча ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 9/26/2018 at 12:31 PM, tikitoliq said:

Нима вярвате, че с толкова подскачане имат дъх за да пеят на живо ? Да живее негово величество Плейбек-а !

Първо те пичовете не пеят....те рапират. Също така в повечето случаи, този който рапира в момента на сцената не танцува.  Очевидно имат записан "на плейбек" част от вокала особенно по припевите, но това е съвсем различно от плейбека, който визираш.

Колкото и да ми е дразнеща вече истерията по тях, повярвай ми изпитвам я от първо лице на свой гръб, не мога да отрека това, че изпълненията им са на живо!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо гледах епизод от последния сезон развиващ се в Малта и Куки направи такова изпълнение на Lost Stars, че направо ми стопи лагерите. Похвално е, че се справи така добре, защото бая силно питие му беше избрал Шуга, за който знам, че по принцип не пие. Това ми дойде изненадващо. ''Ирландска бомба'' ми звучи като нещо, с което да се отрежеш, а и на цвят изглежда така. Батко го учи и на други неща, освен да яде агнешки шишчета :lol2: Сред хората на караокето е имало фенове на БТС. Самият момент за мен беше магия. Слушах и гърбът ми беше настръхнал. Представям си, ако бях там. Ето и линк с момента, за който говоря, но изглежда и звучи мн по-добре като качество в самия епизод на шоуто: 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...